Lord Brum έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:34εσύ στην τρύπα σου γύφτε διαδοχεgiorgos mpekos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:29 ποιο αδίκημα κάνανε που τους κόψανε πρόστιμα φτωχών ανθρώπων πρωτοχρονιάτικα χούντα κανονικη αν δεν αντιδράσουμε θα βγαίνει ο κουλης και θα πυροβολα οπιοξ δεν τον ψηφιζει η είναι κάτω στο χροματολογιο τους υπόλοιπους θα του έχει μαντρωσει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκεί δεν έπεσαν πρόστιμα, βέβαια...
Re: Εκεί δεν έπεσαν πρόστιμα, βέβαια...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
τραγικες δικαιολογιες για μια κατασταση εθνικης αυτοχειριας ...Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:27Έμειναν στην χώρα για τις φράουλες του Δεκέμβρη, δεν τις έχεις ακούσει;nostromos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:27και απο τη Μανωλαδα οι εποχικοι ηρθανε Αθηνα για την Πρωτοχρονια με το Ρουβα ...?Zelda έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:23
Στη Μανωλαδα στα θερμοκηπια φραουλας οι περισσοτεροι ειναι πακιστανοι
Στη βορεια Ελλαδα ειναι περισσοτεροι ανατολικοι![]()
και στο Πακισταν ποτε θα επιστρεψουνε οι εποχικοι 6μηνιτες εργατες ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Διαλέγω αυτό:Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:56Επίσης, αν ήμουν γύφτος δε θα ανέβαζα τικ τοκ βίντεο που ποζάρω με όπλο με σήμα της αστυνομίας. Να που κάποιος γύφτος το ανέβασε.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:34Εγώ πιστεύω στην μετεμψύχωση.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:23
Εσύ τί πιστεύεις; Έπεσαν ή δεν έπεσαν; Διότι είναι κάπως έκθετοι. Έπρεπε να πουν ότι έπεσαν χωρίς να μπορεί κάποιος να τους διαψεύσει και φυσικά να τους επιβεβαιώσει. Στα δεκάδες πακιστανοτικτόκ δεν υπάρχει αστυνομία ούτε για δείγμα...
Εσύ αν ήσουν Πακιστανός από το ιβέντ εκεί την αστυνομία θα ανέβαζες;
Επίσης, αν ήμουν πακιστανός δε θα φοβόμουν κανένα πρόστιμο ή ανέβασμα τικ τοκ βίντεο γιατί α, δεν έχω ΑΦΜ για να έχει κάποιο νόημα το πρόστιμο και β, με τόσες εκατοντάδες πακιστανούς απόπειρα προστίμου και χωρίς πρότερη οργάνωση από την αστυνομία, θα είχε καταλήξει στο να βάλουν και στις τσέπες τα αντίστοιχα αστυνομικά όργανα...
Κατά τα λοιπά, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στα καθημερινά της reports δεν αναφέρει κάτι τόσο σημαντικό όσον αφορά τη μαζική καταγραφή προστίμων από την ΕΛΑΣ στο Σύνταγμα. Η όποια αναφορά έγινε, έγινε από την αστυνομία απλά για να καλύψει το ότι αυτή και η ΕΥΠ πιάστηκαν για ακόμη μία φορά στον ύπνο...
Διαλέγεις ό,τι θέλεις...
https://www.kathimerini.gr/society/5616 ... -syntagma/
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Εμπεδοκλής
Για τα πρόβατα καλό είναι. Αφού ακόμη και στην εποχή της πληροφόρησης μπορούν και πουλάνε παπά χωρίς αποδείξεις γιατί όχι.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:41Διαλέγω αυτό:Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:56Επίσης, αν ήμουν γύφτος δε θα ανέβαζα τικ τοκ βίντεο που ποζάρω με όπλο με σήμα της αστυνομίας. Να που κάποιος γύφτος το ανέβασε.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:34
Εγώ πιστεύω στην μετεμψύχωση.
Επίσης, αν ήμουν πακιστανός δε θα φοβόμουν κανένα πρόστιμο ή ανέβασμα τικ τοκ βίντεο γιατί α, δεν έχω ΑΦΜ για να έχει κάποιο νόημα το πρόστιμο και β, με τόσες εκατοντάδες πακιστανούς απόπειρα προστίμου και χωρίς πρότερη οργάνωση από την αστυνομία, θα είχε καταλήξει στο να βάλουν και στις τσέπες τα αντίστοιχα αστυνομικά όργανα...
Κατά τα λοιπά, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στα καθημερινά της reports δεν αναφέρει κάτι τόσο σημαντικό όσον αφορά τη μαζική καταγραφή προστίμων από την ΕΛΑΣ στο Σύνταγμα. Η όποια αναφορά έγινε, έγινε από την αστυνομία απλά για να καλύψει το ότι αυτή και η ΕΥΠ πιάστηκαν για ακόμη μία φορά στον ύπνο...
Διαλέγεις ό,τι θέλεις...
Απλά να τους θυμίζεις να βγάλουν ΑΦΜ για να βεβαιωθούν τα πρόστιμα...
Επίσης 11ψήφιο κινητό τηλέφωνο ρε τύπε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 03 Ιαν 2022, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε πιστεύετε πραγματικά ότι κόπηκε έστω και ένα πρόστιμο ή ακόμα ότι πήγε η αστυνομία;Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:41Διαλέγω αυτό:Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:56Επίσης, αν ήμουν γύφτος δε θα ανέβαζα τικ τοκ βίντεο που ποζάρω με όπλο με σήμα της αστυνομίας. Να που κάποιος γύφτος το ανέβασε.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:34
Εγώ πιστεύω στην μετεμψύχωση.
Διαλέγεις ό,τι θέλεις...
παραμύθια της Χαλιμάς για να ικανοποιηθεί ο κυρ Θωμάς ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι περισσότεροι Πακιστανοί του κέντρου έχουν ήδη μικρομάγαζα.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:44Για τα πρόβατα καλό είναι. Αφού ακόμη και στην εποχή της πληροφόρησης μπορούν και πουλάνε παπά χωρίς αποδείξεις γιατί όχι.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:41Διαλέγω αυτό:Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:56
Επίσης, αν ήμουν γύφτος δε θα ανέβαζα τικ τοκ βίντεο που ποζάρω με όπλο με σήμα της αστυνομίας. Να που κάποιος γύφτος το ανέβασε.
Διαλέγεις ό,τι θέλεις...
Απλά να τους θυμίζεις να βγάλουν ΑΦΜ για να βεβαιωθούν τα πρόστιμα...![]()
Κάνε μια βόλτα Κολωνό, Αχαρνών, Λιοσίων και στα γύρω στενά άμα κάνεις κέφι να μας πεις τι θα δεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εμπεδοκλής
Ναι τύπε μου, ναι. Όλοι αυτοί έκλεισαν το μαγαζί τους και πήγαν στο Σύνταγμα. Καμία σχέση με τους λαθρομετανάστες...Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:53Οι περισσότεροι Πακιστανοί του κέντρου έχουν ήδη μικρομάγαζα.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:44Για τα πρόβατα καλό είναι. Αφού ακόμη και στην εποχή της πληροφόρησης μπορούν και πουλάνε παπά χωρίς αποδείξεις γιατί όχι.Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:41
Διαλέγω αυτό:
Κάνε μια βόλτα Κολωνό, Αχαρνών, Λιοσίων και στα γύρω στενά άμα κάνεις κέφι να μας πεις τι θα δεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη ειναι η δεξια οπως ελεγε και ο Ερμης στην προηγουμενη υπογραφη του 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 11:28το πρόβλημα δεν είναι κομματικόKolovrat έγραψε: 03 Ιαν 2022, 08:57Καλό το τσάμικο για άλλη μια φορά, αλλά αυτούς τους Πακιστανούς εδώ που βλέπουμε στις εικόνες τους έφεραν οι ακροαριστεροί παρέα με τους ακροδεξιούς υποτακτικούς τους το 15-19. Ο Σαμαράς είχε βάλει μπροστά τον Ξένιο Ζευς. Θέλατε κομμουνιστές και πατριδέμπορες ακροδεξιούς. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:29 Νεοφιλελέρες και Ακροαριστεροί, για διαφορετικούς λόγους, βέβαια, είσαστε δίπλα δίπλα στο θέμα των λαθρο
το πρόβλημα πηγάζει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα γενικότερα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν θα έτυχε να το ακούσεις αλλά οι λάθρο των τελευταίων χρόνων είναι διασκορπισμένοι σε δομές σε όλη την χώρα και ανάμεσα τους είναι ελάχιστοι Πακιστανοί.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:55Ναι τύπε μου, ναι. Όλοι αυτοί έκλεισαν το μαγαζί τους και πήγαν στο Σύνταγμα. Καμία σχέση με τους λαθρομετανάστες...Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:53Οι περισσότεροι Πακιστανοί του κέντρου έχουν ήδη μικρομάγαζα.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:44
Για τα πρόβατα καλό είναι. Αφού ακόμη και στην εποχή της πληροφόρησης μπορούν και πουλάνε παπά χωρίς αποδείξεις γιατί όχι.
Κάνε μια βόλτα Κολωνό, Αχαρνών, Λιοσίων και στα γύρω στενά άμα κάνεις κέφι να μας πεις τι θα δεις.![]()
Οι Πακιστανοί της Αθήνας είναι 10ετίας και βάλε.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
giorgos mpekos
στην τρύπα σου μαλακοπητουρα φασισταLord Brum έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:34εσύ στην τρύπα σου γύφτεgiorgos mpekos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:29 ποιο αδίκημα κάνανε που τους κόψανε πρόστιμα φτωχών ανθρώπων πρωτοχρονιάτικα χούντα κανονικη αν δεν αντιδράσουμε θα βγαίνει ο κουλης και θα πυροβολα οπιοξ δεν τον ψηφιζει η είναι κάτω στο χροματολογιο τους υπόλοιπους θα του έχει μαντρωσει
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
giorgos mpekos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:15στην τρύπα σου μαλακοπητουρα φασισταLord Brum έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:34εσύ στην τρύπα σου γύφτεgiorgos mpekos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:29 ποιο αδίκημα κάνανε που τους κόψανε πρόστιμα φτωχών ανθρώπων πρωτοχρονιάτικα χούντα κανονικη αν δεν αντιδράσουμε θα βγαίνει ο κουλης και θα πυροβολα οπιοξ δεν τον ψηφιζει η είναι κάτω στο χροματολογιο τους υπόλοιπους θα του έχει μαντρωσει
Εεεπ, αυτή η στολή υπαλλήλου της ΔΕΗ είναι του ξαδέρφου μου του Βρασίδα, που του άνοιξαν χτες την αποθήκη, πού την βρήκες εσυ;
-
Εμπεδοκλής
Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:06Δεν θα έτυχε να το ακούσεις αλλά οι λάθρο των τελευταίων χρόνων είναι διασκορπισμένοι σε δομές σε όλη την χώρα και ανάμεσα τους είναι ελάχιστοι Πακιστανοί.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:55Ναι τύπε μου, ναι. Όλοι αυτοί έκλεισαν το μαγαζί τους και πήγαν στο Σύνταγμα. Καμία σχέση με τους λαθρομετανάστες...Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:53
Οι περισσότεροι Πακιστανοί του κέντρου έχουν ήδη μικρομάγαζα.
Κάνε μια βόλτα Κολωνό, Αχαρνών, Λιοσίων και στα γύρω στενά άμα κάνεις κέφι να μας πεις τι θα δεις.![]()
Οι Πακιστανοί της Αθήνας είναι 10ετίας και βάλε.

Η ασχετοσύνη δεν είναι και το μεγαλύτερο κακό αλλά όταν την διαφημίζεις και χαίρεσαι είναι ένα θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:27Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:06Δεν θα έτυχε να το ακούσεις αλλά οι λάθρο των τελευταίων χρόνων είναι διασκορπισμένοι σε δομές σε όλη την χώρα και ανάμεσα τους είναι ελάχιστοι Πακιστανοί.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:55
Ναι τύπε μου, ναι. Όλοι αυτοί έκλεισαν το μαγαζί τους και πήγαν στο Σύνταγμα. Καμία σχέση με τους λαθρομετανάστες...![]()
Οι Πακιστανοί της Αθήνας είναι 10ετίας και βάλε.![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εμπεδοκλής
Too good to be true. Μία βόλτα στην υπηρεσία ασύλου στην Κατεχάκη θα σε πείσει. Αύριο για παράδειγμα...Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:31Η ασχετοσύνη δεν είναι και το μεγαλύτερο κακό αλλά όταν την διαφημίζεις και χαίρεσαι είναι ένα θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:27Chainis έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:06
Δεν θα έτυχε να το ακούσεις αλλά οι λάθρο των τελευταίων χρόνων είναι διασκορπισμένοι σε δομές σε όλη την χώρα και ανάμεσα τους είναι ελάχιστοι Πακιστανοί.
Οι Πακιστανοί της Αθήνας είναι 10ετίας και βάλε.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 788 Απαντήσεις
- 15671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις