και αν το εχει βαλει καποιος απο εκεινους που ηταν μπλε πριν απο εσένα, αλλα είχαν βαλει αλλο κομμάτι και το αλλαξαν μετά απο εσένα; Θα πρέπει να εμπιστευτεις την αρχή που κραταει τα δεδομένα, αλλα δεν ξερω, δυσκολη εποχή για εμπιστοσύνες τετοιου τύπου. Καλύτερα να αλλαξουν οι αλλοι ετσι και αλλιως.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:57Έβαλα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:08
Ωραίο να μη ξέρουμε ποιος έβαλε τι. Αλλά αν 2 βάλουν το ίδιο κομμάτι;![]()
Και είδα ποιοι έχουν βάλει πριν από εμένα.
Οπότε σε περίπτωση που κάποιος βάλει το ίδιο κομμάτι με το δικό μου και βάλει μετά, οφείλει εκείνος να το αλλάξει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
enaon έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:02και αν το εχει βαλει καποιος απο εκεινους που ηταν μπλε πριν απο εσένα, αλλα είχαν βαλει αλλο κομμάτι και το αλλαξαν μετά απο εσένα; Θα πρέπει να εμπιστευτεις την αρχή που κραταει τα δεδομένα, αλλα δεν ξερω, δυσκολη εποχή για εμπιστοσύνες τετοιου τύπου. Καλύτερα να αλλαξουν οι αλλοι ετσι και αλλιως.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:57Έβαλα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:08
Οπότε σε περίπτωση που κάποιος βάλει το ίδιο κομμάτι με το δικό μου και βάλει μετά, οφείλει εκείνος να το αλλάξει.![]()
Καλύτερα να αλλαξουν οι αλλοι ετσι και αλλιως.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- NovaLacertae
NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:49Μόλις βάλεις κομμάτι για τον τρέχοντα γύρο τότε το όνομά σου (FAT) θα γίνει μπλέ... εμένα έγινε ήδη![]()
Τρείς (και με ποστ) και δύο στα βουβά είμαστε ήδη πέντε σε τέσσερις ωρίτσες
NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:15
Τρείς (και με ποστ) και δύο στα βουβά είμαστε ήδη πέντε σε τέσσερις ωρίτσεςμια χαρά, καλά πάμε
![]()
Άλλοι θα αργήσουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Αυτό είναι το δίκιο και το σωστό.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:57Έβαλα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:08
- Fata_Morgana
Ποιοι αργούνε; τους ξέρουμε; ξέρουμε το user τους; την ip τους; αν είναι βιγκαν; να το κανονίσουμε αν είναι να επιταχύνουν λίγο.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:18NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:15
Τρείς (και με ποστ) και δύο στα βουβά είμαστε ήδη πέντε σε τέσσερις ωρίτσεςμια χαρά, καλά πάμε
![]()
Κράτα μικρό καλάθι καλύτερα.
Άλλοι θα αργήσουν.![]()
- Fata_Morgana
Πάντως αν θέλετε δώστε μου από τώρα το αγαλματίδιο να μην ταλαιπωριέστε με βαθμολογίες κτλ. Αφου όλοι ξερουμε ότι εγώ θα κερδίσω.NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:15NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:49Μόλις βάλεις κομμάτι για τον τρέχοντα γύρο τότε το όνομά σου (FAT) θα γίνει μπλέ... εμένα έγινε ήδη
![]()
Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:36Ποιοι αργούνε; τους ξέρουμε; ξέρουμε το user τους; την ip τους; αν είναι βιγκαν; να το κανονίσουμε αν είναι να επιταχύνουν λίγο.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:18NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:15
![]()
Κράτα μικρό καλάθι καλύτερα.
Άλλοι θα αργήσουν.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ας μη τους κόβουμε τα φτερά από την αρχή.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:37
Πάντως αν θέλετε δώστε μου από τώρα το αγαλματίδιο να μην ταλαιπωριέστε με βαθμολογίες κτλ. Αφου όλοι ξερουμε ότι εγώ θα κερδίσω.
Άφησέ τους για λίγο με την ψευδαίσθηση της πιθανότητας να κερδίσουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Ας.είναι.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:45Ας μη τους κόβουμε τα φτερά από την αρχή.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:37
Πάντως αν θέλετε δώστε μου από τώρα το αγαλματίδιο να μην ταλαιπωριέστε με βαθμολογίες κτλ. Αφου όλοι ξερουμε ότι εγώ θα κερδίσω.![]()
Άφησέ τους για λίγο με την ψευδαίσθηση της πιθανότητας να κερδίσουν.![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Έβαλα κι εγώ. Αναμένω με αγωνία τις μαγικές βραδιές που με σουβλάκια και κοκα κόλα βανίλια θα ακούω και θα βαθμολογώ τα υπέροχα άσματα των διαγωνιζόμενων συμφορουμιτών 
- Sid Vicious
Να σημειώσω εδώ πως θεωρώ λάθος την συμμετοχή του συμπλεγματικού και αφερέγγυου στάλκερ καθώς και τις συμμετοχές των δύο (πιθανότατα κλώνων "ντροπαλών" χρηστών) που εμφανίστηκαν ξαφνικά στο phorum
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Τι θέμα έχει ο πρώτος διαγωνισμός ?
Δεν βάζω τίποτε μέχρι Τετάρτη είμαι φουλ
Δεν βάζω τίποτε μέχρι Τετάρτη είμαι φουλ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2236 Απαντήσεις