Κανονική ήταν και η μάχη του Ογκαντέν, αλλά έτσι και πάνε οι Ιταλοί να τιμήσουν το "έπος" του ιταλικού στρατού εκεί, προβλέπω να τούς κάνουν οι Αιθίοπες σουβλάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43 Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών
Re: Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών
- Dwarven Blacksmith
Re: Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών
Κατ αναλογία δε θα ήταν οι Ιταλοί, αλλά η Ευρωαφρικανική Ένωση Φίλων του Πεζικού ξέρω γω.Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:47Κανονική ήταν και η μάχη του Ογκαντέν, αλλά έτσι και πάνε οι Ιταλοί να τιμήσουν το "έπος" του ιταλικού στρατού εκεί, προβλέπω να τούς κάνουν οι Αιθίοπες σουβλάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43 Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
- hellegennes
Α, η απρόκλητη επίθεση και κατόπιν σφαγή χιλιάδων αμάχων δεν είναι έγκλημα γιατί την ονομάζεις «μάχη» στο μυαλό σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ναι, ό,τι κι αν ήταν, σουβλάκια θα τούς κάνανε οι Αιθίοπες και δικαίως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:48Κατ αναλογία δε θα ήταν οι Ιταλοί, αλλά η Ευρωαφρικανική Ένωση Φίλων του Πεζικού ξέρω γω.Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:47Κανονική ήταν και η μάχη του Ογκαντέν, αλλά έτσι και πάνε οι Ιταλοί να τιμήσουν το "έπος" του ιταλικού στρατού εκεί, προβλέπω να τούς κάνουν οι Αιθίοπες σουβλάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43 Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
- Dwarven Blacksmith
https://www.sansimera.gr/articles/267hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:55Α, η απρόκλητη επίθεση και κατόπιν σφαγή χιλιάδων αμάχων δεν είναι έγκλημα γιατί την ονομάζεις «μάχη» στο μυαλό σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34
Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος κατ' εσέ για να τον πεις "ναζί"; Να πίνει γάλα και να ψηφίζει Τράμπ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι Γερμανοί εντωμεταξυ δεν επιτρέπεται να εκφράσουν δημόσια τίποτα σε σχέση με Χίτλερ και ναζήδες και στην Ελλάδα πήραν μέχρι και άδεια. Είχαμε τον κορονοτουρισμο τώρα έχουμε και τον ναζοτουρισμο.
- Dwarven Blacksmith
Θα βοηθούσε, το κοντεξτ έχει σημασία. Άμα μου λεγε ο Γκολντεν πάω να τιμήσω τους αλεξ δεν θα τον πίστευα, προφανώς. Εδώ το κοντεξτ φαίνεται λογικό και δεν υπάρχει βεβαρυμένο ιστορικό που να βρίσκεται με γκουγκλαρισμα.AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:16Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος κατ' εσέ για να τον πεις "ναζί"; Να πίνει γάλα και να ψηφίζει Τράμπ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34
Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.
Εγώ πάντως όταν βλέπω να τιμούν την μνήμη των αλεξιπτωτιστών του Γ Ράιχ, κάτι δεν μου κάθεται καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:32Θα βοηθούσε, το κοντεξτ έχει σημασία. Άμα μου λεγε ο Γκολντεν πάω να τιμήσω τους αλεξ δεν θα τον πίστευα, προφανώς. Εδώ το κοντεξτ φαίνεται λογικό και δεν υπάρχει βεβαρυμένο ιστορικό που να βρίσκεται με γκουγκλαρισμα.AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:16Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος κατ' εσέ για να τον πεις "ναζί"; Να πίνει γάλα και να ψηφίζει Τράμπ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43
Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Golden Age
Δεν μιλώ για χώρα. Διπλωμματία είναι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κι όχι συγκεκριμένα για το τουρκολυβικό μνημόνιο ή για την Τουρκία, αλλά γενικά.wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:39Μα ... δεν υπάρχει χώρα που υποστηρίζει Γερμανική εισβολή και τουρκο-λυβικό μνημόνιο, που πρέπει να την κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Κάτι ο Περόν μόνο αλλά κι αυτός πριν το 1945.Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:18 Δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλος κι αν είναι επίσημος ή ανεπίσημος κι αν με το Έλληνες καταδρομείς εννοείς τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις ή κάποιον σύλλογο εφέδρων καταδρομέων. Δεν βλέπω καν κάποιο λινκ απο άλλο σύνδεσμο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι καλό είναι να μην υπάρχουν πουθενά κενά, με αφοριστικές τριτοκοσμικές λογικές εξωτερικής πολτικής εγκαταλείψεως. Όταν δεν ασχολούμαστε με κάτι, βρίσκουμε μπροστά μας τουρκο-λυβικά μνημόνια και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Το "αβγών" δε προκύπτει απο πουθενά.
- wooded glade
Δεν υπάρχει όμως διπλωματία αβγών.Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:52Δεν μιλώ για χώρα. Διπλωμματία είναι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κι όχι συγκεκριμένα για το τουρκολυβικό μνημόνιο ή για την Τουρκία, αλλά γενικά.wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:39Μα ... δεν υπάρχει χώρα που υποστηρίζει Γερμανική εισβολή και τουρκο-λυβικό μνημόνιο, που πρέπει να την κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Κάτι ο Περόν μόνο αλλά κι αυτός πριν το 1945.Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:18 Δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλος κι αν είναι επίσημος ή ανεπίσημος κι αν με το Έλληνες καταδρομείς εννοείς τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις ή κάποιον σύλλογο εφέδρων καταδρομέων. Δεν βλέπω καν κάποιο λινκ απο άλλο σύνδεσμο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι καλό είναι να μην υπάρχουν πουθενά κενά, με αφοριστικές τριτοκοσμικές λογικές εξωτερικής πολτικής εγκαταλείψεως. Όταν δεν ασχολούμαστε με κάτι, βρίσκουμε μπροστά μας τουρκο-λυβικά μνημόνια και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Το "αβγών" δε προκύπτει απο πουθενά.
Άμαν είναι έτσι το καλύτερο πολίτευμα όλων των εποχών ήταν του Μπενίτο Μουσολίνι, μέχρι το 1940 έστω, κατά διεθνή αναγνώριση. Αλλά τι να το κάναμε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Golden Age
Άμα ξεκοκλλήσεις κάποια στιγμή θα σταματήσεις να βλέπεις παντού "αβγά". Επίσης, θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ελληνική παρουσία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πόσο μάλλον στρατιωτικού ενδιαφέροντος.wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 02:09Δεν υπάρχει όμως διπλωματία αβγών.Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:52Δεν μιλώ για χώρα. Διπλωμματία είναι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κι όχι συγκεκριμένα για το τουρκολυβικό μνημόνιο ή για την Τουρκία, αλλά γενικά.wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:39
Μα ... δεν υπάρχει χώρα που υποστηρίζει Γερμανική εισβολή και τουρκο-λυβικό μνημόνιο, που πρέπει να την κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Κάτι ο Περόν μόνο αλλά κι αυτός πριν το 1945.
Άμαν είναι έτσι το καλύτερο πολίτευμα όλων των εποχών ήταν του Μπενίτο Μουσολίνι, μέχρι το 1940 έστω, κατά διεθνή αναγνώριση. Αλλά τι να το κάναμε ;
- ΜπλεΜπουμπυς
Και δες σημερα που καταντησατε.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2021, 10:41Λίγο πιο μακριά, σε μία άλλη πόλη, 47 χρόνια μετά ζήσαμε και απολαύσαμε το ανάποδο;
![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
100% δόκιμος θα ήταν αν υπήρχε Ευρωπαϊκή Λέσχη Γενοκτόνων. Αυτοί ναι, θα είχαν όντως καλούς λόγους να το τιμήσουν, αφού από πλευράς logistics ήταν πράγματι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Απρ 2021, 18:55Όχι.AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2021, 18:38 Και αυτό που έγινε στο Αουσβιτς εντυπωσιακό είναι. Δεν έχει επαναληφθεί σε τόσο μαζική κλίμακα.
Να το τιμήσει η Ευρωπαική Λέσχη Αρτοποιών;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Εμπεδοκλής
Ξέρεις, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να ισχυριστεί και ένας γερμανόφιλος ναζιστής.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Απρ 2021, 10:02Και δες σημερα που καταντησατε.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2021, 10:41Λίγο πιο μακριά, σε μία άλλη πόλη, 47 χρόνια μετά ζήσαμε και απολαύσαμε το ανάποδο;
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel