!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 16:56
Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2021, 16:51
Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 16:47

Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος ήταν αντιστασιακός. Αγωνίστηκε για να έχεις δημοκρατία. Έφαγε εξορία για αυτό.
Η καταδίκη για εκβιασμούς είναι από αντίσταση και η φυλακή έγινε εξορία; :003:
.

Στα χρόνια των Απριλιανών δεν καταδικάστηκε για κανέναν εκβιασμό, αλλά για αντικαθεστωτική δράση. Και δεν είχε φάει φυλακή, αλλά εξορία.
Ο Μιχαλόπουλος ήταν κολλητός με τον Ζουρνατζή (τον υφυπουργό Τύπου της χούντας) και με τπν Ντερτιλή και όλους τους χουντικούς.
Πότε καταδικάστηκε και εξορίστηκε και από ποιον;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Beria έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:04
Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2021, 16:51
Η καταδίκη για εκβιασμούς είναι από αντίσταση και η φυλακή έγινε εξορία; :003:
.

Στα χρόνια των Απριλιανών δεν καταδικάστηκε για κανέναν εκβιασμό, αλλά για αντικαθεστωτική δράση. Και δεν είχε φάει φυλακή, αλλά εξορία.
Ο Μιχαλόπουλος ήταν κολλητός με τον Ζουρνατζή (τον υφυπουργό Τύπου της χούντας) και με τπν Ντερτιλή και όλους τους χουντικούς.
Αυτά που λες στη δεκαετία του '90. Στα χρόνια των Απριλιανών ήταν βασιλικός αντιχουντικός και δραστηριοποιούνταν σε τέτοιους κύκλους. Είχα διαβάσει κάποτε ένα αφιέρωμα (σε "δημοκρατικό" μέσο) για τα "πέτρινα χρόνια" της εξορίας του.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:03
Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:00

Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως εκδότης και διευθυντής της ακροδεξιάς εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», από τις στήλες της οποίας υποστήριζε ανοιχτά τη χούντα των συνταγματαρχών και τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο.
:c020:
Στα χρόνια των Απριλιανών όμως ήταν αντιχουντικός. Ακόμη και στη Μεταπολίτευση τις πρώτες δεκαετίες είχε ανάλογη θέση. Στη δεκαετία του '80 έκανε πόλεμο στην ΕΠΕΝ ως βασιλικός αντιχουντικός. Όταν αργότερα έκανε στροφή, ο Παπαδόπουλος τον εκτίμησε ακριβώς επειδή επρόκειτο για πρώην πολέμιό του.
?
.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Golden Age έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:07
Beria έγραψε: 07 Φεβ 2021, 17:04

Αυτά που λες στη δεκαετία του '90. Στα χρόνια των Απριλιανών ήταν βασιλικός αντιχουντικός και δραστηριοποιούνταν σε τέτοιους κύκλους. Είχα διαβάσει κάποτε ένα αφιέρωμα (σε "δημοκρατικό" μέσο) για τα "πέτρινα χρόνια" της εξορίας του.
Λάθος κάνεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πότε δεν ήταν αντιχουντικος ο Μιχαλοπούλος. Φιλοχουντικος ήταν. Άλλωστε δεν μπορεί να ήταν αντιχουντικος μέχρι το 74 και μόλις ιδρύει την ΕΩ να γίνεται φιλοχουντικος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:43
Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:38

Αν κάποιος γουστάρει να γίνεται περίγελως, ας το κάνει ανώνυμα. :102:
.

Περιγελως εσυ γινεσαι παππου που εχεις αφρισει παλι. :lol:

Κατσε να σου θυμησω και οταν με τουιταρε η ρωσικη πρεσβεια για να αφρισεις κι αλλο.

https://twitter.com/RFEmbassyGr/status/ ... N-z-a6_z-c

.
Αυτοπαινευέται ο Αριστος επειδη αρέσει στους ρώσους το γλειψιμο που τους κανει. :smt005: :smt005:

ποσο γελιο εχω χασει που δεν παρακολουθω τις κοτσάνες που αμολαει :smt005: :smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Λεγεών έγραψε: 07 Φεβ 2021, 07:46
Αρίστος έγραψε: 07 Φεβ 2021, 03:53
Carne Asada έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:37 Αρίστο ξέρω ότι είμαι lurker και έχω γράψει πολύ λίγες φορές αλλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω μετά τη συμπεριφορά μερικών χρηστών. Μπορεί να μην είναι το πιο άξιο επίτευγμα και όντως η εφημερίδα να είναι πιο αστεία από το Αμερικανικό MAD ή το Γερμανικό KAPUTT αλλά ΓΙΑ ΣΕΝΑ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το σεβαστούμε. Στο κάτω κάτω μπορεί να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο όπως πχ να γράψεις στην ΕΣΤΙΑ.
Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι 1. είμαι αναρχοκαπιταλιστρια άρα κατά όλων των πολιτικών κομμάτων και πεπειθήσεων των περισσοτέρων μελών του φόρουμ, ορθόδοξα, καθολικά και προτεσταντικά κουμμούνια, φιλελέφτ, καραμανλι-κιοφτε, ελλαδέμποροι, απριλιανοί, νοεμβρικοί και λοιπά "δημοκρατικά" νεφιλίμ 2. είμαι κατά της ρωμαιο-ορθόδοξης κουλτούρας και νοοτροπίας (Αυγουστίνος, ανθενωτικοί, βολικοί μεσσίες μουσουλμάνοι-Ρώσσοι κ.α., ψευδοπροφητείες, εκκλησιαστική μαγεία τάματα θαύματα ιερές παντόφλες κατάρες που πιάνουν κ.α., του παπαδαριού που κάνει ότι γουστάρει χωρίς κριτική και συνέπειες, της απαράδεκτης ευρύτερης εκμεταλλευσης του ποιμνίου τους εξαιτίας της μοιρολατρείας, φοβιών και ανασφαλιών τους, της ψευδεπίγραφης υπόσχεσης μιας μετά θάνατον καλύτερης ζωής με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρνούνται να ζήσουν τη μια και μοναδική ευκαιρία που έχουν να αναπνεύσουν οξυγόνο, κατά μιας εκκλησίας που αντί να προλαμβάνει την αμαρτία τη προάγει για να τη συγχωρεσει, με έλλειψη ντροπής και ενοχής*). 3. Αντίθετα με τη τυπική νοοτροπία μνησικακίας και pointless μισαλλοδοξίας που κυριαρχεί στον ορθόδοξο κομπλεξικό χώρο, αυτή που θέλει τη κατσίκα του γείτονα να ψωφά γιατί ο καραγκιόζης δε μπορεί να συμμεριστεί την ευτυχία του γείτονα που απέκτησε τη κατσίκα και να του πει "μπράβο σε μπαγάσα, καλορίζικη η κατσίκα, σου εύχομαι και αγελάδα στο μέλλον", εγώ σου λέω μπράβο γι αυτό που έκανες παρά το γεγονός ότι δε συμφωνούμε σχεδόν σε τίποτε και σου εύχομαι να συνεχίσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σε κάνει ευτυχισμένο και παρά τις όποιες διαφωνίες αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Ευτυχία, τι σπάνιο πράγμα.

:bravo: :smt038

*είναι ένας από τους λόγους της έλλειψης ευρύτερης τιμωρισίας στις ορθόδοξες κοινωνίες, η ευελιξία της ορθοδοξίας στα ζητήματα παράβασης του εκκλησιαστικου ηθικού κώδικα, στο πλαίσιο της κουλτούρας που επέβαλε. Προεκτάσεις βλέπουμε και στη πολιτική, όπου αλωνίζει η έλλειψη στοιχειώδους ντροπής σε σχέση με τα πολιτικά εγκλήματα που γίνονται επι καθημερινής βάσεως, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών ενεργειών.

Εγω γραφω ΚΑΤΑ της Παγκοσμιοποιησης. Συνεπως υπαρχουν μονο τρεις εφημεριδες που μπορω να δημοσιευω κειμενα μου: Δημοκρατια, Εστια και Ελευθερη Ωρα. Με τις δυο απο τις τρεις συνεργαζομαι, με την τριτη στοχευω προσεχως.

Και προσοχη, η στοχευση μου δεν ειναι να γινω καταξιωμενος δημοσιογραφος αλλα πετυχημενος συγγραφεας που τα βιβλια του κανουν επανεκδοσεις και καθε νεο βιβλιο γινεται ειδηση σε εφημεριδες και περιοδικα.

Συνεπως δεν θα κατσω να ασχοληθω αν η αισθητικη μιας απο τις εφημεριδες που γραφω μου αρεσει λιγοτερο η περισσοτερο. Δεν το εκανε ο Αντιπροεδρος της Βουλης, δεν θα το κανω κι εγω. Ετσι κι αλλιως οι λεγομενες εγκυρες εφημεριδες για μενα ειναι εξ ορισμου ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ στα πιο αντιπατριωτικα ΚΑΙ αντιλαικα συμφεροντα (αυτο ακριβως ειναι η παγκοσμιοποιηση) και η μονη εγκυροτητα που γνωριζουν ειναι η εγκυροτητα να γλειφουν αποτελεσματικοτερα τα συμφεροντα αυτα. Απεναντι λοιπον σε δημοσιογραφια συμφεροντων και γλειψιματος της εξουσιας 1000 φορες προτιμω να γραφω σε εφημεριδα λαικιστικη και κιτς στα εξωφυλλα αλλα ανεξαρτητη και με δημοσιογραφους που εχουν ακομη την ελευθερια να τα χωνουν στην εξουσια.

Και κατι τελευταιο, στα ΝΕΑ του Μαρινακη προσφατα απολυθηκαν η υποχρεωθηκαν σε παραιτηση σοβαροι δημοσιογραφοι επειδη αμφισβητησαν μια πρακτικη ενος κομματος της εξουσιας. Στην Ελευθερη ΩΡα και στη Δημοκρατια που γραφω, οπως και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και στο Τριτο Ματι, ΚΑΝΕΝΑΣ κερατας δεν μας εχει επιβαλει λογοκρισια στο τι θα γραψουμε, ουτε μας ζητανε να εξυπηρετησουμε συγκεκριμενη γραμμη συμφεροντων. Δες λοιπον κι αυτο διπλα στο θεμα της αισθητικης που σε απασχολησε.

