!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρέπει να ενισχύουμε οικονομικά το εργατικό μας κόμμα

Φιλοσοφία πολιτικής
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Πρέπει να ενισχύουμε οικονομικά το εργατικό μας κόμμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Esperos έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 07:25
pylothess έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:00
Esperos έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 18:48 rednick ,zteo ,Frappezitis,Μαδουραίος,pylothess,Sol,Ληστοσυμμορίτης, Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Tα κουπόνια που στο τέλος μένουν αδιάθετα, τα επιστρέφουν οι σύντροφοι στα ταμεία
ή τα καταστρέφουν μόνοι τους;
Διότι πολλοί έχτισαν σπίτια απ τα κουπόνια.
Σε ποιες περιοχές έχτισαν σπίτια;
Όπου είχαν οικόπεδο.
Και δεν μου λες; Είναι εντός ή εκτός σχεδίου τα σπίτια που έχτισαν; Πληρώνουν και ΕΝΦΙΑ;
Ξέρεις μήπως πόσα τετραγωνικά είναι;
pylothess

Esperos έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 07:25 Το σωστό ερώτημα είναι ΑΝ επιστρέφουν ΟΛΑ τα αδιάθετα κουπόνιοα
και αν όλοι αυτοί οι κολιτσίδες με τα κουπόνια είναι ταμειακώς εντάξει αναμεταξύ τους
και τι γίνεται αν του κλέψει κάποιος το μπλοκάκι με τα κουπόνια, ή αν το χάσει βρε παιδάκι μου...
Βάζει τα λεφτά απ τη τζέπη του ή του λένε, "εντάξει σύντροφε, δεν πειράζει..."
Δεν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις καλό θα ήταν να απευθυνθείς στα γραφεία του κόμματος να τους το ρωτήσεις.
pylothess

Τις προάλλες ήρθε στην δουλειά ένας συνάδελφος που δουλεύει στο τμήμα συντήρησης και είναι μπογιατζής να μας δείξει το ρολόι του . Αφού μας έδειξε το ρολόι του μας ρώτησε πόσο κάνει. Εγώ του απάντησα πως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθεί σε έναν ρολογά ή σε κανένα κοσμηματοπωλείο.
Αλλά θύμωσε ο μπογιατζής με την απάντηση που του έδωσα και φώναζε :" ε, δεν ξέρεις εσύ από ρολόγια". Αγανακτισμένος τότε του απάντησα πως έχω γραμμένο στα @@ μου το ρολόι του και να μην μας ενοχλεί την ώρα του δουλεύουμε.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

pylothess έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 07:39
Esperos έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 07:25 Το σωστό ερώτημα είναι ΑΝ επιστρέφουν ΟΛΑ τα αδιάθετα κουπόνιοα
και αν όλοι αυτοί οι κολιτσίδες με τα κουπόνια είναι ταμειακώς εντάξει αναμεταξύ τους
και τι γίνεται αν του κλέψει κάποιος το μπλοκάκι με τα κουπόνια, ή αν το χάσει βρε παιδάκι μου...
Βάζει τα λεφτά απ τη τζέπη του ή του λένε, "εντάξει σύντροφε, δεν πειράζει..."
Δεν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις καλό θα ήταν να απευθυνθείς στα γραφεία του κόμματος να τους το ρωτήσεις.
Πίστευε και μή ερεύνα σύντροφε :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”