Ναι η παιδοφιλία είναι νορμάλ ως αντίδραση της ψυχής. Η παιδεραστία δεν είναι. Γιατί το δεύτερο είναι πράξη και είναι εγκληματικό στο βαθμό που τραυματίζει ψυχικά. Το πρώτο είναι απλά διέξοδος απωθημένων και κόμπλεξ που μαζεύει από παιδί ένας (ή μία) δύστυχος διαταραγμένος που κατά 95% επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27 Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...
Δεν είναι κακιούλες. Μπορεί ο προπονητής να φτιάχνεται περισσότερο από εφηβικά αντρικά και όχι γυναικεία κωλαράκια. Και οι συγκεκριμένοι τύποι μια χαρά ξέρουνε τον τρόπο να ξεπερνάνε τις αντιδράσεις γιατί το φόρτε τους είναι η χειραγώγηση. Και όλως τυχαίως τα αγοράκια -κάθε ηλικίας- που έχουνε το μεγαλύτερο πρόβλημα να αντιδράσουν ή να μιλήσουν είναι αυτά που θεωρούν αντρικό προνόμιο το χούφτωμα στα κοριτσάκια.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:39κακιουλες ;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:38Αν δεν τον εκπαιδεύσει κάποιος προπονητής μέχρι τότε, γιατί όχι;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:37
τωρα που το λες πουθενα
θα ενημερωσω τον βαπτιστηρα (που τον εγραψα σε συλλογο τενις κ ξεκινησε τα πρωτα μαθηματα ) οτανννν κ ανννν γινει προπονητης να γαμαει ολες τις αλλες εκτος απο τις μαθητριες του γιατι το ''επαγγελμα '' του εξισωθηκε με αυτο του ιατρου κ του παιδαγωγου
δεν σου πανε
Γενικώς, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα σε κάποιες δήθεν έμπΥρες ηλικίες, Άγι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δικε μου αν κ γραφεις ασχετα με το θεμα - αν μου τον κανουν πισωγλεντη τον βαπτιστηρα - θα στο γραψω να φχαριστηθεις εσυ κ η γαταFeindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:46Τύπε, κράτα και λίγα μπόσικα, γιατί καμμιά φορά αυτά που κοροϊδεύουμε, τα λουζόμαστε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:37τωρα που το λες πουθενα
θα ενημερωσω τον βαπτιστηρα (που τον εγραψα σε συλλογο τενις κ ξεκινησε τα πρωτα μαθηματα ) οτανννν κ ανννν γινει προπονητης να γαμαει ολες τις αλλες εκτος απο τις μαθητριες του γιατι το ''επαγγελμα '' του εξισωθηκε με αυτο του ιατρου κ του παιδαγωγου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε λάθος άνθρωπο μιλάς. Θα ένοιωθα πολύ περισσότερο οίκτο για κάποιον που περιφέρει το τιμημένο του, γιατί σαφώς έχει χοντρά προβλήματα με τη φυσιολογική χρήση του. Και σαφώς προτιμώ να μου πιάσουν τον κώλο από το να μου δώσουν μπουνιά. Δεν έχω ως βάση της ύπαρξης μου τον κώλο μου και αντιστοίχως θα θεωρήσω χοντρομαλάκα όποιον θεώρησε ότι με υποτίμησε αν το κάνει. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να βάλεις στην πραγματική τους θέση τέτοιους μαλάκες.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:42Όχι δεν θα έχει σχέση, αλλά μπορεί να γαμηθεί μια φορά άντε δυο. μετά δεν πάει παρακάτω εκ των πραγμάτων.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27Από που προκύπτει ότι τίθεται θέμα βρωμιάς ή ενοχής; Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:09
Κάτσε ρε γιατί βάζεις κάτι ως αμφιβολία και το συσχετίζεις με άσχετο παράδειγμα/ Δηλαδή άμα θέλει να πάρει πρέζαστα 18 θα πεις εντάξει αφού είναι ενήλικος; Δεν θα δώσεις μάχη; θα δώσεις. θα τον καταπιέζεις, θα θες να τον κλειδώσεις σπίτι.
αλλά είναι και το άλλο. Τι σχέση έχει το γαμήσι με την πρέζα. Το γαμήσι είναι ανάγκη του. Κι όπως λέει κι ο Awesomatic σε ποιον δεν έτρεχαν τα σάλια;
Θέλω να το πάω στο κατά πόσο είναι καταπίεση να παρεμβαίνεις, κατά πόσο είναι ωφέλιμο για το παιδί (αγόρι ή κορίτσι) και κατά πόσο τελικά είναι κόμπλεξ δικό μας.
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο με το σεξ. Σε όλους έχει κάτσει ως βρώμικο, ένοχο ή κακό. Ενώ δεν είναι.
Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι ένα 13χρονο ή 14χρονο κορίτσι θα κάνει σχέση με μεγαλύτερο επειδή έχει ασυγκράτητες ορμές ή επειδή εκπληρώνει τη φαντασίωση της μοιραίας γυναίκας;
Εμένα ρωτάς από που προκύπτει ότι είναι βρώμικο το σεξ ή κακό; Άμα δώσω μια μπουνιά σε έναν συγγενή σου και τον βρίζω άσχημα εκείνη τη στιγμή, θα νιώσεις αρνητικά σωστά; (Θυμό, οργή, σιχαμάρα, επιθετικότητα και τέλος πάντων αρνητικά έτσι σαν γενική λέξη). Θα νιώσεις στον ίδιο βαθμό αρνητικά ή λιγότερο ή περισσότερο αν τον έβγαζα έξω και του τον ακούμπαγα λίγο στην πλάτη και χαμογελούσα;
έχω ξαναπεί να μη λέμε για υποθετικά παραδείγματα χρησιμοποιώντας πρόσωπα αγαπημένα γιατί το κάνουμε εικόνα και ανακατευόμαστε. Το κάνουν συχνά και τους κράζω. Γι αυτό δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά γενικά συγγενή. και δεν είναι η ερώτηση προς εσένα αλλά προς όλους. Επειδή ξέρουμε την απάντηση τ προχωράω. Τι είναι αυτό που θα σε έκανε (τον οποιοσδήποτε) να θες να πλακώσεις στο ξύλο αυτόν που στα ξαφνικά την πετάω έξω και σου την ακουμπάει, ενώ άμα σε χτυπήσει, σε βρίσει και οτιδήποτε άλλο κακό και επιθετικό, θα μπορούσες ίσως και να τον συγχωρέσεις; κατανοήσεις, δικαιολογήσεις, δώσεις τόπο στην οργή και γενικά να μην ασχοληθείς;
πες τι είναι αυτό που κάνεις την πρώτη περίπτωση να θεωρείται το πλέον ακραίο στο ξεπέρασμα των κόκκινων γραμμών;
Το άλλο το βόδι την είχα ρωτήσει ποιο είναι χειρότερο, να φάει μπουνιά ή να της πιάσουν τον κώλο και θεωρούσε το δεύτερο.
Και μου λες ότι εγώ είμαι που το λέω κακό και βρώμικο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τύπε, ξεκίνησα να γράφω μιαν απάντηση, αλλά την έσβησα, γιατί το θέμα δεν είναι και για πολλά αστεία, ούτε εσύ στα 60φεύγα σου θα αλλάξεις.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:49δικε μου αν κ γραφεις ασχετα με το θεμα - αν μου τον κανουν πισωγλεντη τον βαπτιστηρα - θα στο γραψω να φχαριστηθεις εσυ κ η γαταFeindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:46Τύπε, κράτα και λίγα μπόσικα, γιατί καμμιά φορά αυτά που κοροϊδεύουμε, τα λουζόμαστε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:37
τωρα που το λες πουθενα
Κράτα μόνο το ότι δεν φχαριστιέμαι με κακοποιημένα παιδιά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εντάξει δεν περιμένω καθυστεριές από σένα. Το ξέρω αυτό που λες. Αλλά σου είπα. Δεν είσαι εσύ που θέλω να ρωτήσω. Είναι το περίεργο αυτό της κατάστασης, να θεωρείται το σεξ το πλέον ακραίο μετά τις κόκκινες γραμμές.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:55Σε λάθος άνθρωπο μιλάς. Θα ένοιωθα πολύ περισσότερο οίκτο για κάποιον που περιφέρει το τιμημένο του, γιατί σαφώς έχει χοντρά προβλήματα με τη φυσιολογική χρήση του. Και σαφώς προτιμώ να μου πιάσουν τον κώλο από το να μου δώσουν μπουνιά. Δεν έχω ως βάση της ύπαρξης μου τον κώλο μου και αντιστοίχως θα θεωρήσω χοντρομαλάκα όποιον θεώρησε ότι με υποτίμησε αν το κάνει. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να βάλεις στην πραγματική τους θέση τέτοιους μαλάκες.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:42Όχι δεν θα έχει σχέση, αλλά μπορεί να γαμηθεί μια φορά άντε δυο. μετά δεν πάει παρακάτω εκ των πραγμάτων.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27
Από που προκύπτει ότι τίθεται θέμα βρωμιάς ή ενοχής; Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.
Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι ένα 13χρονο ή 14χρονο κορίτσι θα κάνει σχέση με μεγαλύτερο επειδή έχει ασυγκράτητες ορμές ή επειδή εκπληρώνει τη φαντασίωση της μοιραίας γυναίκας;
Εμένα ρωτάς από που προκύπτει ότι είναι βρώμικο το σεξ ή κακό; Άμα δώσω μια μπουνιά σε έναν συγγενή σου και τον βρίζω άσχημα εκείνη τη στιγμή, θα νιώσεις αρνητικά σωστά; (Θυμό, οργή, σιχαμάρα, επιθετικότητα και τέλος πάντων αρνητικά έτσι σαν γενική λέξη). Θα νιώσεις στον ίδιο βαθμό αρνητικά ή λιγότερο ή περισσότερο αν τον έβγαζα έξω και του τον ακούμπαγα λίγο στην πλάτη και χαμογελούσα;
έχω ξαναπεί να μη λέμε για υποθετικά παραδείγματα χρησιμοποιώντας πρόσωπα αγαπημένα γιατί το κάνουμε εικόνα και ανακατευόμαστε. Το κάνουν συχνά και τους κράζω. Γι αυτό δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά γενικά συγγενή. και δεν είναι η ερώτηση προς εσένα αλλά προς όλους. Επειδή ξέρουμε την απάντηση τ προχωράω. Τι είναι αυτό που θα σε έκανε (τον οποιοσδήποτε) να θες να πλακώσεις στο ξύλο αυτόν που στα ξαφνικά την πετάω έξω και σου την ακουμπάει, ενώ άμα σε χτυπήσει, σε βρίσει και οτιδήποτε άλλο κακό και επιθετικό, θα μπορούσες ίσως και να τον συγχωρέσεις; κατανοήσεις, δικαιολογήσεις, δώσεις τόπο στην οργή και γενικά να μην ασχοληθείς;
πες τι είναι αυτό που κάνεις την πρώτη περίπτωση να θεωρείται το πλέον ακραίο στο ξεπέρασμα των κόκκινων γραμμών;
Το άλλο το βόδι την είχα ρωτήσει ποιο είναι χειρότερο, να φάει μπουνιά ή να της πιάσουν τον κώλο και θεωρούσε το δεύτερο.
Και μου λες ότι εγώ είμαι που το λέω κακό και βρώμικο;![]()
Ε, όχι και να ευχαριστηθώ ρε Άγι. Να τον χαίρεσαι τον μικρό και το εννοώ ειλικρινά. Αν είναι αντράκι σ' όλα του, θα τον χαίρονται και οι γυναίκες του. Μικρές ή μεγάλες.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:49 δικε μου αν κ γραφεις ασχετα με το θεμα - αν μου τον κανουν πισωγλεντη τον βαπτιστηρα - θα στο γραψω να φχαριστηθεις εσυ κ η γατα
Τα πότε Βούδας πότε Κούδας με αποσυντονίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν πιστευω πως υπαρχει κατιπου μπορει να σε αποσυντονισειΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:01Ε, όχι και να ευχαριστηθώ ρε Άγι. Να τον χαίρεσαι τον μικρό και το εννοώ ειλικρινά. Αν είναι αντράκι σ' όλα του, θα τον χαίρονται και οι γυναίκες του. Μικρές ή μεγάλες.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:49 δικε μου αν κ γραφεις ασχετα με το θεμα - αν μου τον κανουν πισωγλεντη τον βαπτιστηρα - θα στο γραψω να φχαριστηθεις εσυ κ η γατα
Τα πότε Βούδας πότε Κούδας με αποσυντονίζουν.![]()
μια κιτρινη καρτα πηρες για εσκεμμενο φαουλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Uppercut
AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 20:19 Οφείλετε να γνωρίζετε, ότι η φιλελεύθερη αριστερά στα 70s είχε επιχειρήσει να εξισώσει τα δικαιώματα των γκέη, με τις ελευθερίες των παιδόφιλων. Στην Αγγλία. Με τον οργανισμό PIE.
Ηταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου στο βωμό της ελευθερίας (της χίπικης συγκεκριμένα) έγιναν αίσχη και παροξυσμός.
https://www.theguardian.com/politics/20 ... cia-hewitt
Ξέρουμε και την επιστολή Σαρτρ, Φουκώ και λοιπόν για την κατάργηση του ορίου συναίνεσης.
https://en.wikipedia.org/wiki/French_pe ... nsent_laws
Kαθόλου σπάνια περίπτωση, εκτός αν το λες ειρωνικά.
Σύμφωνοι, είναι διαταραγμένος. Και σαφέστατα δυστυχής για ευνόητους λόγους, ασχέτως με τις ωραιοποιήσεις που μπορεί να επινοήσει. Το δικό μου όμως ερώτημα Χαοτικέ (που ισχύει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις) είναι το εξής: Mήπως στη διαδικασία κατανόησης/συγχώρεσης/αποενοχοποίησης του παιδόφιλου ξεχνάμε (ή αδιαφορούμε) για τα σημεία αναφοράς που δημιουργούνται στο παιδί; Γιατί τα πιτσιρίκια σ' αυτές τις ηλικίες, ανεξαρτήτως της σωματικής τους διάπλασης, είναι στη φάση της μίμησης. Ή της αντίδρασης. Σπανίως είναι αποστασιοποιημένα από το ένα ή το άλλο.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:47Ναι η παιδοφιλία είναι νορμάλ ως αντίδραση της ψυχής. Η παιδεραστία δεν είναι. Γιατί το δεύτερο είναι πράξη και είναι εγκληματικό στο βαθμό που τραυματίζει ψυχικά. Το πρώτο είναι απλά διέξοδος απωθημένων και κόμπλεξ που μαζεύει από παιδί ένας (ή μία) δύστυχος διαταραγμένος που κατά 95% επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27 Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεκτή.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:07δεν πιστευω πως υπαρχει κατιπου μπορει να σε αποσυντονισειΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:01Ε, όχι και να ευχαριστηθώ ρε Άγι. Να τον χαίρεσαι τον μικρό και το εννοώ ειλικρινά. Αν είναι αντράκι σ' όλα του, θα τον χαίρονται και οι γυναίκες του. Μικρές ή μεγάλες.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:49 δικε μου αν κ γραφεις ασχετα με το θεμα - αν μου τον κανουν πισωγλεντη τον βαπτιστηρα - θα στο γραψω να φχαριστηθεις εσυ κ η γατα
Τα πότε Βούδας πότε Κούδας με αποσυντονίζουν.![]()
μια κιτρινη καρτα πηρες για εσκεμμενο φαουλ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι αν το παραγαμήσουμε και φτάσουμε στην υποστήριξη ή στο χάιδεμα της διαταραχής του άλλου μια παπάρα θα κάνουμε. Κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και του λέμε "Μαλάκα κόψε. τράβα για θεραπεία χτες". Ούτε αφορισμοί και μαλακίες, ούτε και μυξοκλάματα για το παιδί που είναι εύθραυστο και πωπω τι έπαθε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:16Σύμφωνοι, είναι διαταραγμένος. Και σαφέστατα δυστυχής για ευνόητους λόγους, ασχέτως με τις ωραιοποιήσεις που μπορεί να επινοήσει. Το δικό μου όμως ερώτημα Χαοτικέ (που ισχύει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις) είναι το εξής: Mήπως στη διαδικασία κατανόησης/συγχώρεσης/αποενοχοποίησης του παιδόφιλου ξεχνάμε (ή αδιαφορούμε) για τα σημεία αναφοράς που δημιουργούνται στο παιδί; Γιατί τα πιτσιρίκια σ' αυτές τις ηλικίες, ανεξαρτήτως της σωματικής τους διάπλασης, είναι στη φάση της μίμησης. Ή της αντίδρασης. Σπανίως είναι αποστασιοποιημένα από το ένα ή το άλλο.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:47Ναι η παιδοφιλία είναι νορμάλ ως αντίδραση της ψυχής. Η παιδεραστία δεν είναι. Γιατί το δεύτερο είναι πράξη και είναι εγκληματικό στο βαθμό που τραυματίζει ψυχικά. Το πρώτο είναι απλά διέξοδος απωθημένων και κόμπλεξ που μαζεύει από παιδί ένας (ή μία) δύστυχος διαταραγμένος που κατά 95% επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27 Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.
Ξεκάθαρα να μιλάμε στο παιδί και γι αυτά που θα βρει μπροστά του και ποιοι είναι οι κίνδυνοι αλλά κι ότι το ίδιο θα κληθεί να επιλέξει κάποια στιγμή και να είναι εντάξει με αυτό σαν ιδέα.
Δεν το ήξερα καθόλου και καλά που το έφερες στη συζήτηση. Γενικά αγανακτώ με αυτά, άρα δεν το λέω ειρωνικά. Θα πρέπει να μην επανέλθουν αυτές οι αθλιότητες.Uppercut έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:10AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 20:19 Οφείλετε να γνωρίζετε, ότι η φιλελεύθερη αριστερά στα 70s είχε επιχειρήσει να εξισώσει τα δικαιώματα των γκέη, με τις ελευθερίες των παιδόφιλων. Στην Αγγλία. Με τον οργανισμό PIE.
Ηταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου στο βωμό της ελευθερίας (της χίπικης συγκεκριμένα) έγιναν αίσχη και παροξυσμός.
https://www.theguardian.com/politics/20 ... cia-hewitt
Ξέρουμε και την επιστολή Σαρτρ, Φουκώ και λοιπόν για την κατάργηση του ορίου συναίνεσης.
https://en.wikipedia.org/wiki/French_pe ... nsent_laws
Kαθόλου σπάνια περίπτωση, εκτός αν το λες ειρωνικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και αν δεν πάει για θεραπεία ή δεν πετύχει, τι γίνεται;Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:27Ναι αν το παραγαμήσουμε και φτάσουμε στην υποστήριξη ή στο χάιδεμα της διαταραχής του άλλου μια παπάρα θα κάνουμε. Κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και του λέμε "Μαλάκα κόψε. τράβα για θεραπεία χτες". Ούτε αφορισμοί και μαλακίες, ούτε και μυξοκλάματα για το παιδί που είναι εύθραυστο και πωπω τι έπαθε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:16Σύμφωνοι, είναι διαταραγμένος. Και σαφέστατα δυστυχής για ευνόητους λόγους, ασχέτως με τις ωραιοποιήσεις που μπορεί να επινοήσει. Το δικό μου όμως ερώτημα Χαοτικέ (που ισχύει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις) είναι το εξής: Mήπως στη διαδικασία κατανόησης/συγχώρεσης/αποενοχοποίησης του παιδόφιλου ξεχνάμε (ή αδιαφορούμε) για τα σημεία αναφοράς που δημιουργούνται στο παιδί; Γιατί τα πιτσιρίκια σ' αυτές τις ηλικίες, ανεξαρτήτως της σωματικής τους διάπλασης, είναι στη φάση της μίμησης. Ή της αντίδρασης. Σπανίως είναι αποστασιοποιημένα από το ένα ή το άλλο.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:47
Ναι η παιδοφιλία είναι νορμάλ ως αντίδραση της ψυχής. Η παιδεραστία δεν είναι. Γιατί το δεύτερο είναι πράξη και είναι εγκληματικό στο βαθμό που τραυματίζει ψυχικά. Το πρώτο είναι απλά διέξοδος απωθημένων και κόμπλεξ που μαζεύει από παιδί ένας (ή μία) δύστυχος διαταραγμένος που κατά 95% επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτό.
Ξεκάθαρα να μιλάμε στο παιδί και γι αυτά που θα βρει μπροστά του και ποιοι είναι οι κίνδυνοι αλλά κι ότι το ίδιο θα κληθεί να επιλέξει κάποια στιγμή και να είναι εντάξει με αυτό σαν ιδέα.
Γιατι σε κάποια θέματα δεν υπάρχουν θεραπείες ρε Χαοτικέ, αυτά είναι αντιλήψεις του προπερασμένου αιώνα... ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να κόψει τον κώλο του να το κάνε να πετύχει αλλιώς κακό δικό του. Αν προβεί σε πράξεις δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη φυλακή.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:00Και αν δεν πάει για θεραπεία ή δεν πετύχει, τι γίνεται;Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:27Ναι αν το παραγαμήσουμε και φτάσουμε στην υποστήριξη ή στο χάιδεμα της διαταραχής του άλλου μια παπάρα θα κάνουμε. Κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και του λέμε "Μαλάκα κόψε. τράβα για θεραπεία χτες". Ούτε αφορισμοί και μαλακίες, ούτε και μυξοκλάματα για το παιδί που είναι εύθραυστο και πωπω τι έπαθε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 23:16
Σύμφωνοι, είναι διαταραγμένος. Και σαφέστατα δυστυχής για ευνόητους λόγους, ασχέτως με τις ωραιοποιήσεις που μπορεί να επινοήσει. Το δικό μου όμως ερώτημα Χαοτικέ (που ισχύει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις) είναι το εξής: Mήπως στη διαδικασία κατανόησης/συγχώρεσης/αποενοχοποίησης του παιδόφιλου ξεχνάμε (ή αδιαφορούμε) για τα σημεία αναφοράς που δημιουργούνται στο παιδί; Γιατί τα πιτσιρίκια σ' αυτές τις ηλικίες, ανεξαρτήτως της σωματικής τους διάπλασης, είναι στη φάση της μίμησης. Ή της αντίδρασης. Σπανίως είναι αποστασιοποιημένα από το ένα ή το άλλο.
Γιατι σε κάποια θέματα δεν υπάρχουν θεραπείες ρε Χαοτικέ, αυτά είναι αντιλήψεις του προπερασμένου αιώνα... ή όχι;
Αλλά δεν συζητάω για την πράξη και για τον παιδεραστή. Μιλάω για τη θολούρα που δείχνει η κοινή γνώμη. Είναι βέβαια μεγάλη κουβέντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 108 Απαντήσεις