Ε ναι ρε δικέ μου!Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:46Ναι, κάποια στιγμή δεν πρέπει να σταματήσει ο κύκλος του ναρκισσισμου της με το να της πει κάποιος ότι έχει καταλάβει το παιχνίδι της ;
Δεν μπορώ να σηκώνομαι άλλο τα πρωινά με αυτόν το βραχνά!
Ε ναι ρε δικέ μου!Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:46Ναι, κάποια στιγμή δεν πρέπει να σταματήσει ο κύκλος του ναρκισσισμου της με το να της πει κάποιος ότι έχει καταλάβει το παιχνίδι της ;
Έχει κρίση μάλλον
Μία πανάρχαια παροιμία λέει πως αν με κοροϊδέψεις μια τότε ντροπή σου, αν με κοροϊδέψεις δεύτερη, τοτε ντροπή μουKappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 19:29 Συγνώμη γιατί την υπερασπιζεστε; Από ποτε είναι τοσο αποδεκτό να παίζεις με τους ανθρώπους;
Με σένα πάντως δεν παίζει....Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 19:29 Συγνώμη γιατί την υπερασπιζεστε; Από ποτε είναι τοσο αποδεκτό να παίζεις με τους ανθρώπους;

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:32Και νομίζεις πως αυτοί που την πηδάνε από εδώ κι από εκεί και όλοι μαζί, ενδιαφέρομαι γι αυτές τις λεπτομερείς ασυναρτησίες;Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:28
1. Oτι σκηνοθέτησε το περιστατικό με τον φάκελο (όσο ήμασταν σε μια καφετέρια ήρθε ο σερβιτόρος και έφερε έναν φάκελο από ενα παλικάρι είπε, που εφυγε. Αυτή το παρουσίασε ότι εγώ ζήλεψα, ενώ απλώς ρώτησα αν τον ξέρει. Έχω πληροφορίες ότι το σκηνοθέτησε μόνη της, ότι έστειλε το φάκελο στον εαυτό της. Ποιος στέλνει φάκελο κυριακατικα σε ένα καφε;)
2. Ότι όσα μου έλεγε περί ξεχωριστής σύνδεσης ήταν μουφες. Το κάνει συστηματικά, συνδεεται με αβθρωπους και μετα τους αφηνει ξαφνικα. Δρα όπως δρα ένας ναρκισσιστης.
3. Ότι έβαλε μέσα στην ιστορία που γράφαμε μαζί, για να με περογελασει στο μυαλό της, τον τύπο που έβγαινε, θεωροντας ότι εγώ δεν γνωρίζω ότι βγαίνει και με ποιον βγαίνει.
Λοξίας έγραψε: 02 Αύγ 2023, 13:18 Γιατί, ρε παιδάκι μου, δεν φτιάχνεις μία πηχτή να της την στείλεις;
Θα λυθούν τα περισσότερα προβλήματα...
Πρεπει ο συντονισμος να παρεμβει. Δεν γινεται ο Καππας να μας βαζει με το ζορι να μπαινουμε στο νημα! Φτανει ο καταναγκασμος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.