ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:29
Ερμής έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:24
ρε σεις σοβαρευτείτε
Που έχετε δει να καπνίζουν εντος καταστημάτων;
Εχω να το δώ απο τις αρχές απαγόρευσης με την οποία συμφωνώ.
Ουτε σε σπίτια η αμάξια έχω δει να το σκάει ο άλλος,
Στο 1999 ζείτε ακόμη;
μαν μου δυστυχώς σε όλες τις συναυλιες καπνίζουν, όπως επίσης και σε κάτι γιαλατζί υπαίθριους σε καφέ και εστιατόρια
Ακριβώς. Σε συναυλίες και σε θερινά σινεμά του γαμάνε τη μάνα στο καπνισμα. Στους υπαιθριους των καφε/εστιατοριων, εγω ο προεδρος των σταυροφορων αντικαπνιστών παραδέχομαι οτι εχω δει αρκετά αισθητη διαφορα, σε συγκριση με παλιοτερα. Εκει εχουν ηρεμήσει καπως.
Αλλο πραγμα που για καποιο λογο "οφειλουμε να ανεχομαστε" ειναι με αυτους που μας το παιζουν ζεν πρεμιέ και καπνιζουν εν κινήσει με μπονβιβεράδικο περπατημα σε πολυσυχναστους δρομους. Πάμπολλες φορες πχ, περπατάω Ερμου ή Αρεοπαγίτου και πετυχαινω τουλαχιστον 2-3 μαλακες μπροστινους που ο καπνος τους μου ερχεται πισω με τον αερα.
Και για κάποιο λογο, αυτο τον καπνιστη επειδη "βρισκεται σε εξωτερικο χωρο", ο καθε πισινός του που κανει βολτα με τα παιδακια του, πρέπει να τον ανεχεται γιατι "εξωτερικος χωρος αφου".
Αλλη κατηγορία απο μονοι τους αυτοι, οι παρακμοπρέζακες που το σκάνε εν κινήσει στους δρομους. Χειροτεροι κι απ' τους στριφτάκηδες με το φιλτράκι στο στομα.
Να καπνίζεις εν κινήσει χωρις να εισαι ο Κουρκουλος τουλάχιστον, μεγαλη κατάντια.