Κατηγορεί εμένα ο τύπος που στήριξε τον Καταστροφέα της Ελλάδας, οτι εγώ χαίρομαι με τη καταστροφή.
Πράισλες.
Κατηγορεί εμένα ο τύπος που στήριξε τον Καταστροφέα της Ελλάδας, οτι εγώ χαίρομαι με τη καταστροφή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν στήριξα τον Αντρέα.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2025, 13:46Κατηγορεί εμένα ο τύπος που στήριξε τον Καταστροφέα της Ελλάδας, οτι εγώ χαίρομαι με τη καταστροφή.
Πράισλες.
Α, κι άλλος Πατησιώτης μας προέκυψε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για ποιον λες, χωρίς πλάκα.
Golden Age έγραψε: 01 Μαρ 2025, 13:09Θυμάμαι στην συγκέντρωση για τα Τέμπη το '23. Άκουγα προπαγάνδα κατά της ιδιωτικοποίησης. Φουλ στοχοποίηση επίσης της Hellenic Train (και δεν μιλάμε για κάποιο παράνομο φορτίο στην εμπορική, που τότε ακόμη δεν το ανέφερε κανένας πλην Βελόπουλου, αλλά της χρέωναν... τις ευθύνες του ΟΣΕ!) και φυσικά πλακάτ που έγραφαν "ο τελευταίος που φταίει είναι ο σταθμάρχης".πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 09:51Golden Age έγραψε: 01 Μαρ 2025, 02:06 υτοί δε που λένε ότι οι αναρχοπατέρες που καθοδηγούν τους αναρχικούς και οργανώνουν τα επεισόδια είναι...ασφαλίτες, απλά ζουν σε άλλον κόσμο. Ποιοι είναι ασφαλίτες; Οι αναρχοπατέρες; Οι πιο γνωστοί αναρχικοί; Αν είναι ασφαλίτες, τότε γιατί η Αριστερά τους οργάνωνε συμπαραστάσεις στο παρελθόν όταν συλλαμβανόντουσαν; Οργάνωναν συμπαραστάσεις σε ασφαλίτες; Απλά η Αριστερά πουλά σανό και κάποιοι τον τρώνε.
Η επιστημονική μέθοδος για την εξήγηση των φαινομένων είναι η βάσει της παρατήρησης διατύπωση μιας θεωρίας.Εάν αυτή η θεωρία εξηγεί όλα τα φαινόμενα με τα οποία ασχολείται λαμβάνεται ως κατ αρχήν σωστή όσο παράδοξη και να φαίνεται.Μόνον όταν διαψεύδεται στην πράξη από κάποια φαινόμενα αναθεωρείται.
Καιρός λοιπόν να γίνει αντιληπτό ότι οι αναρχικοί,οι δημοσιογράφοι συμπαθούντες κλπ αλλά και η αστυνομία ή το κράτος είναι τμήμα ενός συνόλου που αποσκοπεί στην προστασία του καθεστώτος της μεταπολίτευσης.
Με αυτή την έννοια όντως οι αναρχικοί επιτελούν έργο του κράτους αλλά όχι για να προβοκάρουν μια ανύπαρκτη επανάσταση αλλά για να περιφρουρήσουν την αρρωστημένη κατάσταση των τελευταίων 50 ετών από την πιθανή εμφάνιση κάποιου σκληρού μεταρρυθμιστή και τον ίδιο ρόλο παίζει και η σύνολη αριστερά άσχετα εάν ο κόσμος δεν το είχε μέχρι πρότινος καταλάβει,κάτι βέβαια κατάλαβαν όταν ήλθε ο συριζα στην κυβέρνηση.Ο σύριζα δεν ήλθε για να ανατρέψει κάτι αλλά για να συντηρήσει το μεταπολιτευτικό πνεύμα που κινδύνευε από τα μνημόνια και αμέσως διόρισε διοικητή της ΕΥΠ ένα παλιό πασόκο.![]()
Με αυτή την έννοια οι αναρχικοί είναι πράγματι παρακράτος αλλά όχι παρακράτος κάποιας δεξιάς που δεν υπάρχει αλλά παρακράτος της αριστεράς ως τμήματος του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και για τον λόγο αυτό δεν τους εξουδετερώνουν.Αυτό φαίνεται από τις στοχεύσεις τους.Χθες ας πούμε επιτέθηκαν στην Hellenic Train."Aντικρατιστές" που είναι υπέρ των κρατικοποιήσεωνπερί αυτού πρόκειται.
https://www.naftemporiki.gr/opinion/187 ... ta-simiti/sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:10 Είπα μήπως κι έλεγες τίποτε της προκοπής, τον Καραμανλή της μεταπολίτευσης, ξερω γω. Τεσπα, κανέναν δεν στηρίζω, για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτός που θα βελτιώσει τα πράγματα, επειδή ακριβώς, η κατάσταση δεν οφείλεται στην έλλειψη αυτού. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε λίγο θα μας πεις ότι χρειάζεται ένας Κιμ να μας βάλει σε τάξηsharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:10 Είπα μήπως κι έλεγες τίποτε της προκοπής, τον Καραμανλή της μεταπολίτευσης, ξερω γω. Τεσπα, κανέναν δεν στηρίζω, για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτός που θα βελτιώσει τα πράγματα, επειδή ακριβώς, η κατάσταση δεν οφείλεται στην έλλειψη αυτού. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες.
Με τον Κιμ θα είναι χειρότερα, γιατί δεν θα έχει ούτε πλάκα. Όλους τους γκρινιάρηδες θα τους εξαφανίσει με τη μία.nyxtovios έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:23Σε λίγο θα μας πεις ότι χρειάζεται ένας Κιμ να μας βάλει σε τάξηsharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:10 Είπα μήπως κι έλεγες τίποτε της προκοπής, τον Καραμανλή της μεταπολίτευσης, ξερω γω. Τεσπα, κανέναν δεν στηρίζω, για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτός που θα βελτιώσει τα πράγματα, επειδή ακριβώς, η κατάσταση δεν οφείλεται στην έλλειψη αυτού. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες.
Θα μπούμε σε τάξη όμως. Δες τους γύφτους στη Βουλγαρία. Επί κουμουνισμου ήταν νορμάλ άνθρωποι.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:28Με τον Κιμ θα είναι χειρότερα, γιατί δεν θα έχει ούτε πλάκα. Όλους τους γκρινιάρηδες θα τους εξαφανίσει με τη μία.nyxtovios έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:23Σε λίγο θα μας πεις ότι χρειάζεται ένας Κιμ να μας βάλει σε τάξηsharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:10 Είπα μήπως κι έλεγες τίποτε της προκοπής, τον Καραμανλή της μεταπολίτευσης, ξερω γω. Τεσπα, κανέναν δεν στηρίζω, για την ακρίβεια δεν πιστεύω ότι υπάρχει αυτός που θα βελτιώσει τα πράγματα, επειδή ακριβώς, η κατάσταση δεν οφείλεται στην έλλειψη αυτού. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες.
Αναρχικός θα είναι. Έχει μούσι αφού!Αρίστος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:24 Ποιος είναι ο «Εκτελεστής» με το κοστούμι, τα μαύρα γάντια & την χειροβομβίδα στην χθεσινή συγκέντρωση των Τεμπών;
Ποιος ένοπλος τον καλύπτει από πίσω;
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... ra-gantia/
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:34Αναρχικός θα είναι. Έχει μούσι αφού!Αρίστος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:24 Ποιος είναι ο «Εκτελεστής» με το κοστούμι, τα μαύρα γάντια & την χειροβομβίδα στην χθεσινή συγκέντρωση των Τεμπών;
Ποιος ένοπλος τον καλύπτει από πίσω;
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... ra-gantia/
.
Golden Age, τί λές?
Golden Age έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:45
Γηπεδόφατσα είναι ο από πίσω.
Όσο για τον κουστουμάτο και το 2010 στο μπλοκ των αναρχικών που συμμετείχε στο ντου στην βουλή, ήταν ένας καλοντυμένος. Προφανώς το κάνουν για να 'χουν άλλοθι σε περίπτωση σύλληψης. Ότι "να εγώ δεν είχα σχέση με αυτά, δεν βλέπετε πως είμαι ντυμένος";
Στο παρελθόν ένας άλλος ήταν ντυμένος με τις πιτζάμες του. Τον είχαν συλλάβει για μπάχαλα. Αυτός δήλωνε άσχετος που κατέβηκε με τις πιτζάμες του για να πάει για ψώνια. Του οργάνωσε συμπαράσταση η Αριστερά και αθωώθηκε.