!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Re: Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
user0972003
Re: Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Παραλληλισμός με τις γκόμενες που συναντούν τον Βαντόνοenaon έγραψε: 09 Μάιος 2023, 16:36 εχουν αποθρασυνθεί τα λεωφορία, σταματανε στην ψύχρα και ανοιγουν τις θυρες, πως να μην χωθεί; Ασε που δεν θα ειχε σταση εκει, απλα τον ειδε και δεν μπορρεσε να αντισταθεί.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 16:44
Για ποιον λόγο πρέπει να απολογηθείς στον καθένα για το ότι διάλεξες να πας με λεωφορείο; Λες και οι άλλοι πάνε με την λιμουζίνα τους και τους χάλασες την αισθητική τους.
Σκατα κυριλε ειναι το λεωφορειο του αεροδρομιου, μια φορα το πηρα στην ζωη μου και ηταν χειροτερα απο Flixbus....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το Χ93 που πηρα εγώ (το μοναδικό λεωφορειο αεροδρομιου που εχω παρει δηλαδη), μου φανηκε πολυ καλο. Ισως να επαιξε ρόλο και η ώρα.Nostalgia έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:45 Σκατα κυριλε ειναι το λεωφορειο του αεροδρομιου, μια φορα το πηρα στην ζωη μου και ηταν χειροτερα απο Flixbus....
Τα αλλα 3-4 Χκάτι λεωφορεία αεροδρομίου δεν τα έχω δοκιμασει ποτέ. Υπαρχουν σιγουρα 3, δεν ειναι μονο ένα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:20Το Χ93 που πηρα εγώ (το μοναδικό λεωφορειο αεροδρομιου που εχω παρει δηλαδη), μου φανηκε πολυ καλο. Ισως να επαιξε ρόλο και η ώρα.Nostalgia έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:45 Σκατα κυριλε ειναι το λεωφορειο του αεροδρομιου, μια φορα το πηρα στην ζωη μου και ηταν χειροτερα απο Flixbus....
Τα αλλα 3-4 Χκάτι λεωφορεία αεροδρομίου δεν τα έχω δοκιμασει ποτέ. Υπαρχουν σιγουρα 3, δεν ειναι μονο ένα.
Μου θυμίζεις Βασικό Ένστικτο, ανάκριση από ντετέκτιβ ξέρω γω, που έχεις χτίσει το άλλοθι και πετάς μικρές καθημερινές λεπτομέρειες ατάραχος. Θα μπορούσα να πω άπειρες ταινίες με ανάκριση, αλλά φυσικά ο πρώτος συνειρμός είναι να δίνει η συμπρωταγωνίστρια σου
το
Στο πιάτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν