!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παοκ-Παναθηναικός

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα

Το δημοψήφισμα λήγει την 29 Οκτ 2018, 21:44

Νίκη Παοκ
9
38%
Ισοπαλία
5
21%
Νίκη Παναθηναικού
9
38%
Διακοπή
1
4%

Σύνολο ψήφων: 24

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Παοκ-Παναθηναικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ερμής έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:51 Παοκτσης στα πατησια δεν υπηρχε τοτε.
O σύνδεσμος της Αθήνας είχε στεγαστεί κάποιο διάστημα στα Πατήσια νομίζω (κοντά στο γήπεδο του Σπόρτινγκ)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 09:18
O σύνδεσμος της Αθήνας είχε στεγαστεί κάποιο διάστημα στα Πατήσια νομίζω (κοντά στο γήπεδο του Σπόρτινγκ)
Θα είχε 5 6 μπαρμπαδια βορειοελλαδιτες και αλλα 5 6 καμμένα πρεζόνια. Μη ξεχνάς ότι η περιοχή που ονομάζουμε ως πατησια έχει κόσμο όσο όλη η τουμπα και βάλε και από θεσ/νίκη μεσα.

Κόκκορα στο λέω φιλικά άσε το οπαδικο-τοπικιστικο στην άκρη, μειώνεις τον εαυτό σου. Πολύ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

o άλλος πηγε μεσα στην τουμπα να παιξει με 2 επιθετικούς και τον ντεφορμέ γιο του 8άρι. σιγα ρε μαγκες, κατι νικες κανατε σερι με τους από τη μεση και κατω, δεν γινατε η μικτη Βραζιλίας ολων των εποχών.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο μακεντα δεν ειναι για τετοια ματς που θελεις να παιξεις στην κοντρα ουτε ο δωνης στο κεντρο που δεν ειναι γρηγορος και χρειαζοσουν τον κατσε εκει

η βιντι εβγαλε τον λαζοβιτς τον αργο και επαιξε ενα 3-5-2 με γρηγορους παικτες

αυτος λογικα πηγε σε ενα 4-4-2 για να παρει την κατοχη,να κλεισει τα ακρα του παοκ και για να εχει μια πιο ψηλη ενδεκαδα

τεραστια βλακεια γιατι δεν εχει τους παικτες στο κεντρο με αντοχη να κρατησουν μπαλα και να πιεσουν τα αντιπαλα χαφ (δωνης και χατζηγιοβαννης) και ετσι ετρωγε κοντρες (ετσι μπηκαν τα δυο γκολ) μολις πιεστηκαν οι πλαγιοι χαφ (και ο μπουζουκης) και κλαταρε ο δωνης

εκει στις αρχες του 2ου ημιχρονου φανηκε η καταρρευση του κεντρου μολις αρχισε να πιεζει περισσοτερο ο παοκ με τα χαφ στο κεντρο

επρεπε να αφησει τον παοκ να ανεβει ψηλα και με τα μπακ του γιατι θα εκανε ανουσιο παιχνιδι κατοχης με τα ακρα του (ειδικα χωρις τον μαουριτσιο) και να χτυπησει στην κοντρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

η βιντι δεν ειχε βερνμπλουμ στον αξονα να αντιμετωπισει,ειχε σακχοφ
επισης δεν ειχε ζαμπα στις πτερυγες,ενω και ο πριγιοβιτς μπηκε οταν στραβωσε το ματς
τελος ουτε βιερινια επαιξε στην βιντι,ενω εγινε ροτεισιον και σε αλλους

μην συγκρινεις τα ματς
αφηνω που εκει εμφανως ο ΠΑΟΚ εκανε συντηρηση και τους υποτιμησε επιπλεον

ενδιαφερον θα εχει το ματς εκτος εδρας.που ειναι και αρκετα σημαντικο για την εξελιξη του ομιλου,να δουμε πως θα αντιδρασει η ομαδα

ΥΣ αδερφε ερμη δεν βριζω κανεναν,απλα καποια δεδομενα παρουσιαζω που πολλοι δεν τα αποδεχονται κατω για οπαδικους κ τοπικιστικους λογους(επισης).δεν ειναι ψεμμα αυτο
και τελος παντων το κατανοω εδω που τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δεν έχω δει κανέναν να μιλάει ποτέ για τον Άρη ή τον Ηρακλή παρά μόνο για την μπαουγκ και όχι τώρα που λιγδωσε το αντερακι του με τα λεφτά της σοβιετιας αλλά πάντα, επίσης δεν έχω δει και αρειανους ή ηρακλειδεις να είναι έχουν τέτοιο κομπλεξ. Εν αντίθεση με εσάς και εσένα προσωπικά που μονίμως μιλάτε για ΠΟΚ, για εκει κάτω, για διχαστικές ιστορίες. Το κατανοώ φυσικά και εν μέρει δε το παρεξηγώ διότι η ζήλεια είναι μεγάλο πράγμα. Επίσης το ότι μιλάτε ετσι αόριστα για ΠΟΚ δειχνει και κάτι άλλο, ένα σύνδρομο Στοκχόλμης προς τον επί δεκαετίας βιαστή και δικό σας και του ελ ποδοσφαίρου, τον ορίτζιναλ γάβρος.
Ε λοιπόν όσο και να κατανοούμε το κόμπλεξ αλλά και την συμπόνοια σας προς τον επί δεκαετίες βιαστή σας, δε θα ακούμε καραγκιοζιλίκια από χθεσινους χωρίς να λέμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη. Προσωπικά απαντώ σε προκλήσεις, δε δημιουργώ τέτοιες.
Και ναι Προσωπικά έχω εμπάθεια με αυτή την ομαδα που ονομάζεται μπαουγκ, από τότε στο F4 που κάποιοι έσπαγαν αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες και οι υπόλοιποι τους δικαιολογούσατε. Ας μη το πιάσουμε λοιπόν το γιατί αυτή η ομαδουλα είναι τόσο σιχαμενη παρόλο που ιστορικά βρίσκεται ακομη κάτω και από τον συμπολίτη της.

Και επειδή δε σε έχω για έναν κλασσικό δενδροποταμιτη γιουφτο γι'αυτό και σου απαντάω σοβαρά. Υποτιμάς τον εαυτό σου όταν μιλάς με ρητορική Τουρκογυφτα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

ποιος δικαιολογουσε εκεινες τις ταρζανιες;
καταρχην ταρζανιες γινονται παντου,να αρχιζω να γραφω για ταρζανιες αλλων φανατικων σε αλλες ομαδες; εκει να παει δηλ η κουβεντα;να δωσουμε αξια σε χουλιγκανισμους;

τελος παντων
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

παει η υποχρεωση τη βγαλαμε,ελπιζω δηλαδη,γιατι ικανο τον εχω,να εχει δωσει και το παιχνιδι της Αθηνας ο καραφλοκορακας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

παντελονάτο το περσινό πρωτάθλημα,

όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
skartados

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skartados »

Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 09:26
Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 09:18
Θα είχε 5 6 μπαρμπαδια βορειοελλαδιτες και αλλα 5 6 καμμένα πρεζόνια. Μη ξεχνάς ότι η περιοχή που ονομάζουμε ως πατησια έχει κόσμο όσο όλη η τουμπα και βάλε και από θεσ/νίκη μεσα.

Κόκκορα στο λέω φιλικά άσε το οπαδικο-τοπικιστικο στην άκρη, μειώνεις τον εαυτό σου. Πολύ.
Τώρα έγινε αυτό;Εγώ το είχα προλάβει στη βεραντζερου μετα στη Ζήνωνος στο τερμα των αστικών και τέλος στην Ομονοια σε ένα στενό,που από τη μια είχε αδιέξοδο και από την άλλη αστυνομία
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

νομιζω καποια περιοδο στα 90's ηταν πατησια
Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:54 Δεν έχω δει κανέναν να μιλάει ποτέ για τον Άρη ή τον Ηρακλή παρά μόνο για την μπαουγκ και όχι τώρα που λιγδωσε το αντερακι του με τα λεφτά της σοβιετιας αλλά πάντα, επίσης δεν έχω δει και αρειανους ή ηρακλειδεις να είναι έχουν τέτοιο κομπλεξ. Εν αντίθεση με εσάς και εσένα προσωπικά που μονίμως μιλάτε για ΠΟΚ, για εκει κάτω, για διχαστικές ιστορίες. Το κατανοώ φυσικά και εν μέρει δε το παρεξηγώ διότι η ζήλεια είναι μεγάλο πράγμα. Επίσης το ότι μιλάτε ετσι αόριστα για ΠΟΚ δειχνει και κάτι άλλο, ένα σύνδρομο Στοκχόλμης προς τον επί δεκαετίας βιαστή και δικό σας και του ελ ποδοσφαίρου, τον ορίτζιναλ γάβρος.
Ε λοιπόν όσο και να κατανοούμε το κόμπλεξ αλλά και την συμπόνοια σας προς τον επί δεκαετίες βιαστή σας, δε θα ακούμε καραγκιοζιλίκια από χθεσινους χωρίς να λέμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη. Προσωπικά απαντώ σε προκλήσεις, δε δημιουργώ τέτοιες.
Και ναι Προσωπικά έχω εμπάθεια με αυτή την ομαδα που ονομάζεται μπαουγκ, από τότε στο F4 που κάποιοι έσπαγαν αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες και οι υπόλοιποι τους δικαιολογούσατε. Ας μη το πιάσουμε λοιπόν το γιατί αυτή η ομαδουλα είναι τόσο σιχαμενη παρόλο που ιστορικά βρίσκεται ακομη κάτω και από τον συμπολίτη της.

Και επειδή δε σε έχω για έναν κλασσικό δενδροποταμιτη γιουφτο γι'αυτό και σου απαντάω σοβαρά. Υποτιμάς τον εαυτό σου όταν μιλάς με ρητορική Τουρκογυφτα
εχει πολυ περισσοτερο κοσμο γενικα ο παοκ απο αρη και ειδικα τον ηρακλη για αυτο μπορει να βγαζει μεγαλυτερη αντιπαθεια
και λογω τουμπας παλιοτερα πιο σκληρη εδρα και οπαδικα κατεβαζε περισσοτερο κοσμο δεν ειναι περιεργο οτι βγαζει μεγαλυτερη αντιπαθεια απο αρη και ηρακλη
ειναι και πως θα κατσουν οι συγκυριες θυμιζω περιοδο που αρης-αεκ λογω ξηροκωστα ειχανε κοντρα
και στο σεφ στο f4 ειχανε σπασει αμαξια με θεσ/νικες πινακιδες και σε εμας συνεβη σε ματς στο οακα

πιστευω επειδη Β Ελλαδα ειναι πολλοι σαν αριθμος εχουνε δικα τους ΜΜΕ κλπ εχουνε μια ψευδαισθηση οτι ειναι κατι φοβερο και τρομερο και οτι στην Αθηνα ασχολουνται συνεχεια με τον παοκ και συνωμοτει το ποκ εναντιον του
ενω η αληθεια ειναι οτι οι τιτλοι παιζονται συνηθως μεταξυ των 3 και η καθημερινη κοντρα ειναι τεραστια οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι και να μισεις τοσο τον παοκ
skartados

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skartados »

Y Και ναι Προσωπικά έχω εμπάθεια με αυτή την ομαδα που ονομάζεται μπαουγκ, από τότε στο F4 που κάποιοι έσπαγαν αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες και οι υπόλοιποι τους δικαιολογούσατε.
Σιγά τα αβγα.
Από τον Πειραιά θα περνούσαν με σημαιες του Παναθηναϊκού στα αυτοκίνητα;
Το 92 μστα τον τελικό στο μπασκετ με τον Πανιώνιο κάποιοι πέταξαν μμολότωφ σε αυτοκίνητο με Θεσσαλονικιες πινακίδες και 2 παιδιά κάηκαν ζωντανά
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Rocco Siffredi έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:04
πιστευω επειδη Β Ελλαδα ειναι πολλοι σαν αριθμος εχουνε δικα τους ΜΜΕ κλπ εχουνε μια ψευδαισθηση οτι ειναι κατι φοβερο και τρομερο και οτι στην Αθηνα ασχολουνται συνεχεια με τον παοκ και συνωμοτει το ποκ εναντιον του
ενω η αληθεια ειναι οτι οι τιτλοι παιζονται συνηθως μεταξυ των 3 και η καθημερινη κοντρα ειναι τεραστια οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι και να μισεις τοσο τον παοκ
οπως καταλαβαινεις το εντελως αντιθετο ισχυει,τι ΜΜΕ ειχε δηλαδη η Θεσσαλονικη την σπορ του βορρα προ αμνημονευτων;ποσοι την διαβαζαν δηλαδη(εβγαζε μια κλαψα,αλλα γενικα δεν ηταν κακη,πολυ χειροτερες εχουν πεσει στα χερια μου,παρεμπιπτοντως εγω κυριως φιλαθλο διαβαζα :lol: ),γι ανα κλεισει οχι και τοσοι πολλοι προφανως :lol: Αθηναικα καναλια εβλεπε και ο Θεσσαλονικιος,αθηναικες εφημεριδες αγοραζε(ελαχιστα φυλλα πωλουσε η θεσσαλονικη/μακεδονια,δυστυχως,πολυ καλη εφημεριδα ηταν ειναι η αληθεια,την αγοραζα μεταξυ αλλων ενα διαστημα)
εκτος και αν επειδη βλεπαμε κανακη,καλυβατση και κομφουζιο που οντως ψιλοφερνουν σε νοοτροπια θεσσαλονικιωτικη και αρχικα τους γουσταραμε γιναμε και τοπικιστες

απλα περσι επιβεβαιωσε ο ΠΑΟΚτσης αυτο που ειχε κατα νου,πως ειναι να μην σηκωσει κεφαλι η ομαδα του καμια φορα,του το "κοβουν" ευθυς αμεσως :lol:
και θελουν να το θεωρουν καποιοι και φυσιολογικο,αναμενομενο ισως φυσιολογικο ομως γιατι; βεβαια οκ ειναι και οπως μαθεις ισως :lol:

παλι καλα φετος ξενοι διαιτητες για την ωρα και τα βλεπουμε...

τελος παντων.

παντως ειτε το παραδεχεστε ειτε οχι για πρωτη φορα ισως βλεπουμε(ή προσπαθουμε να δουμε,διοτι τα βλεπουμε απο περσι)πρωταθλημα οπως θα θελαμε να ειναι
και ολα ξεκινησαν απο εκεινο το πεναλντι του Μακ,στον ΠΑΟΚ δηλ οφειλονται,που πληρωσε και το μεγαλυτερο τιμημα
πραγμα που το καταλαβαινετε,αλλο αν δεν το παραδεχεστε

θεωρω πως υπαρχει αντιπαθεια στον ΠΑΟΚ,διοτι ειχατε συνηθισει σε μια ανακατανομη τιτλων στο οικειο περιβαλλον σας(π.χ απαντες κατω εχετε και φιλους ολυμπιακους,παναθηναικους κ.λπ φυσιολογικο ειναι αυτο) και ξαφνικα καποιος "ξενος" ηρθε να χαλασει την σουπα..κατι το εξωτικο και οχι τοσο οικειο και γνωριμο,σε μια αλλη πολη..
που απο πανω με αυτους τους δυο τιτλους(και τους πεντακοσιους τελικους κυπελου στην Αθηνα) και την ρητορικη του μας υπενθυμιζει διαρκως πραγματα και ενα παρελθον/παρον που ισως θελουμε να ξεχασουμε,γι αυτο τα περσινα δωσανε συσπειρωση οπαδικη σε πολλους σας και ξεφωνιζατε συντονισμενα τον ΠΑΟΚ
λεω εγω τωρα
δηλαδη τοπικισμος υπαρχει,αλλα διαφωνουμε σχετικα με το που
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Κόκκορα επικοινωνεις;; δεκαετία 80 και 90 όλος ο κόσμος δοξαζε τον μεγάλο Άρη του μπάσκετ που τα επαιρνε στη σειρα και μου λες ότι μας ενοχλεί επειδή μια ομαδουλα της πλάκας προσπαθεί να πάρει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της βάζοντας θεμιτά και αθέμιτα μεσα;
Και επειδή όπως έχω πει σε θεωρώ από τους σοβαρούς κατοίκους αυτής της πόλης και οπαδούς αυτής της ομάδος, θλίβομαι για το πώς είναι οι ασοβαροι.
Ειστε πίσω από τον ήλιο. Βέβαια έχω γνωρισει και πολύ σοβαρά παιδιά που έχουν ξεφύγει της σαπίλας που ποτίζουν τα εκει παπαγαλάκια. Υπάρχει μια διαφορά όμως. Όλοι αυτοί σε συντριπτικα ποσοστά είναι Αρειανοι και Ηρακλειδεις και μεγάλο μέρος τους ζει εκτός της πόλης.
Προς γνώση και συμμόρφωση.
Αυτά από έμενα και ειλικρινά υποτιμά τη νοημοσύνη μου να προσπαθώ να αποδείξω ότι η γη δεν είναι τετράγωνη
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

skartados έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:55
Τώρα έγινε αυτό;Εγώ το είχα προλάβει στη βεραντζερου μετα στη Ζήνωνος στο τερμα των αστικών και τέλος στην Ομονοια σε ένα στενό,που από τη μια είχε αδιέξοδο και από την άλλη αστυνομία
Αναφέρομαι σε εποχή σίγουρα πριν το 2003 (και όχι για μεγάλο διάστημα)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”