ΠΗΞΕΟργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:23vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:18Γιατί το γαμημένο ανοσοποιητικό σύστημα των 30ριδων, είναι ο χειρότερος ανταγωνιστής των φαρμακοβιομηχανιών.Uppercut έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:59 Γιατί δεν αράζετε τις πέτσες σας υπέρμαχοι και πολέμιοι και να αφήσετε τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει, με τις όποιες συνέπειες; Από τη στιγμή που υπάρχει εμβόλιο, τα πράγματα είναι απλά: όποιος ενδιαφέρεται προστατεύεται, όποιος δεν ενδιαφέρεται δεν προστατεύεται και πάμε παρακάτω. Ούτε λόγος για περιοριστικά μέτρα υπάρχει, ούτε να χωρίζεις τον κόσμο σε εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους, ούτε να λες κάντο εσύ για τον παππού.
Τι καλά που θα ήταν, να μην είχαμε καθόλου αντισώματα...![]()
111itu.jpg
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- EKPLIKTIKOS
Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας
Δε διαφωνώ κάπου, εξάλλου έχω κάνει κ τις δύο δόσεις. Βέβαια υπάρχει το πρακτικό θέμα του πώς αναγκάζεις μια ηλικιακή ομάδα όπως αυτή των άνω των 50 πχ να εμβολιαστούν. Σχολείο δεν πάνε, στρατό δεν πάνε, οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι, οπότε ο έμμεσος υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι δύσκολος.foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:01
Συμφωνώ με αυτό το επιχείρημα και το έχω πει πρώτος αλλά με τη λογική ότι τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα και πρέπει οι υπόλοιποι να κάνουν θυσίες για αυτά, οπότε για να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης σε επίπεδο κοινωνίας πρέπει να κόψουν τον κώλο τους οι κωλόγεροι και γενικά οι ενήλικοι.
Όχι με την ψευτολογική των τζημεροειδών ότι το 90% εμβολιασμένων που το πετυχαίνεις με παιδιά είναι άχρηστο ενώ το το 90% εμβολιασμένων που το πετυχαίνεις με γέρους είναι γαμάτο γιατί δήθεν μοναδική χρησιμότητα του εμβολίου είναι πώς επιδρά στην πάρτη αυτουνού που το κάνει. Με κριτήριο πώς επιδρά στην πάρτη μας, όλους μας συμφέρει να μην κάνουμε εμβόλιο -για να αποφύγουμε τις έστω και ελάχιστες παρενέργειες- και να αφήσουμε όλους τους άλλους να το κάνουν -για να επωφεληθούμε από την ανοσία αγέλης.
- Οργισμένος
ΑΚομα κι αν υποθεταμε οτι δεν βλαπτει ο κοβιντ τους νεους και τα παιδια , ακομα κι αν αυτα εχουν μια παθηση που δεν την γνωριζουν,ή οτι δεν υφισταται κινδυνος μεταλλαξης, ο εμβολιασμος βοηθαει στο να μη γεμισουν τα νοσοκομεια και φρακαρουν απο αρρωστους και πεθανεις πχ απο γαγγραινα στο ποδι μετα απο ενα τραυματισμο επειδη θαναι τα νοσοκομεια γεματα.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:40Είσαι ψεκασμένος. Πρέπει να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους γέρους, που έχουν κάθε δικαιώμα να είναι ανεμβολίαστοι αφού μάλιστα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ομάδες υψηλού κινδύνου είναι αντισυνταγματικός, ανεφάρμοστος, επονείδιστος, τοκογλυφικός και κοκκινιστός στιφάδο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:36Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου στην παρούσα. Κανένα ανήλικο δεν πρέπει να ρισκάρουμε ως κοινωνία για τους εσχατογερους. Ας είναι και 1 στο εκατομμύριο. Είναι άδικο, απάνθρωπο και ηλιθιο. Προσωπικά δεν πρόκειται να εμβολιασω το παιδί μου για κοβιντalekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:29 ο τιτλος οτι δεν χρειαζεται να εμβολιαστουν οι κατω των 40 μου φαινεται οντως υπερβολικος
το ερωτημα ειναι τι γινεται αν μπουμε στην κουβεντα να εμβολιαζουμε τα ανηλικα κατω των 18 για να αυξηθει το τειχος ανοσιας ενω τα παιδια δεν φαινεται να εχουν σοβαρες επιπτωσεις αν κολλησουν![]()
Ειστε τελειως ανοητα γιδια.