.
Θέλεις να πιστεύεις ότι είσαι και πολύ αντισυστημικός ναούμ ξερωγώ νταξ κιέτς, αλλά στην πραγματικότητα είσαι πολύ χρήσιμος στο σύστημα, γιαυτο και σου είναι τόσο εύκολο να εκδοθείς στα γεράματα.
Δεχονται να δημοσιευσουν οτι ψεχασμενο γράφεται απο οποιοδηποτε ψώνιο τους το προσφερει αφου δεν είναι ευκολο για την φυλαδα να γεμίσει σελιδες σε καθε εκδοση. 🤣 :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 07 Φεβ 2021, 04:49 Άντε και στα Κατοχικά Νέα :smt038 :smt038 :smt038
Αντε και ντοκυμανταίρ στο Discovery channel :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:40
stavmanr έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:38
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:18 Αρίστο μην τους ακούς. Βάλε εδώ τη συνέντευξη να κλείσουμε κάποια στόματα.
Κάνε μία συνδρομή βρε καρμίρη για να διαβάσεις τον Αρίστο... :102:
Θα το έκανα αλλά δεν έχω πιστωτική και εδώ που είμαι είναι δύσκολο να προμηθευτώ την εφημερίδα. Γι' αυτό λέω, Αρίστο, βάλε τη συνέντευξη να τους κλείσουμε το στόμα. Να σημειωθεί ότι 60 φορές στις 100 το 49 τοις εκατό αυτών που γράφει ο Αρίστος ισχύει 35 φορές στις 100.
0,60 * 0,49 * 0,35 =0,1029
Τρομερο ποσοστο επιτυχίας :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

[
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

[Εικόνα
Εικόνα :D
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 08:19
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:40
stavmanr έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:38

Κάνε μία συνδρομή βρε καρμίρη για να διαβάσεις τον Αρίστο... :102:
Θα το έκανα αλλά δεν έχω πιστωτική και εδώ που είμαι είναι δύσκολο να προμηθευτώ την εφημερίδα. Γι' αυτό λέω, Αρίστο, βάλε τη συνέντευξη να τους κλείσουμε το στόμα. Να σημειωθεί ότι 60 φορές στις 100 το 49 τοις εκατό αυτών που γράφει ο Αρίστος ισχύει 35 φορές στις 100.
0,60 * 0,49 * 0,35 =0,1029
Τρομερο ποσοστο επιτυχίας :smt005: :smt005: :smt005:
Ναι αλλά 60 στις 100 των 0,1029 είναι μέσα 100%.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από
τις πιό έγκυρες, αλλά στη τελική έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Λες και βρίζει τη μάνα σας στη συνέντευξη κάνετε ορισμένοι.
γραφει σε μια εφημεριδα που ειναι για φτυσιμο, και καμαρωνει.

δεν ειναι εμπαθεια, κογιοναρισμα ειναι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:32
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:49 Δε καταλαβαίνω από που προκύπτει τόση εμπάθεια προς τον Αρίστο. Έδωσε συνέντευξη σε μία εφημερίδα που δε θεωρείται και από
τις πιό έγκυρες, αλλά στη τελική έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Λες και βρίζει τη μάνα σας στη συνέντευξη κάνετε ορισμένοι.

Eν τω μεταξυ κανουν γαργαρα οτι στην ιδια εφημεριδα και στο ιδιο φυλο εδωσε συνεντευξη ο Αντιπροεδρος της Βουλης και παλια καραβανα της ΝΔ. Δηλαδη η Ελευθερη Ωρα ειναι οκευ οταν δινουν συνεντευξεις επωνυμοι νεοδημοκρατες αλλα κακη, πολυ κακη οταν δινει συνεντευξη ο Αριστος.

:lol: :003:

.
αμα εμπαινε εδω ο αντιπροεδρος να καμαρωσει, το ιδιο κραξιμο θα ετρωγε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:48
vatraxos έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:46
Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 19:45 Και καθιστε καλα νουμερα που νομιζετε οτι μπορειτε να μου κανετε μπουλινγκ...

γιατι θα κανω νημα με δεκαδες δημοσιευσεις Νεοδημοκρατων στην Ελευθερη Ωρα και θα ψαχνεστε... :lol:

.
win win :lol:

Απλα το επιχειρημα οτι ο Αριστος ειναι γελοιος επειδη γραφει στην Ωρα πρεπει να ισχυει ΕΞΙΣΟΥ και για Κακλαμανη, Βοριδη, Αδωνι, Πλευρη (που εχουν γραψει στην ΩΡΑ) ετσι για να αναφερω μερικα ονοματα που τα εχουν ψηφισει κατα κορον μερικοι απο οσους με βριζουν στο νημα.

.
ισχυει.

φυσικα και ισχυει.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”