!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lord Brum έγραψε: 30 Οκτ 2022, 23:28 προφανώς οφείλεται στα φάρμακα όπως και η υπογονιμότητα και οι ορμονικές διαταραχές και η γυναικομαστία και η αδυναμία να έχουν στύση όταν βγουν τελείως από φάρμακα εφόσον δεν παράγουν πια ενδογενώς τεστοστερόνη. Αλλά αυτό είναι λόγω φαρμάκων όχι λόγω αυξημένης μυικής μάζας. Απλά αυτό που λέω είναι ότι μετράει και η σύσταση του βάρους, μπορεί να είσαι ελαφρύς χοντρός τίγκα στο σπλαχνικό λίπος και υπέρβαρος γυμνασμένος και να είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πλευράς υγείας. Τεσπα εκτός θέματος, η ναιδα πρέπει να στείλει φωτο να κρίνουμε. Αν στον τύπο έστω αχνοφαίνονται οι πάνω 4 κοιλιακοί δεν είναι χοντρός. Αν όχι μπορεί να είναι χοντροφουσκωτός, αλα Κυριακός grizzly
Για μέσους όρους μιλάμε. Ναι, μπορεί να είσαι ελαφρύς παχύσαρκος ή βαρύς φυσιολογικός. Για το 90% του πληθυσμού όμως λειτουργεί μια χαρά το BMI.

Η εικόνα που σχημάτισα εγώ από την Νάιδα είναι τύπου Παναγιώταρου της ΧΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 23:38 Η εικόνα που σχημάτισα εγώ από την Νάιδα είναι τύπου Παναγιώταρου της ΧΑ.
Δεν ήταν πολύ ευγενικό αυτό :-?
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ε, αυτός μου ήρθε στο μυαλό αν λέει 100 κιλά και 1,85 και "σωματότυπος Τζάκμαν".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 »

Α για τον έτσι της λες :smt108
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Ανέστης_35 έγραψε: 30 Οκτ 2022, 23:29
ik_90 έγραψε: 30 Οκτ 2022, 17:32 Δύο άτομα ξέρω που αποβίωσαν από κόβιντ. Αυτό, όμως, δεν είναι το σημαντικό.
Το σημαντικό είναι ότι ξέρω άτομο (δυστυχώς) που έχει ζητήσει κόβιντ τεστ σε πρώτο ραντεβού (η γνωριμία από τίντερ ή κάτι τέτοιο).
Από ιεράρχηση, σκίζεις
Η ιεράρχηση ήταν εξαιρετική, μιας και ο θάνατος είναι κάτι φυσιολογικό και αναπόφευκτο και η αποδοχή ότι όλοι μια μέρα θα αφήσουμε αυτόν τον κόσμο είναι αναγκαία για κάθε άνθρωπο. Από την άλλη, το να ζητάς κόβιντ τεστ για να βγεις με έναν άνθρωπο δείχνει ότι ξεκάθαρα πλέον κάτι πάει πολύ στραβά με τον κόσμο και πως η σύγχρονη εποχή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια Οργουελικη δυστοπία.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γνωστός μου 75 και μισό απεβίωσε με 4 δόσεις εμβόλιο, από ασθένεια των πνευμόνων.
Ήταν μη αναστρέψιμη η κατάσταση των πνευμόνων, οι γιατροί περιέργως έλεγαν μια το ένα, μια το άλλο, μια το παράλο. Σε χώρα του εξωτερικού, κεντρική Ευρώπη.
Μπορεί να ήταν τυχαίο και να υπήρχαν άλλοι παράγοντες, όπως το κάπνισμα, αλλά :011: και πάλι :011: .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”