!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

ΕικόναΕικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

ΕικόναΕικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

kalymnos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalymnos »

seismic έγραψε: 03 Μάιος 2022, 20:39
Spam-Feature-560x219.jpg
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Λίγο γέλιο ακόμα, ποτέ δεν έκανε κακό...

Από το site michanikos.gr 2012 σελίδα 5
Από: dn102
Μηχανικός
Πολιτικός Μηχανικός MSc
1.Εφαρμόζοντας προένταση στα κάθετα στοιχεία δέν μειώνεται η πλαστιμότητα τους;
2.Η συνάφεια είναι απλά ο μηχανισμός συνεργασίας χάλυβα-σκυροδέματος
Έστω ότι καταργείς τη συνάφεια θεωρητικά, πώς θα γίνει η μεταφορά δυνάμεων απο το σκυρόδεμα στο χάλυβα; Πρακτικά σε εφελκυσμό ένα δομικό στοιχείο Ο.Σ αρχίζει να παραλαμβάνει τίς εφελκυστικές τάσεις η κατώτερη ακραία ίνα του.Έστω οτι η πρώτη στρώση αστοχεί και συνεχίζει η δεύτερη, μετά η τρίτη κτλ. Σε κάποιο σημείο η επικάλυψη θα αστοχήσει και οι τάσεις θα παραλαμβάνοντε απο το χάλυβα ο οποίος συνεχίζει και έχει συνάφεια με το περισφιγμένο σκυρόδεμα.Η ίδια διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να εξαντληθεί εντελώς η συνάφεια με το σκυρόδεμα.Σε εκείνο το σημείο σταματάει να λειτουργεί σαν οπλισμένη διατομή διότι έχει σταματήσει το "μέσο " μεταφοράς δυνάμεων.
3. Η πάκτωση που αναφέρεις τί σχέση έχει με τη προένταση; Το πιό δύσκολο κομμάτι στο Ω.Σ είναι να αποδώσεις τίς στηρίξεις σου.Θεωρητικά λαμβάνεις πάκτωση ενω στην ουσία είναι "μερική πάκτωση" δηλαδή τα σημεία στήριξης συμπεριφέρονται απλά σαν ελατήρια με συγκεκριμένους βαθμούς ελευθερίας.Ο λόγος που τα απλοποιούμε σε μία στατική ανάλυση είναι για να αποδώσουμε τα δυσμενέστερα αποτελέσματα στη κατασκευή.
4.Το πρόβλημα σεισμού είναι πρόβλημα δυναμικής, συνεπώς εγώ θα το μεταφέρω εκεί.Δηλαδή θα προσπαθήσω να μειώσω τίς μετακινήσεις στη κατασκευή μου χωρίς να αυξήσω τίς δυσκαμψίες.Ένας τρόπος είναι τα εφέδρανα στη βάση τής θεμελίωσης, άλλος είναι το σύστημα που περιγράφεις όπως και πολλά άλλα.
5.Αν εφαρμόσεις προένταση στα κάθετα στοιχεία θα μειώσεις τη πλαστιμότητα τους και τα συνέπεια θα αυξήσεις τη πιθανότητα σχηματισμού μηχανισμού στα κατακορυφα, στα οποία και θέλουμε να αποφύγουμε.Αν εννοείς κάτι άλλο που δέν κατάλαβα θα ήθελα να με διορθώσεις.Εάν έχεις να αναρτήσεις και κάποιο σχέδιο θα ήταν ακόμα καλύτερα διότι το π΄ροβλημα είναι φυσικομαθηματικό και όχι φιλολογικό, πολλές φορές τα λόγια μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα ενώ οι αριθμοί όχι.
Η μέθοδος που διάλεξες έχει κάποια μειονεκτήματα που πρέπει να σου αναφέρω:

1.Η προένταση στα κατακόρυφα στοιχεία οδηγεί σε μεγαλύτερες διατομές, μεγαλύτερες διατομές περισσότερο μπετόν, θα αυξήσεις και τούς οπλισμούς στα υ/τα λόγω ορθής έντασης απο προένταση.

