Μιλάμε για μια χώρα που πάνω από το νεκρό μιλάει ο οποιοσδήποτε, η μάνα του Φύσσα, οι φίλοι του Αλέξη, η μάνα του Αξαρλιάν, η Μάνα του Άλεξ στη Βέροια, ο οποισδήποτε... Φυσικά υπήρχαν περιπτώσεις που γινόταν λόγος για σκύλευση νεκρού, θυμάμαι μόνο μία φάση, μία τότε που γίνονταν γνωστές πληροφορίες για τον Αλέξη. Γιατί σου λέει ήταν ανήλικος. Απλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο επείγον και σοβαρό να ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ κάποιος ή να του υποβάλει κανείς τι θα λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν βοηθάει στην πρόληψη αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 09:57ναι αυτό βλέπω εγώ για ουσία μέχρι εδώ. Βλέπω μεγάλους ανθρώπους να λένε για μπούλινγκ λες και ξέρουμε τί είναι αυτό το πράγμα και πιτσιρίκια να βαράνε ντέφι στο φβ, τσίρκο.Athina__P έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 09:54 Μιλάς για ουσία και η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι αν το 15χρονο έχει τη γονική συγκατάθεση να μπαίνει στα σόσιαλ![]()
![]()
και αν μιλάει πολύ και όχι κάτι άλλο από όλο αυτό το σκηνικό;
το πρώτη απο περιέργεια που το διάβασες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 10 Ιούλ 2018, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Αδύναμη δεν με λες. Αλλά πέραν τουτου ειμαι κατα της βίας. Οταν πας γυρεύοντας να ξερεις οτι παιζει κ να τις φας.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:31και τί σημασία έχει, δεν το σηκώνεις διότι είναι αδύναμο. Αν τιμωρούμε την πρόθεση, μπορεί να εκνευρίσεις τον άλλο με τα λόγια, γιατί να μην σε φυτέψει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α ενταξει. Νομιζα οτι εχασα κατι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 09:59 Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αν αντιδράσει έστω κι ένας ή μία λέγοντας "κόφτε την πλάκα" ακόμη και τα προβατάκια που ακολουθούν πειθήνια τους αρχηγούς ψιλοεπανέρχονται στην πραγματικότητα. Και το κυριώτερο ο μικρός καταλαβαίνει ότι έχει έστω κι έναν φίλο. Του αρκεί.
Παντως, αν και ισχυει, δε μπορει να ειναι το απολυτο. Πολλες φορες ο,τι και αν σου λενε οι φιλοι, οσο και αν σε υποστηριξουν, νιωθεις τετοια πιεση που δεν ακους κανενα. Ο καθενας εχει αλλο χαρακτηρα, αλλες αντοχες, ειναι διαφορετικος. Οπωσδηποτε θα κοιταξουμε το πιο συνηθες, αλλα εδω δεν εχουμε να κανουμε με συνηθισμενη περιπτωση. Πολλα παιδια δεχονται ενοχλησεις, δεν τα υποστηριζει κανεις, δεν εχουν καν φιλους, ομως δεν αυτοκτονουν, ανταυτου βεβαια, μεγαλωνουν με ψυχολογικα προβληματα. Σιγουρα δεν ξερουμε πολλες λεπτομερειες και το πιο πιθανο ειναι να καλυφθουν οι περισσοτερες, καθως εχουμε να κανουμε με παιδια...
δεν είπα να μην μιλάει, είπα να δούνε αν έχει συγκατάθεση ώστε αν αυτά που λέει είναι μαλακίες να πληρώσει ο γονέας μετά.Athina__P έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:31 Απλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο επείγον και σοβαρό να ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ κάποιος ή να του υποβάλει κανείς τι θα λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν βοηθάει στην πρόληψη αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον.![]()
σέσιλη δεν τις έφαγε απλά, πήγε να τον σκοτώσει νομίζω, αλλα οκ, καλημέρα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Διαφωνώ, ο αδύναμος σηκώθηκε, και θα έχει χρόνο να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεων του.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:17κόπανος εντελώς ο δυνατός λέω εγώ, δεν κινδύνεψε ποτέ ο ίδιος και μπορούσε να σκοτώσει τον αδύναμο όπως τον φύτεψε.Nameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:11 Ωραίος ο χοντρούλης, μια χαρά ξηγήθηκε στο μαλακιστήρι. Σαν χταπόδι το χτύπησε κάτω. Στηρίζουμε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
όχι φίλε μου. Όταν δέχεσαι βία τότε πρέπει να την κόψεις μια και καλή. Δεν ενοχλούμε κανέναν, αλλά αν ενοχληθούμε, τότε η διπλωματική οδός θα γίνει μια φορά, αν δε γίνει αντιληπτή μέσω της διπλωματικής, τότε θα πρέπει να γίνει αντιληπτή με άλλο τρόπο.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:27διαφωνώ, δεν χτυπάμε όσους δεν μπορούν να μας βλάψουν στα αλήθεια νομίζω, δεν τιμωρούμε την πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να κάτσει πάνω του 2-3 λεπτά, θα ζητούσε έλεος ο λεπτούλης και δεν θα υπήρχε πιθανότητα ο δυνατός να καταλήξει στο αναμορφωτήριο κλπ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Υπάρχει ολόκληρο στόρι από πίσω. Είναι παλιό βίντεο. Είχε γίνει σάλος, συνεντεύξεις στις οικογένειες, στα παιδιά κλπ.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:17κόπανος εντελώς ο δυνατός λέω εγώ, δεν κινδύνεψε ποτέ ο ίδιος και μπορούσε να σκοτώσει τον αδύναμο όπως τον φύτεψε.Nameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:11 Ωραίος ο χοντρούλης, μια χαρά ξηγήθηκε στο μαλακιστήρι. Σαν χταπόδι το χτύπησε κάτω. Στηρίζουμε.
