!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιον προτιματε για αρχηγο του Πασοκ;

Το δημοψήφισμα λήγει την 05 Οκτ 2024, 17:35

Νίκος Ανδρουλάκης
5
12%
Χάρης Δούκας
10
24%
Άννα Διαμαντοπούλου
7
17%
Παύλος Γερουλάνος
16
38%
Νάντια Γιαννακοπούλου
3
7%
Μιχάλης Κατρίνης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 42

Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Η λογική λέει Δούκας αλλά θα δούμε.. Οι πασόκοι σήμερα δεν ψηφίζουν μόνο για πρόεδρο του κόμματός τους αλλά και για το ποιός από τους υποψήφιους έχει το προφιλ να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να πάρει τη θέση του. Η Διαμαντοπούλου και η Γιανακο τι νόημα έχει; Κεντρο δεξιές είναι αν είναι ας ψηφίσουν ΝΔ κατευθείαν. Ο Ανδρουλάκης ξενέρωτος όπως και ο Γερουλάνος ανάλατος. Μόνο ο Δούκας έχει το προφιλ κεντρο αριστερός ώστε να φτιάξει το αντίπαλο δέος και αν όχι μόνο του μαζί και με συριζα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

BillSeism έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:42 Η λογική λέει Δούκας αλλά θα δούμε.. Οι πασόκοι σήμερα δεν ψηφίζουν μόνο για πρόεδρο του κόμματός τους αλλά και για το ποιός από τους υποψήφιους έχει το προφιλ να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να πάρει τη θέση του. Η Διαμαντοπούλου και η Γιανακο τι νόημα έχει; Κεντρο δεξιές είναι αν είναι ας ψηφίσουν ΝΔ κατευθείαν. Ο Ανδρουλάκης ξενέρωτος όπως και ο Γερουλάνος ανάλατος. Μόνο ο Δούκας έχει το προφιλ κεντρο αριστερός ώστε να φτιάξει το αντίπαλο δέος και αν όχι μόνο του μαζί και με συριζα.
Όλοι οι γύρω μου λένε αυτά που λες. Δεν μπορώ να σου εξήγησω ποσό πολύ διαφωνώ. Γιατί λέει η λογική Δούκα; Με βάση ποιο κριτήριο ; Του δεν έχω ιδέα από πολιτική ας γίνω πρωθυπουργός, γιατί είμαι νέος και ωραίος! Ε ψήφισε εμένα μαναμ. Δεν έχω ιδέα από πολιτική και είμαι πιο νέα και πιο ωραία. Και δεν έχω περουκίνι -κουνάβι στο κεφάλι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:43
Annibas έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:40 Αν βγει ο Δούκας στην Αθήνα ποιος θα είναι δήμαρχος?
Έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει τα καθήκοντα του.
Φτου!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μαδουραίος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:20 Ο Ανδρουλακης δεν θα παει τελικο.

Πρωτοι εδω.
Δουκας-Ανδρουλάκης θα ειναι ο τελικος. Μακαρι να ηταν Δουκας-Παυλάρας αλλα δύσκολο.

Ο Δούκας πώς και απέκτησε τόσο μεγαλο και ξαφνικό ρεύμα, απο την απρόσμενη αναληψη της δημαρχίας και μετα?
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

vantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 18:46

Πρωτοι εδω.
Δουκας-Ανδρουλάκης θα ειναι ο τελικος. Μακαρι να ηταν Δουκας-Παυλάρας αλλα δύσκολο.

Ο Δούκας πώς και απέκτησε τόσο μεγαλο και ξαφνικό ρεύμα, απο την απρόσμενη αναληψη της δημαρχίας και μετα?
Μάλλον τρέχουν μαζικά οι Αθηναίοι να τον βγάλουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μπας και ξεκουμπιστει από τον Δήμο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Πρωτοι εδω.

Απλό του έκανε like ο Βαγγελας στο Twitter. :wink
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Beria έγραψε: 06 Οκτ 2024, 18:47

Πρωτοι εδω.

Μάλλον τρέχουν μαζικά οι Αθηναίοι να τον βγάλουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μπας και ξεκουμπιστει από τον Δήμο
Εσύ γιατί γκρινιάζεις Νέα Σμύρνη δεν μένεις?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

zteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 18:48

Εσύ γιατί γκρινιάζεις Νέα Σμύρνη δεν μένεις?
Τα τελευταία 17 χρόνια όχι
Άβαταρ μέλους
Dr Socrates

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dr Socrates »

Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:48
BillSeism έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:42 Η λογική λέει Δούκας αλλά θα δούμε.. Οι πασόκοι σήμερα δεν ψηφίζουν μόνο για πρόεδρο του κόμματός τους αλλά και για το ποιός από τους υποψήφιους έχει το προφιλ να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να πάρει τη θέση του. Η Διαμαντοπούλου και η Γιανακο τι νόημα έχει; Κεντρο δεξιές είναι αν είναι ας ψηφίσουν ΝΔ κατευθείαν. Ο Ανδρουλάκης ξενέρωτος όπως και ο Γερουλάνος ανάλατος. Μόνο ο Δούκας έχει το προφιλ κεντρο αριστερός ώστε να φτιάξει το αντίπαλο δέος και αν όχι μόνο του μαζί και με συριζα.
Όλοι οι γύρω μου λένε αυτά που λες. Δεν μπορώ να σου εξήγησω ποσό πολύ διαφωνώ. Γιατί λέει η λογική Δούκα; Με βάση ποιο κριτήριο ; Του δεν έχω ιδέα από πολιτική ας γίνω πρωθυπουργός, γιατί είμαι νέος και ωραίος! Ε ψήφισε εμένα μαναμ. Δεν έχω ιδέα από πολιτική και είμαι πιο νέα και πιο ωραία. Και δεν έχω περουκίνι -κουνάβι στο κεφάλι.

Το κριτηριο ειναι ποσο κοντα ειναι αυτα που λεει σε ανδρεοπαπανδρεικες πολιτικες.
Δευτερον προσελκυει και καποιους λαικοδεξιους που δεν θελουν να βλεπουν τον Μητσοτακη και ειχαν ψηφισει τον Δουκα στις αυτοδιοικητικες
Κυριως ειναι αυτοι που νομιζουν οτι θα ζησουν κατι απο εποχες 80 και ισως κατι απο εποχες Τσιπρα,μια χιλιοπαιγμενη ρητορικη του ”λεφτα υπαρχουν” και ειναι αυτος που επιμενει περισσοτερo σε ξεπερασμενα αντιδεξια συνθηματα της δεκαετιας 80ς, προφανως αυτα τον εχουν συμβουλεψει να λεει γιατι απευθυνεται σε αυτους που πηγαν στο Συριζα. οι ανοησιες που ειπε στο ντιμπειτ η το τι κανει ως δημαρχος δεν εχουν καμια σημασια για αρκετους που θα ψηφισουν. η σημειολογια και οι συμβολισμοι πισω απο πρoεκλογικα συνθηματα παιζουν μεγαλυτερο ρολο εδω.Εαν δεν κερδιζε τον Μπακογιαννη κανενας δεν θα ασχολιοτανε μαζι του αλλα ειναι και αυτο κατι που μετραει για αυτους.Τωρα νομιζουν εκεινοι που εφυγαν απο το πασοκ και πηγαν στο Συριζα οτι αυτος εχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να κερδισει τον Μητσοτακη.
Δεν βλεπω γιατι αυτος εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τον Π.Γερουλανο να κερδισει την νδ.

Η εποχή των «επίμονων κηπουρών»
Και η αδυναμία απάντησης στις ιδεολογικές προκλήσεις της δικής μας εποχής
Δρ. Γιώργος Ρακκάς, Αρθρογράφος
Ακούγοντας τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, να ρητορεύει σε μια χιλιοπαιγμένη ρητορική του ”λεφτά υπάρχουν” και να υπόσχεται σύγκρουση με τους ολιγάρχες και τους κερδοσκόπους (sic!), αναρωτιέται κανείς πόσες φορές ακόμα κάποιος επίδοξος ηγέτης της κεντροαριστεράς θα προσποιείται την μετενσάρκωση του Ανδρέα Παπανδρέου προκειμένου να αποκτήσει ”αέρα νίκης”.
Μια από τις μεγαλύτερες εκφάνσεις της κρίσης που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος, έγκειται ακριβώς στο ότι δεν μπορεί πια να μετακινηθεί από το γνωστό υπόδειγμα ηγεσίας της δεκαετίας του 1980 και τους ορίζοντες ενός κάποιου αριστερόστροφου λαϊκισμού, ενώ πια η εποχή τα έχει ξεβράσει όλα ετούτα...
Πηγη https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-e ... 9639daa263
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 06 Οκτ 2024, 19:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσέλευση πολιτών για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Πρωτοι εδω.

στην λογικη οτι ειναι ο μονος που κερδισε το μητσοτακεικο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

:003: :smt005:

Πρωτοι εδω.

:smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”