Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Κακώς υποθέτεις.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:09Κομμάτικά μορμολύκεια φαντάζομαι εννοείς τα της ΝΔ, τα άλλα είναι οκ να υποθέσω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:54Ακόμα και τώρα τα κομματικά μορμολύκεια απελπισμένα αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο Μάτι. Η ξεδιαντροπιά τους είναι απερίγραπτη!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:51
Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.
Μα φαίνεται, καλή μου, τι σε ενόχλησε.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:04
Οχι, μπήκες να κάνεις πολιτική σπεκουλα, χωρίς να έχεις ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. Ξαναγυρνα στην τρύπα σου τώρα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Επ' ευκαιρία, προτείνω αντί του "καλή καρδιά" το "ψυχή βαθειά".Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:04
Οχι, μπήκες να κάνεις πολιτική σπεκουλα, χωρίς να έχεις ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. Ξαναγυρνα στην τρύπα σου τώρα.
Βάθος απροσμέτρητον, που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι αδαείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί να ντραπώ; Επειδή δεν πετάω κορώνες και δεν "με πνίγει το δίκιο μου"; Σού είπα, να το κοιτάξεις...Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:03Έφαγε 2 χρόνια ποινή εξαγοράσιμη για το θάνατο τόσων ανθρωπων. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΙΝΗ??? ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:02Αν ήσουν λόττο θα σε κέρδιζαCecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:58
Ναι. Με λίγα λόγια η εταιρία με το σαπιοκάραβο την έβγαλε λάδι.
sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:23 Εν ολίγοις κάτι μού λέει ότι αν φάει πρόστιμο η εταιρία που πληρώθηκε αλλά δεν ολοκλήρωσε το έργο θα πεις "σιγά, ψίχουλα είναι γι' αυτούς, για τα μάτια μόνο". Κάνω λάθος;
Οι δικαστές βασίζονται σε πραγματογνώμονες. Σύμφωνα με αυτούς η μόνη ...σαπιοκαραβιά ήταν αυτή.
Και ίσως και αυτή, αν και δεν εξηγεί γιατί, μπορεί να είχε μπει νερό.Πολλά σωσίβια δεν ήταν εφοδιασμένα με λαμπτήρες σήμανσης και δεν διέθεταν σφυρίχτρες.
Όλα τα υπόλοιπα 5 αίτια ήσαν αμέλεια του πληρώματος.Το πλοίο λίγο μετά την πρόσκρουση βυθίστηκε στο σκοτάδι, η ηλεκτρογεννήτρια έκτακτης ανάγκης (emergency generator) εντός ολίγων λεπτών μετά τη σύγκρουση λόγω βλάβης έπαψε να λειτουργεί.
Γι' αυτά συγκεκριμένα καταδικάστηκαν κι όχι επειδή εσύ φώναζες ότι είναι σαπιοκάραβο.
Έχεις προαποφασίσει μέσα σου ποιος φταίει πάντα και παντού και τι ποινή του αξίζει. Και όχι μόνον εσύ δυστυχώς. Σε ρώτησα όμως και απάντησες, τι είμαι εγώ για να πω τι ποινή να πάρει. Οπότε τι νόημα έχει;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%BD%CE%B1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Μαρ 2023, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:04
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
stergiosbik
Ο σιδηρόδρομος στην Λάρισα δεν περνάει από πάνω ή κάτω ή δίπλα ή οπουδήποτε αλλού,αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ από την ΒΙ.ΠΕ Λάρισας.Beria έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:30Μιλάμε για την χώρα που δεν φτάνει επί 15 χρόνια το τρένο στην Πάτρα (στην Πάτρα, την τρίτη πόλη της χώρας) επειδή οι ιδιοκτήτες ΚΤΕΛ είναι τα χαϊδεμένα παιδιά των κυβερνήσεωνGherschaagk έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:29Πάρτι.Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2023, 14:30
Εκεί έκανα λάθος εγώ.
Αυτό που ειπε παραπάνω ο vatraxos. Με ενδεχόμενο δόλο.
Και ξανά πάμε αλλη μία.
Ψαχτείτε για το τι κάνουν τα κτελ και οι μεταφορικές σε όλο αυτο το χάλι
Σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου που υπάρχει έστω κι λίγη λογική θα φρόντιζαν οι βιομηχανίες να μπορούν να φορτώνουν κατευθείαν στα τρένα.
Μάντεψτε τι γίνεται στο Ελλαδισταν.
Ποιος επωφελείται άραγε;Μήπως οι μεταφορικές;
- Cecily Anne
Χαίρομαι, γιατί δεν έχω διάθεση να επαναλαμβάνω, ειδικά όταν ξέρω με σιγουριά ότι κατανοούνται όσα γράφω από το δέκτη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:13Κακώς υποθέτεις.
Μα φαίνεται, καλή μου, τι σε ενόχλησε.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08
Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχουν ονοματεπώνυμο για αυτό. Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ που είναι ανώνυμος δεν φταίει.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:12 https://twitter.com/i/status/1631615389988790281
Φταινε οι σταθμαρχες....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην ρεζιλεύεσαι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:14Επ' ευκαιρία, προτείνω αντί του "καλή καρδιά" το "ψυχή βαθειά".Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08
Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.
Βάθος απροσμέτρητον, που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι αδαείς.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ουτε στις θεωρητικές είμαστε ενωμένοι. Δυστυχώς μαθαίνουμε μόνο μέσα από σοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:06Εγώ διακρίνω το τελείως αντίθετο. Δεν υπάρχουν πλέον στοιχεία που να μας ενώνουν. Γιατί άλλο οι θεωρητικές και άλλο οι πρακτικές προσεγγίσεις.AlienWay έγραψε: 03 Μαρ 2023, 15:59 Να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλούς μήνες, διαβλέπω παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις, έστω και μία αμυδρή σύμπνοια, ακόμη και εδώ, σε έναν τόσο πωλωτικό χώρο.
Ίσως τελικά οι εθνικές τραγωδίες να μας ενώνουν -κατά βάθος- ακόμη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αφου κακώς υποθέτω, να σε δώ όταν θα γίνεται σκύλεμα ή συγκάλυψη απο ζαίους.
Θα το θυμάμαι αυτό που ειπες πως κακώς υποθέτω.
Βερελη τον λένε.Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:12 https://twitter.com/i/status/1631615389988790281
Φταινε οι σταθμαρχες....
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΓΕΙΑΣΟΥΧΡΗΣΤΑΡΑΒΕΡΕΛΗ γαμώ τον πουσταρα τον ταπερμαν και τα πουτανοσπέρματά τουNostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:12 https://twitter.com/i/status/1631615389988790281
Φταινε οι σταθμαρχες....

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο για τους "φιλικά προσκείμενους". Εάν με σοσιαλδημοκρατία εννοούμε σύστημα Σουηδίας, τότε απέχει πολύ και λόγω αυτού, αλλά κυρίως λόγω του ότι δεν λέει "μπες όπου νά 'ναι, μην κάνεις τίποτε και στη σύνταξη θα πάρεις για μπόνους το ισότιμο ενός διαμερίσματος σε εφ' άπαξ".πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:13Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ.![]()
Και για ποιο λόγο πρέπει να δώσει κάποιος ιδιαίτερη σημασία στους γνώστες της πραγματικότητας/ειδήμονες της πχορουμικής κυβέρνησης;sys3x έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:14Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08
Όπως λειτουργούν τα κόμματα, λειτουργούν και αυτοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Μαρ 2023, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δε νομίζω Ντιαρ, έχω συγκεκριμένη άποψη από την αρχή του νήματος και επιμένω σε αυτήν Ντιαρ. Ξαναλεω, όσο και να προσπαθειτε άκομψα να σας βρίσω, δε θα τα κατάφερε Ντιαρ, αφενός γιατί το κάνετε πολύ χαζά και αφετέρου γιατί δεν έχετε να πιαστείτε από κάπου, Ντιαρ. Α, να ξέρεις δεν σε βάζω στο ιγκνορ, για να μπορώ να σε αναφέρω, όπου σε πετυχαίνω και να αναγκάζω τους ομοίους σου που σε καλύπτουν να σε διαγράφουν, Ντιαρ. Λαβ για μπέιμπιsys3x έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:14Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2023, 16:08
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 3 Απαντήσεις