!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:28
Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:27
nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:25 σκηνικο που εχω τυχει νυχτα με δυνατη παρεα σε μαγαζι να ψαχνεται ... 3 ντουκια εφυγαν οριζοντιομενα χωρις να χαλασει το μαγαζι ... τους ψεκασαν με αναισθητικο και εφυγαν αγκαζε απο τα γκαρσονια ... οι τυποι που καθαρισαν τη φαση δεν σου γεμιζαν το ματι και ουτε που τους ξαναειδαμε το υπολοιπο βραδυ
Αυτό δεν είπα παραπάνω;
Αν δεν ήταν της πλάκας, θα έκαναν κάτι παρόμοιο αλλού και αλλιώς, όχι νταήδες σε κωλαδικο σε ένα κατσαβραχο των Σερρών
αυτο ειπα και εγω απο την αρχη ... μαχαλομαγκες ηταν που ηθελαν να κανουν ονομα και στραβωσε η φαση τελειως
Ναι.
Αλλά να ξέρεις πως κάνεις δε στην πεφτει για να κάνει όνομα όπως λες, αν δε δώσεις δικαίωμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2025, 16:42
Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 16:37
Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2025, 16:29 Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Μου αρεσει που θελετε ευρωπη ενω δεν την κοιτατε ουτε με κυαλι
Σοβαρά τα λες αυτά τώρα ή για χωρατό;
Και ιταλία κιόλας :lol:
Νοτια ιταλια ειναι η ιδια μαφιοκρατια με δω. Παμε ανεπτυγμενα κρατη, αυτο το πραμα που περνας απο τους δολοφονους στην πορτα και εχεις 2-3 θανατηφορα περιστατικα το χρονο, γινεται σε ολλανδια, γερμανια, δανια, ισπανια κλπ?
Ναι, όπως και όπου αλλού υπάρχει νυχτερινό μαγαζί.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Σέρπικο έγραψε: 02 Ιαν 2025, 16:47 Μάλλον έχετε μπερδέψει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα με εξωτερικό όσο αφορά τις αρμοδιότητες των σεκιουρταδων.
Μάλλον έχεις μπερδέψει το νομοθετικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητες, με τη πραγματικότητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:30
nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:28

Αυτό δεν είπα παραπάνω;
Αν δεν ήταν της πλάκας, θα έκαναν κάτι παρόμοιο αλλού και αλλιώς, όχι νταήδες σε κωλαδικο σε ένα κατσαβραχο των Σερρών
αυτο ειπα και εγω απο την αρχη ... μαχαλομαγκες ηταν που ηθελαν να κανουν ονομα και στραβωσε η φαση τελειως
Ναι.
Αλλά να ξέρεις πως κάνεις δε στην πεφτει για να κάνει όνομα όπως λες, αν δε δώσεις δικαίωμα.
ενταξει ρε εσυ τωρα ... για νυχτα μιλαμε ... θα γινουν μαλακιες ... θα επρεπε τοτε να εχουμε 5-6 νεκρους καθε ΣΚ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Τι να σου πω. Και έχω μεθύσει και έχω γυρίσει και έχω πάει και σε κωλομαγαζα, κανείς πότε δε με πείραξε, όχι γιατί είμαι ο Κρις Σφετας, αλλά γιατί δε ψαχνόμουν για μανουρες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:23
Ε αυτό λέμε. Και αν δε του κληρώνε τώρα, θα του κληρώνε κάποια άλλη στιγμή.
Θυμάσαι πέρσι πρόπερσι το σκηνικό με τους Κρητικούς στο Γκαζι;
Δε θυμάμαι. Αυτό που έφαγε την μπαταριά στα μούτρα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Otto Weininger έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:47
Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:23
Ε αυτό λέμε. Και αν δε του κληρώνε τώρα, θα του κληρώνε κάποια άλλη στιγμή.
Θυμάσαι πέρσι πρόπερσι το σκηνικό με τους Κρητικούς στο Γκαζι;
Δε θυμάμαι. Αυτό που έφαγε την μπαταριά στα μούτρα;
εξω απο το γκευμαγαζο λεει ... :003:
Άβαταρ μέλους
nostromos

Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:44 Τι να σου πω. Και έχω μεθύσει και έχω γυρίσει και έχω πάει και σε κωλομαγαζα, κανείς πότε δε με πείραξε, όχι γιατί είμαι ο Κρις Σφετας, αλλά γιατί δε ψαχνόμουν για μανουρες.
ενταξει σου εβαλα πιο πριν το μαχαιρωμα στη Λαρισα ... την κοπελα του ηθελε να προφυλαξει ο νεαρος και παραλιγο να τον φαει το σκοταδι ... σου λεω παιζει πολυ κερατο εξω ...καμια σχεση με παλια ... το εχουν για πλακα
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:51 του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε
+ 100

αρκεί να μην μπερδεύουμε το ρητό και νομίζουμε ότι μόλις συμβεί κάτι η λύση πάντα είναι να αρχίσουμε να τρέχουμε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:17
stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2025, 14:34
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιαν 2025, 11:19

Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Καθόλου απίθανο να είναι μια καλή εξέλιξη για τα παιδιά και την οικογένειά.
Κανείς δεν ξέρει.
Είναι όμως άδικο να λέμε ότι καλά έπαθε.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ σημαντική.
Όσο άδικο είναι και να λέμε κρίμα τον άνθρωπο.
Απλώς δεν ξέρουμε.
Οκ.
Σύμφωνα πάντως με την δική μου λογική άδικα πήγε.
Ο καθένας πιστεύει ότι νομίζει.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:44 Τι να σου πω. Και έχω μεθύσει και έχω γυρίσει και έχω πάει και σε κωλομαγαζα, κανείς πότε δε με πείραξε, όχι γιατί είμαι ο Κρις Σφετας, αλλά γιατί δε ψαχνόμουν για μανουρες.
Μην ξεχνάς όμως ότι το μεθύσι επιδρά διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο.
Σε άλλους βγάζει γέλιο,σε άλλους κλάμα,σε άλλους βία κλπ.
Δε σημαίνει ότι είναι έτσι και στην φυσιολογική ζωή τους.
Άλλωστε όπως λέει και η σοφη παροιμία "Είδε ο τρελός τον μεθυσμενο και φοβήθηκε".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:50
ενταξει σου εβαλα πιο πριν το μαχαιρωμα στη Λαρισα ... την κοπελα του ηθελε να προφυλαξει ο νεαρος και παραλιγο να τον φαει το σκοταδι ... σου λεω παιζει πολυ κερατο εξω ...καμια σχεση με παλια ... το εχουν για πλακα
Λες να μη ξέρω; αν αυτά γίνονται στην επαρχεία σκέψου τι γίνεται εδώ στην Αθήνα που έχουν μαζευτεί όλα τα φυντάνια της οικουμένης, γιαυτο λέω πως αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος δε μπαίνεις σε καβγάδες.
Και θα σου πω κάτι πρόσφατο που μου συνεβει και δεν ήταν καν σε φάση μαγαζιού της νύχτας.
Πάω να παρκάρω κάπου στα βόρεια της Αττικής και βγαίνει έξω ένας τύπος τραπεροβιος και αρχίζει να μου λέει να φύγω με έντονο ύφος, πρώτη μου αντίδραση ήταν να μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να κατέβω να τον δέσω φιόγκο, η δεύτερη και ευτυχώς γρήγορη αντίδραση μου ήταν να σκεφτώ ότι μέσα έχω γυναίκα και παιδί και ότι μπορεί η φάση να εξελισσόταν έτσι που είτε να μου έκανε ζημιά στο αμάξι είτε να ξεφύγει το σκηνικό.
Αν αυτό γινόταν πριν καμιά δεκαετία θα είχαμε ντράβαλα, τώρα όμως έβαλα και άλλες παραμέτρους
Σηκώθηκα και έφυγα.
stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:57
Μην ξεχνάς όμως ότι το μεθύσι επιδρά διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο.
Σε άλλους βγάζει γέλιο,σε άλλους κλάμα,σε άλλους βία κλπ.
Δε σημαίνει ότι είναι έτσι και στην φυσιολογική ζωή τους.
Άλλωστε όπως λέει και η σοφη παροιμία "Είδε ο τρελός τον μεθυσμενο και φοβήθηκε".
Φυσικά. Το είπα κ πιο πάνω, όπως είπα ότι όσους ξέρω που όταν μεθύσουν γίνονται βίαιοι, είναι και στην πραγματικη τους ζωή αρχιδακια, απλά επειδή είναι νηφάλιοι κρίνουν καλύτερα που τους παίρνει κ που όχι.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

George_V έγραψε: 01 Ιαν 2025, 16:02

Χωρις να θελω να θιξω τον νεκρο, οταν καυγαδιζεις με μπράβους και μετα δινεις ραντεβου για ξυλο με παρεα ε μηπως το τραβαει ο οργανισμος σου?

*Με την προυποθεση οτι ισχυει οτι διαβασαμε στο αρθρο και δεν ειναι δημοσιογραφικες καφριλοπαπαντζες.

Αυτο ακριβως . βασικα μανουριαζεσαι με τον πορτιερη με έγκυο γυναικα μαζι . φευγεις απο το κωλομαγαζο και δεν ξαναπατας ποτε , και οποιος σε ζηταει γνωμη του λες τα χειροτερα . -
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:25 σκηνικο που εχω τυχει νυχτα με δυνατη παρεα σε μαγαζι να ψαχνεται ... 3 ντουκια εφυγαν οριζοντιομενα χωρις να χαλασει το μαγαζι ... τους ψεκασαν με αναισθητικο και εφυγαν αγκαζε απο τα γκαρσονια ... οι τυποι που καθαρισαν τη φαση δεν σου γεμιζαν το ματι και ουτε που τους ξαναειδαμε το υπολοιπο βραδυ
Αυτό δεν είπα παραπάνω;
Πρώτον, τύπε, ήταν στην πόλη των Σερρών.

Δεύτερον, δεν ξέραμε ότι πρέπει να φέρνουμε σε τοπικά μαγαζιά, ex-seals, με προϋπηρεσία στην ασφάλεια πολιτικών προσώπων και διάσημων, για να μην γίνονται μανούρες από μπαμπουίνους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”