Ε αφού δεν είναι κατόρθωμα τι αντιπαραθέτεις το ότι η άλλη έκανε παιδί ενώ ο kappa όχι; σιγά ρε συ με το σοκολατάκι. Πολύ δράμα. Ένα όχι είπε ο άνθρωπος σε ένα κέρασμα τυπικότητας. Δεν της ψιθύρισε το ξόρκι της ωραίας κοιμωμένης.student έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:53Επ ουδενί!Fata_Morgana έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:31Γιατί είναι κατόρθωμα να κάνεις παιδί,student έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:29
1. Ένα σοκολατάκι σου πρόσφερε μικρόψυχε τύπε... ακόμα και αυτό το αρνήθηκες μέσα στη μικρο(σκατο)ψυχία σου.
Αυτή τουλάχιστον έκανε ένα παιδί...την ώρα που εσύ κλαψομουνιάζεις σ ένα ιντερνετικό φόρουμ...πάνω από βρώμικες ...κιλότες![]()
2.
Καραγκιόζη![]()
Κατόρθωμα όμως, νομίζω, είναι να σε κεράσει μια γυναίκα ένα γαμημένο σοκολατάκι στην υγειά του παιδιού της...κι εσύ ο παραμορφωμένος να πεις...
ΟΧΙ!!! γιατί ...πάχυνες...
Σκατόψυχο κατόρθωμα ...totally!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;
- Fata_Morgana
Re: Στη δουλειά. Πώς να τους αντιμετωπισω;
Fata_Morgana έγραψε: 06 Ιουν 2024, 21:00Ε αφού δεν είναι κατόρθωμα τι αντιπαραθέτεις το ότι η άλλη έκανε παιδί ενώ ο kappa όχι; σιγά ρε συ με το σοκολατάκι. Πολύ δράμα. Ένα όχι είπε ο άνθρωπος σε ένα κέρασμα τυπικότητας. Δεν της ψιθύρισε το ξόρκι της ωραίας κοιμωμένης.student έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:53Επ ουδενί!
Κατόρθωμα όμως, νομίζω, είναι να σε κεράσει μια γυναίκα ένα γαμημένο σοκολατάκι στην υγειά του παιδιού της...κι εσύ ο παραμορφωμένος να πεις...
ΟΧΙ!!! γιατί ...πάχυνες...
Σκατόψυχο κατόρθωμα ...totally!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
???Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:35Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:27 Κάτι άλλο και πλιζ να μου απαντησετε σοβαρα γιατι το εχω οντως απορια. Στη δουλειά έχει τύχει πολλές φορές να παραλάβω δικά μου δεματα, να παραγγείλω κάνα χυμό, έχω παραλάβει παραγγελία από pet shop, βιβλία που μου στέλνουν οι εκδοτικοί κλπ κλπ και πάντα βλέπω ότι με κοιτάνε καλά καλά οι ιδιοκτήτες.
Δεν επιτρέπεται;
Και αν τύχει και κουβαλάω καμία τσάντα μετά τη δουλειά, επίσης κοιτάνε, λες και έχω όρεξη να κλέψω τα γαριδακια τους. Πώς να τους το κοψω; Πχ τις προαλλες είχα παραγγείλει κάτι, ήρθε, με είδε ο ιδιοκτήτης ότι πλήρωσα με την κάρτα μου και μετά με ρώτησε "ποιος ήταν αυτος; προμηθευτής;" Είναι μιζεροι και εκνευριστικοι άνθρωποι. Αφού έχουν κοτσάρει και αυτή τη φτηνοκαμερα και βλέπουν ότι δεν κλέβω την πραμάτεια τους,τι στον πουτσο θέλουν;
Σε αυτό μπορεί να μου απαντήσει καποιος ; Δεν επιτρεπεται; Εφόσον είναι ρεσεψιόν δεν είναι οκέι να παραλαμβάνω και δικά μου πραγματα; Πού είναι το κακο;
- Λίνο Βεντούρα
Κάτι τέτοια κάνουν οι γκόμενες. Παραγγέλνουν ότι σαβούρα τους κατέβει και βάζουν παραλήπτη την διεύθυνση της εργασίας τους.Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 21:32???Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:35Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:27 Κάτι άλλο και πλιζ να μου απαντησετε σοβαρα γιατι το εχω οντως απορια. Στη δουλειά έχει τύχει πολλές φορές να παραλάβω δικά μου δεματα, να παραγγείλω κάνα χυμό, έχω παραλάβει παραγγελία από pet shop, βιβλία που μου στέλνουν οι εκδοτικοί κλπ κλπ και πάντα βλέπω ότι με κοιτάνε καλά καλά οι ιδιοκτήτες.
