Ένα μαντήλι για την Περιστέρα.

Σταμάτα και λίγο βρε κοπέλα μου, θα χαλάσεις τα ματάκια σου.

Χαοτικός έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 14:36 Είστε ρουφιάνοι και σκατόψυχοι.
(Η πλάκα είναι ότι εγώ Ζωάρα ψήφισα τον Σεπτέμβρη και το ίδιο θα κάνω στις επόμενες αλλά εσείς θέλετε να τους βλέπετε όλους συριζαίους. Μια χαρά![]()
Κλασσικός ζαίος.Χαοτικός έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 12:51
Εμένα να τσούζει που εσείς πήζετε; Εγώ ψήφισααυτό που βγήκε πρώτο και με διαφορά. Έλα πες ρε. Ντρέπεστε που είστε οι πεταμένοι του εκλογικού σώματος;
Yochanan έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:11 Παρε ρε ενα Mακιαβέλι από τα Lidl. Αυτο μπορει να ειναι αυτο που σκεφτεται ο τσιπροθιασος (μπορει και οχι - ευτυχως δεν ειμαι μεσα στο σαπιο μυαλό τους) αλλα σίγουρα δεν ειναι αυτο που πουλαει στους σανοφαγους όπως ο χαοτικος παραπανω που χορευανε με τις μπουτουδες του συνταγματος. Η μηπως ητανε κι αυτοι "χρησιμοι ηλιθιοι" (ήτανε βεβαια αλλα θελω να δω αν θα το παραδεχτεις κι αυτο γιατι για τον Γιανη συμφωνουμε).
Δεν ξεχαρβαλώνεται ο κώλος με πρωκτικό. Σφίχτου σφίχτου, θα βγάλεις αιμορρόϊδες....
Το λατρεμένο Μαρεβάκι και τις 101 οφσορ, εκεί να δεις τι γίνεται.The Rebel έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:02 Το Twitter «καρφώνει» την σύζυγο του πρωθυπουργού που είχε πει ότι κλαίει κάθε 5η Ιουλίου. ΔΕΙΤΕ το ΓΛΕΝΤΙ που γίνεται.
Nandros έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 17:46Εργατικά χέρια υπάρχουν!μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:13Η χώρα δεν θέλει επενδυτές αλλά εργατικά χέρια. Εκτός αν νομίζεις οι επενδυνές θα έρθουν να αλλάζουν πάνες στα ΚΑΠΗ.
Άλλωστε βλέπουμε και τις ΗΠΑ των προηγούμενων δεκαετιών που δεχόταν μετανάστες, πάτωσε οικονομικα....
Έβγα 12 η ώρα μεσημέρι στις καφετέριες και σε καφενεία του χωριού και θα βρεις 10άδες ή 100άδες συνολικά άεργους - τονίζω το άεργους - που την βγάζουν με το χαρτζιλίκι του μπαμπά ή παππού. Όμως το χαρτζιλίκι θα εξαφανιστεί όταν αποβιώσουν οι προμηθευτές και τότε τί θα κάνουν;
.
Κάτι θα βρει, διότι θυμόμαστε τις εποχές Σαμαρά, όπου έκανε μέχρι και άσκοπη επίδειξη βιας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους ΧΑνους και το πελατολόγειο τους. Θυμόμαστε πως τότε οι μετανάστες/πρόσφυγες φοβούνταν να κυκλοοφορήσουν στους δρόμους, (φοβόντουσαν από την ΧΑ και την αστυνομία). Θυμόμαστε κάτι σκούπες του Δένδια. Θυμόμαστε ότι τα παιδάκια δεν πήγαιναν σχολεία. Θυμόμαστε και τις αντιδράσεις της ΝΔ όταν πρωτοπήγαν. Θυμόμαστε παλιότερα πως οι άνθρωποι του ΛΑΟΣ έλεγαν να πυροβολούμε τους μετανάστες στα σύνορα -τώρα είναι υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ. Ο Αδωνις έλεγε πως πρέπει να τους κάνουμε την ζωή κόλαση για να μην έρθουν και άλλοι.panos291 έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 18:03
E για πες μας τι διαφορετικο θα κανει απο τον συριζα να μαθουμε και εμεις.
μαζί με την αξιοπρέπεια, το παλιό, και άλλα.nick έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 13:29 Θυμάμαι ο Τσίπρας επαναλάμβανε μια παπαρια 'Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο ίδιος ο φόβος' . Μετά το έκοψε.
Έχω κάνει ό,τι μπορώ, αλλά να γράφω στο Φόρουμ τι έχω κάνει το θεωρώ γελοίο και δεν με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο. Επιπλέον, θεωρώ και ανόητο να γράψω κάτι το οποίο να μην μπορεί να επαληθευτεί (μου θυμίζει λίγο από χριστιανισμό αυτή η διαδικασία) Ανόητο επίσης είναι γιατί το ζήτημα της μετανάστευσης δεν λύνεται με το τι έχει κάνει ο αλφα ή ο βήτα, αλλά απαιτούνται συλλογικές και οργανωμένες δράσεις από το κράτος.Nandros έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 17:49Ωραία η θεωρία. Στην πράξη, πόσους λαθρομετανάστες έχεις σπιτώσει;μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:08Ενώ ας πούμε από την υποσαχάρια αφρική που έχουν φύγει τόσοι και τόσοι, έχουν μηδενική ανεργεία....Το ζήτημα είναι να έχεις εργάτες και να τους βάζεις να δουλέψουν. Αν τους έχεις σε κλειστά στρατόπεδα, δεν θα προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά πέρα από την αύξηση της εγχώριας κατανάλωσης. Επίσης, έχουμε και ηθικό καθήκον να βοηθήσουμε τους δυσπραγούντες.
.