Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στη δεκαετία του 90, οι μαθητές τεχνικού μπορεί να έπιναν πρέζα, να έκαναν τσαντιες, να έδερναν εμάς τις φλωρουμπες του γενικού για χαβαλέ, να καταχεριαζαν που κ που κ κάνα καθηγητή, αλλά στον αβερατζ σαραντάρη είχαν σίγουρα κάποιο σεβασμό..
Τι σεβασμό
Για σκηνικό σαν αυτό που περιγράφει λέμε μπροστά σε μια παρέα αντίστοιχη τότε όχι ένα ράντομ 40ρη π.χ που περπατάει στο δρόμο
hades έγραψε: 05 Απρ 2025, 12:22
Δλδ την δεκαετία το 80 η 90 να την έπεφταν σε έναν σαραντάρη γιατί τους είπε να πάνε ποιο εκεί; Δεν νομίζω
με φραση "τι θα γινει ρε μεγαλε" σε τπτ μουσατους μαλλιαδες μεταλαδες πανκηδες και τα σχετικα πανευκολα
Αποκλείεται, τύπε
Στη δεκαετία του 90, οι μαθητές τεχνικού μπορεί να έπιναν πρέζα, να έκαναν τσαντιες, να έδερναν εμάς τις φλωρουμπες του γενικού για χαβαλέ, να καταχεριαζαν που κ που κ κάνα καθηγητή, αλλά στον αβερατζ σαραντάρη είχαν σίγουρα κάποιο σεβασμό..
Στη δεκαετία του 80 και του 90 ο 40ρης είχε γεννηθεί σε μια κατοχή και μεγαλώσει σε έναν εμφύλιο ρε φλωροκικιρίμπες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
με φραση "τι θα γινει ρε μεγαλε" σε τπτ μουσατους μαλλιαδες μεταλαδες πανκηδες και τα σχετικα πανευκολα
Αποκλείεται, τύπε
Στη δεκαετία του 80 και του 90 ο 40ρης είχε γεννηθεί σε μια κατοχή και μεγαλώσει σε έναν εμφύλιο ρε φλωροκικιρίμπες.
δηλαδή τι θα έκαναν; Θα έδερναν ρε τύπε μια αλητοπαρεα 10 ατόμων;
Οχι αλλά υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει καμια πιστολιά από καναν τετοιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
.
Μάλλον η βίωση του αίματος ενός Εμφυλιου θα σε έκανε πολύ πιο προσεκτικό σε κουραδομαγκιές μεγάλε.....
Το μεγάλε μη ντοπάρεις στραβά οπως οι κουραδόμαγκες αλλά με τη ΧαρρυΚλύνια εκφραση.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
lonelyrider έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:57
Φιλε εχεις δικιο.
Πρεπει ο ανθρωπος να ειναι διακριτικος. Γιατι αμα πουλας μαγκιες στον οποιονδηποτε μπορει να το φας το κεφαλι σου.
Ο αλλος μπορει να εχει βγει απο τη φυλακη, ο αλλος μπορει να ειναι ψυχοπαθης, ο αλλος να κουβαλαει κανα 45αρι μαζι του. Δε ξερεις τι ειναι ο αλλος.
δεν ξέρουμε πόσο χρονώ είναι ο κουμπάρος του Όττο, μπορεί όντως να είχε 45άρη μαζί του. δεν είμαστε πιτσιρίκια πια, εγώ είμαι στο πχώρουμ 20 χρόνια, ήμουνα νιός και γέρασα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
lonelyrider έγραψε: 05 Απρ 2025, 14:57
Φιλε εχεις δικιο.
Πρεπει ο ανθρωπος να ειναι διακριτικος. Γιατι αμα πουλας μαγκιες στον οποιονδηποτε μπορει να το φας το κεφαλι σου.
Ο αλλος μπορει να εχει βγει απο τη φυλακη, ο αλλος μπορει να ειναι ψυχοπαθης, ο αλλος να κουβαλαει κανα 45αρι μαζι του. Δε ξερεις τι ειναι ο αλλος.
δεν ξέρουμε πόσο χρονώ είναι ο κουμπάρος του Όττο, μπορεί όντως να είχε 45άρη μαζί του. δεν είμαστε πιτσιρίκια πια, εγώ είμαι στο πχώρουμ 20 χρόνια, ήμουνα νιός και γέρασα
σατανά
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
νομίζω ειναι διαχρονικό οτο φαινόμενο. Παλια θυμάμαι αν βλέπαμε κανεναν 40αντάρη με τον κουμπάρο του στο αμάξι, τρέχαμε να σκουπίσουμε τον δρόμο να περάσει μην λερωθούν τα λάστιχα, αλλιώς μπορει να έβγαινε εξω και να μας έκανε παρατήρηση. Εκτός αν μύριζε πάνες απο μακρυα. Τότε ξέραμε οτι δεν ειναι για πολλά, αν κανει φασαρια θα παει σπίτι και θα φαει παντόφλα, οπότε τον τραμπουκίζαμε.
Scouser έγραψε: 05 Απρ 2025, 11:02
Πολύ λάθος χειρισμός. Έπρεπε να κατεβάσεις παράθυρο και να του πεις με χαμόγελο ''φίλε μου, μήπως θα ήταν εύκολο να κάνεις λίγο μπροστά για να περάσω;''. Αν επέμενε με κάποια εξυπνακίστικη ή ακόμα και υβριστική απάντηση, έπρεπε να επιμείνεις και εσύ χαμογελαστά και ευγενικά. Γενικά η ευγένεια και το χαμόγελο μπροστά στη γαϊδουρινή συμπεριφορά αφοπλίζουν, δεν ξέρουν πώς να τα χειριστούν τα μούλικα ναυάγια που φαντάζονται ότι ο στόχος της ζωής είναι να κάνουν outthug οποιονδήποτε συναντάνε. Εξυπακούεται ότι στην πολύ σπάνια περίπτωση που κάποιος πάει να απλώσει χέρι και δεν μπορείς να το σκάσεις, δεν κρατάς πίσω τίποτα, του/τους γαμάς τα πέταλα όσο μπορείς.
Αυτό μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Σπάνια δουλεύει η ευγένεια.
Έχω άλλη άποψη/εμπειρίες.
Καλώς. Όλοι έχουμε μιαν άποψη/εμπειρίες. Δεν τις μετράμε για να δούμε ποια είναι η καλλίτερη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison