!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Giorgos 574

Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 »

Σου είπα το Σκιπ μπορει δημιουργήθηκε αργότερα. Έχεις αποδείξεις ότι τα λέγανε Σκιπ τη δεκαετία του 1820;;
Ρουμ
Phorum.gr user: Πιτερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρουμ »

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:46 Σου είπα το Σκιπ μπορει δημιουργήθηκε αργότερα. Έχεις αποδείξεις ότι τα λέγανε Σκιπ τη δεκαετία του 1820;;
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ :fp: :fp: :fp: :fp:

'''''Μαζί του στην Αράχωβα σκοτώθηκαν και 1300 επίλεκτοι Αλβανοί «ο ανθός της Αλβανίας», μόνο 100 γλύτωσαν από την ενέδρα των Ελλήνων του Καραϊσκάκη. Οι τότε Αλβανοί θρήνησαν το θάνατό του με τραγούδι που σώθηκε:

«Τσσε ντ’ Αθίνe ντ’ Αλαμάνe σούμε καπετάνeρ γιάνε
σσούμε καπετάνeρ γιάνe πο, Μουσταμπεΐ ε βράνe
Κουσσ ε βράου Μουσταμπεΐν τσσ’ ισσ νιε ιλλ γκα γκιάκου ίνε;
Πο εβράου Καραϊσκάκη φακιεζίου, μουστάκ; ιγκλιάτε.
«…μπερτeκόσα Λιβαδίσe βράου, ασσλάν é σσκιπeρίσe».
Στα ελληνικά:

«Απ’ την Αθήνα ως την Αλαμάνα πολλοί είναι καπεταναίοι
Πολλοί είναι καπεταναίοι μα, σκοτώσαν τον Μουσταμπέη!
Ποιος σκότωσε το Μουσταμπέη που απ’ το αίμα μας ήταν ένα αστέρι;
Μα τον σκότωσε ο Καραϊσκάκης ο μαυροπρόσωπος, ο μακρυμουστάκης.
«..ο βάτραχος της Λειβαδιάς σκότωσε το λιοντάρι της Σκιπεριάς[/b]!…»''''

Υπηρχε και μαλιστα ...φυλετικης μορφης εθνικη ΣΚΙΠΕΤΑΡΙΚΉ συνειδηση... :smt047:smt047

Ξερω δεν χωνευεται ευκολα γιατι ετσι καταριπτοντε πολλα΄παραμυθακια των εθνομηδενιων :g030::g030:

Ολα αυτα 4 γενιες ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Giorgos 574

Παλι τα ίδια λες; Επίσης η απάντηση δεν έχει καμία σχέση με το ερώτημα που εθεσα...
Ρουμ

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:49 Παλι τα ίδια λες; Επίσης η απάντηση δεν έχει καμία σχέση με το ερώτημα που εθεσα...
Τελικα εισαι μεγα ΤΡΟΛ :c020: :c020:

:na!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 04 Νοέμ 2019, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giorgos 574

Βρε γιατί μου λες βλακείες; Σου είπα μπορεί τη δεκαετία του 1820 να τα λέγανε και Σκιπετάρτζε ή αλλιώς. Τι σχέση έχει με αυτό που παπαγαλίζεις σαν αυτιστικός;;
Ρουμ

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:52 Βρε γιατί μου λες βλακείες; Σου είπα μπορεί τη δεκαετία του 1820 να τα λέγανε και Σκιπετάρτζε ή αλλιώς. Τι σχέση έχει με αυτό που παπαγαλίζεις σαν αυτιστικός;;
Σου ξαναειπα οτι δεν τα λεγανε ετσι...
Δεν παιζει... δεν ισχυει .... ειναι μια ακομα σαθρων θεμελιων υποθεση .. τι να κανουμε;;;;
Και σου ξαναειπα οτι οι Λουντζιωτες αυτοπροσδιοριζονταν ως Αρμπερορ...
Τι δεν καταλαβαινεις;;;;

Nusa jone Arberore
Giorgos 574

Για εκείνο το Νεγκοβανι που έλεγες ότι είναι από Ερσεκα. Το χωριο του ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1840 από ανθρώπους που προέρχονταν από εκείνη την περιοχή...
Giorgos 574

Ρουμ έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:56
Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:52 Βρε γιατί μου λες βλακείες; Σου είπα μπορεί τη δεκαετία του 1820 να τα λέγανε και Σκιπετάρτζε ή αλλιώς. Τι σχέση έχει με αυτό που παπαγαλίζεις σαν αυτιστικός;;
Σου ξαναειπα οτι δεν τα λεγανε ετσι...
Δεν παιζει... δεν ισχυει .... ειναι μια ακομα σαθρων θεμελιων υποθεση .. τι να κανουμε;;;;
Και σου ξαναειπα οτι οι Λουντζιωτες αυτοπροσδιοριζονταν ως Αρμπερορ...
Τι δεν καταλαβαινεις;;;;

Nusa jone Arberore
Αμφισβητείς τι έγραψε ο ίδιος ο Μεξης ή να σου το ξανατρίψω στη μούρη;
Ρουμ

Εγραψε τη γλωσσα του ως σκιπεταρτζε λεξη που δεν εχει ισχυει στην αλβανικη γλωσσα....
Σου ξαναειπα οτι ετσι κι αλλιως και οι Ελληνοτσαμηδες σκιπ λεγανε τη γλωσσα τους αλλα οχι τον εαυτο τους Σκιπεταρ......
Σου ξαναειπα για το Λουντζιωτικο παραδοσιακο τραγουδι της Νυφης....
Giorgos 574

Αυτό εδώ το βιβλίο το έγραψε άτομο από το Λαμποβο. Απ ότι έχω δει από τη μετάφραση αν και αναφέρει ειχαν ελληνική συνείδηση μόνο σε Σκιπτάρ αναφέρεται, πουθενά δε γίνεται λόγος για Αρμπερορ ή κάτι αλλο...

Εσυ που καταλαβαίνεις και αλβανικά ρίξε μια μάτια

:sal9:

http://fedhonmeksi.com/Libri.pdf
Ρουμ

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:00 Αυτό εδώ το βιβλίο το έγραψε άτομο από το Λαμποβο. Απ ότι έχω δει από τη μετάφραση αν και αναφέρει ειχαν ελληνική συνείδηση μόνο σε Σκιπτάρ αναφέρεται, πουθενά δε γίνεται λόγος για Αρμπερορ ή κάτι αλλο...

Κομμουνιστικο καθεστως, αλβανοποιημενος Λουντζιωτης.....αλλη απορία;;;

Εχει πλακα που ..προλαβαινεις στα τσκα μπαμ και μεταφραζεις στο τρανσλατε ολοκληρο βιβλιο :o :o

Εγω σου εχω βιβλιο του Πυλιουριωτη Κοτσο Κοκδημα για τα 200 χρονια εξελληνισμου της Χειμαρας απο το
Πατριαρχειο και του Γκρεκ μοναρχοφασιστ :smt005: :smt005: :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 04 Νοέμ 2019, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giorgos 574

Ρουμ έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:59 Εγραψε τη γλωσσα του ως σκιπεταρτζε λεξη που δεν εχει ισχυει στην αλβανικη γλωσσα....
Σου ξαναειπα οτι ετσι κι αλλιως και οι Ελληνοτσαμηδες σκιπ λεγανε τη γλωσσα τους αλλα οχι τον εαυτο τους Σκιπεταρ......
Πως ξερεις ότι δε τη λέγανε έτσι τη δεκαετία του 1820; Σου είπα φέρε πηγή.

Για τους Αρβανίτες της Ηπείρου αυτή η βλακεία που παπαγαλίζεις συνέχεια λεει ότι λένε έτσι τη γλωσσα, δεν αναφέρει αν χρησιμοποιούσαν το όρο η όχι. Εγώ έφερα αλλες 2 που λένε ότι τον χρησιμοποιούσαν και έχω κι άλλη αν θες.
Giorgos 574

Ρουμ έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:01
Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:00 Αυτό εδώ το βιβλίο το έγραψε άτομο από το Λαμποβο. Απ ότι έχω δει από τη μετάφραση αν και αναφέρει ειχαν ελληνική συνείδηση μόνο σε Σκιπτάρ αναφέρεται, πουθενά δε γίνεται λόγος για Αρμπερορ ή κάτι αλλο...

Εχει πλακα που ..προλαβαινεις στα τσκα μπαμ και μεταφραζεις στο τρανσλατε ολοκληρο βιβλιο :o :o

Εγω σου εχω βιβλιο του Πυλιουριωτη Κοτσο Κοκδημα για τα 200 χρονια εξελληνισμου της Χειμαρας απο το
Μα ούτε το μισό δεν μετέφρασα γιατί είναι κοπος, αν ήξερα και αλβανικά θα σε είχα κάνει ρόμπα.
Ρουμ

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:04
Ρουμ έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:59 Εγραψε τη γλωσσα του ως σκιπεταρτζε λεξη που δεν εχει ισχυει στην αλβανικη γλωσσα....
Πως ξερεις ότι δε τη λέγανε έτσι τη δεκαετία του 1820; Σου είπα φέρε πηγή.

Για τους Αρβανίτες της Ηπείρου αυτή η βλακεία που παπαγαλίζεις συνέχεια λεει ότι λένε έτσι τη γλωσσα, δεν αναφέρει αν χρησιμοποιούσαν το όρο η όχι. Εγώ έφερα αλλες 2 που λένε ότι τον χρησιμοποιούσαν και έχω κι άλλη αν θες.
Αν τον χρησιμοποιουσανε σιγα μην δεν το λεγε ο Μωραιτης και ο Μπαλτσιωτης καημενε....
Πηγαινε στη περιοχη αν εχεις αποριες και μιλα με κανενα γερο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 04 Νοέμ 2019, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρουμ

Giorgos 574 έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:05
Ρουμ έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:01

Μα ούτε το μισό δεν μετέφρασα γιατί είναι κοπος, αν ήξερα και αλβανικά θα σε είχα κάνει ρόμπα.
'''''''''[i. Απ ότι έχω δει από τη μετάφραση αν και αναφέρει ειχαν ελληνική συνείδηση μόνο σε Σκιπτάρ αναφέρεται,][/i]''''''''''''''

Φασκεις και αντιφασκεις , ξεχνας τι λες ενα σχολιο παραπανω... :102: :102: :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”