Καλά έκανε ο χοντρός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγω παντως δινω ακριβώς αυτη την ανατροφη στο γιο μου, + muay thai απο 4 χρονων για να μην πεσει ουτε στους μεν ουτε στους δε.
-
Nameless Ghoul
Όχι "μπορούσε". Έπρεπε.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:17κόπανος εντελώς ο δυνατός λέω εγώ, δεν κινδύνεψε ποτέ ο ίδιος και μπορούσε να σκοτώσει τον αδύναμο όπως τον φύτεψε.Nameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:11 Ωραίος ο χοντρούλης, μια χαρά ξηγήθηκε στο μαλακιστήρι. Σαν χταπόδι το χτύπησε κάτω. Στηρίζουμε.
το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποιος φταιει, αν φταιει καποιος.Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 19:37Νομιζεις. Ουτε εκανα, ουτε δεχτηκα. Υπηρχαν ατομα στο σχολειο που τα πειραζαν, δε συμμετειχα ποτε, το θεωρουσα ηλιθιο και απαραδεκτο να κοροιδευεις καποιον για καποιο χαρακτηριστικο του, ακομη το θεωρω. Πραγματικα μου ηταν αδυνατο να δω την πλακα σε αυτα τα θεματα.
Τα παιδια δεν ειναι μικρα. Ειναι 15 χρονων. Ηξεραν τι εκαναν. Ηξεραν ποσο στοιχιζε στο παιδι αυτο που του εκαναν κ οχι απλως συνεχιζαν, αλλα το διασκεδαζαν κιολας. Καμια συναισθηση. Δεν ξερω τι ποινη αξιζει. Θα πρεπει να υπαρξει μια, καποια ποινη, ομως. Ετσι και γλιτωσουν ατιμωρητα, θα θεωρηθει πως οποιοσδηποτε μπορει να κανει οτιδηποτε στον αλλο και να τη γλιτωνει. Ενα παιδι οδηγηθηκε στην αυτοκτονια. Δεν υπαρχει πια. Το λιγοτερο που μπορουν να κανουν ειναι να τιμωρησουν οσους φταινε, με καποιο τροπο.
το πιο πιθανο ειναι να φταινε πολλοι, ισως ολοι. γονεις, εκπαιδευτικοι, συμμαθητες, ο ιδιος... και πως να μοιρασεις το φταιξιμο, χωρις πληρη γνωση των περιστασεων;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Πάντως στην αυτοάμυνα αντιδράς στην πρόθεση και όχι στο αποτέλεσμα.
τουλάχιστον εσύ δεν κρύβεσαιNameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:43Όχι "μπορούσε". Έπρεπε.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 10:17 κόπανος εντελώς ο δυνατός λέω εγώ, δεν κινδύνεψε ποτέ ο ίδιος και μπορούσε να σκοτώσει τον αδύναμο όπως τον φύτεψε.
He could of died... good
πολύ καταπίεση ρε παιδιά πάντως νομίζω οτι διαβάζω, μπορεί και να κάνω λάθοςIf it bullies we can kill it!
Δεν μιλαω γι αυτη την περίπτωση, αλλα οι γονείς που έχουν κανει το παιδί τους μαμοθρεφτο με αποτέλεσμα να το δουλευουν ολοι, εχουν ευθυνη ή οχι? Κανένας δεν μιλαει ποτε γι αυτούς.
Αποτι φαινεται ο αδυνατος εχει βαλει να τραβηξουν βιντεο τη φαση. (αν και το ειδα χωρις φωνη, δεν ξερω αν λενε κατι που φανερωνει κατι διαφορετικο)
Επιτιθεται πρωτος και την τρωει ο αλλος.
Μετα ξαναεπιτιθεται, αλλα το μεγαλοσωμο παιδι αποφευγει μια, δυο... τρωει καναδθο στην κοιλια...
"Ε σαλτα και γμσου ρε μυγοχ3σμα σταδιαλα στην τελικη! Με κουρασες!"
Καλα του εκανε!
Επειδη το μεγαλοσωμο παιδι φαινεται ηταν ηπιου χαρακτηρα και ανεχοταν πολλα, σου λεει το μυγοχ3σμα, κατσε να τον κανω ρομπα και μετα να τανεβασω γιουτιουμπ. Παντως στο γιουτιουμπ ανεβηκε!
Επιτιθεται πρωτος και την τρωει ο αλλος.
Μετα ξαναεπιτιθεται, αλλα το μεγαλοσωμο παιδι αποφευγει μια, δυο... τρωει καναδθο στην κοιλια...
"Ε σαλτα και γμσου ρε μυγοχ3σμα σταδιαλα στην τελικη! Με κουρασες!"
Καλα του εκανε!
Επειδη το μεγαλοσωμο παιδι φαινεται ηταν ηπιου χαρακτηρα και ανεχοταν πολλα, σου λεει το μυγοχ3σμα, κατσε να τον κανω ρομπα και μετα να τανεβασω γιουτιουμπ. Παντως στο γιουτιουμπ ανεβηκε!
- Otto Weininger
Δεν είναι θέμα καταπίεσης enaon. Πρέπει να αλλάξεις σκεπτικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 195 Απαντήσεις