2. Μεγαλύτερες διατομές οδηγούν σε μεγαλύτερες δυσκαμψίες (ανέφερα παραπάνω για μετακινήσεις)

3.Χωρίς εφέδρανα δέν παρέχεις σεισμική μόνωση και απλά το σύστημα σου θα δημιουργήσει μεγαλύτερα κατακόρυφα φορτία σε σεισμό

4.Σε κατακόρυφη σεισμική διέγερση δέν λειτουργεί

5.Ένα τέτοιο σύστημα προϋποθέτει συντήρηση και ειδικά το κομμάτι στη θεμελίωση δύσκολα μπορεί να ειναι επισκέψιμο

6.Η λογική του αντισεισμικού σχεδιασμού είναι
α) Στιβαρότητα - καθορίζει τίς ιδιοπεριόδους
β)Αντοχή - όριο ελαστικής συμπεριφοράς
γ)Πλαστιμότητα - μηχανισμός απόσβεσης εισερχόμενης σεισμικής ενέργειας.

Οπότε διαλέγεις με τί θέλεις να "παίξεις" - εσύ ασχολήθηκες με το (β)

7.Το λάθος που κάνεις είναι που θεωρείς οτι μηδενίζεις τίς ροπές επειδή εφαρμόζεις προένταση σε κατακόρυφη διέυθυνση.Δεν ισχύει το ίδιο για τη κατακόρυφη.Εάν κάνεις το στατικό μοντέλο σου χωρίς σεισμό, ουσιαστικά με τη προένταση σου αυξάνεις τα κατακόρυφα φορτία σου.Η μετακίνηση εξαρτάται απο τη δυσκαμψία του στοιχείου και τίς δυνάμεις.Συνεπώς σε περίπτωση σεισμού έχεις οριζόντια δύναμη F και κατακόρυφη απο προένταση P.Τη στιγμή που η κατασκευή σου θα πάει να μετακινηθεί οριζόντια, ο τένοντας σου, λόγου τής αλλαγής της γεωμετρίας στη κατασκευή θα εφελκυθεί και θα ασκήσει μεγαλύτερη θλιπτική δύναμη στα κατακόρυφα στοιχεία.Συνεπώς στο τέλος επειδή οι διατομές σου θα πρέπει να αντέξουν "μεγαλύτερες κατακόρυφες δυνάμεις" απο τη παραδοσιακή μέθοδο, θα σε οδηγήσει στο να μεγαλώσεις υπερβολικά και τίς διατομές αλλα και τη ποσότητα του οπλισμού.Αυτό έχει επίπτωση στη δυσκαμψία τους (κ) και τελικά στη μετακίνηση (δ).Όμως η κατακόρυφη δύναμη απο προένταση δημιουργεί μια παραμόρφωση στα κατακόρυφα στοιχεία και ίσως να μειώνει τη παραμόρφωση απο οριζόντιες δυνάμεις.Αυτό μόνο η στατική αναλυση θα σου το δώσει.Αλλα εδω έχουμε ένα θέμα, αν θα λάβεις το σκυρόδεμα ελαστικό ( χωρίς ρηγμάτωση) στα κατακόρυφα, τότε δέν έχεις απομείωση τών ροπών αδράνειας Ιχ, Ιy, σε αντίθεση με τα δοκάρια σου που θα τη λάβεις.Με λίγα λόγια το θέμα δυσκολεύει αρκετά αν ακολουθήσεις τούς κανονισμούς σχεδιασμού.

Πιστεύω οτι θα αυξήσεις το κόστος κατασκευής και θα κάνεις λίγο πιο δύσκολή και την ίδια τη κατασκευή.Αν έχω χρόνο κάποια στιγμή θα σου φτιάξω ένα μοντέλο 3όροφου σε πρόγραμμα για να δείς τα αποτελέσματα απο μόνος σου.Η ιδέα σου έχει μία λογική απλά οδηγεί σε "στιβαρότερη" κατασκευή και πιο ακριβή λόγω αύξησης διατομών και οπλισμών.Πιστεύω πώς αν το δουλέψεις πιό πολυ θα βρείς τίς απαντήσεις που ζητάς.
Η απάντηση του seismic: ατελείωτα σεντόνια με τα ίδια και τα ίδια... :smt005:

Από τον χρήστη regenius Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ -Σελίδα 6
Πολύ μεγάλο το κείμενό σας αγαπητέ. Δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω.
Οι κατασκευές που κάνουμε σ'όλο τον κόσμο και σε αυτόν τον πλανήτη που ζούμε, αντιμετωπίζουν και αντιστέκονται στο σεισμό με πολύ ξεκάθαρους τρόπους. Μέσω δηλαδή της αντοχής τους και της πλαστιμότητάς τους (με απλά λόγια...για το σκυρόδεμα..ρηγματώνεται...ναι είναι αλήθεια!) Η προένταση που κολλάει? (εκτός αν μιλάμε για μερική προένταση). Τέλος πάντων. Συγχωρέστε με γιατί δεν διάβασα όλο το κείμενό σας. Αν ήταν πιο σύντομο και περιεκτικό...ίσως να σχημάτιζα πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Η απάντηση του seismic: άλλη ένα τεράστιο κατεβατό από σεντόνια... :smt005:

Από τον χρήστη civ -Σελίδα 7
Φιλε μου, χωρις να θελω να σε προσβαλλω τα μισα (τουλαχιστον) που γραφεις στερουνται νοηματος για ενα πολιτικο μηχανικο.
Χρησιμοποιεις ορολογια κατα το δοκουν, αναλογα με το τι εχεις εσυ στο μυαλο σου, αλλες φορες "πλαθεις" ορους ή μιλας με λαθος ορους.
Η σεισμικη μηχανικη και γενικοτερα η μηχανικη εχουν συγκεκριμένους νόμους και ορολογια, τα οποια πολυ αμφβαλλω αν γνωρίζεις.
Χωρις αυτες τις γνωσεις δεν γινεται να κανεις "ανακαλυψεις".
ΔΕΝ γινεται να κανεις καινοτομες ανακαλυψεις ουτε να "ανακαλυπτεις" και να "καταρριπτεις" θεωριες και μεθόδους ετσι για πλακα. Για να σε παρει καποιος στα σοβαρα θα πρεπει τουλαχιστον να μιλησεις στην καθιερωμενη γλωσσα των μηχανικων, πραγμα το οποιο δεν κανεις.
Να μην αναφερθω στο οτι ευλογας μονος σου τα γενια σου... Ξανασκεψου αυτο που ευλογα αναρωτιεσαι
Η απάντηση; Διαβάστε την, καθώς ο ίδιος χρήστης του απάντησε:
Διακρινω μεγαλη αλαζονεια απο τη μερια σου.

Μας καλεις να υπερασπιστουμε την επιστημη μας ? Κινδυνευει απο καποιον ? Θα την καταρριψεις συθεμελα ? Αληθεια την γνωριζεις καθόλου? Που την εμαθες?

Για να σε καταλαβω θα πρεπει να μιλαμε κοινη επιστημονικη γλωσσα κατι το οποιο ΔΕΝ συμβαινει. Τα κειμενα σου δεν διαβάζονται και ειναι σε μεγαλο βαθμο περιγραφικα, χωρις μαθηματικους υπολογισμους.

Το ποσο "προχωρημενοι" ειμαστε σχετικα με τη θεωρια σου, και αν μπορουμε να την επιλυσουμε (αληθεια αυτο τι ακριβως σημαινει ?) τα αφηνω ασχολιαστα.

Εν ολιγοις πιστευεις οτι εχεις βρει κατι φοβερα ρηξικελευθο και "επαναστατικο" το οποιο κανενας δεν καταφερνει να εκτιμησει γιατι δεν το καταλαβαινει....

Τι να πω φιλε μου, υπομονη μεχρι η επιστημονικη κοινοτητα να κανει ενα βημα παραπερα και να σε καταλαβει επιτελους.

Η ιστορια θα κρινει αν λες αρλουμπες η οχι. Υπομονη

Καλη επιτυχια
Ο seismic του απαντάει, οπότε ο άνθρωπος χάνει την υπομονή του και τον στέλνει:
Ενταξει λοιπον με ρουμπωσες. Δεν εχω να πω τιποτα.

Στελνω μονο τα συλλυπητηρια μου στον κ Παπαδρακακη και τους αλλλους καθηγητες του Berkley οι οποιοι τοσα χρόνια διδασκουν λαθη τα οποια το "νεο" θα ερθει να διωξει.

Γιατι δεν κανεις εσυ την εφαρμοσμενη ερευνα και τις επιστημονικες ανακοινωσεις ?

Σου συνιστω μεχρι να καταρριψεις τα λαθη των υφισταμενων μεθοδων αντισεισμικου σχεδιασμου και μεχρι να επαληθευτει οτι την εχεις 31% μεγαλυτερη απο εμας, να κανεις μια επαναληψη στην ελληνικη ορθογραφια και συνταξη, τις οποιες με πολλους τροπους εχεις βιασει στα ποστ σου μεχρι τωρα.
Ο dn102 επανέρχεται:
Καταρχάς τα σχεδιάκια που ανέβασες είναι λάθος.Κατα δεύτερον η προσομοίωση που έκανες αφορά τη μείωση τών μετακινήσεων και είναι μία μέθοδος που θα τη δεχτώ, απλά με 5% βελτίωση ΔΕΝ πάς πουθενά.Αν βελτιώσεις τη περίσφιξη σου θα πετύχεις περισσότερα ή ακόμα αν πληρώσεις 2-3 ευρώ το κυβικό και ρίξεις C30 ακόμα καλύτερα.

Τα απλά τα κάνεις δύσκολα και θέλεις να ανακαλύψεις ξανά την Αμερική.Αυτό δέν με αφορά, απλά όταν γράφεις σε φόρουμ για μηχανικούς να ανεβάζεις τουλάχιστον πράγματα που να μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε.

Επίσης θέλω να ρωτήσω απο προσωπικό ενδιαφέρον,πόσα χρήματα έδωσες στο ΕΜΠ για να σου κάνει τη μελέτη;
Ο seismic παραμένει seismic και ο dn102 του γράφει:
Χαχαχαχα, τα έχεις μπλέξει ρε seismic.......Στο έχω ξαναπεί, είμαι μαζί σου στην όλη έρευνα, απλά πιστεύω οτι ξοδεύεις πολλά χρήματα (ή κάποιοι σ'εχουν γεμίσει φρούδες ελπίδες) για ένα πράγμα που ουσιαστικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφαρμοσθεί.Εδώ μόνο με μπετά και σίδερα και βλέπεις τι γίνεται.

Αν το αφήσεις για λίγο καιρό και δείς τί έχει βγεί στη πιάτσα απο αντισεισμική θωράκιση θα τρομάξεις.Ειναι καλό που ασχολήσε αλλά 13000 ευρώ εν μέσω κρίσης είναι πολλά χρήματα ,πιστεύω θα έδωσες αρκετά μέχρι τώρα.

Σου έχουν πάρει πολλά χρήματα απο το ΕΜΠ και αυτό με εξοργίζει, πίστευα οτι οι μηχανικοι πρώτα απο όλα έχουν ήθος!!!!.Σήκω και φύγε απο το ΕΜΠ και μη ξαναπατήσεις το πόδι σου εκεί για μελέτες και δοκιμές.Σταμάτα να είσαι ξεροκέφαλος,πρώτα πρέπει να μάθεις τα βασικά στοιχεία μηχανικής -στατικής για να καταλάβεις οτι αυτό που ανακάλυψες είναι άσκηση 3 έτους στη μηχανική!!!!.

Μπές και δές μοντέλα Θλιπτήρων -ελκυστήρων και διόρθωσε τα σχέδια σου
Και ο civ βοηθάει τον seismic να κατανοήσει:
Τα μοντελα θλιπτηρων ελκυστηρων ειναι ενας τροπος να προσομοιωνεται η μηχανικη συμπεριφορα του οπλισμενου σκυροδεματος.
Τη διδασκουν στα πολυτεχνεια στο 3ο ετος. και στο ΕΜΠ και στο Berkley.

Φιλε Γιαννη στερεισαι βασικες γνωσης μηχανικης και νομιζεις οτι εχεις λυσει ενα συνθετο πρόβλημα της δυναμικης των κατασκευων. Κατα τη γνωμη μου διαλεξες να καταπιαστεις με ενα "ακαταλληλο χομπυ".

Η οποια ορεξη και "εφευρετικότητα" σε κανενα συμπαν δε μπορει να αντικαταστησει τη γνωση της θεωριας. Δεν εχεις στα χερια σου τα εργαλεια για να κανεις την "εφευρεση" που νομιζεις οτι εχεις κανει. Βρισκεις και τα διαφορα εργαστηρια προθυμα να κανουν ερευνα με το αζημιωτο της ιδεας σου....
Αλλά ο seismic σιγά μην κατανοήσει...οπότε ο dn 102 του ξαναγράφει:
Seismic συγγνώμη που θα στο πώ αλλά λές χαζομάρες.Επειδή και η ηλικία σου δέν το επιτρέπει σε παρακαλώ μη συνεχίζεις τίς κουταμάρες.Ανάθεμα αν ισχύει κάτι απο όλα αυτά που γράφεις.Εσύ δέν έχεις κατανοήσει ακόμα γιατί μειώθηκε η τέμνουσα βάσης και οι μετακινήσεις σου.

Όταν καταφέρεις να το πακτώσεις κανονικά στο έδαφος με διπλή και τριπλή πάκτωση θα τα πούμε πάλι.Μέχρι τότε ξόδευε χρήματα τσάμπα και κάνε πλούσιο το ΕΜΠ

Δέν έπρεπε να απαντήσω κάν διότι έχεις άφεση αμαρτιών,απλά χαλάρωσε λίγο γιατί θα φάς τη περιουσία σου τσάμπα για πράγματα ανούσια.
Αυτά το 2012!
Και οι υπόλοιπες σελίδες έχουν πολύ ζουμί...αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά.

Ρε τον ψευτο-προφέσορα...τον ανώτερο των καθηγητών... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Και το κερασάκι στην τούρτα...η μόνιμη απάντηση του προφέσορα όταν του αποδεικνύον την ασχετοσύνη του:
Φίλε μου αφού ξέρετε γιατί δεν απαντάτε σε χιλιάδες ερωτήσεις που κάνω?
Οι μεγαλύτεροι καθηγητές στον κόσμο που με παραδέχονται για αυτά που λέω, αυτοί δεν ξέρουν? χαχαχαχαχα
Τελικά ποιοι ξέρουν αυτοί που δεν απαντάνε?
Πιστεύεις ότι υπάρχει καθηγητής στον κόσμο που να μπορεί να με αντιμετωπίσει για αυτά που λέω? χαχαχαχαχα
Εγώ δεν το πιστεύω. χαχαχαχαχα
Τον ίδιο τον Anil K. Chopra. να μου φέρεις, θα τον κάνω να φαίνεται σαν σταματημένος. χαχαχαχαχα
Το έχω κάνει είδη... μέσο αλληλογραφίας. χαχαχαχαχα
Τα πειράματα είναι εδώ...οι αναλύσεις είναι εδώ... μόνο εσείς λείπετε από την συζήτηση.
Δεν τα παρατάω,....γιατί η χώρα μου είναι υπό κατοχή.... Ξέρω και τι γίνετε, και τι παίζετε στην έρευνα, και πόσο κακό μου κάνει που συνεχίζω.
Αλίμονο σε μένα, αλλά...
Αλίμονο και σε εσάς αν αποφασίσω να βρω δημοσιογράφο ο οποίος θα κάνει έρευνα με τα στοιχεία που θα του δώσω... στο τι παίζετε.
Αυτά που γράφω εδώ μέσα θα διδάσκονται στο μέλλον στα Πανεπιστήμια όλου του κόσμου. χαχαχαχαχα
Αχαχαχαχαχα...
Ο μόνος εδώ μέσα που μιλάει επιστημονικά και γράφει και σε επιστημονικά περιοδικά είμαι εγώ.
Αχαχαχαχαχα
:smt005: :smt005:
Δεν λέω τίποτα άλλο από το ότι .... όταν μιλάω εγώ, εσύ φαίνεσαι σταματημένος.
Είσαι πολύ μικρός για να μιλήσεις επιστημονικά μαζί μου. Για αυτό δεν τα καταλαβαίνεις. Πάω να μου πάρουν συνέντευξη και να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν γνώση....θα τα πούμε όταν γυρίσω.
Μέχρι τότε...διασκεδάστε με κάτι άλλο..
Αχαχαχαχαχα
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Και η ταφόπλακα...αντισεισμική βεβαίως...
Πέντε (5) περίπου χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε και μετά από 474 αναρτήσεις σχεδόν όλες από τον δημιουργό του θέματος, ήρθε η ώρα το θέμα να κλείσει.

Όταν ο ίδιος ο δημιουργός του (seismic) δεν σέβεται όχι μόνο τον χώρο που τον φιλοξενεί και δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των διαχειριστών, αλλά και απαξιώνει το ίδιο του το θέμα με αναρτήσεις σαν την παραπάνω, είναι αναμενόμενο ότι το θέμα έχει εξαντληθεί, οι όποιοι κόκκοι σοβαρότητας έχουν απολεσθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνει ενεργό.

Καλή επιτυχία Γιάννη από το όμορφο νησί της Ίου (βλ. seismic) στην εμπορική προώθηση και εκμετάλλευση της ευρεσιτεχνίας σου, είχες το βήμα πάρα πολύ καιρό να μας ενημερώσεις πολύπλευρα για αυτήν και τα πειράματά σου.
Όποιος μηχανικός ή μη ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ή νεότερα ή ακόμα και να την εφαρμόσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου μέσω προσωπικού μηνύματος.
:vp20: :vp20:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Ώπα! Υπάρχει και κάτι άλλο, πριν την ταφόπλακα...
Πήρα το ΟΚ από το Τ.Ε.Ε να τοποθετώ την ευρεσιτεχνία στις κατασκευές.
Αλήθεια ρε προφέσορα; Και γιατί δεν έχει γίνει κάτι από το 2014 που πήρες το ΟΚ;
Το πήρες όμως το ΟΚ ή είναι άλλη μία ψεματάρα σου...για δείξε μας αυτό το ΟΚ.
:003:
kalymnos

Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 21:36 Αυτά το 2012!
Και οι υπόλοιπες σελίδες έχουν πολύ ζουμί...αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά.
Χαχαχα..... ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ! Κι έλεγα από πού το "μετέφρασε"!

Το πάνω κομμάτι το έχει "δημοσιεύσει" στην κινεζιά. Το κάτω είναι μήνυμα στο εν λόγω φόρουμ:

theprofessor.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα "out of math that I do not know" και "this told me the professor" είναι γραμμένα αυτούσια μέσα στη ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Αυτά νομίζει ότι τα είδαν "κριτές" και τα ενέκριναν! Είναι μάλιστα τόσο προχωρημένη η "έρευνα" που δεν ξέρει τους τύπους που συνδέουν επιτάχυνση και μάζα, αλλά δεν πειράζει, τους ξέρουν τα..... εργαστήρια δοκιμών!

Γελάνε και τα τσιμέντα λέμε :smt005:
seismic

Θα πω κάτι για τον απλό τον κόσμο για να καταλάβουν πόσο τομάρια είναι αυτοί οι δύο και γιατί δεν θέλουν να μαθευτεί η αλήθεια.
1) Γιατί σπάνε οι δοκοί στον σεισμό?
Απάντηση Γιατί το τοιχίο που συνδέεται με τους δοκούς όταν δεχθεί την πλάγια δύναμη της αδράνειας ανατρέπεται.
Κατά την ανατροπή του λυγίζει και σπάει τους δοκούς.
Λύση. Βιδώνουμε τα άκρα του τοιχίου με το έδαφος και δεν ανατρέπεται οπότε δεν σπάει τα δοκάρια
Υπάρχει ιδικός μηχανισμός για το βίδωμα.
Αυτά τα τομάρια που κάνουν τον έξυπνο λένε ότι το τοίχωμα θα ανατραπεί όταν είναι βιδωμένο.
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι είναι μαλάκες. :102:
2) Ένα τοίχωμα ο κορμός του κάμπτετε. Αυτή η κάμψη σπάει επίσης τα δοκάρια.
Αν βάλουμε φορτία στο τοίχωμα δεν κάμπτεται ή κάμπτετε λιγότερο.
Οπότε σταματάμε με τα φορτία που επιβάλουμε στην διατομή του την κάμψη οπότε και το σπάσιμο των δοκών.
Αυτοί οι μαλάκες λένε το αντίθετο. :102:
Τα αφεντικά τους θα χάσουν χρήματα από μπετά και χάλυβα και τους έχουν βάλει να με συκοφαντούν.
Αυτό είναι καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και έχω βάλει δικηγόρο να τους κάνω αγωγή.
Η συνέχεια στα δικαστήρια.
kalymnos

seismic έγραψε: 04 Μάιος 2022, 01:23 Θα πω κάτι για τον απλό τον κόσμο για να καταλάβουν πόσο τομάρια είναι αυτοί οι δύο και γιατί δεν θέλουν να μαθευτεί η αλήθεια.
1) Γιατί σπάνε οι δοκοί στον σεισμό?
Απάντηση Γιατί το τοιχίο που συνδέεται με τους δοκούς όταν δεχθεί την πλάγια δύναμη της αδράνειας ανατρέπεται.
Κατά την ανατροπή του λυγίζει και σπάει τους δοκούς.
Λύση. Βιδώνουμε τα άκρα του τοιχίου με το έδαφος και δεν ανατρέπεται οπότε δεν σπάει τα δοκάρια
Υπάρχει ιδικός μηχανισμός για το βίδωμα.
Αυτά τα τομάρια που κάνουν τον έξυπνο λένε ότι το τοίχωμα θα ανατραπεί όταν είναι βιδωμένο.
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι είναι μαλάκες. :102:
2) Ένα τοίχωμα ο κορμός του κάμπτετε. Αυτή η κάμψη σπάει επίσης τα δοκάρια.
Αν βάλουμε φορτία στο τοίχωμα δεν κάμπτεται ή κάμπτετε λιγότερο.
Οπότε σταματάμε με τα φορτία που επιβάλουμε στην διατομή του την κάμψη οπότε και το σπάσιμο των δοκών.
Αυτοί οι μαλάκες λένε το αντίθετο. :102:
Τα αφεντικά τους θα χάσουν χρήματα από μπετά και χάλυβα και τους έχουν βάλει να με συκοφαντούν.
Αυτό είναι καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και έχω βάλει δικηγόρο να τους κάνω αγωγή.
Για ποιους μιλάς; :smt017
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 04 Μάιος 2022, 01:23
εκτος απο ολους τους υπολοιπους, θες να σε κοροιδευουν και οι δικηγοροι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 09:05
seismic έγραψε: 04 Μάιος 2022, 01:23
εκτος απο ολους τους υπολοιπους, θες να σε κοροιδευουν και οι δικηγοροι;
Ποιο δικαστήριο μωρέ;
Αυτά γράφτηκαν μεταξύ 2010 και 2014...μετά από 8 χρόνια θυμήθηκε ο προφέσορας να τους κάνει μήνυση; :003:
Εδώ δεν έχει κάνει μήνυση σε αυτούς που λέει που του κλέψανε την πατέντα και την χρησιμοποιούν.
Εκεί που θα βγάλει σίγουρα λεφτά δηλαδή και θα κάνει μήνυση σε δυο που του λένε την αλήθεια;

Μετά από τέτοια τάπα που έφαγε, πουλάει φιγούρα...τι άλλο να κάνει; :lol:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Καλά ρε μλκς πόσο απελπισμένοι μπορεί να είστε ώστε να κάθεστε να ασχολείστε τόσες μέρες με τον seismic;
Πώς την παλεύετε ρε γαμωτο;
Αφού ο άνθρωπος δεν....
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2022, 09:48 Καλά ρε μλκς πόσο απελπισμένοι μπορεί να είστε ώστε να κάθεστε να ασχολείστε τόσες μέρες με τον seismic;
Πώς την παλεύετε ρε γαμωτο;
Αφού ο άνθρωπος δεν....
τι αλλο να κανουμε ρε φιλε να περασει η ωρα στο πχορουμ; το γραμοβιτσι μπαγιατεψε, και η ναδα δεν εχει εξελιξεις στα γκομενικα της, ουτε καμμια υποθεση πατριαρχιας να γινει τζερτζελο.

ε, ο σεισμικ και τα κομμουνια μεινανε να σπαμε πλακα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”