Κακως ζητας συγγνωμη, οι ιδιοι ειναι, καρεκλαδες ειναιBeria έγραψε: 23 Ιουν 2022, 19:34 Όσο σκέφτομαι ότι στα χρόνια μου κοροϊδεύαμε τους καρεκλάδες (γκιράπια επίσης, ή τσινάρια στην σαλονικιά ιδιόλεκτο), βλέποντας τους τραπερ, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μετά από τόσα χρόνια συγγνώμη.
Μια χαρά ήσασταν παλληκάρια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπροστά στην επίδειξη τ(ρ)απερ οι καρεκλάδες μοιάζουν δανδηδεςSid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:30Κακως ζητας συγγνωμη, οι ιδιοι ειναι, καρεκλαδες ειναιBeria έγραψε: 23 Ιουν 2022, 19:34 Όσο σκέφτομαι ότι στα χρόνια μου κοροϊδεύαμε τους καρεκλάδες (γκιράπια επίσης, ή τσινάρια στην σαλονικιά ιδιόλεκτο), βλέποντας τους τραπερ, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μετά από τόσα χρόνια συγγνώμη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Sid Vicious
Ετσι ειναι η εξελιξη, δες και το μεταλ πχ οι Black Sabbath μοιαζουν χριστιανικοι υμνοι κατηχητικου μπροστα στους MayhemBeria έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:31Μπροστά στην επίδειξη τ(ρ)απερ οι καρεκλάδες μοιάζουν δανδηδεςSid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:30Κακως ζητας συγγνωμη, οι ιδιοι ειναι, καρεκλαδες ειναιBeria έγραψε: 23 Ιουν 2022, 19:34 Όσο σκέφτομαι ότι στα χρόνια μου κοροϊδεύαμε τους καρεκλάδες (γκιράπια επίσης, ή τσινάρια στην σαλονικιά ιδιόλεκτο), βλέποντας τους τραπερ, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μετά από τόσα χρόνια συγγνώμη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
χθες λίγο πιο δίπλα έπαιξαν οι Manowar με Rotting Christ.
10 χιλιάρικα κόσμος, ακόμη και γονείς με μικρά παιδιά, όλα κύλησαν πένα.
Στο σκουπιδομαντ που απευθύνεται στον Μπάμπη τον Πανάγιο μάστορα και στην Τούλα την κομμώτρια έγιναν κάποια φριχτά σκηνικά και μας έχουν ζαλίσει την μπουτσα όλη μέρα.
Εν τω μεταξύ τους Πατέρες της Τραπ δε τους έχουν καλέσει ποτέ και πουθενά.
ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
10 χιλιάρικα κόσμος, ακόμη και γονείς με μικρά παιδιά, όλα κύλησαν πένα.
Στο σκουπιδομαντ που απευθύνεται στον Μπάμπη τον Πανάγιο μάστορα και στην Τούλα την κομμώτρια έγιναν κάποια φριχτά σκηνικά και μας έχουν ζαλίσει την μπουτσα όλη μέρα.
Πω ρε φίλε πόσο σκουπιδιλα πρέπει να παίζει για να κοπιάρει Τάκη τσουκαλά.
Εν τω μεταξύ τους Πατέρες της Τραπ δε τους έχουν καλέσει ποτέ και πουθενά.
ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι βρε συ, δεν συνέκρινα τίποτα, δεν το έχω με κανένα εκ των 2 ειδών.
Τους συγκεκριμένους τους πόσταρα γιατί ακούγονται και πέραν των στίχων τους:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Golden Age
Ξεκίνησαν στα χρόνια της οοικονομικής κρίσης. Τοτυς προωθούσαν τα ραδιόφωνα. Τους άκουγαν τότε πιτσιρικάδες. Στα χρόνια τους κορωνοϊού έγιναν φουλ μόδα στην νεολαία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;
- Golden Age
Ήταν που ήταν μια παρακμιακή εκδήλωση,την μπόλιασαν και οι τράπερς και έδεσε το γλυκό.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μα καλό είναι να πλακώνονται. Κακό είναι να τραγουδάνε.
Επίσης ελπίζω μια ληστεία κάθε εβδομάδα.
