ΒΓΑΛΕ ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ ΤΩΡΑ!Cecily Anne έγραψε: 04 Απρ 2018, 11:05 Μήπως δε βάζει το https:// μπροστά;
Παιδιά με τη XENA κανένας??????
Ζηνάρα γύρνα πίσω!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
ΒΓΑΛΕ ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ ΤΩΡΑ!Cecily Anne έγραψε: 04 Απρ 2018, 11:05 Μήπως δε βάζει το https:// μπροστά;
Παιδιά με τη XENA κανένας??????
έλα ρε, πως από δω;
Την οποία όμως δεν τη βλέπω και ανησυχώ..ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2018, 10:18 Άρα μένει η ενεργοποίηση για να εισέλθει και ο Κλινο!![]()
Υπάρχει εγγραφή του Αντιοχου;
Ωραίο αυτό με το github, απίστευτο
enaon έγραψε: 05 Απρ 2018, 03:13Ωραίο αυτό με το github, απίστευτο
Ξέρεις, θέλω να είμαι σίγουρος οτι ειναι όλα τα παιχνίδια στην θέση τους. Βλέπω ο ταλαίπωρος ειναι εδώ, αν και δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι ο δικός μας, αυτός μπορεί να είναι κανένας άσχετος, να ξέρει από Ιατρική κλπ. Αλλά θέλω και τον πατησιώτη, να έχουμε και έναν σοβαρό δεξιό προ εποχής λιντλ.
Τον θυμήθηκα: aroundtheworld αν δεν απατώμαι!Juno έγραψε: 04 Απρ 2018, 22:20Αν βάλεις φωτογραφία το avatar ίσως θυμηθώ.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2018, 15:50 Ένας χρήστης με 1000 ποστ περίπου, και αβαταρ έναν τύπο με κράνος μηχανής, που είχε ανοιξει ένα νήμα soyboys θυμάστε πως λεγόταν; Γύρω στα 1000 ποστ ειχε. Juno νομίζω έγραφες κι εσύ σε αυτό το νήμα, τον θυμάσαι;
Τον NikosVy δεν βλέπω για να μας πει για τους χαζους ακροδεξιους που περιμένουν να φέρει ο ΤΣΊΠΡΑΣ τη συνθετη ονομασία στη βουλή.
Εγώ μόλις τώρα του έστειλα κι άλλο μήνυμα στο facebook, υπάρχει περίπτωση να μην του έχει σταλθεί email;Spiros252 έγραψε: 05 Απρ 2018, 02:33Την οποία όμως δεν τη βλέπω και ανησυχώ..ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2018, 10:18 Άρα μένει η ενεργοποίηση για να εισέλθει και ο Κλινο!![]()
Υπάρχει εγγραφή του Αντιοχου;
Δεν ξέρει κανείς πού σκάλωσε ?
ο άλεξ είναι δύο κλικ μακριά νομίζω..
ΟκSpiros252 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:47 Υπάρχει ναι. Του έστειλα πάλι τώρα mail ενεργοποίησης. Πες του να κοιτάξει στα σπαμ μήπως δεν το χει δει.
Πρόσεχε πως θα του το φέρεις, πες ανεπιθύμητα.Spiros252 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:47 Υπάρχει ναι. Του έστειλα πάλι τώρα mail ενεργοποίησης. Πες του να κοιτάξει στα σπαμ μήπως δεν το χει δει.