!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zundapp

Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:02 Δεν έχετε ιδέα απο ζώα όλα τα πασοκοκαγκούρια, έτσι; :lol:

Γελοίοι.
Και για να γίνω πιο σαφής έχετε την ίδια ακριβώς εμπΥρία με σκύλους και γάτες όση έχετε και με τις πίπες.

Σιγά μην περιμέναμε οι φιλόζωοι :) από τον κάθε παπάρα, οδηγίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:02 Δεν έχετε ιδέα απο ζώα όλα τα πασοκοκαγκούρια, έτσι; :lol:

Γελοίοι.
Και για να γίνω πιο σαφής έχετε την ίδια ακριβώς εμπΥρία με σκύλους και γάτες όση έχετε και με τις πίπες.

Σιγά μην περιμέναμε οι φιλόζωοι :) από τον κάθε παπάρα, οδηγίες.
καλή μέρα το κολλήσαμε το ένσημο και σήμερα, αντε να δειξει και το ρολοϊ
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Καλό μου άντρωπο, ό,τι και να γράψεις, απλώς επιβεβαιώνεις ότι οι οι εκ γεννετής ζαίοι και εθνοζαίοι είναι οι εθνικοί μαλάκες. Αυτό μπορείτε, αυτό κάνετε. Είναι η φκιάξη σας τέτοια.

Εγώ μια χύμα κεραμιδόγατα, που όλως περιέργως ταράζει τον ήδη ταραγμένο πσυχισμό σας, είμαι.

Ενιγουέι, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλό κουράγιο στους οικείους σας, τίποτα άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Αύγ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:00 Σαν τον ΓΓ δεν έχει.
Είναι ψεύτικος αυτός, μούφα.
Machine ghost

Green Dragon έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:30
Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Αύγ 2024, 23:00 Σαν τον ΓΓ δεν έχει.
Είναι ψεύτικος αυτός, μούφα.
τι μουφα, πούφα είναι και ολιγον τρανς
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Την επόμενη φορά προτείνω σε όλους και όλες τις αφανείς μαδουροπατσοκοιλιάδες να χρησιμοποιήσουν πιο δραστικά υλικά για τον καθαρισμό της δικής τους τουαλέτας.

Με ή άνευ υποστήριξης των εργαζόμενων από την πχορουμική ευαισθητοποιημένη διεύθυνση. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Machine ghost

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:39 Την επόμενη φορά προτείνω σε όλους και όλες τις αφανείς μαδουροπατσοκοιλιάδες να χρησιμοποιήσουν πιο δραστικά υλικά για τον καθαρισμό της δικής τους τουαλέτας.

Με ή άνευ υποστήριξης των εργαζόμενων από την πχορουμική ευαισθητοποιημένη διεύθυνση. :e045:
φτου και απο την αρχη για λεκάνες είπαμε niki και για την καταληξή τους εκτος απο εσένα βοθρατζης
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ναι, ζουζούνια μου, ξέρω ακριβώς τί κάνω.

Όπως ξέρω και την κατάληξη του εγχειρήματος. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

ΓΑΛΗ θελομε αναλυσις του ''κακοχυμενος''
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Machine ghost

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:42 Ναι, ζουζούνια μου, ξέρω ακριβώς τί κάνω.

Όπως ξέρω και την κατάληξη του εγχειρήματος. :e045:
έχει πεσει σε λούπα θα λευκοπυρώσει και θα καει σαν μιλιγκούνι ηλεκτρικό
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:39 Την επόμενη φορά προτείνω σε όλους και όλες τις αφανείς μαδουροπατσοκοιλιάδες να χρησιμοποιήσουν πιο δραστικά υλικά για τον καθαρισμό της δικής τους τουαλέτας.

φτου και απο την αρχη για λεκάνες είπαμε niki και για την καταληξή τους εκτος απο εσένα βοθρατζης
Για λεκάνες είπαμε, για μπασμένους έμπΥρους πατσοκοιλιάδες όπως το είδος σου, δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Αύγ 2024, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Machine ghost

Zundapp έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:44 ΓΑΛΗ θελομε αναλυσις του ''κακοχυμενος''
ωχ ωχ ,θα ρωτά τώρα για αποδοση στα ομηρικά ελληνικα ρε μαλάκα!! μας έκαψες !!
πανε οι υπερωριες!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”