Αντί Ολυμπιακός είμαι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 05 Δεκ 2024, 01:07Φαίνεται τι είσαι,μπαμ κάνει από χιλιόμετρα,όσο και να το παίζεις υπεράνω και ότι άλλο νομίζειςΛευκός Λύκος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 01:05Αυτό ισχύει για όλους.Νετο Γκουερινο έγραψε: 05 Δεκ 2024, 01:00
Ε ναι άλλωστε μόνο οι παοκτσηδες την πέφτουν σε άλλους,μόνο οι παοκτσηδες γράφουν συνθήματα σας ψάχνουμε
Οι οπαδοί των άλλων ομάδων Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι κορίτσια
Εγώ φίλε σε καταλαβαίνω, παρότι παναθηναικακιας ζεις στην Θεσσαλονίκη και είσαι αντιπαοκτσης, γιατί αυτούς βλέπεις γύρω σου
Κατέβα όμως από το συννεφάκι που έχεις στήσει
Βλέπεις να υπερασπίζομαι πχ τον Φιλόπουλο;
Παρότι τον ήξερα,είχαν ραντεβού για να σκοτώσουν. Και οι 2 μεριές. Έτυχε και ήταν ο Φιλόπουλος ο άτυχος.
Για ποιο συννεφάκι μιλάς; Εγώ μεγάλωσα σε μια γειτονιά την δεκαετία του 90 που ήταν πολύ άγρια τα πράγματα όσο αφορά τα οπαδικα.
Και δεν είμαι αντιπαοκτζης. Χέστηκα για τους παοκτζηδες,πάντα μικρή ομάδα θα είναι .
Ποιος χέστηκε για τον παοκ. Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Το λέω και στους δικούς μου εδώ ,γιατί έχετε σηκώσει πολύ τον αμανέ τα τελευταία χρόνια και νομίζετε ότι κάτι είστε. Και σαν ομάδα και σαν κόσμος.
Ήρεμα.