!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:35
stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:26
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 10:27

Για την περίπτωση του στοιχήματος δεν το θεωρώ βιασμό.
Εφόσον διατηρείται η συναίνεση χωρίς ηθικό, σωματικό ή ψυχολογικό αναγκασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τότε δεν υπάρχει καν το "στοίχημα", (η υποχρέωση που απορρέει από την αμοιβαία συγκατάθεση υπερκαλύπτεται από την ίδια θέληση της κοπέλας της περίπτωσής μας κατά τη στιγμή της πράξης).
Αν, όμως, η συναίνεση αρθεί, αλλά η κοπέλα εξαναγκαστεί με ψυχολογικά μέσα ή σωματικά μέσα να υποκύψει στις ορέξεις του μάγκα, τότε νομίζω ότι το "στοίχημα" αποτελεί τεκμήριο βιασμού (αναγκασμός σε σεξουαλική δραστηριότητα τη στιγμή που το θύμα έχει αλλάξει γνώμη).
Αμα την έννοια και τον ορισμό του βιασμού την κάνουμε λάστιχο από πλευράς ερμηνείας ..βγάζουμε τρέλλας συμπεράσματα !!

Βιασμος ως ποινικό αδίκημα υπάρχει μόνον με την νομική έννοια που δίνει ο ποινικός κώδικας
Ποια είναι η νομική αυτή έννοια που δεν περιέχει την λέξη "συναίνεση"; :p2:
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... 19-viasmos
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:42
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:41
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:38

Is this the anal thing :011:
Σε πολλές αρέσει αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν
Και θέλουν να καθησυχάζουν τις εποχές τους ότι απλά υπεκυψαν σε πιέσεις
Σε ποια εποχή ζεις;
Εγώ στην σημερινή
Για άλλους η άλλες δεν ξέρω
Η συντριπτική πλειυ των Ελληνίδων ΔΕΝ θα σου πει ξεκάθαρα ότι θέλει σεξ , θέλει να την ...πιέσεις και να την ρίξεις μετά από στενή πολιορκία !!
Παύει να έχει ενοχές και να νιώθει εύκολη και ανήθικη έτσι
ΑΙΝΕΙΑΝ06

stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:44
Εφόσον διατηρείται η συναίνεση χωρίς ηθικό, σωματικό ή ψυχολογικό αναγκασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τότε δεν υπάρχει καν το "στοίχημα", (η υποχρέωση που απορρέει από την αμοιβαία συγκατάθεση υπερκαλύπτεται από την ίδια θέληση της κοπέλας της περίπτωσής μας κατά τη στιγμή της πράξης).
Αν, όμως, η συναίνεση αρθεί, αλλά η κοπέλα εξαναγκαστεί με ψυχολογικά μέσα ή σωματικά μέσα να υποκύψει στις ορέξεις του μάγκα, τότε νομίζω ότι το "στοίχημα" αποτελεί τεκμήριο βιασμού (αναγκασμός σε σεξουαλική δραστηριότητα τη στιγμή που το θύμα έχει αλλάξει γνώμη).
Αμα την έννοια και τον ορισμό του βιασμού την κάνουμε λάστιχο από πλευράς ερμηνείας ..βγάζουμε τρέλλας συμπεράσματα !!

Βιασμος ως ποινικό αδίκημα υπάρχει μόνον με την νομική έννοια που δίνει ο ποινικός κώδικας
Έχει παραθέσει η ΓΑΛΉ τα αρθα του ποινικού κωδικα πιο πριν
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:36 Εν τω μεταξύ στην ιστορία με το στοίχημα, που λέει ότι συμφωνήθηκε το στοίχημα; Και στους δύο σας απευθύνεται η ερώτηση.
Εδώ:
Εκείνη τη μέρα μου είπε ότι θα βάλουμε ένα στοίχημα. Μου είπε ότι αν κερδίσει η Σεράινα, θα με πάρει από πίσω. Και η Σεράινα κέρδισε
Δεν λέει «μου είπε πως αν κερδίσει η Σεράινα θα με πάρει από πίσω», λέει «θα βάλουμε ένα στοίχημα».
Το "θα βάλουμε ένα στοίχημα" το ανακοίνωσε. Εγώ ρωτάω που φαίνεται ότι έγινε δεκτό.

Λοιπόν, θα βάλουμε ένα στοίχημα. Αν γίνει άλλο ποστ στο νήμα, θα μου δώσεις το τζίρο του Δεκεμβρίου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:47
stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:44

Έχει παραθέσει η ΓΑΛΉ τα αρθα του ποινικού κωδικα πιο πριν
Στο λινκ που σου έδωσα τί διάβασες: τα άπαντα του Ρίτσου; :smt017
Είναι το άρθρο περί βιασμού του από Ιουλίου 2019 τροποποιημένου ποινικού κώδικα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:49
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:36 Εν τω μεταξύ στην ιστορία με το στοίχημα, που λέει ότι συμφωνήθηκε το στοίχημα; Και στους δύο σας απευθύνεται η ερώτηση.
Εδώ:
Εκείνη τη μέρα μου είπε ότι θα βάλουμε ένα στοίχημα. Μου είπε ότι αν κερδίσει η Σεράινα, θα με πάρει από πίσω. Και η Σεράινα κέρδισε
Δεν λέει «μου είπε πως αν κερδίσει η Σεράινα θα με πάρει από πίσω», λέει «θα βάλουμε ένα στοίχημα».
Το "θα βάλουμε ένα στοίχημα" το ανακοίνωσε. Εγώ ρωτάω που φαίνεται ότι έγινε δεκτό.
Η παρατήρησή σου είναι πολύ σωστή, αν και σε άσχετο ουσιαστικά θέμα που συζητάτε, καθώς το οποιοδήποτε "στοίχημα", πέραν της παράνομης δραστηριότητας που δεν γεννά οποιοδήποτε νομικό δικαίωμα, δεν είναι ανώτερο της ελεύθερης βούλησης του ατόμου για την στιγμιαία ερωτική του αυτοδιάθεση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:43
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34
Κοίτα να δεις αν διάβασες από την αρχή ο τύπος ήταν άπειρα χειριστικός. Η κοπέλα είχε μπει ήδη σε παθητική θέση μέσα στην σχέση και ήταν ήδη θύμα. Τα υπόλοιπα ήρθαν να επιβεβαιώσουν πόσο αρχιδάκι είναι ο τύπος. Δεν την βίασε όμως. Αλλά το στοιχείο του εξαναγκασμού δια της πειθούς το είχε.
Θα με συγχωρέσεις αλλά δεν γράφω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν δικάζω κάποιον.
Γράφω γενικά για το ζήτημα της συναίνεσης.
Και ίσως εκεί να προκύπτει η όποια παρεξήγηση όσων γράφω.
Ααα σορι. Καλά τα λες τότε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνιδων γυναικών θέλει να πιεστεί και ν πέσει κατόπιν πίεσης και στενής πολιορκιας
Για να μην νιώθει εύκολη κι ανήθικη
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και το μέγα ζήτημα για την συναίνεση είναι το πώς αποδεικνύεται στο δικαστήριο
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:10 Και το μέγα ζήτημα για την συναίνεση είναι το πώς αποδεικνύεται στο δικαστήριο
Το εξίσου μέγα πρόβλημα είναι πώς θα αποδείξεις ότι εξασφάλισες τη συναίνεση. Είναι το πρώτο που θα σε ρωτήσουν.
Προχώρησες σε μία πράξη η οποία, δίχως τη συναίνεση, είναι παράνομη. Πρέπει να δείξεις ότι δεν εγκλημάτισες, εξασφαλίζοντας τη συναίνεση.

Φαντάσου το ως εξής:
βρίσκεσαι σε ένα σπίτι, του οποίου ο νοικοκύρης σε τραβά στο δικαστήριο για παραβίαση της οικίας και του ιδιωτικού χώρου.
Θεωρητικά, έχεις το τεκμήριο της αθωότητας. Πρακτικά, εσύ καλείσαι να αποδείξεις ότι είχες λάβει τη συγκατάθεση του ιδίου ώστε να εισέλθεις στον ιδιωτικό του χώρο. Βρίσκεσαι κάπου που, χωρίς την εξασφάλιση της συγκατάθεσης, εγκληματείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Ιαν 2020, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:14
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:10 Και το μέγα ζήτημα για την συναίνεση είναι το πώς αποδεικνύεται στο δικαστήριο
Το εξίσου μέγα πρόβλημα είναι πώς θα αποδείξεις ότι εξασφάλισες τη συναίνεση. Είναι το πρώτο που θα σε ρωτήσουν.
Προχώρησες σε μία πράξη η οποία, δίχως τη συναίνεση, είναι παράνομη. Πρέπει να δείξεις ότι δεν εγκλημάτισες, εξασφαλίζοντας τη συναίνεση.
Οπότε ..ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ !! :smt005:

Ούτε καν την γυναίκα σου , γιατί αν της πιάσεις τον κωλο ενώ αυτή κοιμάται ..θα σε καταγγείλει για μη συναίνεση !!!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Άραγε , στα μονα μέρη που κάνεις σεξ με εξασφαλισμένη νομικά τουλάχιστον την συναίνεση .. είναι στα .. μπουρδέλα !!!
Αφού εκεί πληρώνεις και συναινεί δια της πληρωμής β σεξουαλική σου παρτενέρ που παίρνει τα χρήματα ..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:43
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:37
Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34 Κάπου εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως ενώ η κοπέλα είναι βλαμμένη, ο άλλος ήταν ξεφτίλας γιατί ότι έκανε, το έκανε με σκοπό να την πονέσει.
Από πού προκύπτει αυτό; Η αυτόματη ανάγνωση της ιστορίας είναι ότι ήθελε να την πάρει από πίσω κι αυτή δεν ήθελε, οπότε όταν του δόθηκε η ευκαιρία τής είπε «πας στοίχημα για το τάδε; Αν χάσεις θα κάνουμε το δείνα», όπου εκείνη θα μπορούσε να πει «όχι».
Τι θες να πεις Χέλη; Πως δεν κατάλαβε ο τύπος πως όταν της το έκανε εκείνη πονούσε; Τόσο ηλίθιος είναι; Κατάλαβε φυσικά και συνέχισε και δεν τον ένοιαξε που η κοπέλα πονούσε. Οπότε ήταν ξεφτίλας.
Ή δεν έδειχνε ότι πονούσε ή αυτός δεν το καταλάβαινε. Αν και συζητάμε για μια ιστορία που κάνει μπαμ ότι είναι μούφα, από την μυθιστορηματική αφήγηση. Κι αν έχει ψήγμα αλήθειας είναι το στοίχημα, ότι το έχασε και κάθισε και τον έφαγε. Ούτε ότι πονούσε ούτε τα άλλα δακρύβρεχτα. Απλά θυμήθηκε με τα #metoo να παραλλάξει λίγο την ιστορία για να κερδίσει κάνα λάικ και λίγη προσοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:14

Φαντάσου το ως εξής:
βρίσκεσαι σε ένα σπίτι, του οποίου ο νοικοκύρης σε τραβά στο δικαστήριο για παραβίαση της οικίας και του ιδιωτικού χώρου.
Θεωρητικά, έχεις το τεκμήριο της αθωότητας. Πρακτικά, εσύ καλείσαι να αποδείξεις ότι είχες λάβει τη συγκατάθεση του ιδίου ώστε να εισέλθεις στον ιδιωτικό του χώρο. Βρίσκεσαι κάπου που, χωρίς την εξασφάλιση της συγκατάθεσης, εγκληματείς.
Ναι. Δεν σε ρωτάνε τίποτα τέτοιο, γιατί εκτός από σουρεαλιστικό είναι και νομικά ανήκουστο. Ποτέ ο κατηγορούμενος δεν καλείται να αποδείξει την μη ενοχή του. Ο κατηγορούμενος καλείται να καταρρίψει τις κατηγορίες που πρέπει πρώτα να στοιχειοθετηθούν.

Δεν υπάρχει «εξασφάλιση συναίνεσης». Αυτά είναι γελοιότητες και νομικά δεν υφίστανται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ρε μαλάκες πραγματικά, κάθεστε και κάνετε σοβαρά κουβέντα για το αν υπάρχει δυναμόμετρο βιασμού ή αν μπορεί ή δεν μπορεί κάποιο άτομο να αλλάξει διάθεση κατά τη διάρκεια της πράξης αν ο/η παρτενέρ παίζει πολύ άγρια;

Δηλαδή δεν ξέρω, θα κάνετε σεξ με άλλο άτομο, θα σας πει ‘με πονάς’ και θα απαντήσετε ‘too late, σκάσε και περίμενε να τελειώσω’;

Δεν ξέρω πραγματικά, 120 σελίδες για τα αυτονόητα. Και συζητάτε νομικίστικα κιόλας λες και όλοι είστε εν δυνάμει βιαστές. Δηλαδή στην παράνοια των άλλων απαντάμε με δίκη μας παράνοια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”