Ε, αυτοί που κλείσανε την οικοδομή, και άρα και μέρος του τουρισμού, ενώ οι ίδιοι είναι κρατικοδίαιτοι μνή, διαμαρτύρονται οτι άλλοι κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2021, 10:42ουτε εγω ειμαι σε τουριστικο μερος. και βεβαια δεν ειναι ολες. ειναι αρκετες ομως για να εχει μεγαλη σημασια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
χλααααααααααααααααααααατς
Re: χλααααααααααααααααααααατς
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ριξε λιγο νεράκι στα μούτρα σου.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 10:45Ε, αυτοί που κλείσανε την οικοδομή, και άρα και μέρος του τουρισμού, ενώ οι ίδιοι είναι κρατικοδίαιτοι μνή, διαμαρτύρονται οτι άλλοι κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο.
Φοβερό το επιχείρημά σου.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:39ριξε λιγο νεράκι στα μούτρα σου.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 10:45Ε, αυτοί που κλείσανε την οικοδομή, και άρα και μέρος του τουρισμού, ενώ οι ίδιοι είναι κρατικοδίαιτοι μνή, διαμαρτύρονται οτι άλλοι κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2021, 10:42
ουτε εγω ειμαι σε τουριστικο μερος. και βεβαια δεν ειναι ολες. ειναι αρκετες ομως για να εχει μεγαλη σημασια.
Αμ, δεν ήξερες κακομοίρη, οτι αυτοί που στηρίζεις (και οι ζαίοι, και οι γαλαζαίοι, αλλά οι γαλαζαίοι είναι έτσι από ιδεολογία) σ' έχουν γραμμενο στ' αρχίδια τους?
Χαιρόσουν όταν άλλοι έχαναν τη δουλειά τους στην αρχή του μνημονίου, χωρίς να καταλαβαίνεις οτι όλο αυτό είναι ντόμινο, και στο ντόμινο πέφτουν όλα τα κομμάτια? Κάτσε τώρα και απόλαυσέ το, και μη μιλάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
παγωμένο, να συνέλθεις.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:44Φοβερό το επιχείρημά σου.
Αμ, δεν ήξερες κακομοίρη, οτι αυτοί που στηρίζεις (και οι ζαίοι, και οι γαλαζαίοι, αλλά οι γαλαζαίοι είναι έτσι από ιδεολογία) σ' έχουν γραμμενο στ' αρχίδια τους?
Χαιρόσουν όταν άλλοι έχαναν τη δουλειά τους στην αρχή του μνημονίου, χωρίς να καταλαβαίνεις οτι όλο αυτό είναι ντόμινο, και στο ντόμινο πέφτουν όλα τα κομμάτια? Κάτσε τώρα και απόλαυσέ το, και μη μιλάς.
Σιγά το κατόρθωμα.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:56Ναι, γιατί αυτόν δεν έχω καταφέρει να τον ταπώσω 51 φορές (ίσως και ποτέ), οπότε δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του απέναντί μου ούτε έχει τον φόβο μην γίνει πάλι ρεντίκολο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και με το που συνέλθεις ξαφνικά όλα τριγύρω σου θα αλλάξουν.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:48παγωμένο, να συνέλθεις.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:44Φοβερό το επιχείρημά σου.
Η ανεργία, ο Σπυρίδωνας, ο Μιχάλης, ο Βασίλης, όλα θα φαίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα, υπέροχοι και άξιοι υπουργοί σε μια χώρα χώρις ανεργία, αυτά ήταν τα λόγια του γκας καθώς έβγαζε την ινσουλίνα από την τελευταία υγιή φλέβα του αριστερού του χεριού, μόλις είχε βαρέσει 100cc ανόθευτης πούδρας για τον πωπώ του άλλου, ευγενική χορηγία του σκονισμένου βασιλιά και της κυβέρνησης.
.
.
Σε γραμμάρια μετριέται όχι σε κυβικά εκατοστά.sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:00Και με το που συνέλθεις ξαφνικά όλα τριγύρω σου θα αλλάξουν.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:48παγωμένο, να συνέλθεις.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:44
Φοβερό το επιχείρημά σου.
Η ανεργία, ο Σπυρίδωνας, ο Μιχάλης, ο Βασίλης, όλα θα φαίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα, υπέροχοι και άξιοι υπουργοί σε μια χώρα χώρις ανεργία, αυτά ήταν τα λόγια του γκας καθώς έβγαζε την ινσουλίνα από την τελευταία υγιή φλέβα του αριστερού του χεριού, μόλις είχε βαρέσει 100cc ανόθευτης πούδρας για τον πωπώ του άλλου, ευγενική χορηγία του σκονισμένου βασιλιά και της κυβέρνησης.
Καλά, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά μακάρι.
.
.
Ψίτ, Κασίμη, δε βρέχει.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:48παγωμένο, να συνέλθεις.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:44Φοβερό το επιχείρημά σου.
Είναι γνώστης το παιδί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μακριά από τις πρέζες, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:27Ψίτ, Κασίμη, δε βρέχει.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:48παγωμένο, να συνέλθεις.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:44
Φοβερό το επιχείρημά σου.
Είναι γνώστης το παιδί.![]()
.
.
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μην δίνεις σημασία στα μωρούδια εδώ μέσα που και τη σκιά τους να δουν, χέζονται.nick έγραψε: 23 Μαρ 2021, 13:27 Οχι ρε πουστη, ειχα κλείσει εισιτήρια για κανάρια νησιά στη ryanair με £7.99 x 4 άτομα x 2 πήγαινε-έλα.
Κανόνισε απλά να περάσεις έξω κι απο κανα μεσητικό γραφείο. Κρίμα να πάνε χαμένα τόσο ακριβά εισητήρια.
https://www.theguardian.com/politics/20 ... cond-homes
Ναι και να πούμε οτι η κυβέρνηση γλύτωσε πάρα πολύ μεγάλα ποσά με το να θεωρηθούν οι επιχειρήσεις ως ενεργές το 2020 έστω και για μια μέρα. Αλλιώς δεν ξέρω με ποια λογική θα τις φορολογούσε. Οι φόροι δεν εξέπεσαν ούτε χαρίστηκαν το ίδιο και οι εισφορές. Αρα ήταν πολύ μεγάλο δώρο στο ιερό σύστημα των ΔΥ οτι άνοιξαν εστω και λίγο όλοι και θα φορολογηθούν κανονικά.foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2021, 12:43Η απάντηση -αν και η κυβέρνηση δεν έχει δημοσιοποιήσει τι λεφτά βγάλαΜΕ από τον τουρισμό και αν αυτά είναι περισσότερα από όσα θα βγάζαμε εφόσον τα μαγαζιά όλης της χώρας ήταν ανοιχτά π.χ. το Νοέμβρη- είναι ότι προφανώς και όχι. Συνέφερε πάρα πολύ τις ελάχιστες τουριστικές επιχειρήσεις σε ελάχιστες περιοχές που έκαναν μια υποτυπώδη αρπαχτή. Γαμήσανε τους υπόλοιπους 9 μήνες του χρόνου, πράγμα προφανέστατα καταστροφικό για το 75% της χώρας για το οποίο αποτελούν εργάσιμους μήνες.Belisarius έγραψε: 23 Μαρ 2021, 12:34 Τελικά το ότι πέρυσι ανοίξαμε τον τουρισμό μας συνέφερε ή όχι;
Επίσης είναι ολοφάνερο ότι έπαιξαν greek statistics με τα κρούσματα στα νησιά και οι Βρετανοί δεν την ξαναπατάνε. Μπορεί ο ΕΟΔΥ να δήλωνε σαν κρούσμα Μυκόνου μόνο όσους είχαν γεννηθεί σε σπίτι στη Μύκονο, αλλά οι Άγγλοι έβλεπαν ότι προσγειώνεται στο Gatwick ένα αεροπλάνο και οι μισοί είναι κορωνιάρηδες. Εν τέλει στ' αρχίδια τους κιόλας μετά από έναν τέτοιο χρόνο να αιμορραγήσουν λεφτά προς τους αραπάδες της θάλασσας επειδή οι τελευταίοι αποφάσισαν ότι πρέπει να κλέβεις 3 μήνες και να αράζεις 9.
Ας ελπίσουμε ότι η δικιά μας κυβέρνηση θα κοιτάξει τώρα πώς να κάνει την αληθινή κοινωνία και οικονομία να λειτουργήσει, αν και τους έχω ικανότερους να φέρουν τίποτα Ρώσους τουρίστες με βεβαίωση καλής υγείας από τον Πατριάρχη Μόσχας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Ψευτοδίλημμα, γιατί είδαμε πως όλες οι χώρες κλείσανε από την πανδημία τον χειμώνα, δηλαδή το 2 συνέβη έτσι κι αλλιώς, με τουρισμό ή μη. Οπότε η επιλογή μας ήταν είτε το 2 είτε το 1 και το 2 μαζί.foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2021, 17:58 1) Παλουκώνεται ο τουριστικός τομέας ένα καλοκαίρι
2) Παλουκώνονται όλοι οι υπόλοιποι τομείς ένα χειμώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, ασχολούμαι επιλεκτικά με κάποια, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να ζητάω μισθό.sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2021, 12:51Σιγά το κατόρθωμα.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:56Ναι, γιατί αυτόν δεν έχω καταφέρει να τον ταπώσω 51 φορές (ίσως και ποτέ), οπότε δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του απέναντί μου ούτε έχει τον φόβο μην γίνει πάλι ρεντίκολο.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
To 1 cc στα καλλυντικά το ανάγουμε σε 1 g, αλλά σπάνια θα δεις σκόνες σε g, συνήθως βάζουν cc στη συσκευασία. Εξαρτάται με την πυκνότητα πάντα, διότι για την ακρίβεια είναι 1 ml, αλλά ξαναλέω τουλάχιστον στα καλλυντικά, το χρησιμοποιούμε αντί του g (είναι πάνω κάτω παρόμοιες οι "σκόνες" σε ιδιότητες, ακόμα και στην κοκκομετρία, λίγα αλλάζουν δραστικά, ώστε να παιχτεί τρομερή αλλαγή στους όγκους).gassim έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:03Σε γραμμάρια μετριέται όχι σε κυβικά εκατοστά.sys3x έγραψε: 24 Μαρ 2021, 13:00Και με το που συνέλθεις ξαφνικά όλα τριγύρω σου θα αλλάξουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”