Κάπου τόσο υπολόγισα ότι χρειάζεται για να ανέβει η στάθμη σου στα επιθυμητά επίπεδα Δία να τα καταφέρεις δίχως πρόσκαιρες ενοχές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:16Γιατί τρεις?sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:15Πιες τρεις μπύρες σε μισή ώρα και ξανασκέψου το.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:13 Έχω θετική εικόνα για κάποιους χρήστες αλλά δε θα τους αναφέρω γιατί θα φανεί σαν γλείψιμο τρόπον τινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ότι είσαι βιτσιόζος είναι γνωστό.Βλήμα έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:19Γαμάω περίεργους.
Πόσα τους δίνεις; Είναι καλοί;Βλήμα έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:19Γαμάω περίεργους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό, ίσως, να ισχύει για τους νδκράτες, δεν είμαστε όλοι το ίδγιο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:20Δε μασάω απλώς οκ νομίζω πως καταλαβαίνει οποιοσδήποτε το ποιος συμπαθεί ποιον εδώ μέσα. Το βλέπω λίγο cringy να ποστάρουμεΧαοτικός έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:16Ας φανεί κι ας εκληφθεί όπως γουστάρουνε. Τι μασάς;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:13 Έχω θετική εικόνα για κάποιους χρήστες αλλά δε θα τους αναφέρω γιατί θα φανεί σαν γλείψιμο τρόπον τινά.
σχόλια του τύπου «Εγω συμπαθώ αυτόν, είναι καλό παιδί κλπ κλπ». Άσε που πολλές συμπάθειες προκύπτουν από το πως τοποθετείται
ο καθείς και η καθεμία πολιτικά. Λες κάτι καλό για τη ΝΔ π.χ? Σε συμπαθούν οι Νεοδημοκράτες. Και πάει λέγοντας.
.
.
Εγώ τον πάω πάντως, ασχέτως πόσο φασίστας είναι, απλά θα ήθελα να αλλάξει το νικ του, είναι παραπλάνηση.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:23Ότι είσαι βιτσιόζος είναι γνωστό.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Δεν την ξαναπατάω όπως τότε στο Δημοτικό που με έβαλαν να πω ότι μου αρέσει η Κατερίνα και μετά γέλαγαν.
Αυτή τη φορά περίμενα και αφού διαπίστωσα ότι δε με συμπαθεί κανένας, δε λέω κανέναν. Who's laughing now?!
Αυτή τη φορά περίμενα και αφού διαπίστωσα ότι δε με συμπαθεί κανένας, δε λέω κανέναν. Who's laughing now?!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ευχαριστώ όλα τα παλικάρια που με ανέφεραν
εγώ έχω σαφώς κάποιες μεγάλες συμπάθειες (βλ. otto, scouser, kauldron, plouf, jolly, beria, πατησιώτη, stavmanr, δημοκράτη, εθνι, ασέβαστο, χέλλη, λευκό λύκο, πανο, στάθη, allien, νάιδα, fluffy, γεωπόνο, βλήμα, γιόχι, lugozzi, uppercut, chainis, hades, τον τύπο τον Feindflug, nyxtovios, dwarven blacksmith, obi, sys3x, γαλη, γκερ και πολλούς ακόμη που σίγουρα δεν έχω αναφέρει) αλλά γενικά συμπαθώ τους πάντες στο πχώρουμ
πιο εύκολο μου είναι να αναφέρω 2-3 (και αν) που δεν πολυσυμπαθώ
εγώ έχω σαφώς κάποιες μεγάλες συμπάθειες (βλ. otto, scouser, kauldron, plouf, jolly, beria, πατησιώτη, stavmanr, δημοκράτη, εθνι, ασέβαστο, χέλλη, λευκό λύκο, πανο, στάθη, allien, νάιδα, fluffy, γεωπόνο, βλήμα, γιόχι, lugozzi, uppercut, chainis, hades, τον τύπο τον Feindflug, nyxtovios, dwarven blacksmith, obi, sys3x, γαλη, γκερ και πολλούς ακόμη που σίγουρα δεν έχω αναφέρει) αλλά γενικά συμπαθώ τους πάντες στο πχώρουμ
πιο εύκολο μου είναι να αναφέρω 2-3 (και αν) που δεν πολυσυμπαθώ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Καλό παιδί αλλά κομμούνι και "δικαιωματιστής",ξες τώρα.sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:26
Εγώ τον πάω πάντως, ασχέτως πόσο φασίστας είναι, απλά θα ήθελα να αλλάξει το νικ του, είναι παραπλάνηση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είσαι στη λίστα με τις μεγάλες συμπάθειες μουDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:29 Δεν την ξαναπατάω όπως τότε στο Δημοτικό που με έβαλαν να πω ότι μου αρέσει η Κατερίνα και μετά γέλαγαν.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ίδιο, κόντεψα, να πάθω και εγώ, νάνε, με την Κικίτσα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:29 Δεν την ξαναπατάω όπως τότε στο Δημοτικό που με έβαλαν να πω ότι μου αρέσει η Κατερίνα και μετά γέλαγαν.
Ήταν απλό τελικά όμως.
Απλά εφηύρα μια νέα κωδικοποίηση των ελληνικών γραμμάτων με δικά μου σύμβολα, έδωκα και το κλειδί της αποκρυπτογράφησης και τα κατάφερα, τελικά στην Πέμπτη δημοτικού, να της πω ότι την αγαπώ.
Βέβαια δεν κατάλαβε Χριστό, ούτε αυτή ούτε η Βαγγελιώ ούτε η Δήμητρα ούτε η Μαριάνθη, αλλά τα κατάφερα.
Τι κατάλαβα εγώ θα με πεις.
Τίποτα απολύτως.
Θα μπορούσα μάλιστα να πω ότι σε ζηλεύω και δεν έχει καθόλου σημασία ότι είμαι πολύ περισσότερο έξυπνος* από εσένα ε.
*δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει έξυπνος αλλά έχω ακούσει πως το χρησιμοποιούν οι άλλοι.
.
.
Πχοιος είναι δικαιωματιστής;BigChiefWahoo έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:32Καλό παιδί αλλά κομμούνι και "δικαιωματιστής",ξες τώρα.sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:26
Εγώ τον πάω πάντως, ασχέτως πόσο φασίστας είναι, απλά θα ήθελα να αλλάξει το νικ του, είναι παραπλάνηση.
Ο Λέσβιος;
.
.
Για πείτε και ποιούς αντιπαθείτε, μιας και μπαίνετε στη διαδικασία σιγά- σιγά. Πλάκα θα'χει. Από δυο χωριά θα γίνουμε. Μην ανοίγουμε και νέο νήμα.
Εγώ πάντως θα πω.
Εγώ πάντως θα πω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επίσης, μην αλλάζετε τα άβαταρ σας κάθε τρεις και λίγο ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
.
.
Εγώ λέω να κάνουμε κάτι Δία-φορετικό.Πασιφάη έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:38 Για πείτε και ποιούς αντιπαθείτε, μιας και μπαίνετε στη διαδικασία σιγά- σιγά. Πλάκα θα'χει. Από δυο χωριά θα γίνουμε. Μην ανοίγουμε και νέο νήμα.![]()
Εγώ πάντως θα πω.![]()
Πχ, είμαι σίγουρος ότι εσύ εμένα με ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
.
.
Σε συμπαθώ, η αλήθεια είναι. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κολώνετε να πείτε και τις αντιπάθειές σας.sys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:40Εγώ λέω να κάνουμε κάτι Δία-φορετικό.Πασιφάη έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 22:38 Για πείτε και ποιούς αντιπαθείτε, μιας και μπαίνετε στη διαδικασία σιγά- σιγά. Πλάκα θα'χει. Από δυο χωριά θα γίνουμε. Μην ανοίγουμε και νέο νήμα.![]()
Εγώ πάντως θα πω.![]()
Πχ, είμαι σίγουρος ότι εσύ εμένα με ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger