!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:22
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:13
marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:04

Έδωσες αίμα εσύ;
Δεν μπορώ να δώσω.
Εγώ όμως έδωσα οπότε τα "μιλάμε για παιδί 3 χρονών" δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μου το πεις.
Ο φίλος που προστατεύεις μην πάθει τίποτα έβρισε τον Αρίστο επειδή λέει διασπείρει fake. και ανέφερα το πόσο φαιδρό είναι σε νήμα για παιδί εγκεφαλικά νεκρό να βρίζει ο άλλος επειδή τον σπρώχνει η αντι-fake συνείδησή του και και καλά. Κι ενώ το παραθέτεις κιόλας σε μένα, μου λες του κοσμου τα άσχετα. Τι να πω;
Εγώ δεν μπορώ να δώσω λογω στίγματος.Το έχω κάνει μια φορά και τέρμα. Για το παιδι μου. Δεν πήγε καλά.
Ο φίλος που νομίζεις πως προστατεύω, είναι ανθρωπος που νοιάζεται. Και τον γνωρίζω 13 συναπτά έτη. Είναι ''χαλί '' να τον πατήσεις. Δεν θα δεχθώ κουβέντα για το ποιόν του.
Άμα σ'αρέσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:44 Μια που λέτε για βασανιστήρια να ρίξω κι εγώ στον διαδικτυακό κουμπάρα σας το 50 cent μου.

Πιο παλιά όταν ανακάλυψα το Dark Web, και πιθανότητα εισόδου με Tor κάπου κάπως βρήκα εκεί μεσα ένα site τύπου gore kills που κατέβαζες βιντεάκια επί τόπου stream δεν έπαιζε, όπου ένα από αυτά είχε τίτλο Retribution punishment κάτι τέτοιο.

Κάπου στην Αϊτή είχαν τσιμπήσει κάποιοι gang bosses, πολέμαρχοι, έναν τυπά, που δεν ξέρω τι σκατά υποτίθεται έκανε, ασελγούσε σε ανήλικο, κάρφωσε κόσμο σε μπάτσους, έκλεψε..
Θα τον εκτελούσαν με τη "Βραζιλιάνικη Πυρά", τον είχαν δεμένο μέσα σε στίβα από ρεζέρβες, λάστιχα τα οποία τα είχαν περιχύσει με πετρέλαιο ή κάτι τέτοιο.

Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους, στα 10 δευτερόλεπτα αφού είχε λαμπαδιάσει καλά, απλά δεν πίστευα ότι μπορεί ανθρώπινο ον να ουρλιάζει τόσο παρατεταμένα και τόσο εκκωφαντικά...

Αφού το έκλεισα διάβασα κάτι σχόλια που γράφανε πως δε σταμάτησε γιατί πέθανε, απλά έσπασαν οι φωνητικές χορδές,κάποια στιγμή πριν πεθάνει σίγουρα η φωτιά καίει και τα νεύρα και σταμάτα κι ο πόνος...
Πολυυυύ μετά...

Για καιρό είχα μικρό ptsd, ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι ας όψεται η κωλοπεριέργειά μου...

Δεν είμαι σκλερός μαδαφάκα εγώ...
Ακόμα κι αυτά τα 2...όντα,δε θα'θελα να λήξουν έτσι...

Κανένας δεν πρέπει να λήγει έτσι για κανένα μπούστη λόγο...

Ps Μακριά από τα κακοτόπια του Dark Web...
Το να βλέπω αποδεδειγμένα σκουπιδαρια όπως οι παραπανω να βασανιζονται ετσι, θα άνοιγα και μπίρα μαζί με το βίντεο.
Σταρχιδια μου τι θα πουν οι σκουπιδοανθρωπιστες. Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν να μη πετάς τα σκουπίδια στον κάδο γιατί γίνεσαι ένα με αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Όχι αδερφέ όχι...
Όχι...
Και προς θεού μην το ψάξεις να το βρεις, άκου με που σου λέω, δεν υπερβάλω όταν λέω ότι μου έδωσε ptsd για λίγο...
Και εννοώ να περνάω μέρες προσπαθώντας να μην το σκέφτομαι...
Μέχρι που το ξέρασε το σύστημά μου...
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:47
marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:22
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:13

Δεν μπορώ να δώσω.
Εγώ όμως έδωσα οπότε τα "μιλάμε για παιδί 3 χρονών" δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μου το πεις.
Ο φίλος που προστατεύεις μην πάθει τίποτα έβρισε τον Αρίστο επειδή λέει διασπείρει fake. και ανέφερα το πόσο φαιδρό είναι σε νήμα για παιδί εγκεφαλικά νεκρό να βρίζει ο άλλος επειδή τον σπρώχνει η αντι-fake συνείδησή του και και καλά. Κι ενώ το παραθέτεις κιόλας σε μένα, μου λες του κοσμου τα άσχετα. Τι να πω;
Εγώ δεν μπορώ να δώσω λογω στίγματος.Το έχω κάνει μια φορά και τέρμα. Για το παιδι μου. Δεν πήγε καλά.
Ο φίλος που νομίζεις πως προστατεύω, είναι ανθρωπος που νοιάζεται. Και τον γνωρίζω 13 συναπτά έτη. Είναι ''χαλί '' να τον πατήσεις. Δεν θα δεχθώ κουβέντα για το ποιόν του.
Άμα σ'αρέσει.
Δεν σου ζήτησε κανείς να δεχτείς κάτι. Αλλά είδες ότι κάτι μου έλεγε και κάτι του έλεγα και ήθελες να μπεις στη μέση. Σου είπα τι έγινε όμορφα και καλά. Τέλος.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

φρικη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 18:13 Όχι αδερφέ όχι...
Όχι...
Και προς θεού μην το ψάξεις να το βρεις, άκου με που σου λέω, δεν υπερβάλω όταν λέω ότι μου έδωσε ptsd για λίγο...
Και εννοώ να περνάω μέρες προσπαθώντας να μην το σκέφτομαι...
Μέχρι που το ξέρασε το σύστημά μου...
Φίλε μα τη παναγία, δεν έχω πειράξει ποτέ τίποτα το ζωντανό, με πιάνει στεναχώρια ακόμη και με την ανέχεια ανθρώπων, πόσο μάλλον με το θάνατο.
Αλλά για αυτή την κατηγορία ανθρωποειδων αλλάζει, γυρνάει ο διακόπτης μέσα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

έχετε μπερδέψει λίγο το τι θα κάνατε ή θα θέλατε να γίνει με το τι πρέπει να κάνει το επίσημο κράτος
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nowhere έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:55 έχετε μπερδέψει λίγο το τι θα κάνατε ή θα θέλατε να γίνει με το τι πρέπει να κάνει το επίσημο κράτος
Τι πρέπει να κανει;
Δεν υπάρχει πρέπει, οι νόμοι φτιάχνονται βασει του τι έχει στην κεφάλα του ο κάθε υπουργος
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτό που έχει στην κεφάλα του ο κάθε υπουργός είναι να κρατήσει την καρέκλα του και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω.το "πρέπει" πάει στο σε τι είδους χώρα γουστάρει να ζει ο καθένας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

jackie Daniels έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:33
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 08:40
jackie Daniels έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17 μη ξεχναμε ότι όσοι θελουν βασανίστρια δεν ειναι καλύτεροι των εγκληματιών όσο και να μην το βλέπουν
δε θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα χιμπατζήδες του πληκτρολόγιου
τα βασανιστηρια θα πρεπει να διαρκουν τουλαχιστον μια εβδομαδα, και να αναμεταδιδονται ζωντανα απο ολα τα καναλια.
ισχύει ότι έγραψα
καπου πετυχα οτι δεν το χτυπησαν απλα, αλλα το εκαιγαν με τσιγαρα, του εκαναν βασανιστηρια.

οποτε δεν ισχυει οτι εγραψα. η μια βδομαδα θα ηταν αν απλα το ειχαν χτυπησει, επειδη εκλαιγε η κατι τετοιο.

τωρα βρισκω δικαιο να υπαρξει ομαδα γιατρων, που να αποφασισει ποιο βασανιστηριο προκαλει περισσοτερο πονο για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα, χωρις να πεθανουν. για δεκαδες χρονια αν ειναι δυνατον. με μονιμη λαιβ μεταδοση.
και να υπαρχει οθονη στις φυλακες στα κελια οσων εχουν καταδικαστει για μικροτερες βιαιοτητες σε παιδια, που να το δειχνει 24/7.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:55
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 08:40
jackie Daniels έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17 μη ξεχναμε ότι όσοι θελουν βασανίστρια δεν ειναι καλύτεροι των εγκληματιών όσο και να μην το βλέπουν
δε θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα χιμπατζήδες του πληκτρολόγιου
τα βασανιστηρια θα πρεπει να διαρκουν τουλαχιστον μια εβδομαδα, και να αναμεταδιδονται ζωντανα απο ολα τα καναλια.
Γιατί μόνο μια βδομαδα ;
Να τους έχουν ιατρική υποστήριξη να μην πεθάνουν, να τους κάνουν καλά και μετά πάλι από την αρχη.

Μέχρι να τρελαθούν.
ζητω ταπεινα συγνωμη, εχεις δικιο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:10
Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:57 To μαθατε οτι ο Αιγυπτιος επιδειξιας που τρομοκρατησε την κοπελα αφεθηκε ελευθερος μεχρι τη δικη του και παροτι εχει κανει 9 τετοιες επιθεσεις στη δικη θα τη γλυτωσει με αναστολη (γιατι εχει λευκο μητρωο) και δεν θα κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ φυλακη;

.
Παραμένει κρατούμενος με εντολή του δικαστηρίου ο επιδειξίας του Περιστερίου -Αναβλήθηκε η δίκη του
θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου οπότε και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές.
https://www.iefimerida.gr/ellada/anabli ... -peristeri

Ξεφτίλα!
πρεπει να εχει μια περιεργη αλλεργια στην αληθεια ο αριστος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:19
Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:10
Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:57 To μαθατε οτι ο Αιγυπτιος επιδειξιας που τρομοκρατησε την κοπελα αφεθηκε ελευθερος μεχρι τη δικη του και παροτι εχει κανει 9 τετοιες επιθεσεις στη δικη θα τη γλυτωσει με αναστολη (γιατι εχει λευκο μητρωο) και δεν θα κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ φυλακη;

.
Παραμένει κρατούμενος με εντολή του δικαστηρίου ο επιδειξίας του Περιστερίου -Αναβλήθηκε η δίκη του
θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου οπότε και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές.
https://www.iefimerida.gr/ellada/anabli ... -peristeri

Ξεφτίλα!

Να χαιρεστε το κωλοκρατος της ανωμαλιας!!!

9 επιθεσεις εχει κανει αλλα τελικα θα τη σκαπουλαρει!

Μπαλάσκας για επιδειξία στο Περιστέρι: Έξω θα μείνει. Δεν νομίζω ότι θα πάει φυλακή

«Έξω θα μείνει. Δεν νομίζω ότι θα πάει φυλακή», δήλωσε στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. «Μπορεί να φάει και δύο χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα».

«Δεν υπάρχουν μητρώα για τέτοιες ιδιαίτερες πράξεις», είπε ακόμη.

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/mp ... ei-fylaki/

.
αντι να πεις, μαλακια ειπα, ειμαι αρρωστος, παθολογικος ψευτης, συγχωρηστε με, βγαζεις και γλωσσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 30 Ιαν 2025, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τα ζώα από τον άνθρωπο.
Είναι η νόηση.
Σε αυτό το νήμα οι περισσότεροι αντιδράτε σαν ζώα.
Η ουσία στην ζωή είναι να προσπαθείτε να γίνετε θεοί.
Ξέρω ότι μόλις το διαβάσετε θα σκεφτείτε πάει την ψώνισε αυτή.
Τι εννοώ με αυτό.
Προσπαθήστε να αντιδράτε σαν τον Χριστό είτε υπήρξε είτε δεν υπήρξε.
Βάλτε την νόηση σας και καταπιέστε όλα τα ζωώδη ένστικτα που ορμάνε από μέσα σας.
Οι δικές μου οι σκέψεις είναι , αυτοί οι άνθρωποι είναι καμένο χαρτί , πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο θέλει ειδικούς για να επιληφθούν της κατάστασης.
Το καημένο το αγγελούδι ας προσπαθήσουμε να το βοηθήσουμε όλοι.
Άμεση υιοθέτηση του παιδιού από την εκκλησία και την κυβέρνηση και όλου του κόσμου.
Να είναι το παιδί όλων των Ελλήνων.
Το βαφτιστήρι μας ένα πράγμα.
Ναι κάπως έτσι σκέφτομαι και στεναχωριέμαι με αυτά που διάβασα από όλους σας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:44 Μια που λέτε για βασανιστήρια να ρίξω κι εγώ στον διαδικτυακό κουμπάρα σας το 50 cent μου.

Πιο παλιά όταν ανακάλυψα το Dark Web, και πιθανότητα εισόδου με Tor κάπου κάπως βρήκα εκεί μεσα ένα site τύπου gore kills που κατέβαζες βιντεάκια επί τόπου stream δεν έπαιζε, όπου ένα από αυτά είχε τίτλο Retribution punishment κάτι τέτοιο.

Κάπου στην Αϊτή είχαν τσιμπήσει κάποιοι gang bosses, πολέμαρχοι, έναν τυπά, που δεν ξέρω τι σκατά υποτίθεται έκανε, ασελγούσε σε ανήλικο, κάρφωσε κόσμο σε μπάτσους, έκλεψε..
Θα τον εκτελούσαν με τη "Βραζιλιάνικη Πυρά", τον είχαν δεμένο μέσα σε στίβα από ρεζέρβες, λάστιχα τα οποία τα είχαν περιχύσει με πετρέλαιο ή κάτι τέτοιο.

Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους, στα 10 δευτερόλεπτα αφού είχε λαμπαδιάσει καλά, απλά δεν πίστευα ότι μπορεί ανθρώπινο ον να ουρλιάζει τόσο παρατεταμένα και τόσο εκκωφαντικά...

Αφού το έκλεισα διάβασα κάτι σχόλια που γράφανε πως δε σταμάτησε γιατί πέθανε, απλά έσπασαν οι φωνητικές χορδές,κάποια στιγμή πριν πεθάνει σίγουρα η φωτιά καίει και τα νεύρα και σταμάτα κι ο πόνος...
Πολυυυύ μετά...

Για καιρό είχα μικρό ptsd, ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι ας όψεται η κωλοπεριέργειά μου...

Δεν είμαι σκλερός μαδαφάκα εγώ...
Ακόμα κι αυτά τα 2...όντα,δε θα'θελα να λήξουν έτσι...

Κανένας δεν πρέπει να λήγει έτσι για κανένα μπούστη λόγο...

Ps Μακριά από τα κακοτόπια του Dark Web...
Αυτό σε πείραξε και καλά έκανες.
Τα βασανιστήρια στο έρμο το αγγελουδακι το τρίχρονο δεν σε πείραξαν;
Βασανιστήρια λέμε και μετά αποκεφαλισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”