2ον για το αν ειναι επικινδυνος ο εμβολιασμος για παιδια εχουν γινει τοσες κλινικες μελετες ρε αγραμματα βλαχαδερα που εκφερετε και περισπουδαστη αποψη. Γελοια υποκειμενα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- nik_killthemall
1) Το να πετυχεις ανοσία αγελης επειδη στο επομενο 3μηνο θα εμβολιαστουν παιδια, είναι εντελώς αστηρικτο, είναι σχεδόν τόσο ψεκασμένο όσο το ότι με τα εμβόλια θέλει να σε ελεγξει ο μπιλ γκεητς ...foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:57Ναι αν πετύχουμε (χλωμό αλλά συζητάμε υποθετικά) ανοσία αγέλης επειδή εμβολιάστηκε το 90% μεταξύ των οποίων και οι έφηβοι, αυτό είναι ΚΑΙ υπέρ των εφήβων. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι έφηβοι δε χρειάζονται το σύστημα υγείας, ούτε χρειάζονται υγιείς γονείς και παππούδες.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:46Και κολονοσκόπηση να κάνουν τα παιδιά, για να προστατευτουν από πιθανό προσυμπτωματικό καρκίνο του εντέρου ... και μαστογραφία οι έφηβες ...
Ανηθικο να λες πως ο εμβολιασμός των εφηβων θα γινει προς οφελος τους, κι όχι προς όφελος των ανεμβολιαστων γερων !
Νομίζω (με αφορμή εσένα) ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όλων των ιδεολογιών με κέντρο το άτομο να αντιληφθούν ότι κάποιες στρατηγικές δουλεύουν μόνο σε συλλογικό επίπεδο.
2) ΚΑΜΙΑ στρατηγική δεν μπορεί να δουλέψει ουτε συλλογικά ουτε γρηγορα, όταν το ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ στοιχείο εξαιρείται από τις προϋποθέσεις ! ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ !
Αμφίδρομο στοιχείο είναι πως σε τρεις μήνες εμβολιάζεται με emergency use εμβόλιο το 95% των άνω των 60 (ευθεία φορά), και στους επόμενους τρεις μήνες εμβολιάζεται τουλ το 50% των νέων (αντίστροφη φορά).
Η διαφορά στα ποσοστά οφείλεται στην ηλικιακή ανομοιογένεια που την θέτει ο ιος και όχι οι κατά τόπους ιδεολογίες ...
3) Είναι αληθές και έχεις απόλυτο δίκιο, με έχεις διαβάσει καλά, πιστεύω όσο τίποτα στην ικανότητα και την εντιμότητα του ΑΤΟΜΟΥ και στην ανικανότητα και την ανηθικότητα της συλλογικής μάζας !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 06 Ιούλ 2021, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Οργισμένος
Μαζι σου, «να αποδρασουμαι απω τω πλανιτει φηλακει!!11!!»vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:24ΠΗΞΕΟργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:23vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:18
Γιατί το γαμημένο ανοσοποιητικό σύστημα των 30ριδων, είναι ο χειρότερος ανταγωνιστής των φαρμακοβιομηχανιών.
Τι καλά που θα ήταν, να μην είχαμε καθόλου αντισώματα...![]()
111itu.jpg![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο Κούβελας λέει ό,τι νά'ναι. Π.χ. τσέκαρα αυτό που λέει γιά τους Παλαιστίνους και τους Ισραηλινούς που λέει ότι είναι ίσα κι'όμοια, αν και οι πρώτοι έχουν εμβολιασθεί μόνο κατά 5% ενώ οι δεύτεροι πάνω από 60%. Πρέπει πρώτα να διευκρινίσουμε ποιοί είναι οι "Παλαιστίνιοι". Κατ'εμέ, είναι αυτοί που ζούν στην επικράτεια τής Παλαιστίνης, δηλαδή Γάζα και Δ.Οχθη. Υπάρχουν Παλαιστίνοι που ζουν στην επικράτεια του Ισραήλ (και μάλιστα 25-30% του πληθυσμού) αλλά δεν μπορεί να εννοεί αυτούς ο Κούβελας γιατί αμφιβάλλω αν έχει στοιχεία χωριστά γι'αυτούς και επιπλέον αν οι Ισραηλινοί έκαναν τέτοιο φυλετικό διαχωρισμό ως προς τον εμβολιασμό, θα είχε βουήξει ο κόσμος. Να ποιά είναι η αλήθεια λοιπόν γιά την περίοδο 01/05/2021 - 05/07/2021:

Ως προς την θνησιμότητα οι Ισραηλινοί έχουν 1,32% η οποία είναι μεν χαμηλή, αλλά όχι εξαιρετικά χαμηλή. Υπενθυμίζω ότι το αφήγημα του Κούβελα είναι επίσης ότι η Δ μετάλλαξη είναι κατά 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα (σε σχέση με τον αρχικό ιό; ) και σε αυτό οφείλεται η χαμηλή θνησιμότητα στο Ισραήλ και όχι στα εμβόλια. Είναι επίσης κατά 26% χαμηλότερη εκείνης των Παλαιστινίων διαφορά σχετικά μικρή μεν, αλλά υπαρκτή (άλλωστε, ο παλαιστινιακός πληθυσμός είναι νεαρότερος του ισραηλινού).
Αν βέβαια εστιάσουμε στην περίοδο 01/06/2021 - 05/07/2021, τότε η θνησιμότητα των Ισραηλινών γίνεται 0,43%, των δε Παλαιστινίων 1,79%. Η χαμηλή θνησιμότητα των Ισραηλινών όμως οφείλεται στην αύξηση των κρουσμάτων, ενώ οι θάνατοι που έχουν υστέρηση δεν αυξήθηκαν ανάλογα. Δεν οφείλεται στις ιδιότητες τής Δ μετάλλαξης.
Οταν λοιπόν μπορείς τόσο εύκολα να καταρρίψεις κάποια από τα λεγόμενα του Κούβελα, γιατί να τον εμπιστευθείς και γιά τα υπόλοιπα, γιά τα οποία χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια γιά να τα καταρρίψεις;

Ως προς την θνησιμότητα οι Ισραηλινοί έχουν 1,32% η οποία είναι μεν χαμηλή, αλλά όχι εξαιρετικά χαμηλή. Υπενθυμίζω ότι το αφήγημα του Κούβελα είναι επίσης ότι η Δ μετάλλαξη είναι κατά 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα (σε σχέση με τον αρχικό ιό; ) και σε αυτό οφείλεται η χαμηλή θνησιμότητα στο Ισραήλ και όχι στα εμβόλια. Είναι επίσης κατά 26% χαμηλότερη εκείνης των Παλαιστινίων διαφορά σχετικά μικρή μεν, αλλά υπαρκτή (άλλωστε, ο παλαιστινιακός πληθυσμός είναι νεαρότερος του ισραηλινού).
Αν βέβαια εστιάσουμε στην περίοδο 01/06/2021 - 05/07/2021, τότε η θνησιμότητα των Ισραηλινών γίνεται 0,43%, των δε Παλαιστινίων 1,79%. Η χαμηλή θνησιμότητα των Ισραηλινών όμως οφείλεται στην αύξηση των κρουσμάτων, ενώ οι θάνατοι που έχουν υστέρηση δεν αυξήθηκαν ανάλογα. Δεν οφείλεται στις ιδιότητες τής Δ μετάλλαξης.
