!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43 Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
Κανονική ήταν και η μάχη του Ογκαντέν, αλλά έτσι και πάνε οι Ιταλοί να τιμήσουν το "έπος" του ιταλικού στρατού εκεί, προβλέπω να τούς κάνουν οι Αιθίοπες σουβλάκι.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Θέλει να γιορτάσει την κατάληψη της κρήτης από τους ναζί η ευρωπαϊκή ένωση αλεξιπτωτιστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43 Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
Κανονική ήταν και η μάχη του Ογκαντέν, αλλά έτσι και πάνε οι Ιταλοί να τιμήσουν το "έπος" του ιταλικού στρατού εκεί, προβλέπω να τούς κάνουν οι Αιθίοπες σουβλάκι.
Κατ αναλογία δε θα ήταν οι Ιταλοί, αλλά η Ευρωαφρικανική Ένωση Φίλων του Πεζικού ξέρω γω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:43
hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Απρ 2021, 18:55
Όχι.
Ε, τότε χαλάρωσε. Ο παραλληλισμός του AlienWay είναι 100% δόκιμος.
Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
Α, η απρόκλητη επίθεση και κατόπιν σφαγή χιλιάδων αμάχων δεν είναι έγκλημα γιατί την ονομάζεις «μάχη» στο μυαλό σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:48
Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:47
Κατ αναλογία δε θα ήταν οι Ιταλοί, αλλά η Ευρωαφρικανική Ένωση Φίλων του Πεζικού ξέρω γω.
Ναι, ό,τι κι αν ήταν, σουβλάκια θα τούς κάνανε οι Αιθίοπες και δικαίως.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:55

Χαλαρός είμαι αλλά δεν είναι δόκιμος αφού δεν υπάρχει ομοιότητα. Η μάχη της Κρήτης ήταν μια κανονική μάχη, όχι έγκλημα πολέμου.
Α, η απρόκλητη επίθεση και κατόπιν σφαγή χιλιάδων αμάχων δεν είναι έγκλημα γιατί την ονομάζεις «μάχη» στο μυαλό σου;
https://www.sansimera.gr/articles/267
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Όχι.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος κατ' εσέ για να τον πεις "ναζί"; Να πίνει γάλα και να ψηφίζει Τράμπ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Οι Γερμανοί εντωμεταξυ δεν επιτρέπεται να εκφράσουν δημόσια τίποτα σε σχέση με Χίτλερ και ναζήδες και στην Ελλάδα πήραν μέχρι και άδεια. Είχαμε τον κορονοτουρισμο τώρα έχουμε και τον ναζοτουρισμο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:16

Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος κατ' εσέ για να τον πεις "ναζί"; Να πίνει γάλα και να ψηφίζει Τράμπ;
Θα βοηθούσε, το κοντεξτ έχει σημασία. Άμα μου λεγε ο Γκολντεν πάω να τιμήσω τους αλεξ δεν θα τον πίστευα, προφανώς. Εδώ το κοντεξτ φαίνεται λογικό και δεν υπάρχει βεβαρυμένο ιστορικό που να βρίσκεται με γκουγκλαρισμα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:32
AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:16
Θα βοηθούσε, το κοντεξτ έχει σημασία. Άμα μου λεγε ο Γκολντεν πάω να τιμήσω τους αλεξ δεν θα τον πίστευα, προφανώς. Εδώ το κοντεξτ φαίνεται λογικό και δεν υπάρχει βεβαρυμένο ιστορικό που να βρίσκεται με γκουγκλαρισμα.
Εγώ πάντως όταν βλέπω να τιμούν την μνήμη των αλεξιπτωτιστών του Γ Ράιχ, κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:39
Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:18 Δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλος κι αν είναι επίσημος ή ανεπίσημος κι αν με το Έλληνες καταδρομείς εννοείς τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις ή κάποιον σύλλογο εφέδρων καταδρομέων. Δεν βλέπω καν κάποιο λινκ απο άλλο σύνδεσμο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι καλό είναι να μην υπάρχουν πουθενά κενά, με αφοριστικές τριτοκοσμικές λογικές εξωτερικής πολτικής εγκαταλείψεως. Όταν δεν ασχολούμαστε με κάτι, βρίσκουμε μπροστά μας τουρκο-λυβικά μνημόνια και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Το "αβγών" δε προκύπτει απο πουθενά.
Μα ... δεν υπάρχει χώρα που υποστηρίζει Γερμανική εισβολή και τουρκο-λυβικό μνημόνιο, που πρέπει να την κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Κάτι ο Περόν μόνο αλλά κι αυτός πριν το 1945.
Δεν μιλώ για χώρα. Διπλωμματία είναι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κι όχι συγκεκριμένα για το τουρκολυβικό μνημόνιο ή για την Τουρκία, αλλά γενικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:52
Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 00:18 Δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλος κι αν είναι επίσημος ή ανεπίσημος κι αν με το Έλληνες καταδρομείς εννοείς τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις ή κάποιον σύλλογο εφέδρων καταδρομέων. Δεν βλέπω καν κάποιο λινκ απο άλλο σύνδεσμο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι καλό είναι να μην υπάρχουν πουθενά κενά, με αφοριστικές τριτοκοσμικές λογικές εξωτερικής πολτικής εγκαταλείψεως. Όταν δεν ασχολούμαστε με κάτι, βρίσκουμε μπροστά μας τουρκο-λυβικά μνημόνια και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Το "αβγών" δε προκύπτει απο πουθενά.
Μα ... δεν υπάρχει χώρα που υποστηρίζει Γερμανική εισβολή και τουρκο-λυβικό μνημόνιο, που πρέπει να την κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Κάτι ο Περόν μόνο αλλά κι αυτός πριν το 1945.
Δεν μιλώ για χώρα. Διπλωμματία είναι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κι όχι συγκεκριμένα για το τουρκολυβικό μνημόνιο ή για την Τουρκία, αλλά γενικά.
Δεν υπάρχει όμως διπλωματία αβγών.
Άμαν είναι έτσι το καλύτερο πολίτευμα όλων των εποχών ήταν του Μπενίτο Μουσολίνι, μέχρι το 1940 έστω, κατά διεθνή αναγνώριση. Αλλά τι να το κάναμε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2021, 02:09
Golden Age έγραψε: 15 Απρ 2021, 01:52

Δεν υπάρχει όμως διπλωματία αβγών.
Άμαν είναι έτσι το καλύτερο πολίτευμα όλων των εποχών ήταν του Μπενίτο Μουσολίνι, μέχρι το 1940 έστω, κατά διεθνή αναγνώριση. Αλλά τι να το κάναμε ;
Άμα ξεκοκλλήσεις κάποια στιγμή θα σταματήσεις να βλέπεις παντού "αβγά". Επίσης, θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ελληνική παρουσία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πόσο μάλλον στρατιωτικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2021, 10:41
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2021, 00:13
Obi Wan Iakobi έγραψε: 14 Απρ 2021, 00:09

Θυμισε μου με ποιον ηταν τοτε ο Σταλιν?
Εικόνα

Σας την καρφωσε και ΠΑΝΤΑ θα σας τσουζει. :g030: :102:
Λίγο πιο μακριά, σε μία άλλη πόλη, 47 χρόνια μετά ζήσαμε και απολαύσαμε το ανάποδο;

:smt047
Και δες σημερα που καταντησατε. :smt047
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2021, 18:38 Και αυτό που έγινε στο Αουσβιτς εντυπωσιακό είναι. Δεν έχει επαναληφθεί σε τόσο μαζική κλίμακα.

Να το τιμήσει η Ευρωπαική Λέσχη Αρτοποιών;
Όχι.
100% δόκιμος θα ήταν αν υπήρχε Ευρωπαϊκή Λέσχη Γενοκτόνων. Αυτοί ναι, θα είχαν όντως καλούς λόγους να το τιμήσουν, αφού από πλευράς logistics ήταν πράγματι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Απρ 2021, 10:02
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2021, 10:41
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2021, 00:13

Εικόνα

Σας την καρφωσε και ΠΑΝΤΑ θα σας τσουζει. :g030: :102:
Λίγο πιο μακριά, σε μία άλλη πόλη, 47 χρόνια μετά ζήσαμε και απολαύσαμε το ανάποδο;

:smt047
Και δες σημερα που καταντησατε. :smt047
Ξέρεις, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσε να ισχυριστεί και ένας γερμανόφιλος ναζιστής. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”