Κάνω κάθε μέρα rapid στη δουλειά.vatraxos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:28Θα σου πω τη δική μου περίπτωση.Cavaliere έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:15 Σαββάτο πήγαμε στα ζώα. Η Κυρία, ο Υιός, εγώ, και μια μαμά με το κοριτσάκι της, φίλη του Γιου. Περάσαμε όλη μέρα μαζί, πήγαμε, ήρθαμε στο ίδιο αμάξι χωρίς μάσκα, γυρίσαμε σπίτι, κάτσαμε καμιά ώρα παρέα. Τα παιδιά μας παίξανε. Κυριακή βράδυ αυτοί άρρωστοι, Δευτέρα πρωί θετικοί. Εμείς χωρίς συμπτώματα, δυο μέρες τώρα βγαίνουμε αρνητικοί. Και σήμερα αρνητικοί. Τι παίζει; Αποκλείεται να μην κολλήσαμε. Πότε θα σκάσει μύτη;
Η σύζυγος με συμπτώματα (καταρροή, μυαλγίες, πονοκέφαλο) από Κυριακή πρωί, βγήκε θετική το πρωί της Τρίτης. Κυριακή και Δευτέρα αρνητική.
Εγώ πλέον αρχίζω να θεωρώ θέμα χρόνου να κολλήσω παρά τα μέτρα που πήραμε (ήδη από Κυριακή κοιμόμασταν χωριστά, τρεις ημέρες πριν βγει θετική η σύζυγος και από Τρίτη με μάσκα και αποστάσεις), συμπτώματα παρουσίασα Πέμπτη βράδυ, μόνο ένα ελαφρύ πονόλαιμο, αρνητικός μέχρι και τότε όμως.
Παρασκευή πρωί κάνω τεστ και βγαίνω θετικός. Αν κάτι λέει αυτό, με αχνή γραμμή που την επόμενη ημέρα βγήκε καθαρή όσο και η γραμμή ελέγχου. Και σήμερα θετικός βγαίνω με καθαρή γραμμή ενώ η σύζυγος πλέον αρνητική.
Συμπέρασμα δικό μου: Τα self δείχνουν γραμμή από ένα ιϊκό φορτίο και πάνω. Ακόμα και αχνή γραμμή = θετικότητα. Καθαρή γραμμή, μεγάλο ιϊκό φορτίο. Όσο περνάς στη φάση της ίασης η γραμμή θα αρχίσει πάλι να αχνοφαίνεται. Δε θεωρώ ότι επειδή βγήκε αρνητική η σύζυγος, δεν κουβαλάει ακόμα κάποιο ιϊκό φορτίο και γι αυτό το λόγο μένει ακόμα κλεισμένη σπίτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Ordem e Progresso.
Βάλ' τον κατω τον πστ και πάτα τον. Τον κορονοϊό ε, όχι κανένα γιατρό.Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
Από χθες ευτυχώς άρχισε να υποχωρεί αυτός ο φριχτός πονόλαιμος αφού πρώτα για 2 μέρες μου χορηγουσαν ενδοφλέβια αντιφλεγμονώδη/παυσίπονα και κορτιζόνη.
Ένας πονόλαιμος που συν τοις άλλοις, παραλίγο να είναι υπεύθυνος για σοβαρή ουρολοίμωξη αφού περίπου 50 ώρες δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό.
Εννοείται με υποστήριξη οξυγόνου από την πρώτη στιγμή, έναρξη αντιικής αγωγής, προληπτικά αντιπηκτικα.
Αντοχή ούτε για 5 βήματα, ενώ η αξονική έδειξε ζημιά στον πνεύμονα ευτυχώς αναστρέψιμη.
Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ πολύ όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον, ελπίζω σε μερικές μέρες να τα ξαναπούμε!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε δηλαδή εγώ είμαι σίγουρη. Άιντε και έρχονται εκλογές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
ω ρε συ, περαστικάOtto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
Από χθες ευτυχώς άρχισε να υποχωρεί αυτός ο φριχτός πονόλαιμος αφού πρώτα για 2 μέρες μου χορηγουσαν ενδοφλέβια αντιφλεγμονώδη/παυσίπονα και κορτιζόνη.
Ένας πονόλαιμος που συν τοις άλλοις, παραλίγο να είναι υπεύθυνος για σοβαρή ουρολοίμωξη αφού περίπου 50 ώρες δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό.
Εννοείται με υποστήριξη οξυγόνου από την πρώτη στιγμή, έναρξη αντιικής αγωγής, προληπτικά αντιπηκτικα.
Αντοχή ούτε για 5 βήματα, ενώ η αξονική έδειξε ζημιά στον πνεύμονα ευτυχώς αναστρέψιμη.
Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ πολύ όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον, ελπίζω σε μερικές μέρες να τα ξαναπούμε!
Και εγώ κόλλησα αλλά ευτυχώς μόνο 2 μέρες πυρετό έκανα και 3 μέρες βήχα
πάντως πήγα μια βόλτα την 7η μέρα και έκανε κρύο. Είχε 3-4 βαθμούς το βράδυ. Με την αναπνοή του κρύου αέρα συνειδητοποιούσα ότι ο λαιμός την έχει ακούσει λίγο. Μετά την 9η μέρα ήταν σαν να μη κόλλησα ποτέ.
Φοβάμαι ακριβώς επειδή είναι ΟLeporello έγραψε: 30 Μαρ 2022, 14:18Πώ-πώ, χειρότερα από εμένα το περνάς! Περαστικά να είναι.Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
Γιατί άραγε σε χτύπησε βαριά, ενώ τώρα κυκλοφορεί Ο και είσαι και εμβολιασμένος;
Περαστικά σε όλους.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ήταν του covid τα 9μερα, τύπε.Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:37ω ρε συ, περαστικάOtto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
πάντως πήγα μια βόλτα την 7η μέρα και έκανε κρύο. Είχε 3-4 βαθμούς το βράδυ. Με την αναπνοή του κρύου αέρα συνειδητοποιούσα ότι ο λαιμός την έχει ακούσει λίγο. Μετά την 9η μέρα ήταν σαν να μη κόλλησα ποτέ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δημοκράτης
Feindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:04Ήταν του covid τα 9μερα, τύπε.Δημοκράτης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:37ω ρε συ, περαστικάOtto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
έτσι ακριβώς
Πραγματικά, περαστικά, οι ώρες που περνά κανείς στο νοσοκομείο είναι υπεράνω προσωπικών αντιπαλοτήτων και διαφορών. Όλοι είμαστε το ίδιο.
Ordem e Progresso.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- ψωνάρα τιντερού
Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
εύχομαι να έχεις εξαιρετικούς γιατρούς/νοσοκόμους, να περάσει και μετά να σβηστεί από την μνήμη
το γιατί τρώνε μπαν άλλοι για καφενειακές συζητήσεις και όχι τα ψεκοσούργελα εδώ, δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
-
περαστική
Ευχομαι απο καρδιας περαστικα!Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
- Dwarven Blacksmith
Περαστικά κι από μένα, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι σε πήγε τόσο άσχημα.Otto Weininger έγραψε: 30 Μαρ 2022, 13:56 Ξεκινάει τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο, με το καλό σενάριο να λέει πως θα χρειαστούν άλλες τόσες.
Περαστικά Όττο, και λοιποί.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Στενοχωρήθηκα τώρα, κοιτάω τα παλιότερα ποστ και βλέπω ότι το έχεις πει εδώ και μέρες αλλά δεν κοιτούσα το τόπικ και δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα.
Περαστικά και σιδερένιος, και όταν γυρίσεις έχουμε πολλά να πούμε για Ντόνι και χλωροκίνη.
Περαστικά και σιδερένιος, και όταν γυρίσεις έχουμε πολλά να πούμε για Ντόνι και χλωροκίνη.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Σήμερα πάλι rapid test το πρωί στις 8.00. Αρνητικό. Κανένα σύμπτωμα, είτε σε μένα, είτε σε μέλος της Οικογένειας. Οι άλλοι που είμασταν μαζί, νοσούν. Παράξενο.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-