Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:28
Μπορεί κάποιος τύπος να μου εξηγήσει απλά, αλλά και επιστημονικά, γιατί να μην κάνω αυτό το εμβόλιο, πέρα από τον φόβο των παρενεργειών;
Τι έχει μέσα το οποίο θα είναι βλαβερό μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα για τον οργανισμό μου;
Το εμβολιο κανει το σωμα σου να νομιζει οτι εχει κορονοιο και να αντιδρα αναλογα.
Ο οργανισμος μερικές φορες αντιδρα περιεργα και επιτίθεται στον εαυτο του.
Τσεκαρε cytokine storm attack.
Οι ενστάσεις για να μην κάνει κάποιος το εμβολιο είναι αστείες.
Ξαφνικα έγιναν ολοι γιατροί επιστήμονες που γνωρίζουν ακριβώς πως φτιάχνουν τα εμβόλια.
Γνωρίζουν και τις παρενέργειες πολυ καλύτερα απ τους ίδιους τους επιστήμονες.
Μπορεί κάποιος τύπος να μου εξηγήσει απλά, αλλά και επιστημονικά, γιατί να μην κάνω αυτό το εμβόλιο, πέρα από τον φόβο των παρενεργειών;
Τι έχει μέσα το οποίο θα είναι βλαβερό μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα για τον οργανισμό μου;
Το εμβολιο κανει το σωμα σου να νομιζει οτι εχει κορονοιο και να αντιδρα αναλογα.
Αυτό το cytokine storm attack διαβάζω ότι το προκαλούν και οι ιοί.
Επίσης, η ίδια λογική δεν βρίσκεται και πίσω από τα κλασσικά εμβόλια με εξασθενημένους ιούς; Δηλαδή να νομίζει το σώμα μας ότι μολύνθηκε, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εξασθενημένο το φορτίο για να είναι επικίνδυνο.
taliban έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:35
Οι ενστάσεις για να μην κάνει κάποιος το εμβολιο είναι αστείες.
Ξαφνικα έγιναν ολοι γιατροί επιστήμονες που γνωρίζουν ακριβώς πως φτιάχνουν τα εμβόλια.
Γνωρίζουν και τις παρενέργειες πολυ καλύτερα απ τους ίδιους τους επιστήμονες.
Πρέπει να είναι οι ίδιοι πανεπιστήμονες. Λίγα χρόνια πιο πριν ήταν άσσοι στα Μακροοικονομικά, ρημέμπα;
Επίσης, η ίδια λογική δεν βρίσκεται και πίσω από τα κλασσικά εμβόλια με εξασθενημένους ιούς; Δηλαδή να νομίζει το σώμα μας ότι μολύνθηκε, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εξασθενημένο το φορτίο για να είναι επικίνδυνο.
Οι γιατροι παραδεχονται οτι ακομα δεν ξερουν γιατι σε μερικους με covid συμβαινει αυτο. Δηλαδη εκεί που εχει νικήσει τον κορονοιο ξαφνικα τρελαινεται το ανοσοποιητικο και αρχιζει μια ανεξελεγκτη επιθεση στα κυτταρα του.
Πως ξερουν οτι το εμβολιο του covid δεν θα προκαλεσει κατι τετοιο;
nick έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:47
Οι γιατροι παραδεχονται οτι ακομα δεν ξερουν γιατι σε μερικους με covid συμβαινει αυτο. Δηλαδη εκεί που εχει νικήσει τον κορονοιο ξαφνικα τρελαινεται το ανοσοποιητικο και αρχιζει μια ανεξελεγκτη επιθεση στα κυτταρα του.
Είχαν γίνει εμβολιασμοί 30.000 ατόμων και δεν έγινε κάτι τέτοιο σε κανένα και δόθηκε η έγκριση.Τώρα έχουν εμβολιασθεί πάνω από ένα εκατομμύριο.
Αυτό "ανεξελεγκτη επιθεση στα κυτταρα του" πουθενά δεν το διάβασα έτσι.
Αλλά ακόμη και δίκιο να έχεις, τον ιό θα τον κολλήσεις σίγουρα κάποια στιγμή. Οπότε αυτό που λες θα σού συμβεί και πιθανότατα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί θα έχεις αντιμετωπίσει μεγαλύτερη ποσότητα.
Αν διαβασει κάποιος τις πιθανές παρενέργειες απο μια Χ αντιβιωση για το αναπνευστικό και τι μπορει να του συμβεί όλα καλά.
Αλλά όταν είναι για το εμβόλιο εκει ... επανάσταση.
Είναι όλα σίγουρα πως θα τύχουν στον κάθε ένα.
Την εναλλακτική αφου δεν θέλετε τα εμβόλια δεν την έχω διαβάσει ακόμη.
Αν κάποιος την εχει γράψει να μου δώσει λινκ να τη διαβάσω.
πατησιωτης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:55
Για όποιον από εσάς δηλαδή είναι κάτω από 60 ετών όταν θα έλθει η σειρά του να εμβολιασθεί θα έχει προηγηθεί σε όλο τον κόσμο ένα δισεκατομμύριο.
Δε νομίζω γιατί δεν είναι ίσα κατανεμημένη παγκόσμια η διανομή του εμβολίου.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:42
Αυτό "ανεξελεγκτη επιθεση στα κυτταρα του" πουθενά δεν το διάβασα έτσι.
Αλλά ακόμη και δίκιο να έχεις, τον ιό θα τον κολλήσεις σίγουρα κάποια στιγμή. Οπότε αυτό που λες θα σού συμβεί και πιθανότατα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί θα έχεις αντιμετωπίσει μεγαλύτερη ποσότητα.
In patients with severe COVID-19, the immune system can overreact leading to massively increased cytokine levels in the blood – a ‘cytokine storm’. Instead of helping the body fight the virus, this overreaction is extremely damaging to the cells and tissues of the body itself and can be fatal.
πατησιωτης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:55
Για όποιον από εσάς δηλαδή είναι κάτω από 60 ετών όταν θα έλθει η σειρά του να εμβολιασθεί θα έχει προηγηθεί σε όλο τον κόσμο ένα δισεκατομμύριο.
Δε νομίζω γιατί δεν είναι ίσα κατανεμημένη παγκόσμια η διανομή του εμβολίου.