!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα προσωπικά μας κολαστήρια
Re: Τα προσωπικά μας κολαστήρια
άι σαμόν Beria
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το' χει περάσει πριν λίγους μήνες ο γιος μου και αυτό που ανακούφισε τον πονόλαιμο ήταν το ψεκαστήρι της strepfen. Συνήθως δυο τρεις μέρες είναι το μεγάλο ζόρι. Εύχομαι το καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mιλ μερσι γλυκέ μας Beria!Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:54 Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
να μην βρίσκω να παρκάρω και να γυρνάω σαν την κολασμένη.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Μου έγραψε ο γιατρός Sival-B και υποχώρησε ο πόνος στο λαιμό, διευκόλυνε και την αναπνοή (έχω και βρογχίτιδα από ακτινοβολίες). Λίγο υπνηλία μου φέρνει αλλά καλύτερα να με πάρει στην αγκαλιά του ο σωτήριος ύπνος να περάσει και αυτή η μέρα ταλαιπωρίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:49Το' χει περάσει πριν λίγους μήνες ο γιος μου και αυτό που ανακούφισε τον πονόλαιμο ήταν το ψεκαστήρι της strepfen. Συνήθως δυο τρεις μέρες είναι το μεγάλο ζόρι. Εύχομαι το καλύτερο.![]()
Ευχαριστώ και πάλι!
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
- Andromachi
ωχ για μενα ήταν αυτό?Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:54 Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ωχ...αν η ανορθογραφία ήταν ποινικό αδίκημα, θα τα ξαναλέγαμε σε 18 χρόνιαBeria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:54 Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ευχαριστώ!
Θα περάσει κι αυτό...
Για αλλού χτυπά η καμπάναAndromachi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:01ωχ για μενα ήταν αυτό?Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:54 Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες
- Andromachi
ααααO I έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:06Για αλλού χτυπά η καμπάναAndromachi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:01ωχ για μενα ήταν αυτό?Beria έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:54 Το δικό μου κολαστήριο είναι να με φωνάζουν να μαζέψω τις ανορθογραφιες![]()
όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται... εγώ δλδ
Ναι, δική μου η αβλεψία
Εγώ πάντως έχω φάει κόκκινη κάρτα από μπέρια και ξέρω...Andromachi έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:08αααα
όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται... εγώ δλδ![]()
- Andromachi
ουτε που το είχα δεί ... νομιζα ετσι γραφεται....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-