!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Εχω απαντήσει ήδη. Το DSM και άλλα εγχειρίδια δεν το κατατάσσουν πλέον ως ψυχική ασθένεια. Ακόμα και όταν το κατέτασσαν ήταν για λόγους "παράδοσης" όπως για πολλά χρόνια συνέβαινε με την ομοφυλοφιλία. Δεν πρόκειται για διαταραγμένα άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς, πρόκειται για μια συγκεκριμένη κατάσταση που επιλύνεται με την μετάβαση. Τα υπόλοιπα είναι καραμέλες για να βαυκαλίζονται οι ανίδεοι συμπλεγματικοί όπως εσύ. Κούρασες.
Και η επιμονή σου να θεωρείς πως είμαι παλιό μέλος είναι το λιγότερο γελοία. Πόσο χρονών είσαι; Πέντε;
μπορεί τα τρανς άτομα να έχουνε 40% περισσότερα προβλήματα με την εφορία, δεν μπορούμε να ξέρουμε.Otto Weininger έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:28Όχι μωρέ εντάξει. Τώρα βέβαια γιατί το ποσοστό αυτοκτονιών στα τρανς άτομα είναι στο 40% ενώ του υπόλοιπου πληθυσμού στο 3% ;kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 22:40
Όσο και να χτυπιέσαι, δεν αλλάζεις τα δεδομένα. Αν το να είσαι τρανς ήταν ψυχική ασθένεια, δεν θα επιτρεπόταν η μετάβαση. Αντιθέτως, γίνονται εκτεταμένες εξετάσεις από ειδικούς ψυχικής υγείας σε όλες τις χώρες σύμφωνα με τα διεθνή guidlines για να διαπιστωθεί ότι τα άτομα που επιθυμούν την μετάβαση είναι όντως τρανς και δεν πάσχουν από κάποια ψυχική ασθένεια.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
kalorifer ποιά η γνώμη σου για τον Phylax, το κόκκινο άγαλμα του Π. Φαλήρου;
- Otto Weininger
Πριν την μετάβαση δηλαδή αυτοκτονούν ; Τότε πως είναι τρανς ;kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:29
Λόγω της δυσφορίας φύλου, το ανέφερα πολλάκις. Μετά τη μετάβαση δεν υπάρχει ποσοστό αυτοκτονιών γιατί σταματάνε τα συμπτώματα της δυσφορίας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:39 kalorifer ποιά η γνώμη σου για τον Phylax, το κόκκινο άγαλμα του Π. Φαλήρου;
Είμαι απο επαρχία, δεν το έχω δει ποτέ.
Otto Weininger έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:40Πριν την μετάβαση δηλαδή αυτοκτονούν ; Τότε πως είναι τρανς ;kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:29
Λόγω της δυσφορίας φύλου, το ανέφερα πολλάκις. Μετά τη μετάβαση δεν υπάρχει ποσοστό αυτοκτονιών γιατί σταματάνε τα συμπτώματα της δυσφορίας.
Ε? Υπάρχουν καταγεγραμμένες απόπειρες αυτοκτονιών. Κάποια άτομα είναι τρανς αλλά λόγω περιβάλλοντος και κοινωνικής επίκρισης πχ, δεν κάνουν την μετάβαση. Τι εννοείς πώς είναι τρανς? Αφού κανουν τη μετάβαση πάντως όπως είναι λογικό η δυσφορία φύλου σταματά και ζουν μια φυσιολογική ζωή.
Αθήνα έχω να πάω από τότε που σπούδαζα, δεν ανεβαίνω συχνά. Από κοντά δεν έχει τύχει να το δω ποτέ. Το γκούγκλαρα, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
- hellegennes
Συνεχίζεις να μεταφέρεις ψευδείς πληροφορίες είτε εν γνώση σου, κακόβουλα, είτε γιατί προμοτάρεις τυφλά ένα πράγμα για το οποίο δεν έχεις ιδέα.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:29Λόγω της δυσφορίας φύλου, το ανέφερα πολλάκις. Μετά τη μετάβαση δεν υπάρχει ποσοστό αυτοκτονιών γιατί σταματάνε τα συμπτώματα της δυσφορίας.Otto Weininger έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:28 Όχι μωρέ εντάξει. Τώρα βέβαια γιατί το ποσοστό αυτοκτονιών στα τρανς άτομα είναι στο 40% ενώ του υπόλοιπου πληθυσμού στο 3% ;
Σ' αυτήν την έρευνα, λοιπόν, του 2014, που διεξήχθη από το American Foundation for Suicide Prevention και το Williams Institute, UCLA School of Law, βρέθηκε ότι το ποσοστό απόπειρας αυτοκτονιών είναι υψηλότερο για αυτούς που έχουν κάνει ήδη χειρουργική μετάβαση και γι' αυτούς που σκοπεύουν να κάνουν.
Το εντυπωσιακότερο είναι πώς αλλάζει το ποσοστό μετά από την συμβουλευτική: από 29% σε αυτούς που δεν έχουν προβεί σε συμβουλευτική, σε 44% σε αυτούς που έχουν προβεί. Για να σε διευκολύνω, παραθέτω και τον σχετικό πίνακα της μελέτης
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τον κύριο Ηράκλειτο σας τον έχουμε γνωρίσει;kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:44
Αθήνα έχω να πάω από τότε που σπούδαζα, δεν ανεβαίνω συχνά. Από κοντά δεν έχει τύχει να το δω ποτέ. Το γκούγκλαρα, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:39 kalorifer ποιά η γνώμη σου για τον Phylax, το κόκκινο άγαλμα του Π. Φαλήρου;
Πάνε αυτές οι 180 επικές σελίδες, ευτυχώς όμως εδώ έχουμε τους βασικούς μετέχοντες απ' ο, τι φαίνεται, άρα μπορούμε να ελπίζουμε σε παρομοια
- hellegennes
Οπότε μέτρα σαν δύο τις τάπες. Μία για το τι λέει η επιστήμη για την τρανσεξουαλικότητα (κατατάσσεται σαν διαταραχή, ξεκάθαρα) και μία για την δήθεν πτώση των αυτοκτονιών μετά την μετάβαση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre