!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Μόλις άκουσα το κομμάτι από το μεγάλο φαβορί την Κροατία.
Οι τύποι είναι κλώνοι απο τα lidl των Rammstein δ κατηγορίας.
Οι τύποι είναι κλώνοι απο τα lidl των Rammstein δ κατηγορίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι να κερδίσει αυτή η παπαριά, ούτε 12αδαalekhine έγραψε: 09 Μαρ 2024, 21:18 εμενα το ασμα μου φαινεται αθλιο ακομα και αν κερδισει το ολο πανηγυρακι
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σιγα ρε μλκ εδω εχει κερδισει οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις
μια χρονια κερδισε η αγλαια με το μουσι και μια φορα η αλλη με το τραγουδι που ελεγε οτι εκανε μεχρι και λουσιμο πριν βγει με τον γκομενο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτή είναι σαν να ακουω τον ταμπάκη ρεalekhine έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:00σιγα ρε μλκ εδω εχει κερδισει οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις
μια χρονια κερδισε η αγλαια με το μουσι και μια φορα η αλλη με το τραγουδι που ελεγε οτι εκανε μεχρι και λουσιμο πριν βγει με τον γκομενο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μωρε σαν φωνη δεν ειναι ασχημη το τραγουδι ειναι για το πεοςjason0 έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:02Αυτή είναι σαν να ακουω τον ταμπάκη ρεalekhine έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:00σιγα ρε μλκ εδω εχει κερδισει οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις
100 φορες να πηγαινε ο πιτσινιαγκας παρα αυτη η αηδια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όπως μάλλον έχει ειπωθεί το τραγούδι είναι ο ορισμός του meta. Ένα μείγμα διαφορετικών μουσικών ειδών που δεν παραπέμπει και δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε ένα διαρκές τώρα. Ένα αιώνιο παρόν που βιώνεται με ένταση αλλά και με αποστασιοποιημένη διάθεση ταυτόχρονα . Μια εμπειρία δοσμένη σε κομματάκια ατάκτως ερριμένα ακριβώς σαν αυτή που βιώνει κάποιος βλέποντας βιντεάκια TikTok. Μια διαρκής αναπαραγωγή ασύνδετων μεταξύ τους δρώμενων που συντελούνται σε έναν επίπεδο και αδιάφορο κόσμο. Ή μήπως όχι;
Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια. Δεν γράφω άλλο γιατί το 2024 είναι η χρονιά που βαριόμαστε όλοι και δεν γαμάμε, το τραγούδι όμως γαμάει. Εγκρίνω με τα χίλια.
Υ.Γ. Κάποια άλλη στιγμή θα γράψω για το πόσες μαλακίες τράβηξε ο λαός των αυνάνων με την Σάτι.
Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια. Δεν γράφω άλλο γιατί το 2024 είναι η χρονιά που βαριόμαστε όλοι και δεν γαμάμε, το τραγούδι όμως γαμάει. Εγκρίνω με τα χίλια.
Υ.Γ. Κάποια άλλη στιγμή θα γράψω για το πόσες μαλακίες τράβηξε ο λαός των αυνάνων με την Σάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xioni την 10 Μαρ 2024, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικά μια παπαριά είναιxioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Όπως μάλλον έχει ειπωθεί το τραγούδι είναι ο ορισμός του meta. Ένα μείγμα διαφορετικών μουσικών ειδών που δεν παραπέμπει και δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε ένα διαρκές τώρα. Ένα αιώνιο παρόν που βιώνεται με ένταση αλλά και με αποστασιοποιημένη διάθεση ταυτόχρονα . Μια εμπειρία δοσμένη σε κομματάκια ατάκτως ερριμένα ακριβώς σαν αυτή που βιώνει κάποιος βλέποντας βιντεάκια TikTok. Μια διαρκεί αναπαραγωγή ασύνδετων μεταξύ τους δρώμενων ενός επίπεδου και αδιάφορου τελικά κόσμου. Ή μήπως όχι;
Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια. Δεν γράφω άλλο γιατί το 2024 είναι η χρονιά που βαριόμαστε όλοι και δεν γαμάμε, το τραγούδι όμως γαμάει. Εγκρίνω.
μλκιες λες, καμία σχέσηxioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46
Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός",
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η απλά είχε μερικές καλές ιδέες στο συρτάρι τις ένωσε και έβγαλε αυτόν τον αχταρμαxioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Όπως μάλλον έχει ειπωθεί το τραγούδι είναι ο ορισμός του meta. Ένα μείγμα διαφορετικών μουσικών ειδών που δεν παραπέμπει και δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε ένα διαρκές τώρα. Ένα αιώνιο παρόν που βιώνεται με ένταση αλλά και με αποστασιοποιημένη διάθεση ταυτόχρονα . Μια εμπειρία δοσμένη σε κομματάκια ατάκτως ερριμένα ακριβώς σαν αυτή που βιώνει κάποιος βλέποντας βιντεάκια TikTok. Μια διαρκής αναπαραγωγή ασύνδετων μεταξύ τους δρώμενων που συντελούνται σε έναν επίπεδο και αδιάφορο κόσμο. Ή μήπως όχι;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Όπως μάλλον έχει ειπωθεί το τραγούδι είναι ο ορισμός του meta. Ένα μείγμα διαφορετικών μουσικών ειδών που δεν παραπέμπει και δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε ένα διαρκές τώρα. Ένα αιώνιο παρόν που βιώνεται με ένταση αλλά και με αποστασιοποιημένη διάθεση ταυτόχρονα . Μια εμπειρία δοσμένη σε κομματάκια ατάκτως ερριμένα ακριβώς σαν αυτή που βιώνει κάποιος βλέποντας βιντεάκια TikTok. Μια διαρκής αναπαραγωγή ασύνδετων μεταξύ τους δρώμενων που συντελούνται σε έναν επίπεδο και αδιάφορο κόσμο. Ή μήπως όχι;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολυ ωραιος περφορμερ αλλα χλιαρό και μονότονο το τραγούδι.Libre arbitre έγραψε: 09 Μαρ 2024, 14:50 Πάντα μου άρεζαν τα γαλλικά τραγούδια αλλά η φωνή του Σλιμάν είναι όλα τα λεφτά. Δεν πιστεύω πως θα διακριθεί γιατί θα ψηφίσουν πολλοί την Ουκρανία κ την Ιταλία αλλά ήθελα να πω πως η φωνή του Σλιμάν ραγίζει πέτρες.
Θα κάνω μια αυθαίρετη συσχέτιση και θα τολμήσω να πω ότι η Μαρίνα Σάτι είναι ο σύγχρονος και επάξιος συνεχιστής των κινημάτων του Σουπρεματισμού και του Κονστρουκτιβισμού ανάγοντας τα στη μουσική. Οι μορφικές απεικονίσεις των αντικειμένων στο τραγούδι της είναι σχεδόν αδιάφορες τελικά *, σημασία έχει μόνο το αίσθημα το οποίο όμως την ίδια στιγμή είναι εντελώς αποκομμένο από το περιβάλλον. Είναι ο κόσμος του συνεχούς και αδιάφορου "τώρα "που δημιουργεί η Σάτι.
Η Σάτι μουσικά ότι πιο κοντά στο μαύρο κουτί του Μάλεβιτς. Το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να βγάλει ένα τραγούδι με ένα αιώνιο και εφήμερο ταυτόχρονα ζζζζζζζζζζζζζζ.....
*Θύμισε μου να σου γράψω για τον αμερικανάκο τουριστάκο.

Η Σάτι μουσικά ότι πιο κοντά στο μαύρο κουτί του Μάλεβιτς. Το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να βγάλει ένα τραγούδι με ένα αιώνιο και εφήμερο ταυτόχρονα ζζζζζζζζζζζζζζ.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xioni την 10 Μαρ 2024, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι διαβάζω βραδιάτικα...xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:18 Θα κάνω μια αυθαίρετη συσχέτιση και θα τολμήσω να πω ότι ο Μαρίνα Σάτι είναι ο σύγχρονος και επάξιος συνεχιστής των κινημάτων του Σουπρεματισμού και του Κονστρουκτιβισμού ανάγοντας τα στη μουσική. Οι μορφικές απεικονίσεις των αντικειμένων στο τραγούδι της είναι σχεδόν αδιάφορες τελικά *, σημασία έχει μόνο το αίσθημα το οποίο όμως την ίδια στιγμή είναι εντελώς αποκομμένο από το περιβάλλον. Είναι ο κόσμος του συνεχούς και αδιάφορου "τώρα "που δημιουργεί η Σάτι.
![]()
Spoiler
ξέρω ότι κάνεις χιούμορ
Θα προτιμούσες το "τράβα μπρος και μη σε μέλλει, θάρρος η ζωή μας θέλει"; Προφανώς και θα φάνταζε δυσλειτουργική μια τέτοια προσέγγιση στην δυστοπική εποχή που ζούμε. Για αυτό και η Σάτι δεν θέλει να προσβάλλει, δεν θέλει να προβάλει το ακατανόητο για την εποχή αλλά αφήνει μια αχνή ελπίδα για μια τελευταία ζαριά. Αυτή είναι η εποχή μας και ο Θεός δεν έχει καμία δουλειά εδώ πέρα καλή μου θεούσα. Σε παρακαλώ πολύ, κατάλαβε το. Ο Νιτσεϊκός Θεός πέθανε, έγινε μια ζαριά στο τραγούδι της Σάτι.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση