!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι ΔΕΝ τρωτε
Re: τι ΔΕΝ τρωτε
οι καλινες (ροδια) ειναι αχρηστες μιας και μενουν στον πατο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ωραία τα ρόδια, αλλά είναι φρούτα και (για μένα τουλάχιστον) δεν έχουν θέση σε σαλάτα λαχανικών.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
και οι ντοματες (τοματες στα Αθηναικα) φρουτα ειναι
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μου φαίνεται λογικό. Θα συμφωνήσω.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:16Δε θέλω να ανταλάσσω σάλια με κάτι που δεν το πηδάω. Μάλλον ούτε κι εκείνη ήθελε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι ρε παιδί μου, δε λέω να κόβει κομμάτι από το φαι σου με το πηρούνι του.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:16Δε θέλω να ανταλάσσω σάλια με κάτι που δεν το πηδάω. Μάλλον ούτε κι εκείνη ήθελε.
Σαλάτες στη μέση του τραπεζιού δεν είχατε στο σπίτι σου;
Ο καθένας είχε το πιατακι της σαλάτας δίπλα στο κύριο πιάτο;
Yippie Kay Yay
Μόνο σύμφωνα με την επιστήμη της βοτανικής.
Παραδοσιακά θεωρείται λαχανικό.
''Για τα λαχανικά οι επιστήμονες δεν δίνουν ιδιαίτερους ορισμούς. Πάντως, υποστηρίζουν με σιγουριά ότι οι ντομάτες είναι φρούτα, επειδή είναι καρποί ενός φυτού που βγάζει σπόρους. Αντίθετα, οι μάγειρες ταξινομούν συνήθως τις ντομάτες στα λαχανικά, επειδή έχουν δυνατή νοστιμιά παρά γλυκιά γεύση.''
https://www.kathimerini.gr/k/sunday-edi ... lachaniko/
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πιθανόν να εννοεί με το ίδιο πηρούνι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:21Ναι ρε παιδί μου, δε λέω να κόβει κομμάτι από το φαι σου με το πηρούνι του.
Ο καθένας είχε το πιατακι της σαλάτας δίπλα στο κύριο πιάτο;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
γλυκια ειναι και η πιπερια Φλωρινης
τεσπα, ειμαστε οφφτοπικ
τεσπα, ειμαστε οφφτοπικ
μιας και εγινε μια αναφορα σε ενζυμο
καπου καπως καποτε ειχα διαβασει οτι πολλοι ασιατες δεν μπορουν το τυρι, γιαυτο και καναν το Τοφου
τεσπα μια φορα ημανε στην καβαλα σε μια πεσκετεριαν και με ταισε απο τετοιο
ηταν σαν να μασαω σαπουνι Παπουτσανης
καπου καπως καποτε ειχα διαβασει οτι πολλοι ασιατες δεν μπορουν το τυρι, γιαυτο και καναν το Τοφου
τεσπα μια φορα ημανε στην καβαλα σε μια πεσκετεριαν και με ταισε απο τετοιο
ηταν σαν να μασαω σαπουνι Παπουτσανης
Πιθανόν.aLiCat έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:23Πιθανόν να εννοεί με το ίδιο πηρούνι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:21Ναι ρε παιδί μου, δε λέω να κόβει κομμάτι από το φαι σου με το πηρούνι του.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:16
Δε θέλω να ανταλάσσω σάλια με κάτι που δεν το πηδάω. Μάλλον ούτε κι εκείνη ήθελε.
Ο καθένας είχε το πιατακι της σαλάτας δίπλα στο κύριο πιάτο;![]()
Αυτή που λέω εγώ όμως δεν μπορεί να φάει από πιάτο που έχει ακουμπήσει το πηρούνι άλλου...
Yippie Kay Yay
ε, εντάξει είπαμε, αλλά αυτό παραπάει ..Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:47Πιθανόν.aLiCat έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:23Πιθανόν να εννοεί με το ίδιο πηρούνι.Airman68 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 20:21
Ναι ρε παιδί μου, δε λέω να κόβει κομμάτι από το φαι σου με το πηρούνι του.
Ο καθένας είχε το πιατακι της σαλάτας δίπλα στο κύριο πιάτο;![]()
Αυτή που λέω εγώ όμως δεν μπορεί να φάει από πιάτο που έχει ακουμπήσει το πηρούνι άλλου...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Το άσπρο αγελαδινό τυρί είναι καλύτεροΕρμής έγραψε: 07 Δεκ 2024, 20:30Α ναι μαζί με τα άλλα που είπα προσθέτω και την ωμή φέτα, με τπτ.kongrosian έγραψε: 07 Δεκ 2024, 19:02 φέτα και κάποια άλλα τυριά ωμά. ψητά τα τρώω.
ωμό σκόρδο, τζατζίκι, σκορδαλιά. ψητό το τρώω.
Πιο μαλακό, πιο εύπεπτο
Η Φέτα είναι υπερτιμημένη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 17 Δεκ 2024, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
εκτος απ λυσσακά δεν τρώγω και μπουρμπούτσαλα
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις