Έχει καεί από ενοικιαστή, μολόγα το
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νοίκια στο Θεό
Re: Νοίκια στο Θεό
Κατάλαβα, δεν χρειάζεται να απαντήσεις.nostromos έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:18παρκέ φουσκωμένο γιατί ξέχασε η καριολα ανοιχτά παράθυρα 1 εβδομαδα και μπήκε βροχή... οι επόμενοι πήρε φωτιά ενώ τηγανιζε η κυρία ...μαύρισε όλη η κουζίνα και γαμηθηκαν τα ντουλάπια ...ένα αρχιδι πήρα αποζημίωση ...
- Otto Weininger
τσάμπα, με φιλοξενούσε η κοπέλα. Ήταν στην ταρίφα της. Θες να μάθεις ποια ήταν η κοπέλα;Μαδουραίος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:50Στην Σοφια ποσα εδινες?Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:19Σχετικό. Στην Τεργέστη έδινα 650 + 50 για 45 τ.μ. αλλά ήταν σε τοπ σημείο, τοπ σπίτι. Και άλλες εποχές.
Εδώ είναι ακριβό. Στα 250 θα ήταν νορμάλ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στην Αθήνα, ως τριτοκοσμική γαρ, είναι ανάποδαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:40Σιγά μην είναι το κέντρο το πρόβλημα, και τα προάστια τα ίδια χάλια είναι, αν όχι χειρότερα.Daje έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:31 100.000 φορές λέμε τα ίδια πράγματα αλλά, ως γνωστόν, ο καθένας ακούει ΜΟΝΟ όσα θέλει ν' ακουσει.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του εξωτερικού είναι σχεδόν άπιαστο όνειρο να νοικιάζει κανείς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο κέντρο της πόλης.
Η λύση που έχει επιβάλει η αγορά είναι είτε συγκατοίκηση (και μιλάμε για εργαζόμενους ανθρώπους, όχι μόνο φοιτητές), είτε διαμονή μακριά από το κέντρο και μετακίνηση με μέτρο, τρένο κλπ.
Στην Ελλάδα θέλουν όλοι να μένουν ένα βήμα από το κέντρο πληρώνοντας ενοίκια δεκαετίας 90.
Ε δε γίνεται.
Όσους κύκλους και να κάνει η οικονομία, η γνώμη μου είναι ότι η Έλληνικη αγορά ακινήτων θα ευθυγραμμιστεί, ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, με τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.
Βασικά αυτό ήδη γίνεται.
Επίσης και στο εξωτερικό που αναφέρεσαι το στεγαστικό είναι το νούμερο ένα πρόβλημα, εκτός από την κραταιά Βιέννη.
https://www.spitogatos.gr/aggelia/2114442978stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:28Τι μια χαρα ρε.
Για μια τρυπα μιλαμε.
Εχετε χασει καθε ιδεα μου φαινεται για το πως βγαινει το χρημα.
-
stergiosbik
Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:47https://www.spitogatos.gr/aggelia/2114442978stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:28Τι μια χαρα ρε.
Για μια τρυπα μιλαμε.
Εχετε χασει καθε ιδεα μου φαινεται για το πως βγαινει το χρημα.
![]()
![]()
Πρεπει να συλληφθει ο τυπος λεμε!
- Cecily Anne
Πιθανά στο ενοίκιο συμπεριλαμβάνεται τσιμπουκακι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
"Έκοψα" και ζευγάρι εκπαιδευτικών που ήρθαν φέτος Λάρισα ,γιατί είχαν τουπέ και υπερβολικές απαιτήσεις για νεοδιόριστους. Το μπούλο γατάκια.
Καλό πήξιμο...
Καλό πήξιμο...
Πότε ξεκίνησες να πουλάς? Σκέτομαι να πουλήσω ένα διαμέρισμα που έχω σε κεντρικό σημείο στο Birmingham 65 τ.μ. που μου δίνει ενοίκιο 1200/μήναtalaipwros έγραψε: 05 Σεπ 2024, 12:43Αυτο κανω σιγα σιγα.
Απο 30 επεσα στα 17
Στα διαμερίσματα ειμαι στο 10% gross, τα σπιτια διώχνω
Θελει χρονο
(έχω αποπληρώσει πλήρως το στεγαστικό εδώ και 1 χρόνο) για να ρίξω τα λεφτά στο στεγαστικό του σπιτιού που μένω καθώς λήγει η πενταετία σταθερού επιτοκίου (1.7%) και φοβάμαι γαμήσι από τις τράπεζες. Αλλά δεν κινείται τίποτα, κανείς δεν αγοράζει ακριβώς επειδή τα επιτόκια είναι στον Θεό, πράγμα που οδηγεί σε αύξηση ενοικίων. Τι συμβουλεύεις? Ένας από τους βασικούς λόγους που θέλω να πουλήσω είνα τα κερατιάτικα που πληρώνω για το management company τα οποία είναι unregulated και πρακτικά μας γδέρνουν τα παράσιτα. Μαζί με gound rent είναι 3000 το χρόνο προφανώς με ανοδικές τάσεις. Συν ότι οι περισότεροι νοικάρηδες είναι μαλάκες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Μαδουραίος
ΞΕΡΟΥΜΕOtto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:42τσάμπα, με φιλοξενούσε η κοπέλα. Ήταν στην ταρίφα της. Θες να μάθεις ποια ήταν η κοπέλα;Μαδουραίος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:50Στην Σοφια ποσα εδινες?Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:19
Σχετικό. Στην Τεργέστη έδινα 650 + 50 για 45 τ.μ. αλλά ήταν σε τοπ σημείο, τοπ σπίτι. Και άλλες εποχές.
Εδώ είναι ακριβό. Στα 250 θα ήταν νορμάλ.

Selfie?Μαδουραίος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:12ΞΕΡΟΥΜΕOtto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:42τσάμπα, με φιλοξενούσε η κοπέλα. Ήταν στην ταρίφα της. Θες να μάθεις ποια ήταν η κοπέλα;
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
σατράπη σκληρέ καπιταλιστή ιδιοκτήταΣτύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:02 "Έκοψα" και ζευγάρι εκπαιδευτικών που ήρθαν φέτος Λάρισα ,γιατί είχαν τουπέ και υπερβολικές απαιτήσεις για νεοδιόριστους. Το μπούλο γατάκια.
Καλό πήξιμο...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα μλκ Επαλίτη.
Οι νεοδιόριστοι το 2024 ( εμείς δεν ήμασταν έτσι ρε πστη) νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και πρέπει να ικανοποιείται κάθε τους αίτημα .Ανυποψίαστοι
προφανώς έπεσες στην περίπτωσηΣτύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:42Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα μλκ Επαλίτη.
Οι νεοδιόριστοι το 2024 ( εμείς δεν ήμασταν έτσι ρε πστη) νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και πρέπει να ικανοποιείται κάθε τους αίτημα .Ανυποψίαστοι![]()
ο μαλάκας είναι μαλάκας είτε είναι καθηγητής είτε είναι μπακάλης είτε είναι πολιτικός
εγω πάντως κάνω το σταυρό μου που μου ήρθαν τρεις πολύ άξιες συνάδελφοι
ευτυχώς γιατί ήμουνα έτοιμος να τα παραδώσω
νέο αίμα ρεεεε
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Κάτσε καλά ρε σκατόγερε, "μπεμπέκο, ε μπεμπέκο".βοθρατζης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:51προφανώς έπεσες στην περίπτωσηΣτύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:42Μπορώ να πω ότι το απόλαυσα μλκ Επαλίτη.
Οι νεοδιόριστοι το 2024 ( εμείς δεν ήμασταν έτσι ρε πστη) νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και πρέπει να ικανοποιείται κάθε τους αίτημα .Ανυποψίαστοι![]()
ο μαλάκας είναι μαλάκας είτε είναι καθηγητής είτε είναι μπακάλης είτε είναι πολιτικός
εγω πάντως κάνω το σταυρό μου που μου ήρθαν τρεις πολύ άξιες συνάδελφοι
ευτυχώς γιατί ήμουνα έτοιμος να τα παραδώσω
νέο αίμα ρεεεε
![]()
Μη χλιμιντράς ,σε βλέπω.