!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Σε άλλα νέα, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Liberal το 98,4% των Ελλήνων συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης στο τομέα των τιμών ενέργειας & τροφίμων.
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Πρώτο Ψέμα
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
- Philip Mortimer
Καλή (λέμε τώρα) η προσπάθεια για damage control αλλά το πολυμαρκετ που τόσο καιρό επικαλούνται οι τραμπικοι, όχι εγώ, έδωσε 96% πιθανότητα ότι κέρδισε η χάρις και το fox news είπε ότι ήταν κακή εμφάνιση για τον Τραμπ και ότι η βραδιά ήταν της Χάρις.Echelon έγραψε: 11 Σεπ 2024, 09:23 Σε άλλα νέα, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Liberal το 98,4% των Ελλήνων συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης στο τομέα των τιμών ενέργειας & τροφίμων.
Αρχίζει και ρεταρει ο γεροξεκούτης
Ούτε την Καμαλα δε μπορεί να κάνει καλά
Τρέχει μόνος του και βγαίνει δευτερος
Ούτε την Καμαλα δε μπορεί να κάνει καλά
Τρέχει μόνος του και βγαίνει δευτερος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 11 Σεπ 2024, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
γυναίκαρα η καμαλα, γράφει και στον φακό, αυτά μετράνε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ κανέναν από τους δυο δεν θέλω. Αν με ζόριζαν λίγο θα επέλεγα την Καμήλα γιατί ο άλλος είναι φασίστας του κερατά. Οσον αφορά ποιος θα κερδίσει δεν υπάρχουν προγνωστικά. Το απόλυτο ντέρμπι θα είναι, θα κριθεί για λίγες ψήφους στις κρίσιμες πολιτείες. Στην popular vote θα κερδίσει η Καμήλα. Αλλά αυτό έγινε και το 2016 με τη Χίλαρι.
- Golden Age
Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με την Χάρις. Χθες στο ΖΟΥΓΚΛΑ έγραφαν για "τα όπλα της Χάρις έναντι του Τραμπ στο ντιμπέιτ" και γενικά όλα τα ΜΜΕ είναι τοποθετημένα υπέρ της Χάρις. Δεν εκφράζουν αντικειμενική κριτική.Αλιόσα έγραψε: 11 Σεπ 2024, 09:21 Εκλογές στις ΗΠΑ: Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει
Το 63% των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση του CNN λένε ότι η Δημοκρατική τα πήγε καλύτερα - «Στρίμωξε» τον Τραμπ και τον χτύπησε εκεί που... πονάει
https://www.protothema.gr/world/article ... exorgisei/
Συνεπώς, όλα αυτά που λένε για δήθεν "νίκη Χάρις" είναι βλακείες. Είμαι σίγουρος ότι ο Τραμπ την πέρασε πριονοκορδέλα.
- Dwarven Blacksmith
Δυστυχώς φαινόταν καιρό που πάει η δουλειά. Ο Τραμπ έχει γίνει ένας βαρετός γεράκος,
Παρόλα αυτά δεν απογοητευομαστε, είναι σπάνιο τα ντιμπέιτ να αλλάξουν κάτι, το προηγούμενο ήταν εξαίρεση.
Παρόλα αυτά δεν απογοητευομαστε, είναι σπάνιο τα ντιμπέιτ να αλλάξουν κάτι, το προηγούμενο ήταν εξαίρεση.
- Dwarven Blacksmith
Εν τω μεταξύ χτες το timeline μου στο X ήταν γεμάτο deepfakes με τον Τραμπ να σώζει γάτες, απορώ πως δεν συζητήθηκε στο πχορουμ, αλλά συζητήθηκε στο ντιμπέιτ.
- Dwarven Blacksmith
https://twitter.com/elonmusk/status/1833743479773818939Golden Age έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:21Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με την Χάρις. Χθες στο ΖΟΥΓΚΛΑ έγραφαν για "τα όπλα της Χάρις έναντι του Τραμπ στο ντιμπέιτ" και γενικά όλα τα ΜΜΕ είναι τοποθετημένα υπέρ της Χάρις. Δεν εκφράζουν αντικειμενική κριτική.Αλιόσα έγραψε: 11 Σεπ 2024, 09:21 Εκλογές στις ΗΠΑ: Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει
Το 63% των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση του CNN λένε ότι η Δημοκρατική τα πήγε καλύτερα - «Στρίμωξε» τον Τραμπ και τον χτύπησε εκεί που... πονάει
Συνεπώς, όλα αυτά που λένε για δήθεν "νίκη Χάρις" είναι βλακείες. Είμαι σίγουρος ότι ο Τραμπ την πέρασε πριονοκορδέλα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τελικά αυτοί οι έλληνες αναλύτες ούτε μια σωστή πρόβλεψη δεν μπορούνε να κάνουνε. Περιφερόμενοι καραγκιόζηδες στα κανάλια είναι.
-
phorumaster
Ο ελον τόσο καιρό διέδιδε την φήμη ότι η Καμαλα είναι σχεδόν καθυστερημένη και ανίκανη να αρθρώσει κουβέντα γιατί να τον πιστέψει κανείς τώρα; Επειδή σκοπεύει να φορολογήσει τους υπερ-δισεκατομμυριούχους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:35https://twitter.com/elonmusk/status/1833743479773818939Golden Age έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:21Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με την Χάρις. Χθες στο ΖΟΥΓΚΛΑ έγραφαν για "τα όπλα της Χάρις έναντι του Τραμπ στο ντιμπέιτ" και γενικά όλα τα ΜΜΕ είναι τοποθετημένα υπέρ της Χάρις. Δεν εκφράζουν αντικειμενική κριτική.Αλιόσα έγραψε: 11 Σεπ 2024, 09:21 Εκλογές στις ΗΠΑ: Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει
- Οργισμένος
πατωνετε;Κλεομένης Γ έγραψε: 11 Σεπ 2024, 09:17 Οργισμένος Mortimer εγγύηση![]()
Καζούρα ως την πρωτοχρονιά το μόνο που υπόσχομαι.
Προσέξτε λίγο την υγεία σας, πρωί πρωί άγχος για την Καμαλα και μετά ποιον θα κοροιδευουμε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κοίτα ρε, που έγινε ντέρμπι τελικά, προηγείται κιόλας δημοσκοπικά η Χάρις. Δεν το περίμενα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Arisvilla έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:08 Εγώ κανέναν από τους δυο δεν θέλω. Αν με ζόριζαν λίγο θα επέλεγα την Καμήλα γιατί ο άλλος είναι φασίστας του κερατά. Οσον αφορά ποιος θα κερδίσει δεν υπάρχουν προγνωστικά. Το απόλυτο ντέρμπι θα είναι, θα κριθεί για λίγες ψήφους στις κρίσιμες πολιτείες. Στην popular vote θα κερδίσει η Καμήλα. Αλλά αυτό έγινε και το 2016 με τη Χίλαρι.
Μάλλον εσύ είσαι άσχετος του κερατά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-