είναι τέτοιο το εσωτερικό χάος που θα συνεχίσει να επικρατεί στην Αμερική τα επόμενα τέσσερα (τουλάχιστον) χρόνια, που και ο Curtis LeMay να ήταν πρόεδρος, δε θα τολμούσε να προχωρήσει σε επεμβατικούς πολέμους στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Με κανένα regime change σε κανένα λατινοαμερικάνικο κοκαϊνοχώρι θα τη βγάλει κι ο μπαρμπα-Τζό.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47αυτο λεω ρε φιλε ... οταν ολα τα γερακια που εδιωξε ο Τραμπ μαζι με τα δικα σας βομβαρδιζουνε μην μας το γυρισεις το ποιημα ... θα εχετε ακεραια την ευθυνη της στηριξηςJohn Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:28εννοειται αυτο ρε δεξιε, η προτεραιοτητα ειναι να φυγει η χριστιανικη ακροδεξια απο τα πραγματα. Κι εγω Μπαιντεν θα ψηφιζα, οχι γιατι τον βρισκω αξιολογο, αλλα για να διωξω τον Τραμπ. Το ιδιο και για τον Σαντερς.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:24
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger την 04 Νοέμ 2020, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τάπωσες, ρε συ!
Είσαι πολύ εύστοχος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- John Brown Gun Club
ναι καλα, λες και δεν εχει ξεκωλιασει σε βομβαρδισμους την Υεμενη, το Ιρακ τη Λιβυη τη Σομαλια τη Συρια, οπως και το Πακισταν και το Αφγανισταν, σε πολλαπλασια ενταση απο τον προκατοχο του.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47αυτο λεω ρε φιλε ... οταν ολα τα γερακια που εδιωξε ο Τραμπ μαζι με τα δικα σας βομβαρδιζουνε μην μας το γυρισεις το ποιημα ... θα εχετε ακεραια την ευθυνη της στηριξηςJohn Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:28εννοειται αυτο ρε δεξιε, η προτεραιοτητα ειναι να φυγει η χριστιανικη ακροδεξια απο τα πραγματα. Κι εγω Μπαιντεν θα ψηφιζα, οχι γιατι τον βρισκω αξιολογο, αλλα για να διωξω τον Τραμπ. Το ιδιο και για τον Σαντερς.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:24
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε
According to U.S. Air Forces Central Command, U.S. aircraft dropped 7,423 munitions in 2019 — that’s the highest number of bombs released in nearly a decade.
In 2018, U.S. warplanes dropped 7,362 bombs — the second highest total in a year thus far since AFCENT began publishing the number of munitions released in Afghanistan.
In 2010 and 2011, the height of America’s participation in Afghan war, coalition aircraft dropped 5,100 and 5,411 bombs respectively. During those two years, the U.S. military had nearly 100,000 U.S. troops on the ground as part of President Barack Obama’s troop surge to clear Taliban militants
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- wooded glade
Καλά πως του τη σκάσανε έτσι του Τραμπ και ψηφίζουν και τα δέντρα ;
Εγώ πρώτη φορά ψήφισα στο δημοψήφισμα του 1973 που δεν πιάνεται και δεύτερη το 1981, στις ηρωϊκές εκλογές.
Το 1981 λοιπόν φύλαγε ακόμα στρατός τα τμήματα και μπαίνω εγώ μέσα να ψηφίσω με τη στολή και μου την πέφτει μία αντιπρόσωπος του ΜΛ ΚΚΕ και με κάνει μπίλιες. Να η μαύρη αντίδραση που μας στέλνει και ένστολους φώναζε. Στην έξοδο με πιάνει ο ταγματάρχης που ήταν ο αρμόδιος για τη φύλαξη του τμήματος και μου λέει "φιλάρα, αυτή μας έχει τρελάνει από το πρωϊ, άστα". Πως θα γινόταν η νο-θεία λοιπόν ;
Εγώ πρώτη φορά ψήφισα στο δημοψήφισμα του 1973 που δεν πιάνεται και δεύτερη το 1981, στις ηρωϊκές εκλογές.
Το 1981 λοιπόν φύλαγε ακόμα στρατός τα τμήματα και μπαίνω εγώ μέσα να ψηφίσω με τη στολή και μου την πέφτει μία αντιπρόσωπος του ΜΛ ΚΚΕ και με κάνει μπίλιες. Να η μαύρη αντίδραση που μας στέλνει και ένστολους φώναζε. Στην έξοδο με πιάνει ο ταγματάρχης που ήταν ο αρμόδιος για τη φύλαξη του τμήματος και μου λέει "φιλάρα, αυτή μας έχει τρελάνει από το πρωϊ, άστα". Πως θα γινόταν η νο-θεία λοιπόν ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 04 Νοέμ 2020, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μπορει ... εσεις παντως θα εχετε στηριξει αυτον που θα κανει τους επομενους βομβαρδισμους ... για αυτο θα ειστε υπευθυνοι εσεις και η αριστερα της πλακας που εκπροσωπειταιJohn Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:54ναι καλα, λες και δεν εχει ξεκωλιασει σε βομβαρδισμους την Υεμενη, το Ιρακ τη Λιβυη τη Σομαλια τη Συρια, οπως και το Πακισταν και το Αφγανισταν, σε πολλαπλασια ενταση απο τον προκατοχο του.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47αυτο λεω ρε φιλε ... οταν ολα τα γερακια που εδιωξε ο Τραμπ μαζι με τα δικα σας βομβαρδιζουνε μην μας το γυρισεις το ποιημα ... θα εχετε ακεραια την ευθυνη της στηριξηςJohn Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:28
εννοειται αυτο ρε δεξιε, η προτεραιοτητα ειναι να φυγει η χριστιανικη ακροδεξια απο τα πραγματα. Κι εγω Μπαιντεν θα ψηφιζα, οχι γιατι τον βρισκω αξιολογο, αλλα για να διωξω τον Τραμπ. Το ιδιο και για τον Σαντερς.
According to U.S. Air Forces Central Command, U.S. aircraft dropped 7,423 munitions in 2019 — that’s the highest number of bombs released in nearly a decade.
In 2018, U.S. warplanes dropped 7,362 bombs — the second highest total in a year thus far since AFCENT began publishing the number of munitions released in Afghanistan.
In 2010 and 2011, the height of America’s participation in Afghan war, coalition aircraft dropped 5,100 and 5,411 bombs respectively. During those two years, the U.S. military had nearly 100,000 U.S. troops on the ground as part of President Barack Obama’s troop surge to clear Taliban militants
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αποδεχτείτε βρε την ήττα σας με την ελάχιστη Εμπάθεια που σας έχει απομείνει
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
το ξέρει ο σύνδαπος ότι βρίσκεται εκτός γραμμής του φιλομπαϊντενικού Κούλεως;
- Highlander
3,65 εκατομμύρια είναι οι εγγεγραμμένοι.
- John Brown Gun Club
Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
Γιδια δεξιοι, ΔΕΝ ειμαι Δημοκρατικος, ΔΕΝ ψηφιζω στις αμερικανικες εκλογες, ΔΕΝ γουσταρω τους δημοκρατικους και τον Μπαιντεν (ουτε καν τον Ομπαμα δεν γουσταρα) και δεν μ ενδιαφερει καν ποιος θα βγει, ΑΡΚΕΙ να φυγει η πορτοκαλι χλαπατσα απο το αξιωμα (και σιγα σιγα να φευγουν και οι ευρωπαιοι κλωνοι του)
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Eν τω μεταξυ ο Τραμπακουλας καλουσε τους φηφοφορους του να στειλουν επιστολικη ψηφο και μετα να ψηφισουν και αυτοπροσοπως αλλα οι Δημοκρατικοι κανουν νοθειες.....
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
-
Uppercut
Fake τότε.
- Highlander
Χοντροκομμένο τραμπικο φεικ.Uppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:01Fake τότε.
Μπεριμπλεκονται τα πράγματα λέει ο άριστος
John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:00 Καποιοι εδω νομιζουν πως μιλανε στο Λαστ γουικ τοναιτ, και πως απεναντι τους εχουν τιποτα αμερικανους δημοκρατικους.
ολοι οι ακροαριστεροι Μπαιντεν ψηφισανε ... τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες ... να το θυμαστε οταν οι ΗΠΑ θα βομβαρδιζουνε ...γιδια ε γιδια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-