!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Που να μετακομισω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Που να μετακομισω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:19
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 14:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:24
Νομίζω ότι εφαρμόζεις μια άτυπη χειραγώγηση και κάπου το απολαμβάνεις.
Σε ποιον την εφαρμοζω;
Σε όποιον τσιμπάει.
Οποιος ειναι ξυπνιος και δεν τσιμπαει παρακαλω να μη συμμετεχει στα θεματα μου.

Και εγω θα μπορουσα να μπαινω σε δικα σου θεματα και να γραφω μην τσιμπατε, η Γαλη σας δουλευει, αλλα δεν το κανω γιατι ειναι αγενεια. Το ιδιο ισχυει για Αγι και λοιπους ξυπνιους.
Ορέστης 35

talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 14:51 Ορέστη, με 3 χιλιάρικα και χωρίς δουλειά, αν φύγεις από το σπίτι σου σε 4 μήνες το πολύ θα έχεις γυρίσει πίσω μείον 3 χιλιάρικα.
Δεν συνεργαζεται η οικογενεια μου, θελουν να αφησουν το σπιτι ερειπιο. Και για πωληση να το βαλουν καποια στιγμη, δε θα το αγοραζει κανεις ετσι. Νομιζω οτι εχει λογικη να κανεις καποιες επισκευες οσο ζεις μεσα, αλλα δε μπορω να φερω μαστορες χωρις την εγκριση του ιδιοκτητη. Τι να κανω, να τσακωνομαι καθε μερα;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:56
talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 14:51 Ορέστη, με 3 χιλιάρικα και χωρίς δουλειά, αν φύγεις από το σπίτι σου σε 4 μήνες το πολύ θα έχεις γυρίσει πίσω μείον 3 χιλιάρικα.
Δεν συνεργαζεται η οικογενεια μου, θελουν να αφησουν το σπιτι ερειπιο. Και για πωληση να το βαλουν καποια στιγμη, δε θα το αγοραζει κανεις ετσι. Νομιζω οτι εχει λογικη να κανεις καποιες επισκευες οσο ζεις μεσα, αλλα δε μπορω να φερω μαστορες χωρις την εγκριση του ιδιοκτητη. Τι να κανω, να τσακωνομαι καθε μερα;
Πρώτα βρες δουλειά και μετά κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός
Ορέστης 35

talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:58
Απανταω και στην Antares με την ευκαιρια, που με ρωτησε το ιδιο. Πριν ενα μηνα περιπου απο εναν κροτο γειτονων δημιουργηθηκε ενας νεος ηχος στο αυτι μου που κοντεψε να με τρελανει. Για να αποφυγω νεα επιδεινωση, κινουμαι στο σπιτι τρεχοντας απο δωματιο σε δωματιο σαν να επικειται βομβαρδισμος. Τα βραδια (και οχι μονο) αλλοι γειτονες κοπανανε ή παιζουν μπαλα και με ξυπνανε. Κοιμαμαι 2,3,4 ωρες και ολη την υπολοιοπη ημερα ειμαι μισοκοιμισμενος. Αλλοι ανθρωποι ξερω οτι την παλευουν με λιγο υπνο, εγω οχι. Χανω και τα ραντεβου μου. Ειναι αυτες συνθηκες ζωης οι οποιες επιτρεπουν σε ανθρωπο να κρατησει δουλεια; Πες οτι τη βρηκα! Σε ποσες μερες θα συμβει παλι κατι που θα με κανει να τη χασω.

Δεν ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να ξεκολλησω απο το βουρκο. Εχω προσπαθησει αρκετες και αποτυγχανω. Το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει για τους λογους της αποτυχιας ειναι οτι δε μπορει καποιος να πολεμαει χωρις να εχει καλυμενα τα νωτα του. Καλυπτεις τα νωτα σου, εισαι ασφαλης, και μετα προχωρας στις επομενες προκλησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 30 Μαρ 2019, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Άστεγος με μείον 3 χιλιάρικα θα ακούς πολύ περισσότερους ηχους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 16:09
talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:58

Απανταω και στην Antares με την ευκαιρια, που με ρωτησε το ιδιο. Πριν ενα μηνα περιπου απο εναν κροτο γειτονων δημιουργηθηκε ενας νεος ηχος στο αυτι μου που κοντεψε να με τρελανει. Για να αποφυγω νεα επιδεινωση, κινουμαι στο σπιτι τρεχοντας απο δωματιο σε δωματιο σαν να επικειται βομβαρδισμος. Τα βραδια (και οχι μονο) αλλοι γειτονες κοπανανε ή παιζουν μπαλα και με ξυπνανε. Κοιμαμαι 2,3,4 ωρες και ολη την υπολοιοπη ημερα ειμαι μισοκοιμισμενος. Αλλοι ανθρωποι ξερω οτι την παλευουν με λιγο υπνο, εγω οχι. Χανω και τα ραντεβου μου. Ειναι αυτες συνθηκες ζωης οι οποιες επιτρεπουν σε ανθρωπο να κρατησει δουλεια; Πες οτι τη βρηκα! Σε ποσες μερες θα συμβει παλι κατι που θα με κανει να τη χασω.

Δεν ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να ξεκολλησω απο το βουρκο. Εχω προσπαθησει αρκετες και αποτυγχανω. Το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει για τους λογους της αποτυχιας ειναι οτι δε μπορει καποιος να πολεμαει χωρις να εχει καλυμενα τα νωτα του. Καλυπτεις τα νωτα σου, εισαι ασφαλης, και μετα προχωρας στις επομενες προκλησεις.
Έτσι ακριβώς.
Και αυτό μόνο με εργασία το καλυπτεις. Το τολμας να βρεις και να πας ή μένεις εκεί που είσαι .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2019, 15:58 Πρώτα βρες δουλειά και μετά κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός
Μαμά;
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ίσως να έχεις δίκιο σε μερικά πράγματα. Εγώ στα σπίτια των γονέων μου ποτέ δεν ένιωσα καλά (από ένα σημείο και μετά χωρισμένοι). Στο ένα η γυναίκα του πατέρα μου, στο άλλο μπαινόβγαιναν κατσαρίδες για συμβουλές (όχι για βοήθεια) και μπαινοβγαίνουν ακόμη. Ακόμη και κακή εντερική λειτουργία είχα διαπιστώσει.
Καλά ένιωθα όταν έμενα μόνη μου, είτε σε δωμάτιο εστίας, είτε σε δωμάτιο συγκατοίκησης, είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο διαμέρισμα. Πάντα όμως εργαζόμουν. Βοήθεια δεν μου έδωσαν ποτέ. Ούτε για ένα έπιπλο.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

lolek1 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 14:18
perseus έγραψε: 30 Μαρ 2019, 13:12 Επαναλαμβανω Αγιον Ορος
ωραια ειναι εκει, αλλα εχει πολυ δουλεια στα χωραφια
αλλη επιλογη ο στρατος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 30 Μαρ 2019, 23:32
αλλη επιλογη ο στρατος.
Ο άνθρωπος θέλει να ξεφύγει όχι να πάει σε ένα καταπιεστικό περιβάλλον .

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus

ποιο ειναι το καταπιεστικο περιβαλλον?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 30 Μαρ 2019, 23:36 ποιο ειναι το καταπιεστικο περιβαλλον?
Ο στρατός.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus

Naida έγραψε: 31 Μαρ 2019, 00:27
perseus έγραψε: 30 Μαρ 2019, 23:36 ποιο ειναι το καταπιεστικο περιβαλλον?
Ο στρατός.
μυθος
Ορέστης 35

perseus έγραψε: 30 Μαρ 2019, 23:32
αλλη επιλογη ο στρατος.
Γουσταρα τον φανταρο που εκλεψε ενα τανκς και πηγε να εκδικηθει κατι καθικια. Φανταζεστε τα μουτρα τους; :lol:
Ορέστης 35

Σκεφτηκα επισης να αγορασω ενα yaris μεταχειρισμενο και να κοιμαμαι μεσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”