ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 14:45
Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:53
Αυτοί είναι λογαριασμοί που ανέλαβε η εταιρία του αποτυχημένου διαφημιστή;
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Τζήμερος είναι αποτυχημένος διαφημιστής. Αποτυχημένος φοιτητής έχω γράψει ότι είναι και ντεμέκ αντικρατιστής που μια χαρά κάνει δουλίτσες με το δημόσιο.
Όλοι κάνουν μια χαρά δουλίτσες με το δημόσιο απλώς κάποιοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο ως πελάτη και κάποιοι ως μοναδικό εργοδότη.
Εκτός αν εννοείς ότι όταν γίνεται ένα διαφημιστικό σπεκ για φορέα του δημοσίου ή ένας διαγωνισμός για τεχνικά έργα ή οποιαδήποτε άλλη προμήθεια, πρέπει να απορρίπτεται το δημόσιο γιατί να μην κατηγορήσουν την εταιρία για κρατικοδιαιτισμό.
Σοβαρολογείτε τώρα;
Αναφορικά δε με το "αποτυχημένος φοιτητής" που έγινε σημαία, αν θυμάμαι καλά δήλωσε ότι τα παράτησε και αυτό δεν έγινε επειδή δεν μπορούσε να τελειώσει την φοβερά δύσκολη σχολή

αλλά επειδή δεν είχε ως στόχο το δημόσιο ώστε να χάνει άσκοπα το χρόνο του. Στον ιδιωτικό χώρο και ειδικώς σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, μετράνε άλλα πράγματα.
α) Δε διέκοψε την ΑΣΟΕΕ για να ασχοληθεί με την Επικοινωνία, αλλά για να γίνει μουσικός.
β) Ο Τζήμερος δεν εξειδικεύεται στην Επικοινωνία αλλά είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας, επιχειρηματίας δηλαδή που η δραστηριότητά του σχετίζεται με τη Προώθηση που με τη σειρά της είναι ένα από τα 4 μέρη του Μάρκετινγκ.
γ)Είτε μιλάμε για το Μάρκετινγκ είτε για την Επικοινωνία, η πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη σήμερα γιατί οι
αποφάσεις των εν λόγω κλάδων είναι πλέον data driven. Oι εποχές που μία διαφήμιση στο χαρτί ή το καλό μπλα μπλα σε έκαναν επιτυχημένο στο Μάρκετινγκ ή την Επικοινωνία τέλειωσαν.
δ) Ο Τζήμερος δε ξέρω τι κάνει στη δουλειά του, πάντως στις πολιτικές του τοποθετήσεις συμπεριφέρεται σα διαφημιστής παλιάς κοπής, μπλα μπλα για να ρίξει άδεια και να πιάσει γεμάτα. Tον σώζει βέβαια πως στη πολιτική λίγο πολύ κυριαρχούν η αερολογία ή το φαντασιακό σε όλους τους χώρους, απλώς μη μας πρήζουν τα απαυτά οι θαυμαστές του για το πόσο «προχώ» είναι.