!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπήρξαν Γίγαντες;

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Υπήρξαν Γίγαντες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Λεγεών έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:24

βλέπουμε και τον Σατανά να καρφώνει τον Obi Wan Iakobi :lol:
Στις τελετες του High Priest Κουτσουμπα πας σατανιασμενε γιαυτο το παιζεις κρυφοκομμουνας? :lol:

viewtopic.php?f=29&t=34613
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Jimmy81 έγραψε: 06 Οκτ 2021, 07:07

Αλλά είπαμε, κατέρρευσαν και παλαιότερες πυραμίδες από αυτές της Γκίζας. Εκεί τι έγινε; Γιατί να μην εντοπίσουμε την πρώιμη προσπάθεια και τα λάθη των Αιγύπτιων (που προσφέρουν συσσώρευση εμπειρίας) μέχρι την επίτευξη των σταθερών κατασκευών της Γκίζας; Λογικότατη σκέψη θα έλεγα.

Ρε συ Δημήτρη, παριστάνεις τον χαζό;
Τελευταία φορά που απαντώ, όχι για σένα που είσαι κολλημένος ,αλλά για τους άλλους που διαβάζουν.
Κακώς βέβαια γιατί λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια

Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, πάντα είναι η εξής.
Πραγματικά, σε μια προσπάθεια να γίνουν τέτοιες δύσκολες κατασκευές, στην αρχή θα υπάρχουν κάποιες αποτυχίες, που μαθαίνοντας όμως από τα λάθη κάποια στιγμή θα φτάσεις στο ποθητό αποτέλεσμα.
Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, έχει αποκτηθει πλέον η τεχνογνωσία και τα πράγματα πηγαίνουν ρολόι, αντε να δικαιολογηθεί και κάποια αποτυχία από κάποιο λάθος, αλλά μέχρι εκεί.

Στη περίπτωση όμως των πυραμίδων έχουμε αλαλούμ.
Έχουμε αποτυχίες, στη συνέχεια την πυραμίδα του χεοπα, στη συνέχεια, δυο αποτυχίες, στη συνέχεια δυο επιτυχίες και στη συνέχεια δεκάδες αποτυχίες.

Έ δεν έχουν γίνει ιστορικά πουθενά αυτά.
Αυτά τα δέχονται ως φυσιολογικά μόνο καθυστερημενοι.
Μόνο βλάκες ,μόνο ανίδεοι που κάθονται και τους δουλεύει ο κάθε μυαλοπωλης.
Θες να είσαι τέτοιος, δικαίωμα σου.

Οι δεκάδες αποτυχίες οφείλονται σε έλλειψη τεχνογνωσίας αλλά και κόσμου για να τις τελειώσει.
Είτε κατέρρευσαν,ειτε είναι για γέλια, έχω βάλει τόσες φώτο

Οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι με τις τοιχογραφίες που δείχνουν γίγαντες να κατασκευάζουν πυραμίδες, ουσιαστικά παραδέχτηκαν την αποτυχία τους και με αυτόν τον τρόπο την δικαιολογησαν.
Έδωσαν δε και έναυσμα σε κάποιους να μιλάνε σήμερα για γίγαντες πραγματικούς.

Από εκεί και πέρα όταν κάθεσαι και προσπαθείς με προτάσεις που δεν βγάζουν καν νόημα,να δικαιολογησεις για ποιο λόγο δεν έμεινε ούτε μια, μα ούτε μια ρε φίλε, όρθια και σε σχήμα όπως οι τρεις της Γκίζας, απλά δείχνει αμολυντη χαζομαρα
Και λυπάμαι που μιλάω έτσι, αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται, μόνο έτσι καταλαβαίνεις δυστυχώς.
Γκουερινο 4

Εγώ καταλαβαίνω τους αιγυπτιολογους που ο κάθε παπάρας έχει γράψει και ένα βιβλίο ή έχει γυρίσει και ένα βίντεο για να πει το μακρύ του και το κοντό του για τις πυραμίδες.
Αυτοί πρέπει πάση θυσία να εμμεινουν στην αρχική τους θεώρηση ότι η πυραμίδα χτίστηκε στην βασιλεία του χεοπα.
Όμως ρε φίλε εφόσον την χρονολογεις με τα ίδια τα υλικά κατασκευής της και την βρίσκεις τρεις αιώνες παλαιότερη, δεν προβληματιζεσαι τι μπορεί να έγινε που ένα έργο που αποδίδεται στον χεοπα αποδεικνυεται τελικά ότι άρχισε πολύ νωρίτερα;
Τι τις θελετε τις μαλακιες για χρησιμοποίηση παλαιοτερης ξυλιας;
Σε χαζούς απευθύνεστε;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Leporello έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:22 Αφήνω κι'αυτό εδώ:

Ανατρέπει τις θεωρίες γιά αρχαίους εξωγήϊνους, αλλά τα επιχειρήματα στέκουν και γι'αυτά που λένε οι καθ'ημάς ψέκες. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που μιλάει γιά τα μεγαλιθικά μνημεία.

Aυτα που υποθετω οτι λεει ο τυπος για τα μεγαλιθικα (γιατι να του δωσω κλικ αποκλειεται) αλλα και τον αντιλογο τους, τον κοντρα αντιλογο αλλα και την απαντηση στον κοντρα αντιλογο τα ξερω εδω και 30 χρονια.

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:02 Aυτα που υποθετω οτι λεει ο τυπος για τα μεγαλιθικα (γιατι να του δωσω κλικ αποκλειεται) αλλα και τον αντιλογο τους, τον κοντρα αντιλογο αλλα και την απαντηση στον κοντρα αντιλογο τα ξερω εδω και 30 χρονια.

.

Τον υποτιθέμενο Mayas αστροναύτη, τον είχε αναφέρει/δημοσιεύσει ο Νταίνικεν στο "Αναμνήσεις από το Μέλλον", κάπου το 1971.
Άρα, εγώ τα ξέρω εδώ και 50 χρόνια... :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σωστα αλλα εγω βαζω και τη σχετικη συζητηση για το θεμα που κρατησε δυο περιπου δεκαετιες μετα τη δημοσιευση του Νταινικεν.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Θυμαμαι που εβλεπα με συμμαθητες μου το Αναμνησεις απο το Μελλον σε ταινια σε κινηματογραφο της Πατησιων (μαλλον στο Τριανον η το Αελλω) στη δεκαετια του 70. Αξεχαστες εποχες! Οταν εδειξε ο φακος μια πανυψηλη πυραμιδα των Μαγιας ειχαμε ψαρωσει ολοι και λεγαμε οτι αυτο το θηριο αποκλειεται να το ειχαν φτιαξει Ιθαγενεις.

.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:19 Θυμαμαι που εβλεπα με συμμαθητες μου το Αναμνησεις απο το Μελλον σε ταινια σε κινηματογραφο της Πατησιων (μαλλον στο Τριανον η το Αελλω) στη δεκαετια του 70. Αξεχαστες εποχες! Οταν εδειξε ο φακος μια πανυψηλη πυραμιδα των Μαγιας ειχαμε ψαρωσει ολοι και λεγαμε οτι αυτο το θηριο αποκλειεται να το ειχαν φτιαξει Ιθαγενεις.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα τώρα. Και πάλι η προσέγγισή σου στο θέμα είναι παιδική.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Leporello έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:11
Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:19 Θυμαμαι που εβλεπα με συμμαθητες μου το Αναμνησεις απο το Μελλον σε ταινια σε κινηματογραφο της Πατησιων (μαλλον στο Τριανον η το Αελλω) στη δεκαετια του 70. Αξεχαστες εποχες! Οταν εδειξε ο φακος μια πανυψηλη πυραμιδα των Μαγιας ειχαμε ψαρωσει ολοι και λεγαμε οτι αυτο το θηριο αποκλειεται να το ειχαν φτιαξει Ιθαγενεις.

Παιδικα ειναι τα βιντεακια που ανεβαζεις κατα καιρους.

.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:25
Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:19Θυμαμαι που εβλεπα με συμμαθητες μου το Αναμνησεις απο το Μελλον σε ταινια σε κινηματογραφο της Πατησιων (μαλλον στο Τριανον η το Αελλω) στη δεκαετια του 70. Αξεχαστες εποχες! Οταν εδειξε ο φακος μια πανυψηλη πυραμιδα των Μαγιας ειχαμε ψαρωσει ολοι και λεγαμε οτι αυτο το θηριο αποκλειεται να το ειχαν φτιαξει Ιθαγενεις.
Παιδικα ειναι τα βιντεακια που ανεβαζεις κατα καιρους.
Κοίτα εκεί που λέει γιά το Πούμα Πούνκου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γκουερινο 4

Παιδική είναι η προσέγγιση ότι την πυραμίδα του την έφτιαξαν οι Αιγύπτιοι του χεοπα και μετά τις άλλες δύο της Γκίζας επί αιώνες δεν μπόρεσαν να κάνουν όχι μια αλλά μισή αξιόλογη πυραμίδα.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Λοξίας έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:12
Αρίστος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:02 Aυτα που υποθετω οτι λεει ο τυπος για τα μεγαλιθικα (γιατι να του δωσω κλικ αποκλειεται) αλλα και τον αντιλογο τους, τον κοντρα αντιλογο αλλα και την απαντηση στον κοντρα αντιλογο τα ξερω εδω και 30 χρονια.

.

Τον υποτιθέμενο Mayas αστροναύτη, τον είχε αναφέρει/δημοσιεύσει ο Νταίνικεν στο "Αναμνήσεις από το Μέλλον", κάπου το 1971.
Άρα, εγώ τα ξέρω εδώ και 50 χρόνια... :lol:
Και απο κοντά...
Θυμάμαι απο το παλιο οτι είχες αναφέρει σχετικά με τον Νταινικεν :D
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

ksk έγραψε: 06 Οκτ 2021, 20:28 Και απο κοντά...
Μπράβο μνήμη! Σωστά θυμάσαι.
Ναι, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα το 1978, είχα εξασφαλίσει πρόσκληση από το περιοδικό Ancient Astronaut Society, της ομώνυμης αμερικανικής
μη-κερδοσκοπικής εταιρείας, για να γράψω δυο λόγια για την επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Λοξίας έγραψε: 06 Οκτ 2021, 20:52
ksk έγραψε: 06 Οκτ 2021, 20:28 Και απο κοντά...
Μπράβο μνήμη! Σωστά θυμάσαι.
Ναι, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα το 1978, είχα εξασφαλίσει πρόσκληση από το περιοδικό Ancient Astronaut Society, της ομώνυμης αμερικανικής
μη-κερδοσκοπικής εταιρείας, για να γράψω δυο λόγια για την επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Δεν θέλησα να το αναφέρω...το άφησα σε σενα :D
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Λεγεών έγραψε: 06 Οκτ 2021, 08:09 Συμπεραίνουμε ότι οι χρήστες που πιστεύουν σε Άτλαντες, γίγαντες, και όλα τα υπόλοιπα αστεία πράγματα που έχουν προαναφερθεί, έχουν σοβαρές ελλείψεις επιστημονικών γνώσεων, αγνοούν ετσιθελικά όλα τα επιστημονικά δεδομένα στην διάθεση τους και τα οποία τους παραδίδονται σε αυτές τις συζητήσεις, και βαυκαλίζονται πλάθοντας ευφάνταστα σενάρια και ιστορίες που εντυπωσιάζουν μόνο τους ίδιους.

.

Μια φίλη μου που της έδινε βιβλία του Λιακόπουλου ο ξάδερφός της όταν τη ρώτησα γιατί τα πιστεύει όλα άκριτα μου λέει

Γιατί με γοητεύουν..... :roll:

Απο την άλλη.....δεν εχει διαβάσει ποτέ κανένα άλλο βιβλίο..... :p2:

Τώρα θυμήθηκα καί μιά συγγενή μου στο χωριό που βρέθηκα σπίτι της την ημέρα που τελείωσε το σήριαλ Λάμψη.....

Τί πα να πεί τελείωσε μου λέει.....δέν ήταν αλήθεια όλα αυτά ;;; . :p2: ..... :oops: ... :011:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”