Δεν επιτρέπεται;
Και αν τύχει και κουβαλάω καμία τσάντα μετά τη δουλειά, επίσης κοιτάνε, λες και έχω όρεξη να κλέψω τα γαριδακια τους. Πώς να τους το κοψω; Πχ τις προαλλες είχα παραγγείλει κάτι, ήρθε, με είδε ο ιδιοκτήτης ότι πλήρωσα με την κάρτα μου και μετά με ρώτησε "ποιος ήταν αυτος; προμηθευτής;" Είναι μιζεροι και εκνευριστικοι άνθρωποι. Αφού έχουν κοτσάρει και αυτή τη φτηνοκαμερα και βλέπουν ότι δεν κλέβω την πραμάτεια τους,τι στον πουτσο θέλουν;
Σε αυτό μπορεί να μου απαντήσει καποιος ; Δεν επιτρεπεται; Εφόσον είναι ρεσεψιόν δεν είναι οκέι να παραλαμβάνω και δικά μου πραγματα; Πού είναι το κακο;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν βάζω παραλήπτη τη διεύθυνση εργασίας μου. Εφόσον είμαι πρωινός τον μισό μήνα αναγκαστικά παραλαμβάνω κάποια πράγματα πρωινές ώρες στη δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αφού οι κουριερ δεν παραδίδουν άλλη ώρα και δεν θα τρέχω στην πόλη μες στον καύσωνα. Το κακό που είναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 21:35
Κάτι τέτοια κάνουν οι γκόμενες. Παραγγέλνουν ότι σαβούρα τους κατέβει και βάζουν παραλήπτη την διεύθυνση της εργασίας τους.
Από κει και πέρα χυμούς κλπ, είναι κακό να παραγγελνω; Αφού με κοιτάνε με μισό μάτι αν πάρω κάτι απο εκει ; Και μετά τη δουλειά ταΐζω κάτι αδέσποτα συνεπώς κάποιες φορές παραγγέλνω τροφή και κονσέρβες ή φέρνω από το σπίτι και επειδή ούτε καν έχουν απολυμανει τον κήπο τους και είναι γεμάτος μυρμήγκια, φέρνω τη σακούλα μέσα και όταν φεύγω και με βλέπουν να την κουβαλάω, κοιτάνε καχυποπτα λες και κλέβω τυρογαριδακια. Είναι φαιδροι βασικά.
- Fata_Morgana
Δε τολμάει να απαντήσει σε ερώτηση που ο ίδιος έθεσε. Πω πω ούτε 15χρονο τέτοια συμπεριφορά
Ρεπό πώς ζηταω; Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία; Καταρχας είχα αναφέρει σε κάποια φάση ότι ήθελα να πάω αυθημερόν στην Αθήνα για ένα φεστιβάλ βιβλίου οπου θα παρουσιαζοταν το βιβλίο μου μαζί με άλλα. Μου απάντησε η άσχημη κόρη "αν θες τη γνώμη μου μην πας". Η πενηνταρα παίρνει δύο ρεπό το μηνα τα οποία είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι τα πληρώνεται. Θέλω ακόμα και να μην το πληρωθώ να πάρω ρεπό την Τετάρτη που θα έχει 42 βαθμούς εδώ. Δεν έχουν ούτε κλιματιστικό στο χώρο εργασίας, μόνο έναν παλιό ανεμιστήρα, δεν θα σκάσω εγώ. Πώς να το ζητήσω; Δίνω εξηγήσεις ή απλώς λέω θέλω ρεπο; Μπορούν να μου το αρνηθούν; Πριν πόσες μέρες πρέπει να ειδοποιήσω;
- Fata_Morgana
Δουλεύεις 7 στα 7;Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 23:05 Ρεπό πώς ζηταω; Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία; Καταρχας είχα αναφέρει σε κάποια φάση ότι ήθελα να πάω αυθημερόν στην Αθήνα για ένα φεστιβάλ βιβλίου οπου θα παρουσιαζοταν το βιβλίο μου μαζί με άλλα. Μου απάντησε η άσχημη κόρη "αν θες τη γνώμη μου μην πας". Η πενηνταρα παίρνει δύο ρεπό το μηνα τα οποία είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι τα πληρώνεται. Θέλω ακόμα και να μην το πληρωθώ να πάρω ρεπό την Τετάρτη που θα έχει 42 βαθμούς εδώ. Δεν έχουν ούτε κλιματιστικό στο χώρο εργασίας, μόνο έναν παλιό ανεμιστήρα, δεν θα σκάσω εγώ. Πώς να το ζητήσω; Δίνω εξηγήσεις ή απλώς λέω θέλω ρεπο; Μπορούν να μου το αρνηθούν; Πριν πόσες μέρες πρέπει να ειδοποιήσω;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πας στην άσχημη κόρη και την λες ποτέ θα πάρω ρεπό να βγούμε;Kappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 23:05 Ρεπό πώς ζηταω; Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία; Καταρχας είχα αναφέρει σε κάποια φάση ότι ήθελα να πάω αυθημερόν στην Αθήνα για ένα φεστιβάλ βιβλίου οπου θα παρουσιαζοταν το βιβλίο μου μαζί με άλλα. Μου απάντησε η άσχημη κόρη "αν θες τη γνώμη μου μην πας". Η πενηνταρα παίρνει δύο ρεπό το μηνα τα οποία είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι τα πληρώνεται. Θέλω ακόμα και να μην το πληρωθώ να πάρω ρεπό την Τετάρτη που θα έχει 42 βαθμούς εδώ. Δεν έχουν ούτε κλιματιστικό στο χώρο εργασίας, μόνο έναν παλιό ανεμιστήρα, δεν θα σκάσω εγώ. Πώς να το ζητήσω; Δίνω εξηγήσεις ή απλώς λέω θέλω ρεπο; Μπορούν να μου το αρνηθούν; Πριν πόσες μέρες πρέπει να ειδοποιήσω;
Ή δεν πάει καθόλου και κάνει χρήση: α) αιμοδοτικής β) κανονικής γ) αναρρωτικής δ) γονικής.
Κάντο όπως ο Στύξ.
Κάντο όπως ο Στύξ.
Εργατολόγος έπρεπε να γίνω ο πούστης ,με ειδίκευση στις άδειες
Spoiler
και πως τις ξεμουνιάζουμε
Έχεις μια μανία με τα δέματα πάντως. Αφού δεν σου πάνε ρε αγόρι μουKappa έγραψε: 06 Ιουν 2024, 20:27 Κάτι άλλο και πλιζ να μου απαντησετε σοβαρα γιατι το εχω οντως απορια. Στη δουλειά έχει τύχει πολλές φορές να παραλάβω δικά μου δεματα, να παραγγείλω κάνα χυμό, έχω παραλάβει παραγγελία από pet shop, βιβλία που μου στέλνουν οι εκδοτικοί κλπ κλπ και πάντα βλέπω ότι με κοιτάνε καλά καλά οι ιδιοκτήτες.
Δεν επιτρέπεται;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Λίνο Βεντούρα
Παραγγέλνεις χυμούς με το ταχυδρομείο;
Έλα Χριστέ..