Οταν λοιπόν μπορείς τόσο εύκολα να καταρρίψεις κάποια από τα λεγόμενα του Κούβελα, γιατί να τον εμπιστευθείς και γιά τα υπόλοιπα, γιά τα οποία χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια γιά να τα καταρρίψεις;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- nik_killthemall
τι λες βρε μπετόστοκε, θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και 700 ΜΕΘ από ανεμβολίαστους 18χρονους με κοβιντ ή από > 60χρονους ανεμβολίαστους με κοβιντ ?Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:29ΑΚομα κι αν υποθεταμε οτι δεν βλαπτει ο κοβιντ τους νεους και τα παιδια , ακομα κι αν αυτα εχουν μια παθηση που δεν την γνωριζουν,ή οτι δεν υφισταται κινδυνος μεταλλαξης, ο εμβολιασμος βοηθαει στο να μη γεμισουν τα νοσοκομεια και φρακαρουν απο αρρωστους και πεθανεις πχ απο γαγγραινα στο ποδι μετα απο ενα τραυματισμο επειδη θαναι τα νοσοκομεια γεματα.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:40Είσαι ψεκασμένος. Πρέπει να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους γέρους, που έχουν κάθε δικαιώμα να είναι ανεμβολίαστοι αφού μάλιστα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ομάδες υψηλού κινδύνου είναι αντισυνταγματικός, ανεφάρμοστος, επονείδιστος, τοκογλυφικός και κοκκινιστός στιφάδο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:36
Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου στην παρούσα. Κανένα ανήλικο δεν πρέπει να ρισκάρουμε ως κοινωνία για τους εσχατογερους. Ας είναι και 1 στο εκατομμύριο. Είναι άδικο, απάνθρωπο και ηλιθιο. Προσωπικά δεν πρόκειται να εμβολιασω το παιδί μου για κοβιντ![]()
2ον για το αν ειναι επικινδυνος ο εμβολιασμος για παιδια εχουν γινει τοσες κλινικες μελετες ρε αγραμματα βλαχαδερα που εκφερετε και περισπουδαστη αποψη. Γελοια υποκειμενα.
Είτε απαντήσεις το πρώτο είτε το δεύτερο, ισοδυναμεί με ευθεία παραδοχή του ακατοίκητου του εγκεφάλου σου. Εισαι win win
Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults, so unless they are part of a group at higher risk of severe COVID-19, it is less urgent to vaccinate them than older people, those with chronic health conditions and health workers.
More evidence is needed on the use of the different COVID-19 vaccines in children to be able to make general recommendations on vaccinating children against COVID-19.
Άιντε αμόρφωτο κομματολάγνο γίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 06 Ιούλ 2021, 13:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
γιατί κάνεις ηλίθιους παραλληλισμούς μήπως;Leporello έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:07Ανακριβές. Είχε λεχθεί ότι κατά το στάδιο των δοκιμών 3ης φάσης δεν είχε εξετασθεί αν ο εμβολιασμένος εξακολουθεί να είναι φορέας και γι'αυτό δεν υπήρχε εγγύηση ότι ο εμβολιασμένος δεν μεταδίδει τον ιό. Εκτοτε έχουν γίνει δισεκατομμύρια εμβολιασμοί που έδειξαν ότι αν ο εμβολιασμένος δεν σταματάει να είναι φορέας, τουλάχιστον έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να τον μεταδώσει. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα μειωνόταν τα κρούσματα στις χώρες που έγιναν τα εμβόλια, θα μειωνόταν μόνο οι νοσηλείες. Πολλές φορές έχω παραλληλίσει την κατάσταση με την οδήγηση: είναι εξακριβωμένο ότι τόσο οι μεθυσμένοι όσο και οι νηφάλιοι έχουν πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα. Ωστόσο, μόνο στους μεθυσμένους απαγορεύεται να οδηγούν. Γιατί;Uppercut έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:59Συν τοις άλλοις, το εμβόλιο δεν σε σταματάει από το να είσαι φορέας και να τον μεταδόσεις ούτως ή άλλως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ισε οι ντρωπει τον παοκτσέιδον!
Occasio facit furem
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απόλυση ή κόψιμο σύνταξης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:27Δε διαφωνώ κάπου, εξάλλου έχω κάνει κ τις δύο δόσεις. Βέβαια υπάρχει το πρακτικό θέμα του πώς αναγκάζεις μια ηλικιακή ομάδα όπως αυτή των άνω των 50 πχ να εμβολιαστούν. Σχολείο δεν πάνε, στρατό δεν πάνε, οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι, οπότε ο έμμεσος υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι δύσκολος.foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:01
Συμφωνώ με αυτό το επιχείρημα και το έχω πει πρώτος αλλά με τη λογική ότι τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα και πρέπει οι υπόλοιποι να κάνουν θυσίες για αυτά, οπότε για να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης σε επίπεδο κοινωνίας πρέπει να κόψουν τον κώλο τους οι κωλόγεροι και γενικά οι ενήλικοι.
Όχι με την ψευτολογική των τζημεροειδών ότι το 90% εμβολιασμένων που το πετυχαίνεις με παιδιά είναι άχρηστο ενώ το το 90% εμβολιασμένων που το πετυχαίνεις με γέρους είναι γαμάτο γιατί δήθεν μοναδική χρησιμότητα του εμβολίου είναι πώς επιδρά στην πάρτη αυτουνού που το κάνει. Με κριτήριο πώς επιδρά στην πάρτη μας, όλους μας συμφέρει να μην κάνουμε εμβόλιο -για να αποφύγουμε τις έστω και ελάχιστες παρενέργειες- και να αφήσουμε όλους τους άλλους να το κάνουν -για να επωφεληθούμε από την ανοσία αγέλης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
Αν ειχες στοιχειωδεις ικανοτητες σκεψης και αναγνωσης θα κατανοουσες οτι γραφω πως εστω οτι οι αρρωστοι με κοβιδ γεροντες κατακλυζουν τα νοσοκομεια. Και δεν γραφω βεβαια μονο αυτο.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:33τι λες βρε μπετόστοκε, θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και 700 ΜΕΘ από ανεμβολίαστους 18χρονους με κοβιντ ή από > 60χρονους ανεμβολίαστους με κοβιντ ?Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:29ΑΚομα κι αν υποθεταμε οτι δεν βλαπτει ο κοβιντ τους νεους και τα παιδια , ακομα κι αν αυτα εχουν μια παθηση που δεν την γνωριζουν,ή οτι δεν υφισταται κινδυνος μεταλλαξης, ο εμβολιασμος βοηθαει στο να μη γεμισουν τα νοσοκομεια και φρακαρουν απο αρρωστους και πεθανεις πχ απο γαγγραινα στο ποδι μετα απο ενα τραυματισμο επειδη θαναι τα νοσοκομεια γεματα.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:40
Είσαι ψεκασμένος. Πρέπει να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους γέρους, που έχουν κάθε δικαιώμα να είναι ανεμβολίαστοι αφού μάλιστα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ομάδες υψηλού κινδύνου είναι αντισυνταγματικός, ανεφάρμοστος, επονείδιστος, τοκογλυφικός και κοκκινιστός στιφάδο.
ΑΝ ΔΕΝ απάντήσεις το πρώτο, ισοδυναμεί με ευθεία παραδοχή του ακατοίκητου του εγκεφάλου σου.
Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults, so unless they are part of a group at higher risk of severe COVID-19, it is less urgent to vaccinate them than older people, those with chronic health conditions and health workers.
More evidence is needed on the use of the different COVID-19 vaccines in children to be able to make general recommendations on vaccinating children against COVID-19.
Αιντε γιδοβοσκοι που την ειδατε και λοιμωξιολογοι...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- nik_killthemall
Ναι οκ ακατοικητο κενο, πιασε το ζιρο σιξτι που κέρδισες, αλλα ανοιξε μια και το λινκ του WHO.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:43Αν ειχες στοιχειωδεις ικανοτητες σκεψης και αναγνωσης θα κατανοουσες οτι γραφω πως εστω οτι οι αρρωστοι με κοβιδ γεροντες κατακλυζουν τα νοσοκομεια. Και δεν γραφω βεβαια μονο αυτο.nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:33τι λες βρε μπετόστοκε, θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και 700 ΜΕΘ από ανεμβολίαστους 18χρονους με κοβιντ ή από > 60χρονους ανεμβολίαστους με κοβιντ ?Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:29
ΑΚομα κι αν υποθεταμε οτι δεν βλαπτει ο κοβιντ τους νεους και τα παιδια , ακομα κι αν αυτα εχουν μια παθηση που δεν την γνωριζουν,ή οτι δεν υφισταται κινδυνος μεταλλαξης, ο εμβολιασμος βοηθαει στο να μη γεμισουν τα νοσοκομεια και φρακαρουν απο αρρωστους και πεθανεις πχ απο γαγγραινα στο ποδι μετα απο ενα τραυματισμο επειδη θαναι τα νοσοκομεια γεματα.
Είτε απαντήσεις το πρώτο είτε το δεύτερο, ισοδυναμεί με ευθεία παραδοχή του ακατοίκητου του εγκεφάλου σου. Εισαι win win
Αιντε γιδοβοσκοι που την ειδατε και λοιμωξιολογοι...
- EKPLIKTIKOS
Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:29
ΑΚομα κι αν υποθεταμε οτι δεν βλαπτει ο κοβιντ τους νεους και τα παιδια , ακομα κι αν αυτα εχουν μια παθηση που δεν την γνωριζουν,ή οτι δεν υφισταται κινδυνος μεταλλαξης, ο εμβολιασμος βοηθαει στο να μη γεμισουν τα νοσοκομεια και φρακαρουν απο αρρωστους και πεθανεις πχ απο γαγγραινα στο ποδι μετα απο ενα τραυματισμο επειδη θαναι τα νοσοκομεια γεματα.
Έχουν υπάρξει πάνω από 1000 τέτοιες περιπτώσεις στις ΗΠΑ, οι περισσότερες σε εφήβους και νέους κάτω των 30.Today, the FDA is announcing revisions to the patient and provider fact sheets for the Moderna and Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccines regarding the suggested increased risks of myocarditis (inflammation of the heart muscle) and pericarditis (inflammation of the tissue surrounding the heart) following vaccination. For each vaccine, the Fact Sheet for Healthcare Providers Administering Vaccine (Vaccination Providers) has been revised to include a warning about myocarditis and pericarditis and the Fact Sheet for Recipients and Caregivers has been revised to include information about myocarditis and pericarditis. This update follows an extensive review of information and the discussion by CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices meeting on Wednesday. The data presented at this meeting reinforced the FDA’s decision to revise the fact sheets and further informed the specific revisions. The warning in the Fact Sheets for Healthcare Providers Administering Vaccines notes that reports of adverse events suggest increased risks of myocarditis and pericarditis, particularly following the second dose and with onset of symptoms within a few days after vaccination. Additionally, the Fact Sheets for Recipients and Caregivers for these vaccines note that vaccine recipients should seek medical attention right away if they have chest pain, shortness of breath, or feelings of having a fast-beating, fluttering, or pounding heart after vaccination
https://www.fda.gov/news-events/press-a ... ne-25-2021
Και να μιλάς πιο όμορφα, όπως σου μιλάνε. Δεν είμαστε η μάνα σου κ ο πατέρας σου εδώ να σε ανεχόμαστε
- nik_killthemall
Εμβολιασμενοι ανω των 50 στην Αγγλια / Ανεμβολιαστοι ανω των 50 στην Αγγλια = 10https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... /vretania/
Βρετανία - Μετάλλαξη Δέλτα: Διαφορετικός βαθμός προστασίας από το εμβόλιο, ανάλογα με την ηλικία
Πολύ χαμηλό το συνολικό ποσοστό θνητότητας από την συγκεκριμένη παραλλαγή του ιού, που είναι ωστόσο πολύ πιο μεταδοτική από τις προηγούμενες - Κινδυνεύουν περισσότερο οι ανεμβολίαστοι άνω των 50 ετών, που αντιπροσωπεύουν όμως μόνον το 3% του συνολικού πληθυσμού (έναντι του υπόλοιπου 30% άνω των 50 ετών επι του συνόλικού πληθυσμού που είναι εμβολιασμένοι)
Εμβολιασμενοι ανω των 50 στο τζατζικισταν / Ανεμβολιαστοι ανω των 50 στο τζατζικισταν = 2
περί ουσίας, αλληλεγγύης, συλλογικότητας και ιμαμ μπαηλντι η κουβέντα
Όσοι πάντως πέρασαν κορωνοιο, έχουν ανοσία για πέντε ως δέκα χρόνια, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση