Θα γίνει 40 και θα είναι ο πιο γρήγορος παίκτης με την μπάλα στα ποδια στο πρωταθλημα
Μιλάμε για τρένο, σκέψου τον αυτόν στα 25
εκει φτασατε να εξαρταστε απο διαφορους 40αρηδες οπως πριν με τον ολλανδο
φερε μαξιμοβιτς ,παρε και στοπερ δεξι μπακ της προκοπης
Μεσοεπιθετικους έχουμε παικταραδες , τίποτα δεν θέλουμεΚόκκορας έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 15:14φερε μαξιμοβιτς ,παρε και στοπερ δεξι μπακ της προκοπης
τσιμπα και εναν μεσοεπιθετικο που να χει το 1 vs 1,ανεβασε τζιμα,παρε εναν πριγιοβιτσοειδες
να κανουμε του χρονου το τριπλ κραουν με γιουροπα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:09 Εδωσε συνεντευξη ο μπαμπας σας
https://www.sdna.gr/podosfairo/1142340_ ... ai-ofsaint
Δεν βγαιναν να παιξουν με 0-0 οι χαρτινοιΓια το τι του είπε ο Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια, όταν ήταν έτοιμες οι ομάδες να βγουν: «Κάνουμε το πλάνο μας, ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα αποδυτήρια. Γίνεται λίγο η κατάσταση... Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος».
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
και το γκολ οφσαιντGoBack έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:15Δεν βγαιναν να παιξουν με 0-0 οι χαρτινοιΓια το τι του είπε ο Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια, όταν ήταν έτοιμες οι ομάδες να βγουν: «Κάνουμε το πλάνο μας, ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα αποδυτήρια. Γίνεται λίγο η κατάσταση... Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος».![]()
Καλα δεν χρειαζοταν να μας το πει ο Κομινης αυτο,τα ωραια ειναι στις περιγραφες που κανει για τα ορκEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:18και το γκολ οφσαιντGoBack έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:15Δεν βγαιναν να παιξουν με 0-0 οι χαρτινοιΓια το τι του είπε ο Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια, όταν ήταν έτοιμες οι ομάδες να βγουν: «Κάνουμε το πλάνο μας, ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα αποδυτήρια. Γίνεται λίγο η κατάσταση... Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος».![]()
![]()
Απο τοτε που σκοτωσαν τον Αλκη οποιος και να πεθανει στη νεα φιλαδελφεια βγαινουν τα ορκ και λενε οτι τον φαγαν αεκτζηδεςΠλέριος έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 16:25 για ποια ΟΡΚ λες? για αυτα με τους τρεις νεκρους απο χερι δικων τους?
εχετε σπασει ολα τα ρεκορ ρε