!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:24 ρε σεις σοβαρευτείτε
Που έχετε δει να καπνίζουν εντος καταστημάτων;
Εχω να το δώ απο τις αρχές απαγόρευσης με την οποία συμφωνώ.
Ουτε σε σπίτια η αμάξια έχω δει να το σκάει ο άλλος,
Στο 1999 ζείτε ακόμη;
ε;

παντου, μετα τις 12 το βραδυ.

ακομη και σε ταβερνες βλεπω, μερα μεσημερι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

ειχα παει τις προαλλες κατα τις 12 στο Beatniks, δεν ειχε καν τασακια, τα σβηνανε στο πατωμα :lol:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Στο 1999 ζείτε ακόμη;
Προτελευταία φορά που πήγα σε καφετέρια, είχε έναν και καλά "εξωτερικό χώρο" ο οποίος όμως ήταν 100% κλειστός και εκεί υπήρχε ντουμάνι το οποίο φυσικά διαχεόταν και στο υπόλοιπο μαγαζί. 10 μέτρα από τον δήθεν "εξωτερικό χώρο" είχε και ένα μικρό παιδικό πάρκο με παιχνίδια και φουσκωτό κάστρο που ήταν τίγκα στα παιδάκια.

Πριν κάτι μέρες πήγα στη νέα Αίγλη Ζαπείου, όπου και πάλι στον εξωτερικό "περίκλειστο" κάπνιζαν ελεύθερα.

Μπουζούκια και τέτοια δεν πάω αλλά απ'ότι ακούω από άτομα που πάνε, καπνίζουν κανονικά όπως ακριβώς πριν 40 χρόνια. (Περιέργως, δεν συνετίστηκαν καθόλου από το πρόστιμο που επέβαλλε ο Πλεύρης στον Μπισμπίκη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος micmic την 08 Ιαν 2025, 10:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:29
Στο 1999 ζείτε ακόμη;
μαν μου δυστυχώς σε όλες τις συναυλιες καπνίζουν, όπως επίσης και σε κάτι γιαλατζί υπαίθριους σε καφέ και εστιατόρια
Ακριβώς. Σε συναυλίες και σε θερινά σινεμά του γαμάνε τη μάνα στο καπνισμα. Στους υπαιθριους των καφε/εστιατοριων, εγω ο προεδρος των σταυροφορων αντικαπνιστών παραδέχομαι οτι εχω δει αρκετά αισθητη διαφορα, σε συγκριση με παλιοτερα. Εκει εχουν ηρεμήσει καπως.

Αλλο πραγμα που για καποιο λογο "οφειλουμε να ανεχομαστε" ειναι με αυτους που μας το παιζουν ζεν πρεμιέ και καπνιζουν εν κινήσει με μπονβιβεράδικο περπατημα σε πολυσυχναστους δρομους. Πάμπολλες φορες πχ, περπατάω Ερμου ή Αρεοπαγίτου και πετυχαινω τουλαχιστον 2-3 μαλακες μπροστινους που ο καπνος τους μου ερχεται πισω με τον αερα.
Και για κάποιο λογο, αυτο τον καπνιστη επειδη "βρισκεται σε εξωτερικο χωρο", ο καθε πισινός του που κανει βολτα με τα παιδακια του, πρέπει να τον ανεχεται γιατι "εξωτερικος χωρος αφου".

Αλλη κατηγορία απο μονοι τους αυτοι, οι παρακμοπρέζακες που το σκάνε εν κινήσει στους δρομους. Χειροτεροι κι απ' τους στριφτάκηδες με το φιλτράκι στο στομα.
Να καπνίζεις εν κινήσει χωρις να εισαι ο Κουρκουλος τουλάχιστον, μεγαλη κατάντια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Στο 1999 ζείτε ακόμη;
μαν μου δυστυχώς σε όλες τις συναυλιες καπνίζουν, όπως επίσης και σε κάτι γιαλατζί υπαίθριους σε καφέ και εστιατόρια
Γιατί πιστευεις σε συναυλίες θα σταματήσει;
Σε υπαίθριους χώρους τι να κάνεις; Θα πρέπει να βγει νόμος που να λέει την αποσταση απο το μαγαζί και τότε θα δείς τραπέζια μετά την απόσταση.
vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:47
Στο 1999 ζείτε ακόμη;
Ακριβώς. Σε συναυλίες και σε θερινά σινεμά του γαμάνε τη μάνα στο καπνισμα. Στους υπαιθριους των καφε/εστιατοριων, εγω ο προεδρος των σταυροφορων αντικαπνιστών παραδέχομαι οτι εχω δει αρκετά αισθητη διαφορα, σε συγκριση με παλιοτερα. Εκει εχουν ηρεμήσει καπως.

