Ε ναι ρε συ τι κακία αδερφή Αυτός ο μητροπολίτης? Εφόσον δεν βγήκε και πορισμα οτι προκειται για αυτοκτονια ας εκανε τον ανηξερο. Σιγα τωρα εκεί κολλήσαμε γαμω τα ράσα του?Space_Passenger έγραψε: 26 Μάιος 2024, 18:56 Επιβαλλοταν να κανουν τα στραβα ματια τα τραγια. Μιλαμε για ανηλικη. Ελεος. Ακομα και αν ηταν ο κανονας τους ετσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνούνται κηδεία σε 17χρονη με εντολή μητροπολίτη
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αρνούνται κηδεία σε 17χρονη με εντολή μητροπολίτη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Βλέπω κρίνεις πως πρέπει να αντιδράσουν οι γονείς και είσαι γνώστης του τι τους απασχολεί. Εύχομαι να μην βιώσεις ποτέ τον χαμό ενός παιδιού.Μαδουραίος έγραψε: 26 Μάιος 2024, 13:35 Oι γονεις εχασαν το παιδι τους και τους ενδιαφερουν οι παπαριες της Εβραικης αιρεσης που δεν οδηγουν το πτωμα πουθενα.Μονο η ληθη υπαρχει ζωντοβολα.
Άλλο ένα νήμα το μετατρέψατε σε βόθρο. Συγχαρητήρια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Χέσε παραπέρα ρε φασίστα χριστιανοταλιμπάνε που θα μου απαγορεύσεις τον λόγο.Otto Weininger έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:59Μέχρι εκεί, είχε ας πούμε νόημα. Από κει και μετά, άρχισες πάλι το παραλήρημα.Nandros έγραψε: 26 Μάιος 2024, 18:40Εξέφρασα μιαν άποψη και δεν κόπτομαι.
viewtopic.php?p=3512005#p3512005
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άλλη έκανε σαν δαιμονισμένη και ψαχνοταν για Θησείο. Βρες ποιά, κερνάω λουκούμι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:40Θέλω κάτι παραπάνω από ψυχωτικά ξανθομπαμπούρια, για να με ταράξουν πατρινό κατιναριό.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:34
Ξέρω, βγάζεις καπνούς κι απο τ' αυτιά σου, μεγαλομπεμπέκα. Σήμερα ειδικά που έφαγες λίγο μπινελίκι, θα αποδώσεις τα μέγιστα στις δημοσιεύσεις σου. Καμιά εκατοστή και βάλε.
Η γελοιότητα βρήκε το ταίρι της με την πάρτη σου. Όξω λέμε.
Πάρε χαρτάκι αναμονής.![]()
Σε βαρέθηκα. Πήρες τη δόση σου, σε κανα εικοσαήμερο πάλι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Δε σου απαγόρευσα τίποτα. Μόνος σου κάνεις σαν να σου έβαλαν δάχτυλο.Nandros έγραψε: 26 Μάιος 2024, 20:23Χέσε παραπέρα ρε φασίστα χριστιανοταλιμπάνε που θα μου απαγορεύσεις τον λόγο.Otto Weininger έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:59Μέχρι εκεί, είχε ας πούμε νόημα. Από κει και μετά, άρχισες πάλι το παραλήρημα.Nandros έγραψε: 26 Μάιος 2024, 18:40
Εξέφρασα μιαν άποψη και δεν κόπτομαι.
viewtopic.php?p=3512005#p3512005
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν χρειάζομαι τον οίκτο σας ή τον οίκτο των άλλωνΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2024, 18:58
Αυτή κατουράει μόνον σε επαναστατικά πάμπερς και δεν είναι η μόνη.
Και όχι δεν νοιώθω καμμία ενσυναίσθηση για το κάθε προκλητικό ψυχάκι.
Δεν είμαι πια 16 ετών, έχω σταματήσει να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους εδώ και πολύ καιρό και δεν με νοιάζει τι σκέφτεσαι για μένα ή ποια νομίζεις ότι είμαι.
Όλοι συζητούν για το πού πρέπει να θαφτεί αυτό το κορίτσι και κανείς δεν σκέφτεται γιατί το έκανε στον εαυτό της στα 17 της.
Ο εκφοβισμός καταστρέφει τους ανθρώπους και μερικές φορές τους σκοτώνει.
Και όσο οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό, οι αυτοκτονίες θα συνεχίζονται.
Homo homini lupus est
ΠΟΙΗΣΗ, δικιά μου!Felis έγραψε: 26 Μάιος 2024, 14:12Γιατί;
Υποτίθεται ότι πρέπει να αγαπώ τους ανθρώπους που με βασάνιζαν για χρόνια; Με ταπείνωσαν, κατέστρεψαν την προσωπικότητά μου;
Δεν με σκότωσαν γιατί δεν μου αρέσει η αυτοκτονία, αλλά έκλεψαν πολλά όμορφα πράγματα από τη ζωή μου.
- Δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκτός από την οικογένειά μου.
- Έπρεπε να μάθω να συμπαθώ τον εαυτό μου με τον δύσκολο τρόπο.
- Έχω κρίσεις πανικού.
- Είμαι πολύ κακός στο να αντιμετωπίζω τις συγκρούσεις είτε αποσύρομαι είτε το βάζω στα πόδια.
- Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα μόνο καταστροφικές σχέσεις, γιατί δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση χωρίς αυτοαγάπη.
- Δεν έκανα παιδιά γιατί φοβόμουν ότι το ίδιο θα συνέβαινε και σε αυτά.
Διαγνώστηκα με μετατραυματικό στρες επειδή με εκφόβιζαν στο σχολείο για χρόνια.
Και υποτίθεται ότι πρέπει να το συγχωρήσω αυτό τώρα;
Όχι.
Τότε προτιμώ να είμαι δυστυχισμένη και ηλίθια.
Εξακολουθούσα να ζω στη μιζέρια για χρόνια.
Οι προσβολές σου ακόμα ηχούν στα αυτιά μου
Μόνο το μίσος μου με βοήθησε να επιβιώσω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Mακαρι, ειχε πλακα ο μπακαλης.Στύξ έγραψε: 26 Μάιος 2024, 15:13Μια γκοθού θυμάμαι στο φρη του Πάγανου και τελικά μας βγήκε .... ο παλιός Μπακάλης (ή Ανδρέας). Ρε λες;Felis έγραψε: 26 Μάιος 2024, 15:05Βάλτε την ειρωνεία σας κάπου αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2024, 14:58
Από τη γκοθ σεβάσμια κλίκα, σου έμεινε το σύμβολο της σελήνης;
Γιατί ακόμη δεν κατάλαβα αν έπαιζες ως ήλιος ή σελήνη, βρε μαυρογατόνι μου.
Ενιγουέι, αν θες να μιλήσουμε για ηλιακά και σεληνιακά σύμβολα και όχι για γκοθάδικα εφηβικά τιτιβίσματα, στη διάθεση σου.![]()
Επειδή ήμουν θύμα, δεν σημαίνει ότι το επιτρέπω τώρα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μου λείπει ο πστης
Ναι βρε μπάρμπωμι ψυχάκια, το πόσο με βαρεθήκατε, είναι ορατό.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2024, 20:25Άλλη έκανε σαν δαιμονισμένη και ψαχνοταν για Θησείο. Βρες ποιά, κερνάω λουκούμι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:40Θέλω κάτι παραπάνω από ψυχωτικά ξανθομπαμπούρια, για να με ταράξουν πατρινό κατιναριό.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2024, 19:34
Ξέρω, βγάζεις καπνούς κι απο τ' αυτιά σου, μεγαλομπεμπέκα. Σήμερα ειδικά που έφαγες λίγο μπινελίκι, θα αποδώσεις τα μέγιστα στις δημοσιεύσεις σου. Καμιά εκατοστή και βάλε.
Η γελοιότητα βρήκε το ταίρι της με την πάρτη σου. Όξω λέμε.
Πάρε χαρτάκι αναμονής.![]()
Σε βαρέθηκα. Πήρες τη δόση σου, σε κανα εικοσαήμερο πάλι.![]()
Ισχύει και για την ομοιοπαθή μυγοπαγίδα του φανκλαμπ σας. Πχορουμικός και κοινωνικός τρόμος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αλήθεια;
Τότε είναι υπέροχο
υπάρχουν ακόμα θαύματα
Homo homini lupus est
Ε, τότε παρ' το θετικά. Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Μείνε όπως είσαι, συνέχισε να στηρίζεις τις εφηβικές απόψεις σου και πάλεψε γι' αυτές, χωρίς να ζητάς λογαριασμό ή επικουρική/εθιμική στήριξη από τους συντηρητικούς μπούμερς για την πραγμάτωση τους.
Και αν το πετύχεις, θα είναι όντως θαύμα, άξιο συγχαρητηρίων. Το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Καλά, και πριν 1800 χρόνια κατέστρεφαν ναούς. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το απώτερο παρελθόν. Και πριν πεις ότι η δεκαετία του '70 δεν ήταν και τόσο παλιά, έχει περάσει μισός αιώνας από τότε.Σενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2024, 13:28Ίσως όχι τις τελευταίες δεκαετίες, ιστορικά, τα έχουμε ξαναπει για το πόσο μεγάλο ταμπού ήταν η αυτοκτονία στους χριστιανούς. Μέχρι τη δεκαετία του 70-80, όλες οι εφημερίδες μια στο τόσο είχαν μια τραγική είδηση για κάποιον που καθάριζε το όπλο του και εκπισοκρότησε και τον σκότωσε, λες και όλοι καθάριζαν το όπλο τους με την κάνη στραμμένη στο πρόσωπο...η αιτία είναι αυτονόητηhellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2024, 13:21Δεν νομίζω ότι και πριν υπήρχε τέτοιο κόλλημα.Σενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2024, 13:09
Το εξηγώ παραπάνω, οι περιπτώσεις στο παράδειγμά σου προφανώς αφορούν μητροπόλεις της εκκλησίας της Ελλάδος, που όπως έγραψε και ο Ζαποτέκος έχουν εντολή απο το 2001 να τους κηδεύουν κανονικά. Η εκκλησία της Κρήτης δεν υπάγεται στην εκκλησία της Ελλάδος, είναι αυτόνομη και υπάγεται στο οικουμενικό πατριαρχείο, που προφανώς δεν έχει σχετική οδηγία. Αυτή είναι η διαφορά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ακόμα εξεταζουμε αν ο μητροπολίτης ήταν σωστός;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 13 Απαντήσεις