Κοκοκο η Κινα παντως σε αυτη τη χρυση ευκαιρια να κανακεψει την ΕΕ...
Μηδεν εις το πηλικιο...
Κοκοκο η Κινα παντως σε αυτη τη χρυση ευκαιρια να κανακεψει την ΕΕ...
η ανατροφή μου δε θα μου επέτρεπε να το διατυπώσω τοιουτοτρόπωςΖενίθεδρος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:07 Αιθέρια μελωδία το τρίξιμο που κάνουν οι ευρωλιγούρες, ρωσοφάγες, δικαιωματιστικές μούνες σας, καθώς πήζουν, πήζουν και ξεροπήζουν.
ε για να το πε το παλουκάρι έτσι θα 'ναιDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:55 https://twitter.com/battleforeurope/sta ... 4500545657
Πρώτον δεν θα γίνουν εκλογές στην Ουκρανία, δεν το προβλέπει το συνταγμά τους εν καιρώ που η χώρα δέχεται εισβολή και ρωσικές βομβες σκάνε σε πολυκατοικίες και γειτονιές. Δευτερον και να γίνουν εν καιρώ πολέμου κατά 99% θα τις κερδίσει ο Ζελένσκι.zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:14 Καλώς να ορίσουν οι εκλογές.
Η ιδανική λύση είναι να πάρει την εξουσία το Κομμουνιστικο κόμμα της Ουκρανίας για τους εξής λόγους.
1. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη. Μπορεί να διαπραγματεύσεις άμεσα με τους Ρώσους χωρίς την μεσολάβηση του Ντόναλντ.
2. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ενώσει την Ουκρανία οπότε δεν χρειάζεται η ενσωμάτωση της Ανατολικής Ουκρανίας στην Ρωσία.
3. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να,εγγυηθεί την ουδετεροτητα μιας και δεν θα εισέλθει η Ουκρανία σε ΕΕ και ΝΑΤΟ ούτε θα επιτρέψει την Ουκρανία να γίνει Ρωσική βάση.
4. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί ότι ο πλούτος της Ουκρανίας θα παραμείνει στα χέρια του Ουκρανικού λαού. Επίσης είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί στον Ντόναλντ ότι θα συλλάβει τα λαμογια που φάγανε τα χρήματα των Αμερικανών και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη.
Εάν όλα αυτά δεν σας καλύπτουν τουλάχιστον παραδεχτείτε ότι ο σκοπός ήταν το μοίρασμα του πλούτου της Ουκρανίας και αφήστε τα περί ασφαλείας και ειρήνης.
ο καθεις με τον πονο του....zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:14 Καλώς να ορίσουν οι εκλογές.
Η ιδανική λύση είναι να πάρει την εξουσία το Κομμουνιστικο κόμμα της Ουκρανίας για τους εξής λόγους.
1. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη. Μπορεί να διαπραγματεύσεις άμεσα με τους Ρώσους χωρίς την μεσολάβηση του Ντόναλντ.
2. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ενώσει την Ουκρανία οπότε δεν χρειάζεται η ενσωμάτωση της Ανατολικής Ουκρανίας στην Ρωσία.
3. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να,εγγυηθεί την ουδετεροτητα μιας και δεν θα εισέλθει η Ουκρανία σε ΕΕ και ΝΑΤΟ ούτε θα επιτρέψει την Ουκρανία να γίνει Ρωσική βάση.
4. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί ότι ο πλούτος της Ουκρανίας θα παραμείνει στα χέρια του Ουκρανικού λαού. Επίσης είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί στον Ντόναλντ ότι θα συλλάβει τα λαμογια που φάγανε τα χρήματα των Αμερικανών και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη.
Εάν όλα αυτά δεν σας καλύπτουν τουλάχιστον παραδεχτείτε ότι ο σκοπός ήταν το μοίρασμα του πλούτου της Ουκρανίας και αφήστε τα περί ασφαλείας και ειρήνης.
Με οσους Ουκρανους (που μενουν Ελλαδα ομως) εχω μιλήσει, μου εχουν πει οτι και εκλογές να γινονταν παλι ο Ζελενσκι θα εβγαινε ή ακομα καποιος πιο χαρντκορ απο Ζελένσκι (μου ειπαν κι ενα ονομα αλλα δεν το συγκράτησα).Αλιόσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:25ε για να το πε το παλουκάρι έτσι θα 'ναιDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:55 https://twitter.com/battleforeurope/sta ... 4500545657
με άλλα λόγια Ταιβάν μη τυχόν και αντισταθείς σε περίπτωη κινεζικής εισβολής αλλά σκλαβώσου με την θέληση σου στους κομμουνιστές.
Πρώτον δεν θα γίνουν εκλογές στην Ουκρανία, δεν το προβλέπει το συνταγμά τους εν καιρώ που η χώρα δέχεται εισβολή και ρωσικές βομβες σκάνε σε πολυκατοικίες και γειτονιές. Δευτερον και να γίνουν εν καιρώ πολέμου κατά 99% θα τις κερδίσει ο Ζελένσκι.zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:14 Καλώς να ορίσουν οι εκλογές.
Άψογος
οφειλεις να ρωτησεις τον κολλητο του πουτλερ, τον τραμπα. Δικτατορα τον ανεβαζει , δικτατορα τον κατεβαζει.vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:38Με οσους Ουκρανους (που μενουν Ελλαδα ομως) εχω μιλήσει, μου εχουν πει οτι και εκλογές να γινονταν παλι ο Ζελενσκι θα εβγαινε ή ακομα καποιος πιο χαρντκορ απο Ζελένσκι (μου ειπαν κι ενα ονομα αλλα δεν το συγκράτησα).Αλιόσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:25ε για να το πε το παλουκάρι έτσι θα 'ναιDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:55 https://twitter.com/battleforeurope/sta ... 4500545657
με άλλα λόγια Ταιβάν μη τυχόν και αντισταθείς σε περίπτωη κινεζικής εισβολής αλλά σκλαβώσου με την θέληση σου στους κομμουνιστές.
Τα μπλιετούρια της κοντοπούτανης μποτοξούς τι περιμενουν, οτι θα βγει κανενας Γιανουκοβιτς παλι ή κανενας Ουκρανός Τσολάκογλου? Και απο που πηγαζει τοση σιγουριά δεν το καταλαβαινω.
και αυτή είναι η λύση
πλησιάζει η ώρα όπου θα κάνω την αυτοκριτική μου για τη στάση μου το '15Γαληνός έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:55
και αυτή είναι η λύση
τα δημοκρατικά κόμματα να κομμουνιστοποιηθούν
Όπως ο Σάντερς και ο Τσίπρας! αλλά δεν τον θέλατα, προτιμάτε Μπλερ, Σημίτη, Μητσοτάκη!
ως αντίδραση στον ακραίο Τραμπ μόνο με ακραία και ριαλ πολιτικς κινήματα γίνεται δουλειά
με ψευτοσοσιαλδημοκρατίες τύπου Μπλερ και Κλίντον - βράστα
ναι δλδ να σταλινοποιηθουν. Το καμανε ο ιρωσσοι αυτο με πουτιν ξανα.Γαληνός έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:55και αυτή είναι η λύση
τα δημοκρατικά κόμματα να κομμουνιστοποιηθούν
Όπως ο Σάντερς και ο Τσίπρας! αλλά δεν τον θέλατα, προτιμάτε Μπλερ, Σημίτη, Μητσοτάκη!
ως αντίδραση στον ακραίο Τραμπ μόνο με ακραία και ριαλ πολιτικς κινήματα γίνεται δουλειά
με ψευτοσοσιαλδημοκρατίες τύπου Μπλερ και Κλίντον - βράστα