Κατά τ’ αλλά αν ήσουν υπάλληλος μου και μαζεύεις αδέσποτα κοντά στο κατάστημα μου, επειδή τα ταΐζεις σαν τον άστεγο λέτσο, θα σε έδιωχνα με την μία
1ον προφανέστατα παραγγέλνω χυμούς από το efood. Για ποιο λόγο χρειάζεται διευκρίνηση σε κάτι τόσο προφανές;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Ιουν 2024, 03:03Παραγγέλνεις χυμούς με το ταχυδρομείο;
Έλα Χριστέ..
Κατά τ’ αλλά αν ήσουν υπάλληλος μου και μαζεύεις αδέσποτα κοντά στο κατάστημα μου, επειδή τα ταΐζεις σαν τον άστεγο λέτσο, θα σε έδιωχνα με την μία
2ον Μάλλον έχεις μηδαμινή σχέση με τουρισμό και γενικα με επιχειρησεις. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί το φαινόμενο του φιλοζωικου τουρισμού και όχι μόνο είναι ευκταιο να σιτιζεις αδέσποτα, αλλά οι γνωριμιες με φιλοζωες του εξωτερικού σου κλείνει και δωμάτια (κάτι δωμάτια που εχουμε τα είχα γεμίσει μια χρονια μέχρι Νοέμβρη από Γερμανιδες φιλοζωικης οργάνωσης που έρχονται κάθε χρόνο για στειρωσεις αδεσποτων)
3ον Τα γατιά τα ταΐζω στο δικό μας ξενοδοχείο και τόσα χρόνια δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οπως εγραψα αρκετά ξεκάθαρα, τα σιτιζω μετά τη δουλειά. Το ξενοδοχείο μας έχει δύο χιλιόμετρα απόσταση από εκεί.
4ον Όπως είπα δεν έχεις ιδέα από τουρισμό γιατί ειδικά σε μίνι μάρκετ (αυτοί έχουν μεσα στο χώρο της ρεσεψιον) συμφέρει να υπάρχουν αδέσποτα απεξω γιατί πουλάνε κονσέρβες σε τουρίστες, οπως κάνουν και οι ιδιοι αλλωστε αφου έχουν πατέ για γατες και ξηρή τροφή στο μάρκετ τους (τα οποία μάλλον πιστεύουν ότι τα κλέβω αλλά αυτό είναι άλλο θεμα)
5ον στην περιοχή έξω από το ξενοδοχείο τους υπάρχουν επίσης αδέσποτα τα οποία τα σιτιζει (και τα έχει στειρωσει) η γυναίκα που έχει κάτι δωμάτια δίπλα από το ξενοδοχείο καθώς και οι ίδιοι με αποφάγια τους.
6ον Αν ήσουν εργοδότης μου (δεν ξέρω σε ποιο σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα συνέβαινε αυτο) και ξεστομιζες κάτι τέτοιο θα έτρωγες μια ωραία καταγγελία και ένα ωραίο ξεφτιλισμα στο trip advisor.
7ον τι σχέση έχει το φαινόμενο της αστεγιας με την νόμιμη σίτιση αδεσποτων μόνο εσύ το ξέρεις.
Ποτέ δεν θα δούλευα για σκατοψυχο. Δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψω στο ξενοδοχείο τους αν δεν ήξερα ότι δεν έχουν θέμα με ζώα. Επίσης αν μάθαινα ότι έχουν θέμα με ζώα, θα είχα ήδη κινηθεί με πολλούς τρόπους εναντίων τους. Και επειδή σε αυτό το κομμάτι ξέρουν καλά τη φήμη μου και τα σχετικά δικαστήρια κακοποιησεων που έχω κάνει, έχουν φροντίσει να μου δείξουν εμμεσα (πχ να μου λένε ξανά και ξανά ότι ρίχνουν αποφάγια στις γατες) ότι δεν έχουν θέμα με τα ζώα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 91 Απαντήσεις