talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:58
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:56
talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 14:51
Ορέστη, με 3 χιλιάρικα και χωρίς δουλειά, αν φύγεις από το σπίτι σου σε 4 μήνες το πολύ θα έχεις γυρίσει πίσω μείον 3 χιλιάρικα.
Δεν συνεργαζεται η οικογενεια μου, θελουν να αφησουν το σπιτι ερειπιο. Και για πωληση να το βαλουν καποια στιγμη, δε θα το αγοραζει κανεις ετσι. Νομιζω οτι εχει λογικη να κανεις καποιες επισκευες οσο ζεις μεσα, αλλα δε μπορω να φερω μαστορες χωρις την εγκριση του ιδιοκτητη. Τι να κανω, να τσακωνομαι καθε μερα;
Πρώτα βρες δουλειά και μετά κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός
Απανταω και στην Antares με την ευκαιρια, που με ρωτησε το ιδιο. Πριν ενα μηνα περιπου απο εναν κροτο γειτονων δημιουργηθηκε ενας νεος ηχος στο αυτι μου που κοντεψε να με τρελανει. Για να αποφυγω νεα επιδεινωση, κινουμαι στο σπιτι τρεχοντας απο δωματιο σε δωματιο σαν να επικειται βομβαρδισμος. Τα βραδια (και οχι μονο) αλλοι γειτονες κοπανανε ή παιζουν μπαλα και με ξυπνανε. Κοιμαμαι 2,3,4 ωρες και ολη την υπολοιοπη ημερα ειμαι μισοκοιμισμενος. Αλλοι ανθρωποι ξερω οτι την παλευουν με λιγο υπνο, εγω οχι. Χανω και τα ραντεβου μου. Ειναι αυτες συνθηκες ζωης οι οποιες επιτρεπουν σε ανθρωπο να κρατησει δουλεια; Πες οτι τη βρηκα! Σε ποσες μερες θα συμβει παλι κατι που θα με κανει να τη χασω.
Δεν ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να ξεκολλησω απο το βουρκο. Εχω προσπαθησει αρκετες και αποτυγχανω. Το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει για τους λογους της αποτυχιας ειναι οτι δε μπορει καποιος να πολεμαει χωρις να εχει καλυμενα τα νωτα του. Καλυπτεις τα νωτα σου, εισαι ασφαλης, και μετα προχωρας στις επομενες προκλησεις.