Έρχονται τα ψάρια στο οικόπεδό σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επουράνιε Πατέρα, που τεχνουργείς στους ουρανούς! Τι διαβάζουμε απόψε!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το ότι παρέθεσα το ρητό του δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις πράξεις του, αλλά ότι μου αρέσει πολύ το ρητό του.Zundapp έγραψε: 05 Φεβ 2025, 21:23 οχι, δεν ειναι δικο σου, ειναι του David Lane
ενως ναζι τρομοκρατη
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Lan ... premacist)
βρωμιαρη
Τι αστείοι που είστε οι αριστεροφιλελεύθεροι, είστε υπέρ των μαύρων και των πίθηκων να είναι περήφανοι για τη φυλή τους, αλλά λέτε φασίστα και ναζί όποιον λευκό αγαπάει τη δική του.
Φοβερό επίπεδο πάντως με τους χαρακτηρισμούς...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
μαυροι και πιθηκοι
και μιλας για επιπεδο
και μιλας για επιπεδο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πωωω, μιλάμε για κορεκτίλα σε άλλα επίπεδα. Μαύροι δεν είναι; Πώς να τους πω; Την κριντζιά το «έγχρωμοι»;
Όσο για τους άλλους, οι λαθροορκ με τη συμπεριφορά τους έχουν κάνει τον κόσμο να μην θέλει ούτε να τους βλέπει. Μαχαιρώματα, βιασμοί, παρασιτισμός από επιδόματα και πολλά άλλα.
Προφανώς και δεν θα κάτσουμε να μας αντικαταστήσουν.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Αφιερωμένο το παρακάτω ,έτσι για να σας φτιάξω λίγο βραδυάτικο και να κατουρήσετε τα βρακάκια σας, από ικανοποίηση.
Ρε μαλάκα, γάμησέ τους. Δούλεμα θέλουν.
Ψυχίατρος είσαι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Φεβ 2025, 19:34Θα το κλείσουμε το μαγαζίsharp έγραψε: 05 Φεβ 2025, 19:19Κι αν έχεις φίλους που τους τη σπας; Κι αν γαμάς, αλλά είσαι ανώμαλος στο κρεββάτι; Δεν μπαίνει εύκολα η γραμμή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2025, 19:10 Οι ψυχομετρικές εξετάσεις άραγε περιλαμβάνουν το αν έχεις φίλους και γαμάς; Ή μόνο αν είσαι ο Μέγας Ναπολέων υπάρχει πρόβλημα;
Αλλά στη βασική ιδέα είμαι μαζί σου, υποχρεωτική ψυχανάλυση σε όλους, αν με βγάζανε άυριο πρωθυπουργό. Πρέπει όμως να το θέλουν, διαφορετικά δεν λειτουργεί. Δύσκολη η πολιτική, τελικά![]()
- jackie Daniels
θες να μεινεις ?Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 18:39Αβέλω αποκατέ μουνομπότ.jackie Daniels έγραψε: 05 Φεβ 2025, 18:10μωρη χολερα ειπες οτι αποχωρειςΣτύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 18:00 Δε θα καθόμουν να πεθάνω για κανέναν. Κι αν μπορούσα ως εκπαιδευτικός να πυροβολήσω στο κεφάλι δράστη δολοφονίας σε σχολική κοινότητα ,θα το έκανα.
Κι ας είχα τύψεις μετά.
μεινει
θες να φυγεις?
φυγε
τα @@ μονο μη μας ζαλιζεις
οσο και αν πονας
καλη η προσπαθεια πασιφαη μου αλλα εχουμε τα δικα μας τα ελληνικα
ακουσες κανενα δικο μας να λεει για χιτλερ ;
δεν ειμαστε σαν τους ανθελληνες κεκεδες που κατουριουνται για τον σταλιν
για οικοπεδο εχω την φυση πασιφαη ...εχω οσα οικοπεδα θελω
Ρε άσε ρε μπρο. Σε λιγο θα μας πεις οτι είσαι και Πασιφιστής.
Έχεις δηλώσει ναζί. Τί, όχι;nemo έγραψε: 05 Φεβ 2025, 22:15καλη η προσπαθεια πασιφαη μου αλλα εχουμε τα δικα μας τα ελληνικα
ακουσες κανενα δικο μας να λεει για χιτλερ ;
δεν ειμαστε σαν τους ανθελληνες κεκεδες που κατουριουνται για τον σταλιν
Μην πετάς μπαλίτσα αλλού, ξέρεις τις απόψεις μου. Εγώ μίλησα ξεκάθαρα για την δική σου θέαση. Κρίμα να δουλευόμαστε αναμεταξύ μας.
Ναι, ήταν γαμάτη η προσπάθειά μου, όχι απλά καλή. Παίρνω βραβείο αξιοπρέπειας, εν αντιθέσει με τις μαλακίες που διαβάζω σωρηδόν εδώ μέσα. Κάνε μου τη χάρη.
οχι βεβαια ο πασιφισμος ειναι μλκ οπως και η λαθρολαγνεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-