Αλλο πραγμα που για καποιο λογο "οφειλουμε να ανεχομαστε" ειναι με αυτους που μας το παιζουν ζεν πρεμιέ και καπνιζουν εν κινήσει με μπονβιβεράδικο περπατημα σε πολυσυχναστους δρομους. Πάμπολλες φορες πχ, περπατάω Ερμου ή Αρεοπαγίτου και πετυχαινω τουλαχιστον 2-3 μαλακες μπροστινους που ο καπνος τους μου ερχεται πισω με τον αερα.
Και για κάποιο λογο, αυτο τον καπνιστη επειδη "βρισκεται σε εξωτερικο χωρο", ο καθε πισινός του που κανει βολτα με τα παιδακια του, πρέπει να τον ανεχεται γιατι "εξωτερικος χωρος αφου".

Αλλη κατηγορία απο μονοι τους αυτοι, οι παρακμοπρέζακες που το σκάνε εν κινήσει στους δρομους. Χειροτεροι κι απ' τους στριφτάκηδες με το φιλτράκι στο στομα.
Να καπνίζεις εν κινήσει χωρις να εισαι ο Κουρκουλος τουλάχιστον, μεγαλη κατάντια.
Είμαι καπνιστής αλλά ειμαι υπερ της απαγόρευσης. Της απαγόρευσης όμως όχι της υστερίας.
Σε συναυλίες δε θα σταματήσει, εδω σκάνε τα μπαφίδια ανερυθριαστα.
Τωρα για τους περπατητες τι να σου πω, το να εισαι μεσα σε πληθος και να το σκας, είναι οντως κατάντια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:03 Ακομα χειρότεροι απ'αυτούς που σε ρωτανε "αν σε ενοχλά το τσιγαρο" αφού πρώτα το ανάψουν, αυτοί που καπνιζουν, τους σβηνει καπου στη μεση και το ξανα ανάβουν.
Ηξερα ατομα που το εκαναν 2-3 φορές με το ιδιο τσιγαρο αυτο. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΊΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!

Συν αυτοί που κανουν στριφτά και χωνουν το φιλτράκι στην ακρη των χειλιών τους όσο στρίβουν και σου μιλάνε σαν να εχουν περασει εγκεφαλικο, και το θεωρουν μαγκιά.
Πω μαλάκα, τι να πρωτοσκεφτώ, παρ'τον ενα και κουτούλα τον αλλον. Οταν απαγορεύτηκε η κατσικογαμία πρέπει να εφευρέθηκε το τσιγαρο.
Οι χειρότεροι είναι αυτοί που ενοχλούνται από τον καπνό σε ανοιχτούς χώρους. Στο ίδιο επίπεδο με ηλίθιους που προσπαθούσαν να καπνίσουν σε νοσοκομεία και ΜΜΜ αν και οι τελευταίοι έχουν εκλείψει.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:47 Ακριβώς. Σε συναυλίες και σε θερινά σινεμά του γαμάνε τη μάνα στο καπνισμα. Στους υπαιθριους των καφε/εστιατοριων, εγω ο προεδρος των σταυροφορων αντικαπνιστών παραδέχομαι οτι εχω δει αρκετά αισθητη διαφορα, σε συγκριση με παλιοτερα. Εκει εχουν ηρεμήσει καπως.

Σιγά, θα πάθει η επιδερμίδα σου!
Άβαταρ μέλους
vantono

Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:22
vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:47 Ακριβώς. Σε συναυλίες και σε θερινά σινεμά του γαμάνε τη μάνα στο καπνισμα. Στους υπαιθριους των καφε/εστιατοριων, εγω ο προεδρος των σταυροφορων αντικαπνιστών παραδέχομαι οτι εχω δει αρκετά αισθητη διαφορα, σε συγκριση με παλιοτερα. Εκει εχουν ηρεμήσει καπως.

Σιγά, θα πάθει η επιδερμίδα σου!
Δεν υπάρχει πιο ναυάγιο της ζωής απο ατομο που καπνίζει εν κινήσει! Αν εχει νταλκάδες η λούλα του ελέους που μου την είδε διάρροια απο κλανιά του Κούρκουλου, να κατσει να τημπίνει σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:27
Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:22 Σιγά, θα πάθει η επιδερμίδα σου!
Δεν υπάρχει πιο ναυάγιο της ζωής απο ατομο που καπνίζει εν κινήσει! Αν εχει νταλκάδες η λούλα του ελέους που μου την είδε διάρροια απο κλανιά του Κούρκουλου, να κατσει να τημπίνει σπίτι του.
Σιγά το ναυάγιο. Εξαρτημένος ναι αλλά ναυάγιο σημαίνει άλλα πράγματα. Και μην είσαι τόσο μη μου άπτου, ντεντέκτιβ Μονκ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:20
vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 10:03 Ακομα χειρότεροι απ'αυτούς που σε ρωτανε "αν σε ενοχλά το τσιγαρο" αφού πρώτα το ανάψουν, αυτοί που καπνιζουν, τους σβηνει καπου στη μεση και το ξανα ανάβουν.
Ηξερα ατομα που το εκαναν 2-3 φορές με το ιδιο τσιγαρο αυτο. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΊΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!

Συν αυτοί που κανουν στριφτά και χωνουν το φιλτράκι στην ακρη των χειλιών τους όσο στρίβουν και σου μιλάνε σαν να εχουν περασει εγκεφαλικο, και το θεωρουν μαγκιά.
Πω μαλάκα, τι να πρωτοσκεφτώ, παρ'τον ενα και κουτούλα τον αλλον. Οταν απαγορεύτηκε η κατσικογαμία πρέπει να εφευρέθηκε το τσιγαρο.
Οι χειρότεροι είναι αυτοί που ενοχλούνται από τον καπνό σε ανοιχτούς χώρους. Στο ίδιο επίπεδο με ηλίθιους που προσπαθούσαν να καπνίσουν σε νοσοκομεία και ΜΜΜ αν και οι τελευταίοι έχουν εκλείψει.
Οκ, η μπολντ κατηγορία είναι πέντε κλάσεις χειρότεροι.

Κατά τα φαινόμενα πάντως, οι αγωνιστές αντικαπνιστές μόνον από την μπολντ κατηγορία καπνιστών έχουν κοινωνική εμπΥρία. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κατά τα άλλα, ο συνδυασμός Ερμού και Αρεοπαγίτου του προχωχίπστερ περιπατητή της καρδγιάς μας, μ´ έλιωσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:39 Κατά τα άλλα, ο συνδυασμός Ερμού και Αρεοπαγίτου του προχωχίπστερ περιπατητή της καρδγιάς μας, μ´ έλιωσε.
Εχω εμπνευση σημερα απο το πρωι, ευτυχως που ηρθες γρηγορα και με προλαβες. Ξερω οτι θα σου λειψω μετά που θα φυγω :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 11:39 Κατά τα άλλα, ο συνδυασμός Ερμού και Αρεοπαγίτου του προχωχίπστερ περιπατητή της καρδγιάς μας, μ´ έλιωσε.
Εχω εμπνευση σημερα απο το πρωι, ευτυχως που ηρθες γρηγορα και με προλαβες. Ξερω οτι θα σου λειψω μετά που θα φυγω :102:
:g094:

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Πάλι καλά που έστω και από το 2010 (που ξεκίνησε θαρρώ η "απαγόρευση" του καπνίσματος) το συζητάμε το πράγμα...

Πού να πάμε πιο πίσω σε εποχές που θυμάμαι τον εαυτό μου να ανδρώνομαι και να περιστοιχίζομαι πανταχόθεν από κανονικοποιημένους τότε τοξικοεξαρτημένους... Εάν δεν κάπνιζες, ήσουν καταδικασμένος παντού και πάντα: σε κοίταζαν περίεργα και σαν ούφο...ζήσαμε ανήκουστη δικτατορία από τους τοξικοεξαρτημένους που μας κέρασαν διαχρονικά και σωρευτικά, πλην "αυτονοήτως", τον καρκίνο τους, γιατί ...έτσι :102:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ισχυει πως οποιος εκανε λιγοτερο απο 1 πακετο κατα την διαρκεια των ντερμπι στο καφενειο τον λεγαμε αδερφη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”