Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ποια εξωτερική πολιτική που θα απολογηθούμε στον σληταρα που έχουν για πρόεδρο στην Κροατία για το ότι έχουμε φυλακή 100 ζώα που έπρεπε να έχουν στην φυλακή αυτοί;
Τις μπανανιακές ουγκανιές που ξέρατε να τις ξεχάσετε με τους Κροάτες. Δεν μπορείς να καταδικάσεις έναν άνθρωπο γι' ανθρωποκτονία και να του ρίξεις ισόβια εκτός κι αν έχεις ατράνταχτα στοιχεία που τον συνδέουν με τη δολοφονία.
Θα σε ειδοποιήσουνμε φίλε νεοναζι για το αν θα χάσουμε μέσα τους συντρόφους σου
Ή τέλος πάντων μπορεί να σε δώσουμε μαντίλι να κλάψεις
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Αύγ 2023, 01:13Προσπαθήστε επιτέλους για μια φορά να καταλάβετε γιατί τα γράφουμε όσοι τα γράφουμε αυτά.
Σίγουρα όχι για να δικαιολογησουμε την ανικανότητα τους Ελ κράτους ή της κυβέρνησης, ούτε τους σκατοχουλιγκανους.
Δηλαδή κάπου έλεος, δεν είναι δύσκολο.
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου εξηγούσες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
lonelyrider έγραψε: 13 Αύγ 2023, 01:12
Γιατί σου πε κανείς ότι εγώ ισχυρίζομαι ότι και οι 100 Κροάτες πρέπει να φάνε ισόβια για ανθρωποκτονία?
Με τους οπαδούς του παοκ αυτό έγινε και το ίδιο θα γινόταν και τώρα αν αυτοί δεν ήταν ξένοι. Κι επειδή δεν πρόκειται να τολμήσουν να κάνουν τέτοιες μπανανιακές ουγκανιές στους Κροάτες , ας πάνε μετά να εξηγήσουν στους παοκτζήδες γιατί τις κάνανε σε αυτούς.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η έννοια της πολιτικής ευθύνης είναι μία μεγάλη κουβέντα. Έχουμε ένα ατυχές περιστατικό, με αφορμή το οποίο πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα: Κάνει καλά τη δουλειά της η Ελληνική Αστυνομία ή όχι; Το αφήνω ανοιχτό γιατί θεωρητικά θα μπορούσαμε να βλέπουμε πάντα τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ να παρουσιάζονται είτε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς είτε από τα δελτία της αστυνομίας και να μη γνωρίζουμε τι δεν κάνει καλά η Ελληνική Αστυνομία"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
lonelyrider έγραψε: 13 Αύγ 2023, 01:12
Γιατί σου πε κανείς ότι εγώ ισχυρίζομαι ότι και οι 100 Κροάτες πρέπει να φάνε ισόβια για ανθρωποκτονία? Το πράμα είναι περίπλοκο νομικά και με κατηγορείς για κάτι που δεν πηρα θέση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει νεκρός.
Καλά ξεμπερδέματα. Άμα βγει άκρη εμένα τρυπήστε μου τη μύτη.
Iσόβια κανείς χρυσαυγίτης δεν έφαγε.Έφαγαν όμως αρκετά χρόνια φυλακή για το φόνο του Φύσσα πολλοί που δεν είχαν άμεση σχέση, με το κόλπο της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που ήταν υπεύθυνη για το φόνο.
Εάν καταδικασθούν Κροάτες σε πέντε χρόνια φυλακή π.χ. που απλώς έσπασαν ένα τραπέζι στα επεισόδια ενώ δεν είχαν ανάμιξη στο φόνο - ο φόνος δεν έγινε και από τους εκατό - θα υπάρξει διπλωματικό θέμα.Θα συμβούλευα στην περίπτωση αυτή να ξεχάσουν τα ταξίδια στην Κροατία όσοι θέλουν να πάνε εκεί.
Σε γραμμή μπατησιωτ και ο Κροάτης πρόεδρος. Σου λέει, αυτοί στήσανε κώλο στην Ουκρανία που δεν υφίσταται σαν κράτος σε εμας θα πάνε κόντρα; Σωστός ο Κροάτης.
Ισόβια όλοι δε θα πάνε, αλλα αφού δεν ήρθαν για να δούνε τον αγώνα και να γίνουν επεισόδια στα πλαίσια του, μια χαρά τους πας για εγκληματική οργάνωση, συν όλα τα άλλα, και ένα 18μηνο προφυλάκισης να το φάνε στο νερό. Αν βέβαια δεν επηρεαστεί η χεσμενη κυβέρνηση μας από τις πιέσεις των "συμμάχων".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι αλλοι κατηγορουνται για κατοχη εκρηκτικων την ιδια ωρα που τα βιντεο δειχνουν να τους ριχνουν μολοτοφ
Ο κουλης με το παραδικαστικο του περα απο διπλωματικο επεισοδιο θα ξεφτυλιστει
Νομιζει ειναι εδω το θεμα μονο που ελεγχει τα μμε και δινει σανο στα γιδια
Οταν σκοτωθηκε ο Φιλοπουλος, που ειχαν προγραμματισμενο ραντεβου Γαβροι-Βαζελοι χουλιγκανοι ποσους προφυλακισαν;Εκατσε μια μερα φυλακη ο..Κουντουρης;
Αν ειχαν προφυλακιστει τοτε και οι 200(αμφιβαλλω) καλα κανουν και προφυλακιζουν και τους Κροατες.Αλλιως,οι δικαστες λειτουργουν με βαση το θυμικο της κοινης γνωμης και ο Κροατης προεδρος εχει δικαιο.
nick έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:19
Πόσες χιλιάδες διαδηλωτές πρέπει να μπουν φυλακή για τη μαρφιν;
Προσαγωγές έγιναν τότε; Προφυλακίστηκαν κάποιοι διαδηλωτές; Ή πλήρωσε τα σπασμένα μόνο η τράπεζα;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers