Τύπε, κατέβα από τον τενεκέ με το τυρί, γιατί πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 23:01Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. Εμένα με χαρακτηρίζει η υψηλοφροσύνη.Feindflug έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:49Επίσης σε χαρακτηρίζει η μετριοφροσύνη, τύπε.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:46 Η δική μου οπτική δεν είναι ποτέ ανακόλουθη. Δεν έχει υπάρξει δευτερόλεπτο στην ζωή μου που να ήμουν ανακόλουθος. Εσύ μονίμως είσαι σ' αυτήν την φάση. Είναι φάση «ό,τι με βολεύει αυτήν την στιγμή», ένα διαρκές «δυο μέτρα και 1535 σταθμά».
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Δεν μ' αρέσουν οι αμανέδες, έχω υψηλή μουσική παιδεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
αν ειναι ο ιδιος που του εχω πει 10 φορες μπραβο, εδω το εχασε το παιχνιδι.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:14 Μετά από τσακωμό και αφού ανταλλάξαμε λόγια βαριά, εγώ του έχω πει τα πάντα όλα έχω εκτονωθεί, είμαι πιο ήρεμη. Αυτός έχει πιάσει σημείο βρασμού δεν λέει να ηρεμήσει. Βάζει παπούτσια να φύγει.
Παίρνω τα κλειδιά του.
-Δώσε μου τα κλειδιά.
-Όχι. Να κάτσεις να ηρεμήσουμε.
Έρχεται να μου τα πάρει βάζω το χέρι μου και κάθομαι πάνω. Αμετακίνητη![]()
-Σου έχω πει να μη μου παίρνεις τα κλειδιά @#-@&&@ με θολώνεις χειρότερα. Δωσ' τα μου.
-Γιατί φεύγεις; δεν θα στα δώσω αν δεν ηρεμήσεις πρώτα να μιλήσουμε.
-Θα με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω δύναμη για να στα πάρω και δεν το θέλω. Δώσε μου τα κλειδιά ΤΏΡΑ για να φύγω.
- Όχι θα καθίσεις να ηρεμήσεις πρώτα εδώ.
- Ρε δώσε μου τα κλειδιά..
Γλυκαινω φωνή, βάζω ναζι
-Όχι. Δεν θέλω να φύγεις. Θέλω να μείνεις εδώ να μιλήσουμε και να με πάρεις αγκαλιά.
-Ασε τις @#&&# σε μένα. Δωσε μου τα κλειδιά γιατί θα με δεις αλλιώς.
Τρώω πόρτα ξανασοβαρευω
-Δεν σε φοβάμαι καλέ. Θα κάτσεις λίγο να ηρεμήσεις, να μιλήσουμε και μετά φεύγεις.
-Επειδή είσαι άμυαλη και ανιδεη και με ωθεις στα άκρα βαλτα πιο βαθιά εκεί που τα έχεις @#_@_ θα φύγω με τα πόδια.
Κάνει ηρωική έξοδο με μερικά καντήλια ακόμα και φεύγει.Δεν κάλεσε ούτε το ασανσέρ. Μετά από λίγο μου χτυπάει την πόρτα λέω το μετάνιωσε
-είναι κλειδωμένα κάτω
Η φάτσα του όλα τα λεφτά![]()
επρεπε να στα παρει με τη βια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτο καλο ειναι να το σκεφτεται κανεις πριν κουρδισει τον αλλο.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:59hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:45 Εχμ... αυτός ανέχεται. Κι εσύ βέβαια, γιατί αυτά που περιγράφεις είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, αλλά αυτός περισσότερο. Δηλαδή αυτό το θρασύτατο «σου πήρα τα κλειδιά και δεν σ' τα δίνω αν δεν κάτσεις να συζητήσουμε» θα ήταν για μένα κάτι που θα συνέβαινε μία και μοναδική φορά. Εννοείται ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια. Ποια είσαι που θα τον εμποδίσεις να φύγει; Σου ανήκει; Και μετά το χειριστικό γύρισμα από χαριτωμενιά σε πείσμα και από θυμό σε νάζι, μέχρι να σου κάτσει μια τακτική που θα πετύχει, το βρίσκω εξίσου αποτρεπτικό.
Τώρα, αν δεν βρίσκεις τίποτα προβληματικό στην συμπεριφορά του κι αυτός στην δική σου, πρόβλημά σας. Γι' αυτό λέω ότι αξίζετε ο ένας τον άλλον.
Δεν θα άφηνα έναν άνθρωπο που ήταν λες και τον καβάλησε ο διάολος να οδηγησει. Όπως δεν θα άφηνα και έναν μεθυσμένο να οδηγήσει. Και εννοείται θα χειριστώ κι άλλον τρόπο να τον πείσω να κάτσει, για να ηρεμήσει. Για αυτό και όταν είπε θα πάει με τα πόδια δεν έφερα αντίρρηση καμία στο να φύγει. Τώρα αν σου φαίνεται μη ανεκτή συμπεριφορά, τι να σου πω είναι η οπτική σου.
οταν τον εχεις κουρδισμενο, και τον κρατας εκει για να τον κουρδισεις κι αλλο, φλερταρεις με το να σπασει, πιθανον και επανω σου.
οχι, αυτα δεν ειναι αντρικα.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:16Παντως, αν θες να πάρεις τα κλειδιά, τα παίρνεις. Εγώ δηλαδή θα τα είχα πάρει. Δεν είναι ανάγκη να χειροδικησεις σώνει και ντε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Από το να την ακινητοποιήσεις, μέχρι να κάνεις την πάπια υποκριτικά και να τα ξαναπάρεις και μην τον είδατε. Απλώς αυτός δεν ήθελε να φύγει από τη σχέση και η Ναιδα το ξέρει και είναι χαλαρη.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:13 Σαν κανένας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιλέγεις εσύ για την ζωή του άλλου. Μπορείς μόνο να λες την άποψή σου. Μπορείς ακόμα και να παρακαλέσεις. Μπορείς και να προσφέρεις αντάλλαγμα αν θες. Αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις εσύ επιλογές για έναν άλλον.-
λες, "δωστα μου με το καλο, αλλιως θα τα παρω με το αγριο"
και αν δεν στα δωσει, κανεις αυτο που ειπες. οταν λεμε με το αγριο δεν ενοουμε να τη στειλεις νοσοκομειο, απλως τα παιρνεις με οσο το δυνατον λιγοτερη βια ειναι απαραιτητη. αλλα τα παιρνεις.
ετσι διδασκονται οι ανθρωποι. ετσι θα ξερει οτι την επομενη φορα που θα πεις κατι, το εννοεις.
ευκολα.
του λες "ρε παπαρα εισαι λιαδα, ασε, θα σε παω εγω"
αν πει "οχι" του κοβεις εξαπαντος και την καλημερα.
τιναφταρε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν παίζει αυτό που λες. Μια φορά μου τα πήρε από το χέρι με την βία και το μετάνιωσε γιατί νόμιζε ότι φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει και μου ζήταγε συγνώμη.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 10:00
αν ειναι ο ιδιος που του εχω πει 10 φορες μπραβο, εδω το εχασε το παιχνιδι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κι αλλο λαθος, να ζητα συγνωμη επειδη εκανε το φυσιολογικο.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 10:54Δεν παίζει αυτό που λες. Μια φορά μου τα πήρε από το χέρι με την βία και το μετάνιωσε γιατί νόμιζε ότι φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει και μου ζήταγε συγνώμη.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 10:00
φυσικα και πρεπει να φοβασαι, οτι αν κανεις καποια μαλακια θα τιμωρηθεις αναλογως. ολοι φοβομαστε. γιαυτο προσεχουμε.
αν κανεις τις μαλακιες σου ατιμωρητα, θα συνεχισεις να τις κανεις, ολο και μεγαλυτερες. καποια στιγμη που θα φτασει ο κομπος στο χτενι, θα κανεις επικη χοντραδα, και η τιμωρια θα ειναι αναλογη.
οποτε καλυτερα να στο κοβει απο πολυ νωρις.
Οι μαλακίες μου ποιες είναι; επειδή του πήρα τα κλειδιά; ναι οκ.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:03κι αλλο λαθος, να ζητα συγνωμη επειδη εκανε το φυσιολογικο.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 10:54Δεν παίζει αυτό που λες. Μια φορά μου τα πήρε από το χέρι με την βία και το μετάνιωσε γιατί νόμιζε ότι φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει και μου ζήταγε συγνώμη.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2021, 10:00
φυσικα και πρεπει να φοβασαι, οτι αν κανεις καποια μαλακια θα τιμωρηθεις αναλογως. ολοι φοβομαστε. γιαυτο προσεχουμε.
αν κανεις τις μαλακιες σου ατιμωρητα, θα συνεχισεις να τις κανεις, ολο και μεγαλυτερες. καποια στιγμη που θα φτασει ο κομπος στο χτενι, θα κανεις επικη χοντραδα, και η τιμωρια θα ειναι αναλογη.
οποτε καλυτερα να στο κοβει απο πολυ νωρις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο ίδιο καλάμι.
ναι.
μικρη μαλακια, που επρεπε να αντιμετωπιστει φυσιολογικα με εξισου μικρη βια. απλως να τα παρει πισω. και να μην ζηταει συγνωμες μετα.
αν το εκανε, μια, δυο, η οσες φορες χρειαζοταν μεχρι να εκπαιδευτεις, να καταλαβεις σε τι αποτελεσμα οδηγει το παρσιμο των κλειδιων, δεν θα το ξαναεκανες.
ετσι εκπαιδευουμε συντροφους, παιδια, σκυλια, εργαζομενους, ταπανταολα. ετσι κανουμε καλυτερο τον κοσμο μας.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γιατί δεν τα φτιάχνει ο Μπακαλόγατος με τη Ναίδα;
Να ησυχάσει λίγο και το ίδρυμα κύριοι.
Να ησυχάσει λίγο και το ίδρυμα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Του hellegennes του έχω βρει εγώ μια νυφη
Αμα θέλει...
Να το κανονισω. Για αυτό δυο φορες προσπαθησα να μάθω αν έχει δεσμό ή είναι παντρεμενο μέσα από ποστ αλλά δεν απάντησε
Γιατί χαλας δεσμό ή γάμο; Εκκλησία γκρεμίζεις
Η κοπέλα είναι σ άλλη πολη βέβαια αλλά νομίζω ταίριαζουν, μου χει πει να έχω το νου μου
Δε θέλει με υποχρεώσεις διαζυγιο παιδια κτλ. Ε ναι αλλά αν περιμένει κι αλλο
Αμα θέλει...
Να το κανονισω. Για αυτό δυο φορες προσπαθησα να μάθω αν έχει δεσμό ή είναι παντρεμενο μέσα από ποστ αλλά δεν απάντησε
Γιατί χαλας δεσμό ή γάμο; Εκκλησία γκρεμίζεις
Η κοπέλα είναι σ άλλη πολη βέβαια αλλά νομίζω ταίριαζουν, μου χει πει να έχω το νου μου
Δε θέλει με υποχρεώσεις διαζυγιο παιδια κτλ. Ε ναι αλλά αν περιμένει κι αλλο
Δεν ζορίζουμε ποτέ καταστάσεις. Όταν κάποιος θέλει να φύγει, ας φύγει. Είναι επιλογή που πρέπει να σεβαστείς.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:14 Μετά από τσακωμό και αφού ανταλλάξαμε λόγια βαριά, εγώ του έχω πει τα πάντα όλα έχω εκτονωθεί, είμαι πιο ήρεμη. Αυτός έχει πιάσει σημείο βρασμού δεν λέει να ηρεμήσει. Βάζει παπούτσια να φύγει.
Παίρνω τα κλειδιά του.
-Δώσε μου τα κλειδιά.
-Όχι. Να κάτσεις να ηρεμήσουμε.
Έρχεται να μου τα πάρει βάζω το χέρι μου και κάθομαι πάνω. Αμετακίνητη![]()
-Σου έχω πει να μη μου παίρνεις τα κλειδιά @#-@&&@ με θολώνεις χειρότερα. Δωσ' τα μου.
-Γιατί φεύγεις; δεν θα στα δώσω αν δεν ηρεμήσεις πρώτα να μιλήσουμε.
-Θα με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω δύναμη για να στα πάρω και δεν το θέλω. Δώσε μου τα κλειδιά ΤΏΡΑ για να φύγω.
- Όχι θα καθίσεις να ηρεμήσεις πρώτα εδώ.
- Ρε δώσε μου τα κλειδιά..
Γλυκαινω φωνή, βάζω ναζι
-Όχι. Δεν θέλω να φύγεις. Θέλω να μείνεις εδώ να μιλήσουμε και να με πάρεις αγκαλιά.
-Ασε τις @#&&# σε μένα. Δωσε μου τα κλειδιά γιατί θα με δεις αλλιώς.
Τρώω πόρτα ξανασοβαρευω
-Δεν σε φοβάμαι καλέ. Θα κάτσεις λίγο να ηρεμήσεις, να μιλήσουμε και μετά φεύγεις.
-Επειδή είσαι άμυαλη και ανιδεη και με ωθεις στα άκρα βαλτα πιο βαθιά εκεί που τα έχεις @#_@_ θα φύγω με τα πόδια.
Κάνει ηρωική έξοδο με μερικά καντήλια ακόμα και φεύγει.Δεν κάλεσε ούτε το ασανσέρ. Μετά από λίγο μου χτυπάει την πόρτα λέω το μετάνιωσε
-είναι κλειδωμένα κάτω
Η φάτσα του όλα τα λεφτά![]()
Με την ίδια λογική, θα σε χάλαγε αν εσύ ήθελες να κάνεις ''έξοδο'' σε κάτι που δεν γούσταρες τη δεδομένη στιγμη και δεν σου δίνονταν η ευκαιρία να το πράξεις.
Η σχέση δεν πρέπει να βασίζεται στην κτητικότητα, αλλά στην κατανόηση. Έίτε τσουλάει, είτε τελειώνει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-