!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μήπως είχε αιμορροΐδες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Καλά ρε ,το σκατό στην πούτσα δεν το είδες;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γιάννης έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:15
Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 21:42
Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 21:15

Μηδένα προ του τέλους... :lol:
Γνωστός προς φίλος, χώρισε στα 60 του με δύο παιδιά.

Πάντως δεν είναι κακές. Καλές είναι οι περισσότερες αλλά έχουν περίεργες αντιλήψεις που δεν είναι συμβατές με τους δυτικούς.
Δηλαδή; τι αντιλήψεις έχουν;
Τους ελκύουν οι άντρες που τις κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς, που δεν είναι φλούφληδες. Το πρόβλημα είναι ότι στο πρώην ανατολικό μπλοκ, αυτοί τυχαίνει να είναι και αλκονεάντερνταλ τους οποίους δεν μπορούν να εμπιστευτούν μακροπρόθεσμα. Που σημαίνει ότι είναι μαθημένες να παίρνουν τα παιδιά και να φεύγουν (για τον επόμενο Νεάντερταλ) με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν φταίνε αυτές, δεν το κάνουν ούτε από κακία ούτε από πουτανιά. Αυτό είναι το ένστικτο επιβίωσης που έχει αναπτυχθεί στις κοινωνίες τους με βάση τα βιώματα των τελευταίων δεκαετιών.
Δεν είναι μακριά από την εδώ νοοτροπία, απλα εδώ δεν παίρνουν εύκολα το παιδί να φύγουν και δεν είναι τόσο αλκλνεανταρνταλ οι Ελληνες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:17 Μήπως είχε αιμορροΐδες;
Ε μα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:17 Μήπως είχε αιμορροΐδες;
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά όταν το σκέφτηκα είχαν ήδη περάσει 3-4 χρόνια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Στύγιος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:18 Καλά ρε ,το σκατό στην πούτσα δεν το είδες;
:sal9:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma »

Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:05 Οπωσδήποτε θα μπορούσες να είχες κάτι πιο ουσιώδες σε αυτό το χρόνο γιατί πράγματι τόσος χρόνος πήγε στο κενό. Από την άλλη βέβαια πήρες μια εμπειρία στη ζωή σου. Δεν το λέω αρνητικά απλά μου ήρθε περίεργο πώς ήσουν τόσο προσηλωμένος παρόλο που δεν είχατε συναντηθεί ποτέ. Είναι όλα θέμα μυαλού.
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Ακριβώς επειδή δεν έκανα κάτι ουσιώδες (τελικά), αισθάνομαι ότι εκείνη η χρόνια πήγε χαμένη. Είναι, όμως, και εμπειρία, όπως λες. Η οποία βέβαια, πέρα από το θέμα μυαλού που αναφέρεις, και από το γεγονός ότι εκείνη είχε τα θέματά της για να προσκολλήσει σε έναν πολύ μικρότερό της και να της αρκεί η επικοινωνία εξ αποστάσεως, με έκανε να σκέφτομαι ότι κι εγώ τελικά είχα τα δικά μου θέματα (έστω σε ασυνείδητο επίπεδο). Anyway, όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Beria έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:51 Είχα γράψει στο παλιό ιστορία με πιτσιρικά Μπέρια που πήγε να παραστήσει τον γκόμενο-ιππότη και έφαγε γερή νίλα.
Είχε μόλις κυκλοφορήσει ο Ερωτόκριτος και πήρες ιδέες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Puma έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:30
Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:05 Οπωσδήποτε θα μπορούσες να είχες κάτι πιο ουσιώδες σε αυτό το χρόνο γιατί πράγματι τόσος χρόνος πήγε στο κενό. Από την άλλη βέβαια πήρες μια εμπειρία στη ζωή σου. Δεν το λέω αρνητικά απλά μου ήρθε περίεργο πώς ήσουν τόσο προσηλωμένος παρόλο που δεν είχατε συναντηθεί ποτέ. Είναι όλα θέμα μυαλού.
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Ακριβώς επειδή δεν έκανα κάτι ουσιώδες (τελικά), αισθάνομαι ότι εκείνη η χρόνια πήγε χαμένη. Είναι, όμως, και εμπειρία, όπως λες. Η οποία βέβαια, πέρα από το θέμα μυαλού που αναφέρεις, και από το γεγονός ότι εκείνη είχε τα θέματά της για να προσκολλήσει σε έναν πολύ μικρότερό της και να της αρκεί η επικοινωνία εξ αποστάσεως, με έκανε να σκέφτομαι ότι κι εγώ τελικά είχα τα δικά μου θέματα (έστω σε ασυνείδητο επίπεδο). Anyway, όλα καλά.
Με όλο το συμπάθειο. Δεν βρέθηκε ένας δικός σου άνθρωπος να σου πει να την ξεκόψεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 09 Αύγ 2021, 17:01
killzone έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:10 Αλλο ΤΥΝ σε καφετερια πριν καν προσεγγισω με ρωταει με αυστηρο υφος "ΤΙ ΘΕΣ;" :a040:
Ειμαι ορθιος ακινητος σε ενα βραδινο κωλομαγαζο σε ενα πηγαδακι με κατι παλιους γνωστους και μιλαμε.Σε καποια φαση νιωθω να με παταει κατι στο ποδι,γυρναω να δω τι παιζει βλεπω μια πιτσιρικα 1.50 16-17 χρονων με κοιταει με αγριο υφος και λεει,ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΡΕ;Με επιασε τοσο offguard που δεν εβγαινε τιποτα,εγω την κοιταζα με τρομαγμενο υφος αυτη σαν να ηθελε να μου σκοτωσει τη μανα.5-6 δευτερολεπτα κρατησε η φαση αλλα μου φανηκε αιωνιοτητα.Τελικα αυτη εφυγε και εγω ειπα κατι του τυπου "μαλακες δεν εχω ιδεα ποια ειναι αυτη".Tραυματικη εμπειρια που την ειχα αποβαλλει πριν δω το ποστ σου.
Αφού δεν σου άστραψε κάνα χαστούκι, πάλι καλά να λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
πάντα όριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πάντα όριος »

AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:03 Με τη προ-πρώην (αυτή που είπα σε προηγούμενο ποστ), χωρίσαμε με κάζο.

Κάναμε σεξ στο σπίτι μου μια μέρα που οι γονείς μου λείπανε για διακοπές. Εκεί που το κάναμε καλά και ωραία, άρχισε να λέει ότι ήθελε να "πάμε με την όπισθεν". Εγώ ρώτησα αν είναι σίγουρη και μου είπε ναι.

Αλλά δεν είχα λιπαντικό ή κάτι τέτοιο. Και παρά το γεγονός ότι ήδη είχα 1 σχέση ως τότε, δεν μου είχε ξανασυμβεί μια τέτοια περίπτωση.

Επομένως "έκανα ότι μπορούσα" προκειμένου να γίνει η επίμαχη περιοχή έτοιμη για την εισχωρή ή είσγωρή.

Με πολύ ζόρι και κόπο, τα καταφέραμε. Στο τέλος μου είπε ότι πόνεσε λίγο, αλλά θα το συνηθίσει.

Την επόμενη βδομάδα βρεθήκαμε και την είδα να μου κρατά κακία. Με αντιμετώπιζε λες και της είχα κάνει κάποιο μεγάλο κακό. Τη ρωτούσα τι συνέβαινε, αλλά εκείνη δεν ήθελε να μου πει.

Στο τέλος της είπα ότι αν δεν σκόπευε να μου πει, θα γυρνούσα στο σπίτι μου. Τότε εκείνη ξέσπασε και τσίριξε μπροστά σε όλο τον ξένο κόσμο που βρισκόταν στη Τσιμισκή μαζί μας εκείνη τη στιγμή "ΒΑΡΒΑΡΕ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΕΖΩ ΑΙΜΑ".

Μετά μου είπε ότι χωρίζουμε κι έτσι χωρίσαμε. :e040:

την ξεκώλιασες δλδ τη βωμιάρα :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
έτσι θελουν αυτες :smt038 :smt038
μπραβο ρα παίχτη :smt023
είσαι ωραίος :wave:
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Άβαταρ μέλους
Puma

Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:32 Με όλο το συμπάθειο. Δεν βρέθηκε ένας δικός σου άνθρωπος να σου πει να την ξεκόψεις;
Δεν έλεγα και πολλά ούτως ή άλλως για τα προσωπικά μου γενικότερα σε κανέναν. Ιδιαίτερα δε, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έλεγα ακόμα λιγότερα. Κυρίως επειδή δεν είχαμε βρεθεί. Βέβαια, δε θα ξεχάσω το ύφος της μάνας μου όταν ήρθε το καινούριο laptop σπίτι. Δε μου είπε κάτι, ποτέ δε μου έλεγε άλλωστε αν δεν της έλεγα εγώ. Αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την περίπτωση και δε φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα :D

Νομίζω, πάντως, πως αν δεν ήμουν φαντάρος, θα ξέκοβα πολύ νωρίτερα γιατί θα φαινόταν πιο νωρίς ότι ήθελε να αποφύγει τις συναντήσεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Puma έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:42
Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:32 Με όλο το συμπάθειο. Δεν βρέθηκε ένας δικός σου άνθρωπος να σου πει να την ξεκόψεις;
Δεν έλεγα και πολλά ούτως ή άλλως για τα προσωπικά μου γενικότερα σε κανέναν. Ιδιαίτερα δε, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έλεγα ακόμα λιγότερα. Κυρίως επειδή δεν είχαμε βρεθεί. Βέβαια, δε θα ξεχάσω το ύφος της μάνας μου όταν ήρθε το καινούριο laptop σπίτι. Δε μου είπε κάτι, ποτέ δε μου έλεγε άλλωστε αν δεν της έλεγα εγώ. Αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την περίπτωση και δε φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα :D

Νομίζω, πάντως, πως αν δεν ήμουν φαντάρος, θα ξέκοβα πολύ νωρίτερα γιατί θα φαινόταν πιο νωρίς ότι ήθελε να αποφύγει τις συναντήσεις.
Καλά μην καίγεσαι με το λαπτοπ, αν μετρήσεις εργατοώρες, χαμένος βγήκες. :lol: Αν κληρονομήσεις το σπίτι, μπορείς να τη συγχωρέσεις.
Άβαταρ μέλους
Puma

Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 23:45 Καλά μην καίγεσαι με το λαπτοπ, αν μετρήσεις εργατοώρες, χαμένος βγήκες. :lol: Αν κληρονομήσεις το σπίτι, μπορείς να τη συγχωρέσεις.
Χάχα, ας μην το σκέφτομαι καλύτερα το θέμα με τις εργατοώρες.

Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο ένιωσα στενοχώρια για εκείνη (και τα ψυχολογικά της θέματα) παρά εκνευρισμό ή κοροϊδία για όλα όσα μου έλεγε. Θέλω να πω, δεν υπάρχει κάτι για να συγχωρέσω.

Πέρα από το σπίτι, πάντως, ξέχασα να αναφέρω και κάτι άλλο σημαντικό. Μου έλεγε όσο είχαμε επικοινωνία ότι κάποιος της χρωστούσε λεφτά (περίπου 10000€) και ότι αν της τα έδινε, θα τα έδινε σε εμένα. Όταν ξέκοψα, λίγο καιρό μετά μου έστειλε μήνυμα ότι πήρε τα χρήματα και ήθελε να μου τα δώσει, γιατί έτσι μου είχε υποσχεθεί, κι ας μην έχουμε επαφές. Δεν ξέρω αν ήταν μπλόφα αλλά της είπα ότι είναι δικά της και πως ό,τι χρήματα αποκτήσω, θέλω να είναι με την αξία μου. Βέβαια, τώρα που λες για εργατοώρες, ίσως δεν το χειρίστηκα καλά... :p2:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:39
Juno έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:50
Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:36

:o τι στο διάτανο είχε μείνει να πει 8 ώρες τη μέρα;
Να σου δώσω το τηλέφωνο της αδελφής μου να μιλάτε για να δεις;
Πρωτοδιορισμένη εγώ, τελειόφοιτη εκείνη, ήρθε να μείνει μαζί μου και ο πρώτος λογαριασμός τηλεφώνου ήταν το 1/3 του μισθού μου! Μισθού Δημοσίου!
Δεν υπήρξε δεύτερος.
Της είπα πως αν ξαναγίνει, θα έρθει και δεν θα βρει τα πράγματα της. Θα τα έχω στείλει στους γονείς μας.
Και τώρα που μένει σε δικό της σπίτι, παίρνω και μιλάει με τις ώρες. Πώς αντέχει ο άλλος, δεν ξέρω.
Μα έχει διαφορετικα θεματα να αναλυσει ή ανακυκλώνει τα ίδια;;;
Βασικά τα υπεραναλύει με τις φίλες της. Στο μικροσκόπιο. Αλλά τουλάχιστον το κάνει μόνον με όσες είναι στην ίδια συνομοταξία. Από τότε που μένουμε χώρια, είναι λακωνική μαζί μου στο τηλέφωνο.

Υπάρχει και χειρότερο, να σε πρήζουν ενώ λες ξανά και ξανά πως δεν το αντέχεις, ευτυχώς με την sister δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Έπαιρνε στην αναρρωτική μου μία από τη δουλειά που κάναμε λίγη παρέα και άρχιζε, έχουμε καιρό να τα πούμε και σήμερα μαγείρεψα αυτό γιατί δεν βρήκα το άλλο στο supermarket, με πήρε ο πρώην να βγούμε και του είπα τώρα με θυμήθηκες, άσε γυρίζοντας από το supermarket δεν βρήκα να παρκάρω κοντά δύο σπίτι και έκανα πόση ώρα κύκλους και τώρα είμαι χάλια γιατί μου ήρθε περίοδος ... νόμιζα πως θα εκραγεί το κεφάλι μου.
Αφού δεν έπιασε τις ειρωνείες "τι με ενδιαφέρει η ωορρηξία σου;" γελούσε από πάνω, της λέω ένα "χέστηκα" ουρλιάζοντας και δεν με ξαναπήρε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”