!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόσωπο ή Σώμα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Τι προτιμάτε;

Πρόσωπο
43
60%
Σώμα
29
40%

Σύνολο ψήφων: 72

User_601

Re: Πρόσωπο ή Σώμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:56
Εσθήρ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:52
Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:50

Και βέβαια μετράει. Στον άντρα όμως είναι πιο έντονο και κλείνει μεγαλύτερο "κενό". Από 'ένα σημείο και μετά (εκεί που είναι τα στάνταρ μου) θα μου εμπνέει σεβασμό.
Μιλας για σενα;Βασικα για το αντιθετο φυλο νομιζα οτι μιλαμε. :102:
Όχι, συζήτηση κάνουμε. το πρώτο μέρος είναι γενικό στο δεύτερο λέω ότι όσο δυνατή και τέλεια προσωπικότητα να έχει... Όπως εξέφρασε; και συ τις προτιμήσεις σου παραπάνω. :102:
Ναι βρε δεν αντιλεγω...δεν σε κατηγορισα για κατι. :smt005: Απλα σε αυτο το θεμα εχει περισσοτερη βαρυτητα η γνωμη για το αντιθετο φυλο.
πχ....δεν ξερω αν εβλεπες το λα κασα ντε παπελ.
ΟΚ η τοκιο,ειναι το καρασωμα δεν το συζητω,και ομορφο μουτρακι,αν και με το νεο κουρεμα η μυτογκα της δειχνει υπεροβολικα ασχημα,πολυ καλυτερη με το καρε μαλλι,αλλα ας το παρουμε οπως ηταν μεχρι αυτα που εχουμε δει.
Γκομεναρα,ασυζητητη.
Απο την αλλη η Ρακελ,η επιθεωρητρια,και αυτη εχει μυτογκα(γουατ δε φακ..ολες οι ισπανιδες εχουν θεμα με την μυτη; :smt005: ),ειναι 43 ετων,εχει τα λιγο παραπανω κιλακια της,αλλα οκ λιγο....ομως αν ημουν αντρας εμενα περισσοτερο θα με γοητευε η ρακελ απο την τοκιο,και αυτα λογω προσωπικοτητας,και ολα αυτα βεβαια μεσω του σηριαλ,στην πραγματικοτητα δν ξερουμε την προσωπικοτητα τους.
Τοκιο και ρακελ
Τοκιο δεξια,ρακελ αριστερα για οσυς δεν εχουν δει την σειρα.
Εικόνα
Εγω ομως ειμαι γυναικα,οποτε τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.Θα ηθελα την γνωμη των αντρων,ποια απο τις δυο προτιμουν,αλλα σιγουρα οσων εχουν δει το σηριαλ,διοτι εχουν δει και την ''προσωπικοτητα'' της καθεμιας,οχι απλα μια φωτο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:03
Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:54
Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:50

Και βέβαια μετράει. Στον άντρα όμως είναι πιο έντονο και κλείνει μεγαλύτερο "κενό". Από 'ένα σημείο και μετά (εκεί που είναι τα στάνταρ μου) θα μου εμπνέει σεβασμό.
Τι εννοείς κλείνει μεγαλύτερο κενό;
Βλέπε Παπανωνσταντίνου, τι θα ήταν αν δεν είχε την προσωπικότητα που έχει; Δεν είναι μόνο τραγουδιστής, τα τραγούδια τα γράφει ατός κλπ.. παράλληλα αρέσει ( ή μάλλον άρεσε για τι τον πήραν τα χρόνια) πολύ σε πολλές γυναίκες. Πως εξηγείται;

Μια γυναίκα με προσωπικότητα δεν είναι πάντα ελκυστική, ας έχει και τις ιδιότητες του Βασίλη.
Χμ δε ξέρω ίσως έχεις δίκιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εγώ το casa de papel δεν το ξέρω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι άσχημο έχει η Tokio ή η Raquel.

Δεν πάμε καλά δω μέσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
User_601

Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:08 Εγώ το casa de papel δεν το ξέρω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι άσχημο έχει η Tokio.

Δεν πάμε καλά δω μέσα.
Οντως δεν παμε καλα.Ειπα εγω οτι εχει κατι ασχημο; :smt005: Δες τι εγραψα αγαπουλα. :lol:
Ειπα απλα οτι εμενα πχ με γοητευει περισσοτερο η ρακελ,απο την προσωπικοττα που βγαζει,ομως η τοκιο ειναι καραγκομεναρα.Αυτα ειπα,αν δεν το καταλαβες. :102:
Ουτε η τοκιο ουτε η ρακελ εχουν κατι ασχημο.Κια οι 2 για μενα ειναι κουκλαρες.Αλλα αντικειμενικα η τοκιο ειναι πολυ πιο νεα,και πιο ομορφη,και με καρασωματαρα,εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ρακελ,και απλα ζηταω την γνωμη των ανδρων.Που ειναι το προβλημα;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Για κάτι μυτόγκες γράφεις.

Α και θα το εκτιμούσα πολύ σ' εμένα το αγαπούλα κομμένο γιατί δε γουστάρω.

Καταλαβαίνεις πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:06
Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 22:54

Τι εννοείς κλείνει μεγαλύτερο κενό;
Βλέπε Παπανωνσταντίνου, τι θα ήταν αν δεν είχε την προσωπικότητα που έχει; Δεν είναι μόνο τραγουδιστής, τα τραγούδια τα γράφει ατός κλπ.. παράλληλα αρέσει ( ή μάλλον άρεσε για τι τον πήραν τα χρόνια) πολύ σε πολλές γυναίκες. Πως εξηγείται;

Μια γυναίκα με προσωπικότητα δεν είναι πάντα ελκυστική, ας έχει και τις ιδιότητες του Βασίλη.
Οι γυναίκες γοητεύονται περισσότερο από την προσωπικότητα έναντι της εμφάνισης.
the end
User_601

Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:13 Για κάτι μυτόγκες γράφεις.

Α και θα το εκτιμούσα πολύ σ' εμένα το αγαπούλα κομμένο γιατί δε γουστάρω.

Καταλαβαίνεις πιστεύω.
Το οτι εχουν μυτογκες ειναι μια αντικειμενικη αληθεια,βαλε το σηριαλ να τις δεις.Αυτο δεν τις κανει ασχημες,ουτε ειπα οτι ειναι ασχημες,καρακουκλαρες ειναι και οι δυο,αλλο ρωτησα εγω.
Τωρα,τα νευρακια προς τι,δεν καταλαβα..αλλα εγω δεν σου επιτεθηκα. :smt023 Μαλλον εσυ το εκανες. :lol: Να το κοιταξεις αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 15 Φεβ 2019, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ούτε και γω ξέρω το casa de papel.
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:14

Την προσωπικότητα την γνωρίζεις στην πορεία. Σε πρώτο χρόνο αλλά σε ελκύουν. Ανάλογα τα γουστα της καθεμιάς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Όχι δεν επιτέθηκα, τη γνώμη μου είπα και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:16

Την προσωπικότητα την γνωρίζεις στην πορεία. Σε πρώτο χρόνο αλλά σε ελκύουν. Ανάλογα τα γουστα της καθεμιάς.
Ε, έχω γράψει παραπίσω όλο το παρουσιαστικό, δεν εννοώ φυσικά μοντέλο αλλά να είναι μέσα στα γούστα μου. Αν βρω όλο το πακέτο μπορεί και να ερωτευθώ.
Αλλά δεν έχω στάνταρ σώμα και πρόσωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 15 Φεβ 2019, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
User_601

Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:17 Όχι δεν επιτέθηκα, τη γνώμη μου είπα και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω.
Ναι,χωρις υφακι ομως.Εγω δεν σου επιτεθηκα.Δεν εγραψα πρωτη εγω δεν πας καλα. :102: Χωρις λογο και αιτια.Μαλιστα βαζοντας σε εεμνα λογια που δνε εγραψα.Δικο σου συμπερασμα οτι ειναια σχημες,εγω το αντιθετο ειπα.Αυτα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάνας έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:21
Naida έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:16
Ε, έχω γράψει παραπίσω όλο το παρουσιαστικό, δεν εννοώ φυσικά μοντέλο αλλά να είναι μέσα στα γούστα μου. Αν βρω όλο το πακέτο μπορεί και να ερωτευθώ.
Αλλά δεν έχω στάνταρ σώμα και πρόσωπο.
Λέω που λες ότι στους άντρες παίζει σημαντικότερο ρόλο η προσωπικότητα. Πάνω σε αυτό είπα ότι σε πρώτη φάση δεν παίζει ρόλο γιατί αυτή την γνωρίζεις στη συνέχεια .

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Εσθήρ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:22
Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:17 Όχι δεν επιτέθηκα, τη γνώμη μου είπα και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω.
Ναι,χωρις υφακι ομως.Εγω δεν σου επιτεθηκα.Δεν εγραψα πρωτη εγω δεν πας καλα. :102: Χωρις λογο και αιτια.
αν και με το νεο κουρεμα η μυτογκα της δειχνει υπεροβολικα ασχημα

Εσύ το έγραψες, εγώ έχω υφάκι και δεν κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
anatta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anatta »

Μ'αρέσει ανεπιτήδευτα επιτηδευμένος. Αυτό αντανακλάται σε όλα και προκύπτει από το μυαλό και την προσωπικότητα. Στο πρόσωπο και τις εκφράσεις του, στο βλέμμα, στο σώμα, στη φωνή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”