Επίσης ελπίζω μια ληστεία κάθε εβδομάδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Υδράργυρος
Το προκαλεσαν για attention οι διοργανωτες
Αλλα δεν υπαρχει θεσμος στην ελλαδα που να μην ειναι χυδαια απαξιωμενος. Το μπαμ ειναι κοντα
Αλλα δεν υπαρχει θεσμος στην ελλαδα που να μην ειναι χυδαια απαξιωμενος. Το μπαμ ειναι κοντα
Έχω απέναντι ένα σχολείο, μαζευονται κάτι 12χρονα και τραγουδάνε με μουσική στη διαπασων για πουτανες και φράγκα, είναι απόλαυση
Πάντα σκέφτομαι να τους πω να καλεσω τώρα μία αν θέλετε να ρθει
Πάντα σκέφτομαι να τους πω να καλεσω τώρα μία αν θέλετε να ρθει
Ναι μάλλον κάτι τέτοιο. Βγαίνουν και οι 2 και λένε μη μας βάλετε μαζί και τους βάζουν μαζί. Τέλος πάντων δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο στο παρόν θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:43Στημένο σκηνοθετικά όχι ακριβώς, γιατί αν μην τι άλλο αυτό χρειάζεται μια στοιχειώδη πειθαρχία αλλά ως μαρκετίστικο εύρημα τύπου "οκ, ας ρίξουμε και λίγο αρωματικό λαδάκι με τρεντοεπανάστα άρωμα στους προβολείς για να μη μας περάσουν και για φιλανθρωπικό γκαλά" είναι σιγουράκι.ST48410 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:17Έτσι ακριβώς. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι και στημένο καθώς ο χώρος αυτός δεν ζει από "οπαδούς" και όχι φιλόμουσους που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν υλικό.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:49 Ας προσεχαν οι διοργανωτες (μπορει να το επιθυμουσαν κιολας), καποια πραγματα κανουν κρα οτι μπορει να συμβουν. Δηλαδη αν κανω εκδηλωση για αθλητικες βραβευσεις και εχω καλεσμενους και χουλιγκανς θα σοκαριστω να πεσω απο τα συννεφα μετα;
Σαν κάτι τύπους σε βουνά και κάμπους που βάζουν να κάψουν τα ξερά στην αυλή τους ενώ φυσάει γιατί το ελέγχουν...![]()
Έχει πλάκα που βγαίνει ο άλλος και ανεβάζει βίντεο από τη βίλα του ενώ στα τραγούδια του υποθέτω ότι θα γράφει για την άδικη κοινωνία που ρίχνει τους νέους στα ναρκωτικά.
- Golden Age
Απο τη στιγμή που είναι κουλτούρα των black gangstas, το σέβονταιadon99 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:40 Τραγουσουσανε χθες οι "φεμινιστριες"
Τη χοντρή την παίρνει ο Daddy την κοντή την παίρνει ο Fy
Όχι ρε συ, οι τραπερς είναι ακριβώς αυτή η κατηγορία. Δηλαδή αυτοί που πουλάνε τα ναρκωτικά και παίζουν με γκάνια, ρίχνουν σφαλιάρες στα μπατσάκια, έχουν τις πουτάνες στη σειρά και τέτοια. Πως λέμε σκαρμόγυφτος νίγκα, κάτι τέτοιο. Και τέζα τα κορίτσα.ST48410 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 21:55Ναι μάλλον κάτι τέτοιο. Βγαίνουν και οι 2 και λένε μη μας βάλετε μαζί και τους βάζουν μαζί. Τέλος πάντων δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο στο παρόν θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:43Στημένο σκηνοθετικά όχι ακριβώς, γιατί αν μην τι άλλο αυτό χρειάζεται μια στοιχειώδη πειθαρχία αλλά ως μαρκετίστικο εύρημα τύπου "οκ, ας ρίξουμε και λίγο αρωματικό λαδάκι με τρεντοεπανάστα άρωμα στους προβολείς για να μη μας περάσουν και για φιλανθρωπικό γκαλά" είναι σιγουράκι.ST48410 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:17
Έτσι ακριβώς. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι και στημένο καθώς ο χώρος αυτός δεν ζει από "οπαδούς" και όχι φιλόμουσους που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν υλικό.
Σαν κάτι τύπους σε βουνά και κάμπους που βάζουν να κάψουν τα ξερά στην αυλή τους ενώ φυσάει γιατί το ελέγχουν...![]()
Έχει πλάκα που βγαίνει ο άλλος και ανεβάζει βίντεο από τη βίλα του ενώ στα τραγούδια του υποθέτω ότι θα γράφει για την άδικη κοινωνία που ρίχνει τους νέους στα ναρκωτικά.
ΥΓ. Δεν βάζω παπάκια, τα ίδια ακριβώς λένε και στους στίχοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-