nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:50
Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:44
Τι να σου πω. Και έχω μεθύσει και έχω γυρίσει και έχω πάει και σε κωλομαγαζα, κανείς πότε δε με πείραξε, όχι γιατί είμαι ο Κρις Σφετας, αλλά γιατί δε ψαχνόμουν για μανουρες.
ενταξει σου εβαλα πιο πριν το μαχαιρωμα στη Λαρισα ... την κοπελα του ηθελε να προφυλαξει ο νεαρος και παραλιγο να τον φαει το σκοταδι ... σου λεω παιζει πολυ κερατο εξω ...καμια σχεση με παλια ... το εχουν για πλακα
Λες να μη ξέρω; αν αυτά γίνονται στην επαρχεία σκέψου τι γίνεται εδώ στην Αθήνα που έχουν μαζευτεί όλα τα φυντάνια της οικουμένης, γιαυτο λέω πως αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος δε μπαίνεις σε καβγάδες.
Και θα σου πω κάτι πρόσφατο που μου συνεβει και δεν ήταν καν σε φάση μαγαζιού της νύχτας.
Πάω να παρκάρω κάπου στα βόρεια της Αττικής και βγαίνει έξω ένας τύπος τραπεροβιος και αρχίζει να μου λέει να φύγω με έντονο ύφος, πρώτη μου αντίδραση ήταν να μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να κατέβω να τον δέσω φιόγκο, η δεύτερη και ευτυχώς γρήγορη αντίδραση μου ήταν να σκεφτώ ότι μέσα έχω γυναίκα και παιδί και ότι μπορεί η φάση να εξελισσόταν έτσι που είτε να μου έκανε ζημιά στο αμάξι είτε να ξεφύγει το σκηνικό.
Αν αυτό γινόταν πριν καμιά δεκαετία θα είχαμε ντράβαλα, τώρα όμως έβαλα και άλλες παραμέτρους
Σηκώθηκα και έφυγα.
stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:57
Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2025, 19:44
Τι να σου πω. Και έχω μεθύσει και έχω γυρίσει και έχω πάει και σε κωλομαγαζα, κανείς πότε δε με πείραξε, όχι γιατί είμαι ο Κρις Σφετας, αλλά γιατί δε ψαχνόμουν για μανουρες.
Μην ξεχνάς όμως ότι το μεθύσι επιδρά διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο.
Σε άλλους βγάζει γέλιο,σε άλλους κλάμα,σε άλλους βία κλπ.
Δε σημαίνει ότι είναι έτσι και στην φυσιολογική ζωή τους.
Άλλωστε όπως λέει και η σοφη παροιμία "Είδε ο τρελός τον μεθυσμενο και φοβήθηκε".
Φυσικά. Το είπα κ πιο πάνω, όπως είπα ότι όσους ξέρω που όταν μεθύσουν γίνονται βίαιοι, είναι και στην πραγματικη τους ζωή αρχιδακια, απλά επειδή είναι νηφάλιοι κρίνουν καλύτερα που τους παίρνει κ που όχι.